Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 20:56
helvis: Greit det, men da sier vi det slikt Henningsen ...

"skal hevde seg i divisjonen".... Herregud, spark han sammen med Wiggen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 20:59
thohla1: Hei Vikinger! Føler med dere i år, en skikkelig drøy sesong dere har hatt. Når det er sagt, hvordan er omdømme til I B i byen? Blir han skyldt ut med badevannet eller får han sjansen til og ta dere opp igjen? Sett utenfra virker det som om han slåss mot vindmøller og ikke egentlig hatt en reell sjanse med dette mannskapet.  What say you?

Litt rart å si det, for jeg tror IB er ferdig etter sesongen. Men faktum er at Wiggen bør sparkes først og helst Henningsen. 2 klovner som dessverre ikke har klart å gjøre noe som helst.
IB er pdd det minste problemet i Viking, faenskapet lenger oppe i systemet må røskes opp og spyttes ut.

(Innlegget ble redigert 30.10.17 21:03)

Wiggum
WiggumInnlegg: 20370
30.10.17 21:34

Mye interessant lesning i RA i dag. Rollen til Gary Goodchild har jo vært en del diskutert her inne.

Økland sier følgende:

"Da Viking-veteranen fra London ble ansatt som speider i 2012, var det med en klar plan: Klubben skulle tjene penger på spillerlogistikken. Det gjorde de i Goodchilds tid. Plussene på området var på mange millioner.

– Skal du ha suksess med noe, må du faktisk sette det i søkelyset og bruke penger på det. Sammen med Kjell Inge Olsen pekte vi på Gary og ansatte ham. Han gjorde en fantastisk jobb, kanskje spesielt mot Island. Måten han tok imot og håndterte de nye spillerne på gjorde at agentene ville ha sine folk til Viking, påpeker Økland.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 36836
30.10.17 21:37
EinTe: en del av pakken Økland etterlot Viking med.

Se der ja. Viktig å være fancy. 

Håper det læres av alle feilene som er gjort siste årene, men jeg er langt fra sikker. Man var villig til poengtrekk for å beholde Adegbenro.

siggi76
siggi76Innlegg: 3064
30.10.17 21:51
TAdams6: Håper det læres av alle feilene som er gjort siste årene, men jeg er langt fra sikker. Man var villig til poengtrekk for å beholde Adegbenro.

Vel, vi så hvordan det gikk uten Adegbenro...

Med Adegbenro og forsterkningene som kom (Jenkins, Nordvik og Høiland) kunne viking kanskje hatt en liten mulighet for overlevelse hvis de ikke hadde begynt å rote med ny spillestil. En slik satsing hadde krevet mer aksjonærstøtte og en ny emisjon. Man kunne da ha sagt: "fuck off, rbk! Adegbenro blir hos oss ut kontraktstiden med mindre dere betaler det han virkelig er verdt etter at vi har sikret plassen".

siggi76
siggi76Innlegg: 3064
30.10.17 22:00

Jeg må innrømme at jeg er ekstremt kritisk til Wiggen. Henningsen fjernet Goodchild og hentet Wiggen, så jeg må innrømmet at han heller ikke står særlig høyt i kurs akkurat nå...

 Skal viking opp igjen så må de gjøre alt de kan for å beholde en spiller som Ryerson. Han er en signalspiller som viser at han vil noe. Haugen er i øyeblikket på et annet trinn i utviklingsstigen. Han kan ikke tillate seg å spille i Obosligaen nå, men Ryerson tar ikke skade av ett år på nivå 2 dersom han får en nøkkelposisjon i laget. Gjør ham til kaptein, gi ham drømmerollen og bygg spillet rundt ham!

 

Nevi
NeviInnlegg: 8294
30.10.17 22:04

Ryerson tar ingen skade av å bidra ett år i Obos. Han tok Viking med storm i starten synes jeg. Har etter sommeren vært helt ordinær. Men heller ikke så lett å skinne så voldsomt i dagens Viking-lag. Men føler ikke det er slik at Viking absolutt skal føle at de må selge Ryerson nei.

storteple
stortepleInnlegg: 9010
30.10.17 22:08

Wiggen "regner med" å selge Ryerson og Haugen fordi vi trenger pengene. Litt av en forhandlingsposisjon vi setter oss i!

Hva med å si at vi helst vil beholde begge for å rykke opp igjen, men at de er til salgs om noen kommer med et tilbud en ikke kan si nei til?

Gorgi
GorgiInnlegg: 6499
30.10.17 22:14

En kuriositet.

Goodchild var for noen år siden i London og speidet på en ung Harry Kane. Han spilte på B-laget til Tottenham og hadde akkurat kommet tilbake fra skade. Det var snakk om et eventuelt lån. Hvorfor det ikke kom i stand, sier historien ingenting om.

Verden kunne sannelig sett anerledes ut......

(Innlegget ble redigert 30.10.17 22:15)

Nevi
NeviInnlegg: 8294
30.10.17 22:17
storteple: Wiggen "regner med" å selge Ryerson og Haugen fordi vi trenger pengene. Litt av en forhandlingsposisjon vi setter oss i!
Hva med å si at vi helst vil beholde begge for å rykke opp igjen, men at de er til salgs om noen kommer med et tilbud en ikke kan si nei til?

Dette er bare SÅ typisk Viking.
Å snakke ned prisen på denne måten. Er ikke veien å gå for å få folket til å kunne tro at det kan være håp.

clavin
clavinInnlegg: 31818
30.10.17 22:18
Gorgi: Goodchild var for noen år siden i London og speidet på en ung Harry Kane. Han spilte på B-laget til Tottenham og hadde akkurat kommet tilbake fra skade. Det var snakk om lån.

Hadde Kane kommet til Viking hadde han sikkert spilt på toerlaget til Leyton Orient i dag.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6499
30.10.17 22:33

Kan også ta med at Kieffer Moore er toppscorer i det engelske ligasystemet med 12 mål til nå denne sesongen.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 22:40
Kristwic7: Litt rart å si det, for jeg tror IB er ferdig etter sesongen. Men faktum er at Wiggen bør sparkes først og helst Henningsen

Hårda bud.

1. Hvem vil du ha inn i stedet?

2. Hvor mange hjemmekamper har du egentlig vært på i år? 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 22:48
Nevi: Dette er bare SÅ typisk Viking.
Å snakke ned prisen på denne måten

Jeg tipper de som driver med forhandlinger på det nivået ikke først og fremst henter frem sine forhandlingskort fra sportsidene i RA/SA. 

Situasjonen er det den er, uavhengig av hvilke ord Henningsen bruker til lokalpressen. Og alle vet det. 

Jeg mener å ha sett folk etterlyse ærlighet og åpenhet fra Vikingledelsen. Det vil naturligvis svi enkelte ganger også når det kommer. 

odtj
odtjInnlegg: 3540
30.10.17 22:50

Hvis vi får ny trener så har jeg bare 1 kriterium. Han skal slite på omgivelsene. Være en ubehagelig og krevende fyr som de andre i klubben synes det er stress å jobbe med. Bonus hvis han inspirerer litt frykt i spillergruppen. Tror det er det eneste som funker. Ikke nok en jævla lagspiller. 

Nevi
NeviInnlegg: 8294
30.10.17 22:56
aIseboy: Situasjonen er det den er, uavhengig av hvilke ord Henningsen bruker til lokalpressen. Og alle vet det.
Jeg mener å ha sett folk etterlyse ærlighet og åpenhet fra Vikingledelsen. Det vil naturligvis svi enkelte ganger også når det kommer

Jeg synest først og fremst de skal finne ut hva som skjer med stadionsalget. Hvordan økonomien er etter det. Se litt først hvordan budsjettet vil være. 
Istedenfor å fronte at Viking kommer til å selge den og den spilleren.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 23:00
aIseboy: Hårda bud. 1. Hvem vil du ha inn i stedet? 2. Hvor mange hjemmekamper har du egentlig vært på i år?

1. Såpass kjennskap har jeg ikke, men synd at en kar som TKK havnet i Start. Det må komme inn en med stor kunnskap om å bygge et lag og hente spillere som passer til spillestil og filosofi.
Slik Viking driver på nå hentes det kun for å hente.

2. Jeg har vært på 2 kamper i år,2 for mange.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 23:07
Wiggum: "Da Viking-veteranen fra London ble ansatt som speider i 2012, var det med en klar plan: Klubben skulle tjene penger på spillerlogistikken. Det gjorde de i Goodchilds tid. Plussene på området var på mange millioner. – Skal du ha suksess med noe, må du faktisk sette det i søkelyset og bruke penger på det. Sammen med Kjell Inge Olsen pekte vi på Gary og ansatte ham. Han gjorde en fantastisk jobb, kanskje spesielt mot Island. Måten han tok imot og håndterte de nye spillerne på gjorde at agentene ville ha sine folk til Viking, påpeker Økland.

Jeg har selv vært kritisk til Goodchild, men han var da milevis bedre enn Wiggen.. 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 23:20
Kristwic7: 1. Såpass kjennskap har jeg ikke, men synd at en kar som TKK havnet i Start. Det må komme inn en med stor kunnskap om å bygge et lag og hente spillere som passer til spillestil og filosofi.
Slik Viking driver på nå hentes det kun for å hente. 2. Jeg har vært på 2 kamper i år,2 for mange.

Jeg synes du burde vært på alle hjemmekamper, så sterke meninger du har og krav du stiller. Må tilstå at de ofte fremstår mer som dagdrømmer enn gjennomførbare.

TKK ble liksom ikke hentet til en 1. divisjonsklubb uten penger. Han ble hentet av et nytt investorlaug som sprøytet flerfoldige millioner inn i klubben mot at de fikk full kontroll.

Det kan selvsagt gå bra, men historien (også i Start) har også vist at det kan gå skikkelig ille når utenforstående folk med masse penger "kupper" en klubb på den måten. 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 23:26
odtj: Tror det er det eneste som funker.

Hvis du klarer å legge frustasjon og skuffelser litt til side. Hvorfor tror du en som skal spille på frykt og ikke være lagspiller vil gi suksess?

Vi er ikke i 1890 nå. Hvem er det i dag som lykkes med å få det beste ut av folk ved å spille på frykt? 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 23:27
aIseboy: Jeg synes du burde vært på alle hjemmekamper, så sterke meninger du har og krav du stiller. Må tilstå at de ofte fremstår mer som dagdrømmer enn gjennomførbare. TKK ble liksom ikke hentet til en 1. divisjonsklubb uten penger. Han ble hentet av et nytt investorlaug som sprøytet flerfoldige millioner inn i klubben mot at de fikk full kontroll. Det kan selvsagt gå bra, men historien (også i Start) har også vist at det kan gå skikkelig ille når utenforstående folk med masse penger "kupper" en klubb på den måten.

Sterke krav og meninger? At de skal prestere bedre enn det de har gjort i år? Jeg tror ikke det er et veldig sterkt krav.

Jeg vet hva TKK ble hentet til, men det er en slik mann med stor kunnskap og erfaring innen spillerlogistikk man hadde trengt.

Nevi
NeviInnlegg: 8294
30.10.17 23:29
aIseboy: Jeg synes du burde vært på alle hjemmekamper,

Helt enig.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20370
30.10.17 23:29
odtj: Hvis vi får ny trener så har jeg bare 1 kriterium. Han skal slite på omgivelsene. Være en ubehagelig og krevende fyr som de andre i klubben synes det er stress å jobbe med.

Ikke hold pusten.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20370
30.10.17 23:29
Kristwic7: 1. Såpass kjennskap har jeg ikke, men synd at en kar som TKK havnet i Start.

Hvem skulle da tatt over foran 2019-sesongen? Mulig han er flink og kommer til å gjøre suksess i Start altså, men historien viser at TKK ikke akkurat er en kontinuitetsbærer i klubbene han har vært i.

(Innlegget ble redigert 30.10.17 23:30)

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 23:36
Kristwic7: Sterke krav og meninger? At de skal prestere bedre enn det de har gjort i år? Jeg tror ikke det er et veldig sterkt krav. Jeg vet hva TKK ble hentet til, men det er en slik mann med stor kunnskap og erfaring innen spillerlogistikk man hadde trengt.

Du er litt sånn som han i gjengen som blir med på tur til en hytte uten strøm i Hunnedalen, men som ikke gidder å være med på å lage middag, men som har sterke meninger om det som blir servert og i tillegg klager over at det tok så jævla lang tid...

Det er mulig du er Lyes mest talentfulle på FIFA,  og til tider blander fiction og realiteter. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 23:37
Wiggum: Hvem skulle da tatt over foran 2019-sesongen? Mulig han er flink og kommer til å gjøre suksess i Start altså, men historien viser at TKK ikke akkurat er en kontinuitetsbærer i klubbene han har vært i.

Stemmer. Da måtte man ut på jakt igjen. Men må da finnes et bedre alternativ enn Wiggen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44740
30.10.17 23:38
aIseboy: Du er litt sånn som han i gjengen som blir med på tur til en hytte uten strøm i Hunnedalen, men som ikke gidder å være med på å lage middag, men som har sterke meninger om det som blir servert og i tillegg klager over at det tok så jævla lang tid... Det er mulig du er Lyes mest talentfulle på FIFA,  og til tider blander fiction og realiteter.

Klager sjelden på mat jeg ikke lager selv ;) 

aIseboy
aIseboyInnlegg: 7316
30.10.17 23:43
Kristwic7: Klager sjelden på mat jeg ikke lager selv

De fleste skjønte nok at det var en metafor.

Du krever og krever og forventer at det skal hentes spillere og trenere fra øverste hylle til en klubb som i realiteten er teknisk konkurs.

Også går du pokker meg ikke på hjemmekamper selv en gang.. Så fremt du ikke er 11 år, så burde du ta en realitetssjekk. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4331
30.10.17 23:48

Mer spent på hvilke spillere som står klar til å stupe inn i Viking. Halsgunset og? Det er jo spennede å se hvem de får inn uansett divisjon. 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4331
30.10.17 23:49

Alseboy? Har Vevatne forlenget med Sandnes Ulf? Vet du?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg