Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 18:59

Burchnall, Aarsheim og Wiggen må forklare seg for styret

" Er Burchnall, Lunde Aarsheim og Wiggen de rette til å lede Viking sportslig?

– Vi skal evaluere alt slik situasjonen er nå, men dette er noe vi står sammen om, understreker og gjentar Kristin Kragseth"

Liten tvil om at styret ikke er fornøyd med jobben som er gjort i sommer. Henter flere spillere som ikke er i kampform. Tar lite poeng med "nytt lag". Har 3 millioner igjen å handle for, hvorfor er ikke de brukt?

Nå er jeg litt usikker på hvem som har hovedansvar for å hente spillere, men vil jo tro det er Wiggen. Det å hente Cruz og Nordvik som trenger en måned eller mer på å bli kampklar er jo helbom og utrolig dårlig vurdering. Vi trengte spillere inn fra dag en som gikk rett inn på laget, hevet laget og bidro for å beholde plassen.

Slik situasjonen er nå så er de pengene forvaltet veldig dårlig.

Skal jeg vurdere de 3 sett utenifra så er det Wiggen som har gjort en dårligst jobb. Det at Bakenga gikk til Tromsø og Viking sa han skulle til utlandet viser også virkelig at Wiggen ikke har vært på ballen. Samuel ble heller ikke erstattet. Det er veldig mye å sette fingeren på som burde vært gjort bedre.

Burchnall og Aarsheim har de spillerne de har til rådighet. Men også de har gjort rare valg og virker veldig defensive i sin tilnærming. Jeg blir ikke akkurat overbevist om at de skal greie å holde på plassen når Burchnall sier at forsvaret kan koste oss nedrykk samtidig som det er han som skal samkjøre og ta ut det forsvaret. Ansvarsfraskrivelse.

Tror ikke det skjer noe på det møtet, men tror nok det vil skje ting hvis dette fortsetter.

eplemosten
eplemostenInnlegg: 1809
22.08.17 19:23

Stusser veldig på at det hentes inn spillere som skal styrke laget, men som ikke virker å være i nærheten av kampform før nedrykket er et faktum. Her burde det vært hentet spillere som er fit for fight.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 19:43
eplemosten: Stusser veldig på at det hentes inn spillere som skal styrke laget, men som ikke virker å være i nærheten av kampform før nedrykket er et faktum. Her burde det vært hentet spillere som er fit for fight.

På forhånd ble det sagt at Viking skulle ha to tanker i hodet samtidig. De skulle ikke hente spillere på korte kontrakter som kun kom hit for pengene. Hente kvalitet som hever laget, rutinerte spillere.

Hva har skjedd? Vi har hentet Høiland, Torsteinbø og Sørås som blir hos oss uansett hvordan det går. Bak der har vi hentet 3 stk til forsvaret som har korte kontrakter og 1 til midtbanen med kort kontrakt. Når man henter Jenkins så ser vi at det er et hakk opp, den er grei. Han er i riktig alder og kriger. 

Når man derimot henter 3 stoppere og allerede har Martinsen, så henter man faktisk en eller to reserver. Den forstår jeg ikke. Greit med dekning, men å bruke penger på reserver når man heller kunne brukt de på forsterkninger er meget rart. Når i tillegg 2 av de ikke kan spille fordi de ikke er i kampform så blir det bare for dumt.

Det ble sagt en ting, det ble gjort en annen ting som vanlig i Viking. Det er utrolig at Viking aldri greier å gjøre det de selv i utgangspunktet ønsker. 

 

Dette skrev RA 12.juli, når Gregov var signert og Sørås kanskje skulle bli signert.
"

Det er først nå, når sportssjef Bård Wiggen skal stappe neven i Støttespillerens nyåpnede spillerkasse, at han må ta steget fra en erfaren fotballtrønder til Vikings Houdini. Det behøves frelsere. Med X-faktoren.

Hva Wiggen får til i sommer er vel så viktig som hva Ian Burchnall og Bjarte Lunde Aarsheim måtte finne på. Det er nemlig nå den unge trenerduoen må få de rette verktøyene i kassene sine – all den tid klubben virker å ha gitt dem full tillit ut sesongen."

Hva skjedde etter dette? Jenkins, Cruz, Nordvik og Sørås. X-faktor? Nei ikke hos noen. Kriger? Ja Jenkins. Spillere som går inn og hever oss? Nei ikke i forhold til de som er reist.

Jeg sa det når vinduet stengte, vi er svekket i forhold til vårsesongen, vi er ikke styrket. Det er slett arbeid, rett og slett utrolig dårlig jobbet av Wiggen.

(Innlegget ble redigert 22.08.17 19:45)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
22.08.17 20:49
TAdams6: Har sett en del Rosenborg i det siste, men ikke sist kamp. Meling har imponert meg. Men det er enklere å spille godt på et lag som fungerer og har gode spillere i alle poisisjoner. Ikke sikkert Meling hadde vært like god i Viking og kanskje hadde Haugen vært desto bedre på Rosenborg. Det blir synsing, men ting er enklere i Rosenborg. Det er også veldig mye kortere vei inn på landslaget. Rosenborg får mye gratis, men de har jobbet for det og bygd seg opp.

Det er jeg absolutt helt enig i, men husk at Meling var enda bedre både som venstreback og på midten for Stabæk. De er ikke veldig mye bedre enn hva Viking er.Haugen var forferdelig forrige kamp og dessverre ikke et hårstrå bedre enn Cruz.
På Rosenborg er det en annen ting, de får middelmådige spillere til å se fantastiske ut.
De har en spillertype i Mike Jensen jeg gjerne hatt sett i Viking.

(Innlegget ble redigert 22.08.17 20:49)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 21:08
Kristwic7: På Rosenborg er det en annen ting, de får middelmådige spillere til å se fantastiske ut.De har en spillertype i Mike Jensen jeg gjerne hatt sett i Viking.

Om de får middelmådige spillere til å se fantastiske ut er jeg usikker på. De har mye bra spillere. Men de har en ting som vi ikke har. De har et system som de spiller uansett hvem de setter innpå banen. De har roller og mønster som alle kjenner til. Når du har det så skaper det trygghet, man får et kollektiv og i et kollektiv så slipper man skuldrene ned. Det resulterer i gode prestasjoner, bedre enn man av og til kunne forventet av enkeltspillere. 

Odd er et kjempeeksempel på akkurat det, de har  og har hatt mange middelmådigheter som har sett fantastiske ut.

Jeg savner at vi har et eget spill som vi dyrker.
Jeg savner at vi har samhandling og kombinasjoner offensivt som ikke er tilfeldige, men som kommer av øving og trygghet.

Jeg ønsker at Viking har en trener som har en bestemt fotballfilosofi, en bestemt måte å spille på og som dyrker denne. Innprenter denne og henter spillere som passer til denne. Da kan vi få gull av gråstein. Så et innslag på TV om Riku Riski og hans spillemåte. Han var veldig god i Hønefoss. Han var dårlig i Rosenbog, men da brukte de han som kant. Etter at Rosenborg har brukt han som kant så kommer Odd og henter han. Det merkelige er at Odd spiller akkurat likt RBK og bruker Riski på kant og hva skjer, jo han fungerer ikke. Odd har også bommet på spillertyper de har hentet og det viser igjen på spill og tabellposisjon. Riku Riski kunne faktisk vært en meget god signering for oss hvis vi skulle spilt videre med 4-2-3-1. 10'er rollen er som skapt for han og det er der han er god.

Mike Jensen er god og var også god i Danmark. Fulgte med mye på dansk fotball på den tiden og Mike Jensen var et kjent navn i Danmark og Brøndby. Jeg vil si han er en blanding av Jone og Danielsen, bare bedre enn begge.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 21:30

Store endringer på gang sier Burchnall

Jeg liker at de skal gjøre ting enklere, men jeg forstår også at jeg og Burchnall ser fotball på forskjellig måte.

"Det må kriges for hver eneste ball og andreball. Det er nå vi må få med spillerne som er villige til å gjøre de litt «skitne» tingene.

For finspillet legges nå så definitivt bort i Viking."

Jeg må med hånden på hjertet si at Viking ikke har stått for noe finspill. Det å trille ball er ikke finspill, det er destruktivt. Vi har hatt Samuel som har krydret laget og det har gjort det litt mer usynlig.

Jeg liker at vi skal være mer direkte i stilen. Det er en fotball som jeg liker 100 ganger bedre enn balltrilling på langs av banen. Ball skal framover når det lar seg gjøre.

Jeg er spent på å se hvem som blir plukket ut. Vi skal spille med 2 spisser framover, det betyr bankers på laget for Bringaker og Høiland, det er eneste spissene vi har. For Burchnall sier videre at det er slutt på å bruke spillere ute av formasjon. Dermed er Bringaker og Høiland inne på laget. Han sier også at han skal plukke ut de som går i krigen, da er Zymer ute av laget resten av sesongen. 3-5-2, 5-3-2 vurderes. Skal jeg tippe lag utifra hva han nå sier:

-------------------Austbø----------------
Kronberg-Martinsen-Gregov-Nordvik-Haugen
-----------Jenkins-Danielsen-Ryerson------
--------------Bringaker-Høiland---------------

Må ærlig innrømme at det ser solid ut defensivt og hjelpeløst ut offensivt.

 

(Innlegget ble redigert 22.08.17 21:32)

Nevi
NeviInnlegg: 7951
22.08.17 21:51
TAdams6: Det må kriges for hver eneste ball og andreball. Det er nå vi må få med spillerne som er villige til å gjøre de litt «skitne» tingene.

Har de enda ikke forstått dette er det ikke rart at Viking ligger der de ligger.
Og å spille med to spisser når man kun har to spisser i troppen skal det vel ikke så mye til at det fort skjer endringer undervegs i kampen. Eller om det oppstår skader.
Vi har i utgangspunktet kantspillerer som holder minst ett hakk over Bringaker sine spisskvaliteter. Så jeg håper at formasjonsendringer vil gjøre plass til blant annet drivet til Sale på kanten.

En annen ting du nevner Adams. Helt enig med deg at det ikke er noen ting annet som er mer underholdene for ett hjemmepublikum at ballen går fort fremover i medløp. Bør ikke være rakettforsker for å skjønne at det er bedre med ett slikt spill enn at Viking skal prøve seg med five a side inne i egen 16-meter.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
22.08.17 22:07
TAdams6: Om de får middelmådige spillere til å se fantastiske ut er jeg usikker på. De har mye bra spillere. Men de har en ting som vi ikke har. De har et system som de spiller uansett hvem de setter innpå banen. De har roller og mønster som alle kjenner til. Når du har det så skaper det trygghet, man får et kollektiv og i et kollektiv så slipper man skuldrene ned. Det resulterer i gode prestasjoner, bedre enn man av og til kunne forventet av enkeltspillere.  Odd er et kjempeeksempel på akkurat det, de har  og har hatt mange middelmådigheter som har sett fantastiske ut. Jeg savner at vi har et eget spill som vi dyrker.
Jeg savner at vi har samhandling og kombinasjoner offensivt som ikke er tilfeldige, men som kommer av øving og trygghet. Jeg ønsker at Viking har en trener som har en bestemt fotballfilosofi, en bestemt måte å spille på og som dyrker denne. Innprenter denne og henter spillere som passer til denne. Da kan vi få gull av gråstein. Så et innslag på TV om Riku Riski og hans spillemåte. Han var veldig god i Hønefoss. Han var dårlig i Rosenbog, men da brukte de han som kant. Etter at Rosenborg har brukt han som kant så kommer Odd og henter han. Det merkelige er at Odd spiller akkurat likt RBK og bruker Riski på kant og hva skjer, jo han fungerer ikke. Odd har også bommet på spillertyper de har hentet og det viser igjen på spill og tabellposisjon. Riku Riski kunne faktisk vært en meget god signering for oss hvis vi skulle spilt videre med 4-2-3-1. 10'er rollen er som skapt for han og det er der han er god. Mike Jensen er god og var også god i Danmark. Fulgte med mye på dansk fotball på den tiden og Mike Jensen var et kjent navn i Danmark og Brøndby. Jeg vil si han er en blanding av Jone og Danielsen, bare bedre enn begge.

Helt enig at de har mye bra spillere, men jeg tenkte litt mer i det større bilde. Og systemet de har er innprentet i klubben, den går igjen i generasjoner. 

Hvor har det blitt av det spillet man øvde på i vinter? Hva har egentlig blitt gjort siden? Enkelte kamper var jo veldig bra.

Jeg er personlig glad for at Riku Riski ikke havnet i Viking, aldri vært særlig fan av han.

Mike Jensen er en fantastisk spiller, jeg vil heller mer sammenligne han med Gaarde og Stokholm. En enorm vinnervilje som kan spille skittent om de/han sliter.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20215
22.08.17 22:11
TAdams6: Vi skal spille med 2 spisser framover, det betyr bankers på laget for Bringaker og Høiland, det er eneste spissene vi har.

Må da være bedre å bruke Sale eller noen andre som spiss istedet for Bringaker.

jesman2
jesman2Innlegg: 17395
22.08.17 22:12
Kristwic7: Mike Jensen er en fantastisk spiller, jeg vil heller mer sammenligne han med Gaarde og Stokholm. En enorm vinnervilje som kan spille skittent om de/han sliter.

Kanskje han kan sammenlignes i forhold til hva han betyr for laget, men som spiller kan han ikke sammenlignes med Gaarde i alle fall.

Spillertypen vi har i laget pr dags dato som ligner mest på Jensen, er vår unge Lyngdøl Ryerson, men han bør snarest få sjansen i den sentrale midtbaneposisjonen. Han tilbyr et helt annet driv med ballen, og et helt annet press på ballfører enn Danielsen for tiden.

Det eneste som irriterer meg litt med Ryerson, er at han har en lei tendens til dårlige balltouch. Ikke nødvendigvis mottak og førstetouch, men generell keitete ballbehandling. Mot Brann nå i helgen var han nære å gi vekk ballen i ufordelaktige situasjoner flere ganger.

zetta
zettaInnlegg: 10702
22.08.17 22:14
TAdams6: hovedansvar for å hente spillere,

Skulle tro at en seriøs klubb til enhver tid har en rekke spillere på blokka. Så kan man prøve seg på disse når behovet dukker opp. 

 noen ganger føler man at behovet for spillere kommer som et sjokk. Dette gjelder ikke bare Viking

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 22:43
Wiggum: Må da være bedre å bruke Sale eller noen andre som spiss istedet for Bringaker.

Jo, men da bruker han spillere ut av posisjon igjen, noe han sier han ikke skal gjøre.

Hos meg skal Sale, Zymer og Aasheim spille før Bringaker, jeg synes de har mer å bidra med. Men da blir det fort en annen formasjon enn med 2 spisser. 

En joker her er jo Torsteinbø, hvor skal han plasseres?

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 22:47
Kristwic7: Jeg er personlig glad for at Riku Riski ikke havnet i Viking, aldri vært særlig fan av han.Mike Jensen er en fantastisk spiller, jeg vil heller mer sammenligne han med Gaarde og Stokholm. En enorm vinnervilje som kan spille skittent om de/han sliter

Riku Riski kunne vært en spiller inn dette vinduet. Jeg likte han veldig godt i Hønefoss, da var han en av de beste spillerne i Eliteserien. Derfor hentet også RBK han. Men etter det har han vært i klubber som bruker han ute av posisjon. Det farlige med en spiller som gjør det over flere år er at han stagnerer. Så det hadde vært risikabelt å fått inn Riski. Men heller han enn ingen slik det ble.

Gaarde og Stokholm var ikke som Jensen, de var et hakk over begge to. Men viktigheten av de på banen kan sammenlignes. Spillestil kan ikke sammenlignes, verken Stokholm eller Gaarde var skitne. De trengte ikke det. Det er de som ikke er helt gode nok som bruker skitne knep for å kompensere.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 22:48
zetta: Skulle tro at en seriøs klubb til enhver tid har en rekke spillere på blokka. Så kan man prøve seg på disse når behovet dukker opp.
noen ganger føler man at behovet for spillere kommer som et sjokk. Dette gjelder ikke bare Viking

Hva Viking har hatt aner jeg ikke, men utifra hva vi endte opp med så virker det som om de enkelt og greit ikke hadde et eneste navn på blokka. Høiland og Torsteinbø er gamle kjenninger, resten, ja....

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
22.08.17 22:54
jesman2: Kanskje han kan sammenlignes i forhold til hva han betyr for laget, men som spiller kan han ikke sammenlignes med Gaarde i alle fall. Spillertypen vi har i laget pr dags dato som ligner mest på Jensen, er vår unge Lyngdøl Ryerson, men han bør snarest få sjansen i den sentrale midtbaneposisjonen. Han tilbyr et helt annet driv med ballen, og et helt annet press på ballfører enn Danielsen for tiden. Det eneste som irriterer meg litt med Ryerson, er at han har en lei tendens til dårlige balltouch. Ikke nødvendigvis mottak og førstetouch, men generell keitete ballbehandling. Mot Brann nå i helgen var han nære å gi vekk ballen i ufordelaktige situasjoner flere ganger.

Minst av de 2 med Gaarde, men han har samme type ferdigheter og vinnervilje som han.

Ryerson er en god spiller, men mangler litt på aggresivitet og 1 mot 1 synes jeg.. Som høyreback derimot tror jeg han hadde vært bra, han har en veldig fin fot.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
22.08.17 22:55
TAdams6: Gaarde og Stokholm var ikke som Jensen, de var et hakk over begge to. Men viktigheten av de på banen kan sammenlignes. Spillestil kan ikke sammenlignes, verken Stokholm eller Gaarde var skitne. De trengte ikke det. Det er de som ikke er helt gode nok som bruker skitne knep for å kompensere

Spesielt Stokholm setter jeg veldig høyt, han hadde enorm spillerforståelse og var en leder Viking hadde manglet.
Gaarde hadde en pasningsfot jeg knapt har sett maken til hos en Viking spiller.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
22.08.17 23:12
Kristwic7: Gaarde hadde en pasningsfot jeg knapt har sett maken til hos en Viking spiller

Gaarde hadde fotballhode og flotte ferdigheter. Ro med ball og kreativ. Men fotballhodet vil jeg trekke fram som det viktigste. Med han på banen hadde vi ikke tapt alle poengene på overtid. Fantastisk spiller

zetta
zettaInnlegg: 10702
22.08.17 23:48
TAdams6: så virker det som om de enkelt og greit ikke hadde et eneste navn på blokka.

det er noe rart her. Hva holder klubbene på med? jeg må si at VIF ikke virker et hår bedre på dette området. Er klubbene seriøse og profesjonelle?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44127
22.08.17 23:59
TAdams6: Gaarde hadde fotballhode og flotte ferdigheter. Ro med ball og kreativ. Men fotballhodet vil jeg trekke fram som det viktigste. Med han på banen hadde vi ikke tapt alle poengene på overtid. Fantastisk spiller

Ledertype er også en ting jeg vil si om han.. For en midtbane vi hadde den gang, synd man ikke tok gull det året.

DonW
DonWInnlegg: 33
23.08.17 11:27
TAdams6: -------------------Austbø----------------Kronberg-Martinsen-Gregov-Nordvik-Haugen-----------Jenkins-Danielsen-Ryerson--------------------Bringaker-Høiland

På offensiven blir denne 5-3-2 til en 3-5-2, (med en , etter min mening bedre  posisjonering sentralt på midten), :

 

                                         Austbø

                     Martinsen - Gregov - Nordvik

    Kronberg - Danielsen - Jenkins - Ryerson - Haugen

                           Bringaker - Høiland

Det kan funke om tilstrekkelig mange av indreløperne og flankespillerne går på helhjertete løp inn mot, og inn i avslutningsområdet. 

(Innlegget ble redigert 23.08.17 11:29)

Dimmi
DimmiInnlegg: 10053
23.08.17 11:48

Ser at Michael Ledger er aktuell for min engelske favorittklubb Hartlepool nå. 

Noe overraskende, da jeg hadde inntrykk av at han gjorde en god figur hos dere? Eller tar jeg feil?

Navarone73
Navarone73Innlegg: 5094
23.08.17 11:49
DonW: Austbø                      Martinsen - Gregov - Nordvik     Kronberg - Danielsen - Jenkins - Ryerson - Haugen                            Bringaker - Høiland

Jeg ville nok heller brukt Sale for Bringaker. Kanskje kan Zymer også brukes der fremme. Irriterende at vi ikke har noe bedre på midtbanen. Danielsen trenger avlastning. Lenge siden jeg ble imponert over han.

helvis
helvisInnlegg: 14360
23.08.17 12:32

Bringaker er ikke god nok. Tror dog at når Burchnall sier at vi ikke skal bruke spillere ut av posisjon så er Thorsteinbø, Bytyqi og Sale alle offensive spillere og dermed utfordrere til angriperplass. Hvis ikke er plutselig brorparten av våre offensive spiller uaktuelle og det skjer selvsagt ikke. 

helvis
helvisInnlegg: 14360
23.08.17 12:32
Dimmi: Noe overraskende, da jeg hadde inntrykk av at han gjorde en god figur hos dere? Eller tar jeg feil?

Helt kurant. Akseptabel jobb på Eliteseriens dårligste lag. 

DonW
DonWInnlegg: 33
23.08.17 14:13
Navarone73: Jeg ville nok heller brukt Sale for Bringaker. Kanskje kan Zymer også brukes der fremme. Irriterende at vi ikke har noe bedre på midtbanen. Danielsen trenger avlastning. Lenge siden jeg ble imponert over han.

Enig i at Sale i en 3-5-2 offensiv skulle benyttes som en av to spisser. Sale jobber bra og forflytter seg raskt, både rett frem og rundt omkring. Så langt fra eget mål kan han også tillates å være ganske rotete i stilen uten at det fører til fullt så fæle tellefeil på defensiven. Bringaker er bedre på små flater og er litt måltyv, men foreløpig ikke god nok for eliteserien eller toppen av Obos. Jeg har ett bittelite håp om at han skal ta steg fremover.                   Zymer bør strengt tatt også drilles i en av to spissroller, om han har guts til å ta opp kampen mot sin egen kontaktvegring  :-) og lammethet etter egne små og store feil.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
23.08.17 19:27
DonW: Austbø
Martinsen - Gregov - Nordvik
Kronberg - Danielsen - Jenkins - Ryerson - Haugen
Bringaker - Høiland
Det kan funke om tilstrekkelig mange av indreløperne og flankespillerne går på helhjertete løp inn mot, og inn i avslutningsområdet.

Dette er en formasjon som gir trygghet defensivt og som kan være bra offensivt hvis Ryerson og Danielsen er flinke å fylle på. Det hadde vært veldig kjekt å hatt en stor sterk spiss inn i stedet for Bringaker, da kunne dette blitt ekstremt bra.

Liten tvil om at vi får brukt de beste spillerne på best mulig måte her. Torsteinbø, Cruz, Sale, Aasheim, Zymer, Ernemann og Haukås kjemper om plass på laget. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36268
23.08.17 19:28
Dimmi: Ser at Michael Ledger er aktuell for min engelske favorittklubb Hartlepool nå.
Noe overraskende, da jeg hadde inntrykk av at han gjorde en god figur hos dere? Eller tar jeg feil?

Til å være 19 år synes jeg han gjorde det veldig bra. Noen feil hadde han, men jeg synes det står respekt av hans innsats hos oss. Han kunne glatt blitt en stor spiller i Eliteserien med fast spilletid et par år.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6387
23.08.17 21:43

TAdams6:"Torsteinbø, Cruz, Sale, Aasheim, Zymer, Ernemann og Haukås kjemper om plass på laget. "

------------

Hvis jeg ikke husker feil, ble det sagt at Torsteinbø kan beklè alle offensive roller. Han er en brukbar hodespiller, så han kan kanskje ta plassen ved siden av Høiland.

storteple
stortepleInnlegg: 8748
24.08.17 08:42

Her er det altså en som presterer å forklare Vikings nedtur som 20 år med uflaks. Og i tillegg så blir det publisert av Aftenbladet.

Jeg aner ikke hvem Espen Clarholm her, men det der er kanskje den dummeste begrunnelsen jeg har lest noensinne.

Joda, noe uflaks har vi hatt. Men har vi hatt mer skader enn andre klubber? Har vi hatt mer uflaks enn andre klubber? Og kan denne "uflaksen" skyldes noe vi selv har hatt påvirkning på (eksempelvis skadeforebygging, restitusjon, spillernes livsstil)?.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20215
24.08.17 10:00
storteple: Her er det altså en som presterer å forklare Vikings nedtur som 20 år med uflaks. Og i tillegg så blir det publisert av Aftenbladet.

Mye å ta tak i her. Interessant å lese at Peter Kopteff kom til oss i 1997 og var skadet hele det første året. Kopteff signerte i 2002 og spilte henholdsvis 25, 26, 24 og 26 seriekamper de påfølgende sesongene. 

Vil vel heller ikke påstå at Thomas Pereira sine skader på slutten av 90-tallet hemmet verken han eller Viking all verden i ettertid heller. 

(Innlegget ble redigert 24.08.17 10:03)

Klikk for å gå tilbake til toppen