Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Nevi
NeviInnlegg: 9280
16.10.17 20:22

Og litt interessant å lese at de lokale spillerer føler det ikke er noe ulempe å spille på kunstgress. At de liker seg godt på ett fuktig kunstgressdekke. 
Tenker på neste sesong der Viking stadion muligens skal over til kunstgress.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30957
16.10.17 23:47

Ryersen blir nok ettertraktet i neste overgangsvindu.

helvis
helvisInnlegg: 14968
16.10.17 23:49
BigGeorge: Ryersen blir nok ettertraktet i neste overgangsvindu.

Personlig tror jeg Ryerson ikke tar noe skade av ett år i OBOS for det som skal være et av topplagene. Han er fremdeles ung og langt fra sikker fast plass på de fleste ES-lag. Håper han selv tenker i samme baner. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30957
16.10.17 23:52
helvis: Personlig tror jeg Ryerson ikke tar noe skade av ett år i OBOS

Med såpass bra spill på U-21 er Obos-liga i underkant hva han trenger av utfordring.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4374
17.10.17 16:09

Er dette styret og denne Henningsen til å stole på egentlig? Synes det virker merkelig? Øke gjeld å poengtrekk?

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37920
17.10.17 17:20
Wiggum: For ei suppe

Enig, for ei suppe. Vet ikke om jeg skal le eller grine.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37920
17.10.17 17:53

Siden vi tok innpå 3 poeng sist så kan vi kanskje se hvordan kampene framover går for de involverte bunnlaga

Runde 26
Viking-Vålerenga
Sogndal-S08
Aalesund-Kristiansund
Stabæk-Tromsø
Her bør vi vel ha forhåpninger om å ta innpå både Sogndal og Tromsø

Runde 27
Strømsgodset-Sogndal
Tromsø-Viking
Lillestrøm-Aalesund
Her er det vel opp til oss selv. Seier her så tar vi høyst sannsynlig innpå kanskje alle de 3 andre laga

Runde 28
Sogndal-Tromsø
Viking-S08
Aalesund-Rosenborg
Nok en runde som kan gå vår vei med seier eller uavgjort. 

Runde 29
S08-Aalesund
Stabæk-Sogndal
Tromsø-Haugesund
Rosenborg-Viking
Her har vi nubbesjangs å ta innpå, antakelig reiser noen av laga litt ifra her

Runde 30
Aalesund-Strømsgodset
Brann-Tromsø
Haugesund-Kristiansund
Viking-Stabæk
En runde der vi bør ta innpå et par av laga

Det hele forutsetter selvfølgelig at vi tar poeng framover. 1 eller 3 poeng i alle kamper utenom mot Rosenborg bør være målet. Tromsø kampen borte 29.oktober, om 1 1/2 uke til er den viktige kampen som vi MÅ vinne.

Har vi sjangs? Ja
Er det trolig? Nei

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 17:59

Tenk så fantastisk om vi bare er to-tre poeng bak kvalikkampen før siste runde.

Og om Samuel har muligheten til å bli matchvinner i nest siste runde bør han klare å setta ballen i stanga for våres skyld dersom vi har det poenget i lomma som vi må ha.

(Innlegget ble redigert 17.10.17 18:04)

villevesten
villevestenInnlegg: 916
17.10.17 18:19

"Det hele forutsetter selvfølgelig at vi tar poeng framover. 1 eller 3 poeng i alle kamper utenom mot Rosenborg bør være målet"

 

Seier mot RBK er nærmest garantert!!

why?:  Halve laget er X-vikinger, de er allerede seriemestre.... skulle bare mangle at tar en for laget!!

Wiggum
WiggumInnlegg: 20806
17.10.17 19:57
Nevi: Og om Samuel har muligheten til å bli matchvinner i nest siste runde bør han klare å setta ballen i stanga for våres skyld dersom vi har det poenget i lomma som vi må ha.

I så fall dukker vel Yanni opp og setter returen.

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 20:30
Wiggum: I så fall dukker vel Yanni opp og setter returen.

Off ja. Kan faktisk se for meg at han ikke har problemer med å sende sin klubb i "hjerte" ned ett hakk.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8337
17.10.17 21:10

Spørsmål:
Hva tror dere medgangssupporterne som meldte overgang til Oilers (og nå forlater hallen i midten av 2. periode) vil foretrekke av underholdning fremover?


Gorgi
GorgiInnlegg: 6885
17.10.17 21:14

alseboy:"Hva tror dere medgangssupporterne som meldte overgang til Oilers (og nå forlater hallen i midten av 2. periode) vil foretrekke av underholdning fremover?"

------------

Nakenbading på Orre-stranden.

 

clavin
clavinInnlegg: 32804
17.10.17 21:15
aIseboy: Hva tror dere medgangssupporterne som meldte overgang til Oilers (og nå forlater hallen i midten av 2. periode) vil foretrekke av underholdning fremover?

Det er få som pr definisjon har meldt overgang til Oilers, slik du indikerer. At folk har blitt lei Viking, og samtidig har fått smaken på Oilers er da helt naturlig all den tid det er helt normalt å få nye interesser. Jeg vil tro at de fleste som var ekte supportere av Viking er det fortsatt, selv om de også følger Oilers.

Da har jeg større problemer med de tidligere "supporterne" av Viking som plutselig ble Sandnes Ulf-supportere fordi at de rykket opp i TL. Det verste er at det finnes enkelte blant dem som beskylder andre for å være medgangssupportere.

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:16
aIseboy: Hva tror dere medgangssupporterne som meldte overgang til Oilers (og nå forlater hallen i midten av 2. periode) vil foretrekke av underholdning fremover?

Jeg er kanskje litt stygg. Jeg har selv vært på ett par Oilers-kamper i DNB-arena.
Men jeg griner absolutt ikke på nesen over hva som skjer der inne. Men Oilers har penger. Så jeg regner med at de bruker de midlene de har for å ordne opp i problemene.

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:19
clavin: Det er få som pr definisjon har meldt overgang til Oilers, slik du indikerer. At folk har blitt lei Viking, og samtidig har fått smaken på Oilers er da helt naturlig all den tid det er helt normalt å få nye interesser. Jeg vil tro at de fleste som var ekte supportere av Viking er det fortsatt, selv om de også følger Oilers.

Jeg vet selv om noen som alltid gikk på Viking stadion. Nå går de der en sjelden gang. Disse folkene snakker mye varmere om Oilers. Hadde Oilers vært det Viking Hockey var hadde ikke den interressen rundt hockey vært der. Kanskje de fortsatt hadde støttet opp om Viking da.
Men er sikkert ikke så mange av de da.

Og det er pga disse folkene jeg ikke griner om Oilers møter litt motgang.

(Innlegget ble redigert 17.10.17 21:19)

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8337
17.10.17 21:20
Nevi: Jeg er kanskje litt stygg. Jeg har selv vært på ett par Oilers-kamper i DNB-arena.
Men jeg griner absolutt ikke på nesen over hva som skjer der inne. Men Oilers har penger. Så jeg regner med at de bruker de midlene de har for å ordne opp i problemene.

Jeg har ikke noe som helst i mot Oilers, men er ikke hockeyinteressert. Mener å ha lest de mente å ha et mannskap sterkt nok for mer suksess før sesongstart.

Kjenner bare jeg blir provosert når jeg leser at folk går midt i matchen. Det er liksom takken for å ha gitt tilskuerne 5-6 sesonger med bare fest og suksess.

clavin
clavinInnlegg: 32804
17.10.17 21:21
Nevi: Men Oilers har penger. Så jeg regner med at de bruker de midlene de har for å ordne opp i problemene.

Jeg kan glede deg med at det ikke er så enkelt for Oilers å komme ut av denne situasjonen i år ved hjelp av penger, all den tid det ikke er bare bare å finne gode spillere der ute. Samtidig er det ikke gitt at man får løst trenerproblemet, uansett hva man gjør.

Når dette er sagt forundrer jeg meg over at noen med hjerte i Viking og Stavanger tror at Vikings problem heter Oilers. Ei heller skjønner jeg at Vikings problemer skal bli færre pga at Oilers også begynner å slite.

clavin
clavinInnlegg: 32804
17.10.17 21:25
Nevi: Jeg vet selv om noen som alltid gikk på Viking stadion. Nå går de der en sjelden gang.

Som du muligens har fått med deg har Viking vært veldig gråe i mange år, og det er dette som er årsaken til at folk blir lei og slutter å gå på Viking-kamper. At Oilers har begynt å fenge i Stavanger er ikke noe som utelukker Viking-kamper. 

Det er Viking som har vært Vikings problem, ikke Oilers.

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:27
clavin: Når dette er sagt forundrer jeg meg over at noen med hjerte i Viking og Stavanger tror at Vikings problem heter Oilers. Ei heller skjønner jeg at Vikings problemer skal bli færre pga at Oilers også begynner å slite.

Jeg vet at jeg kanskje er litt snålig der. Kall det gjerne for litt misunnelse. Jeg ivrer til at Viking kunne våre der selv. Vet ikke hvor mye det har å si. Men føler det vel så mye er på sosiale medier. Jeg har inntrykk at folket der ute snakker ned Viking nettopp pga Oilers. "Folket" liker å vise interresse rundt det laget i byen som gjør det godt.

I tillegg skal du ikke se bort fra at det kan være 5-10 mill i året i reduserte sponsomidler. Pga Oilers har tatt den delen.

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:30
clavin: Det er Viking som har vært Vikings problem

Enig i at Viking er det største problemet ja. Men er ganske mange hjemmekamper å gå dersom man skal se både Viking og Oilers. Da er det nok i hvert fall noen hundre som velger det laget som har suksess.

Men er ikke mer enn to år siden vi fikk den semifinalen med flest tilskuerer på lange tider i Norge. Så dersom (forhåpentligvis når) Viking kommer tilbake på fotballkartet i Norge kommer interressen tilbake.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8337
17.10.17 21:32
clavin: Det er få som pr definisjon har meldt overgang til Oilers, slik du indikerer. At folk har blitt lei Viking, og samtidig har fått smaken på Oilers er da helt naturlig all den tid det er helt normalt å få nye interesser

Dette høres ut som en liten selvmotsigelse, i mine ører.

Jeg tror faktisk det er flere som har hoppet over til Oilers enn til f.eks Sandnes Ulf (som engstet mange for noen år siden)

Husk at en arena ikke bare fylles opp av ekte supportere som velger å lide med laget. De går der de får underholdning og kan føle på å være på "the winning team". 

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:39
aIseboy: Jeg tror faktisk det er flere som har hoppet over til Oilers enn til f.eks Sandnes Ulf (som engstet mange for noen år siden)

Her er det først og fremst viktig at de fedrene som holder med Viking gjør sin del av jobben. At de tar med pjokkene sine på kamp på Viking stadion fremfor Sandnes stadion :)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37920
17.10.17 21:42
Nevi: Jeg vet selv om noen som alltid gikk på Viking stadion. Nå går de der en sjelden gang. Disse folkene snakker mye varmere om Oilers. Hadde Oilers vært det Viking Hockey var hadde ikke den interressen rundt hockey vært der. Kanskje de fortsatt hadde støttet opp om Viking da.

Det er Viking som må trekke folk. Leverer Viking så kommer folk uavhengig av Oilers eller andre kulturelle tilbud.

Vi har hatt Viking hockey før. De trakk 1500-2000. Vi har hatt håndball, først SIF og så Viking. De trakk flere tusen på kampene. At det fins andre kulturelle tilbud enn Viking er ikke noe nytt og det er ikke det som gjør at Viking ikke blir besøkt oftere. Det er det Viking som har skyld i ene og alene.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37920
17.10.17 21:44
aIseboy: Kjenner bare jeg blir provosert når jeg leser at folk går midt i matchen. Det er liksom takken for å ha gitt tilskuerne 5-6 sesonger med bare fest og suksess

Når man taper stort så greit nok. Jeg blir mer provosert over alle de som går fra fotballkamp  5 minutter før slutt for å slippe å sitte i bilkø. 

Nevi
NeviInnlegg: 9280
17.10.17 21:48
TAdams6: Når man taper stort så greit nok. Jeg blir mer provosert over alle de som går fra fotballkamp 5 minutter før slutt for å slippe å sitte i bilkø

Det er håpløst ja.

Men føler ikke det har vært ett problem de siste sesongene. Legger i hvert fall ikke merke til at folk går. Sikkert pga at det ikke er noe særlig kø bort fra stadion uansett.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37920
17.10.17 21:50
Nevi: Men føler ikke det har vært ett problem de siste sesongene. Legger i hvert fall ikke merke til at folk går. Sikkert pga at det ikke er noe særlig kø bort fra stadion uansett

Det er ikke veldig trangt på tribunen heller. Men det er håpløst. Når spenningen er på topp, man har kjørt på kamp, betalt for kamp, bitt negler pga spenning og så går man før kampen er over. Jeg forstår det ikke. Det må da være bedre å miste de første 5 enn siste 5 av kampen. Men det er meg. Nordmenn og kø er ikke bestevenner og noen må på død og liv kjøre helt ned til stadion i stedet for å gå 5-10 minutter til bilen.

clavin
clavinInnlegg: 32804
17.10.17 21:52
aIseboy: Husk at en arena ikke bare fylles opp av ekte supportere som velger å lide med laget. De går der de får underholdning og kan føle på å være på "the winning team".

På 80-tallet da SIF var gode i håndball rant folk ned storhallen. Tilsvarende skjer eksempelvis i Elverum, som har et godt håndballag. RBK trekker publikumstall som Viking bare kan drømme om, og i motsetning til Viking har de jerngrep på hele sitt eget fylke, så vel som nabofylket. Hva er så grunnen til at RBK og ikke Viking har dette grepet på lokalområdet? Kan det tenkes at det er suksess som har gjort dette, på samme måte som folk i nærmiljøet støtter tradisjonelt opp om lag som gjør det godt, uansett idrett? Tilsvarende har Norge en forkjærlighet for sine langrennsløpere, til tross for at resten av verden driter i idretten.

Hvorfor er det slik? Jo, fordi folk liker å vinne, og det er helt naturlig å støtte opp om sine vinnere. Om en by klarer å få fram et godt lag i Norges nest største lagidrett som tradisjonelt har vært forbeholdt andre steder i landet, så ville det vært en falitterklæring om folk ikke hadde støttet opp om dette laget, akkurat som alle andre steder støtter opp om sine vinnere.

Hva var så ditt problem med at folk som tidligere ikke gikk på hockeykamper nå har fått en ny interesse? Er dette verre enn de som fant interesse for Sandnes Ulf da de rykket opp i eliten, til tross for at de aldri hadde hatt interesse for klubben før? 

Stein i glasshus kalles dette.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 8337
17.10.17 22:12
clavin: Stein i glasshus kalles dette.

Litt usikker på hvem (om noen) som kaster stein. 

(Innlegget ble redigert 17.10.17 22:12)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg