Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Nevi
NeviInnlegg: 8166
26.08.17 12:04
EinTe: God tanke, et problem. Kom tilbake i 2010 og bidro ikke til å få kontroll over kostnadene. Han sluttet i januar 2012, vi hadde vår første emisjon den høsten

Det hadde jeg helt fortrengt.
Men uansett var det ikke så lang tid å kunne snu en så vond spiral på kun to år.

Men er i hvert fall ingen tvil om at Viking har en god veg å gå i forhold til spillerlogistikk. Skjønner at det ikke er så enkelt i den situasjonen Viking har kommet opp i nå. Men det er for mye "rask" som har blitt "sopt i hopt" gjennom en del år nå.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20619
26.08.17 12:10
EinTe: Det er så forbannet mer komplekst enn som så.

Velkommen til VGd. Ny bruker, eller gammel bruker med ny profil?

odtj
odtjInnlegg: 3540
26.08.17 12:14

BB skulle satt på bremsene. Umulig å frikjenne han for dette. Han hadde erfaringen og innsikten, og gjorde ingenting for å stoppe galskapen. 

Styret og aksjonærene har meget stort ansvar her. De har forsømt sitt ansvar som eiere og styre. 

Nevi
NeviInnlegg: 8166
26.08.17 12:17
odtj: Styret og aksjonærene har meget stort ansvar her. De har forsømt sitt ansvar som eiere og styre.

Og deler av disse folket sitter med så masse penger at hadde de hatt litt dårlig samvittighet hadde de hjulpet Viking ut av denne kneika. Frem mot stadionsalget. Da vil Viking forhåpentligvis kunne stå på egne ben igjen.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20260
26.08.17 13:35
clavin: Ansvaret når disse spillerne kollektivt ikke presterer kan soleklart plasseres på personen som henter dem inn, og klassifiseres som "feilkjøp". Om supporterne var "enige" med Østenstad da de ble hentet inn er totalt irrelevant for denne konklusjonen. Ansvar betyr ansvar, og Østenstad hadde dette ansvaret, ikke supporterne.

For all del, jeg forsvarer ikke den pengebruken nå. Ikke misforstå. Men fans, både her inne og ellers, skriker ut om ting som er galt, hva som må gjøres osv. Den gangen gjorde Østenstad alt rett i fansen øyne og allikevel gikk det til dundas.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 13:47
Rockets_AA: Med den sannhetsgehalten denne saken har hatt så langt, hvor sannsynlig tror du at det er at det forelå bud på 12 mill fra Malmø og/eller klubber fra 2.bundesliga? De ville nok rett og slett ikke legge såpass mye på bordet. Så da ble Viking pent nødt til å ta opp telefonen og ringe Bjørnebye igjen.

Utifra det som aviser har skrevet var det bud inne, men man takket nei til disse fordi man forventet høyere bud. Det fra 2.bundesliga var det knapt verdt å bruke tid på.
Og når de ikke kom...Ja, da ble det som det ble til slutt.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 13:49
Nevi: Det hadde jeg helt fortrengt.
Men uansett var det ikke så lang tid å kunne snu en så vond spiral på kun to år. Men er i hvert fall ingen tvil om at Viking har en god veg å gå i forhold til spillerlogistikk. Skjønner at det ikke er så enkelt i den situasjonen Viking har kommet opp i nå. Men det er for mye "rask" som har blitt "sopt i hopt" gjennom en del år nå.

Det er som du sier i slutten her.. Greit at man ikke får tak i de store kanonene nå som Viking både er drita dårlige og heller ikke kan betale de høye lønningene.
Men vi har jo for pokker i flere år hentet så mye rart. 
Det har sjelden vært en rød tråd i det som har kommet inn mtp på ønsket spillestil.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 15:06

Green med mål og assist for viking 2 mot pors

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36606
26.08.17 15:09
Kristwic7: Green med mål og assist for viking 2 mot pors

Så du han spille?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 15:10
TAdams6: Så du han spille?

Dessverre.. Twitter som ga meg nyheten. Hadde visst ikke imponert spillemessig, men mål og assist er jo bra. Så også at Vikings fysiske trener la ut video om Green som drev med ekstratrening når de andre var gått hjem.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36606
26.08.17 15:21
Kristwic7: Dessverre.. Twitter som ga meg nyheten. Hadde visst ikke imponert spillemessig, men mål og assist er jo bra. Så også at Vikings fysiske trener la ut video om Green som drev med ekstratrening når de andre var gått hjem

Helt naturlig at han har et stykke å gå fysisk. Men det at han driver ekstra trening forteller om en spiller som ønsket å gjøre det bra og som setter pris på muligheten han får. 

Mål og assist er meget bra. Greier man å levere det når man ikke spiller helt topp så har man allikevel gjort jobben.

Håper Viking får sving på han og at han trives både på og av banen. Potensielt stor forsterkning dette.

(Innlegget ble redigert 26.08.17 15:21)

storteple
stortepleInnlegg: 8907
26.08.17 15:32

Jeg synes spissplassen er et godt eksempel på hvor vinglete vi fremstår i spillerlogistikken. Viking har lenge signalisert at de ønsker en stor og sterk spiss, for å få flere strenger å spille på. Burchnall bekreftet dett da han ble spurt om Bakenga var aktuell, og svarte at han ikke var spillertypen de så etter. Samtidig viste vi interesse for den store, sterke islendingen. Så glipper han, og plutselig er IB sitert på at Bakenga er et spennende alternativ... Vi ender selvsagt opp med ingenting. Det er et bedre utfall enn det som vanligvis skjer - feil spillertype som koster mye penger.

Vi mangler identitet og en fast spillestil som vi kan handle typer til. Odd og Rosenborg er gode på dette. 

I Viking handler vi inn spillere tilsynelatende helt på måfå, for deretter å la være å bruke deres eventuelle spisskompetanse. Viking er fullstendig kapable til å slå langt på Bringaker en hel kamp, selv om motstanderen har Frode Kippe i midtforsvaret. Så kunne vi byttet inn Haukås for Bringaker etter 80 minutter, og begynt å slå i bakrom.

Vi lar også Danielsen fortsette med duppecornerne sine til evig tid.

Merker meg hva Adegbenro sa etter den siste Ajax-kampen. "Jeg fikk beskjed om at i Rosenborg skal innleggene slås på bakre stolpe. Da løp jeg dit." Mål.  

Grunnen til at det er umulig å sette fingeren på hva som går galt i Viking er trolig at man ikke har nok fingre. 

Nevi
NeviInnlegg: 8166
26.08.17 16:11
storteple: Vi mangler identitet og en fast spillestil som vi kan handle typer til. Odd og Rosenborg er gode på dette.

Vi hadde det kanskje under Benny.

Ellers har jeg kun sett det engang med Viking. Utrulig nok klarte Tom Nordlie å få det til på kun sju kamper. Da så vi ett spill som gikk igjen kamp etter kamp. Litt på samme måte som du ser RBK og Odd spiller. Ellers blander Viking alle kortene som det er mulig å blande.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6441
26.08.17 16:12

storteple:"Grunnen til at det er umulig å sette fingeren på hva som går galt i Viking er trolig at man ikke har nok fingre."

--------

Du får en ekstra tommel av meg. :)

 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 16:23
storteple: I Viking handler vi inn spillere tilsynelatende helt på måfå, for deretter å la være å bruke deres eventuelle spisskompetanse. Viking er fullstendig kapable til å slå langt på Bringaker en hel kamp, selv om motstanderen har Frode Kippe i midtforsvaret. Så kunne vi byttet inn Haukås for Bringaker etter 80 minutter, og begynt å slå i bakrom. Vi lar også Danielsen fortsette med duppecornerne sine til evig tid. Merker meg hva Adegbenro sa etter den siste Ajax-kampen. "Jeg fikk beskjed om at i Rosenborg skal innleggene slås på bakre stolpe. Da løp jeg dit." Mål.   Grunnen til at det er umulig å sette fingeren på hva som går galt i Viking er trolig at man ikke har nok fingre.

Helt enig med deg her. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
26.08.17 16:38
TAdams6: Helt naturlig at han har et stykke å gå fysisk. Men det at han driver ekstra trening forteller om en spiller som ønsket å gjøre det bra og som setter pris på muligheten han får.  Mål og assist er meget bra. Greier man å levere det når man ikke spiller helt topp så har man allikevel gjort jobben. Håper Viking får sving på han og at han trives både på og av banen. Potensielt stor forsterkning dette.

Ganske ok det når en ikke har spilt på en god stund ja. Håper han fortsetter i samme spor.

Nevi
NeviInnlegg: 8166
26.08.17 22:34

6-0 vant G16-laget til Viking mot Randesund i 8-delsfinalen. Randesund hadde vunnet sin klasse i Dana-cup. Mens Viking manglet fire av de beste spillerer.
Ivar Øydvin med ekte hat-trick.

Noen som kjenner mer til dette laget? Får satse at talentjobbingen som Viking startet med for noen år siden bærer frukter etter hvert.

storteple
stortepleInnlegg: 8907
26.08.17 23:24
Nevi: Noen som kjenner mer til dette laget? Får satse at talentjobbingen som Viking startet med for noen år siden bærer frukter etter hvert.

En av spillerne deres har en bruker her inne. Kommer nok snart innom :)

Nevi
NeviInnlegg: 8166
26.08.17 23:34
storteple: En av spillerne deres har en bruker her inne. Kommer nok snart innom :)

Såpass ja :) Interessant.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
27.08.17 00:47
Nevi: Noen som kjenner mer til dette laget? Får satse at talentjobbingen som Viking startet med for noen år siden bærer frukter etter hvert.

Jeg har hørt at arbeidet i ungdomsavdelingen gror godt igjen. Så forventer litt av de så nå kommer opp.

Nevi
NeviInnlegg: 8166
27.08.17 00:52
Kristwic7: Jeg har hørt at arbeidet i ungdomsavdelingen gror godt igjen. Så forventer litt av de så nå kommer opp

Så kanskje vi kan se litt positivt på fremtiden allikevel?
At ungdomsavdelingen er styrket. Samt at salget av stadionområdet sletter all gjeld og litt av utgiftene knyttet til stadion.

Fordelen med Obos er at det er lettere for den yngre garde å kunne slå igjennom. Men forhåpentligvis blir en evt tilværelse kortvarig. Så sånn sett får nok kanskje ikke disse unggutta smake litt på den divisjonen.

KingBee
KingBeeInnlegg: 29
27.08.17 00:56
KingAnderson: Velkommen til VGd. Ny bruker, eller gammel bruker med ny profil?

Jeg vedder 10 kroner på at det er gode gamle fygaren :)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20619
27.08.17 02:54
storteple: Grunnen til at det er umulig å sette fingeren på hva som går galt i Viking er trolig at man ikke har nok fingre.

Hehe.

Muligens den kuleste setningen jeg har lest på VGd noensinne.

clavin
clavinInnlegg: 31611
27.08.17 09:39
KingBee: Jeg vedder 10 kroner på at det er gode gamle fygaren :)

Plagsomt med folk som absolutt må briske med at de har penger når Viking ligger med økonomisk brukket rygg.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20619
27.08.17 15:03
clavin: Plagsomt med folk som absolutt må briske med at de har penger når Viking ligger med økonomisk brukket rygg.

Nå, nå. Jeg vurderer å ta det veddemålet, og hvis han taper så har han jo mistet de pengene :)

Gorgi
GorgiInnlegg: 6441
27.08.17 15:11

KingAnderson er vel en av de gode sameritanerne fra nord-fylket som har bidratt for Viking. Håper du sender 10-ern sørover om du vinner :)

En såkalt skap-supporter :)

(Innlegget ble redigert 27.08.17 15:14)

clavin
clavinInnlegg: 31611
27.08.17 15:13
KingAnderson: Nå, nå. Jeg vurderer å ta det veddemålet, og hvis han taper så har han jo mistet de pengene :)

Uten at jeg vet det, så vil jeg tro at du her gjør en dårlig deal.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
27.08.17 18:12

Litt rart Viking ikke prøvde seg på Kirkevold

helvis
helvisInnlegg: 14649
27.08.17 18:55
Kristwic7: Litt rart Viking ikke prøvde seg på Kirkevold

De vet nok ikke hvem han er ...

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
27.08.17 19:09
helvis: De vet nok ikke hvem han er ...

Det ville ikke ha forundret meg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg