Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
aIseboy

Innlegg: 9225
aIseboy
08.12.18 11:17
TAdams6: Andresson står ikke oppført på A-laget, så man må lete nedover på U23 eller rekrutt lag.
TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
08.12.18 14:06
aIseboy: I beg to differ.

Se der, kan det bety at han er nærmere A-laget? Han uttalte selv at han ikke ville tilbake til U23 laget.

Da han kom var han under U23 laget. Her artikkel fra overgangen og som du ser nederst, den står under U23 laget

Winthrop15

Innlegg: 4396
Winthrop15
08.12.18 16:56

Da minsker nok sjangsene for noe overgang til Viking?

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
08.12.18 17:32
Winthrop15: Da minsker nok sjangsene for noe overgang til Viking?

Trenger ikke bety noe. Han har sagt at han ikke vil spille mer U23 fotball. Han vil spille seniorfotball. Så det betyr nok at han enten blir satset på, noe som nok ikke skjer. Dermed er utlån eller salg alternativene.

Kristwic7

Innlegg: 46124
Kristwic7
08.12.18 19:58
TAdams6: Jadon Sancho forlot City fordi han ikke fikk nok spilletid. Han er Dortmund sin eiendom. Reiss Nelson er på utlån og et fantastisk talent. Langt over hva vi kan forvente å hente. Det sies jo at Østigård også er over det nivået vi kan hente på nå. Premier League klubber sender ikke spillerne sine til hvor som helst.

Jaden Sancho spilte i Man City, men måtte forlate klubben for å få spilletid og tillit. Den nyter han stort av nå og er trolig bedre enn alle de andre vingene City har. 
Nå var ikke poenget at man skulle hente de aller største talentene, men likevel er det gode spillere som spiller på u-23 lag i England som kan trenge spilletid.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
08.12.18 21:52
Kristwic7: Jaden Sancho spilte i Man City, men måtte forlate klubben for å få spilletid og tillit. Den nyter han stort av nå og er trolig bedre enn alle de andre vingene City har. Nå var ikke poenget at man skulle hente de aller største talentene, men likevel er det gode spillere som spiller på u-23 lag i England som kan trenge spilletid.

Så lenge U23 talentene er gode nok som Andresson. Vi trenger ikke spillere som vil bli bedre og bedre, men allikevel bruker mange måneder på å bli så gode som vi trenger. 

Sancho er god, men så god er han ikke. Han hadde ikke spilt i City hvis han var der fortsatt, smart trekk av han. Men City burde greid å beholde han og heller leie han ut, slik Arsenal har gjort med Nelson.

Wiggum

Innlegg: 21362
Wiggum
09.12.18 14:02
Kristwic7: Andresson bør være øverst på listen.

Andresson imponerte i høst og virket som en herlig fyr i tillegg. Så jeg vil også beholde han, men i mine øyne er det ikke krise om han forsvinner. Selv om det kommer an på hva som kommer inn selvfølgelig. 

Andresson var god i OBOS, men jeg er ikke overbevist om at han vil være like god i Eliteserien. Mulig farten blir mer avslørt der. 

Kristwic7

Innlegg: 46124
Kristwic7
09.12.18 15:32
Wiggum: Andresson imponerte i høst og virket som en herlig fyr i tillegg. Så jeg vil også beholde han, men i mine øyne er det ikke krise om han forsvinner. Selv om det kommer an på hva som kommer inn selvfølgelig.  Andresson var god i OBOS, men jeg er ikke overbevist om at han vil være like god i Eliteserien. Mulig farten blir mer avslørt der.

Han var såpass god at jeg tror det vil gå bra i EL og, men det er at han skulle hatt en litt raskere ved sin side. 

PerfectSense

Innlegg: 4182
PerfectSense
09.12.18 17:03

Wiggum: Pereira var vel ikke akkurat kjent for hurtigheten sin, men han klarte seg greit i tippeligaen likevel. Forskjellen på de to lverste divisjonene i Norge er ikke større enn at de som var gode i Obos kommer til å klare seg greit i Eliteserien også.

Viking før og etter islendingen viser hvor viktig han er for laget. Jeg ønsker han absolutt med videre.

Kristwic7

Innlegg: 46124
Kristwic7
09.12.18 17:07
PerfectSense: Viking før og etter islendingen viser hvor viktig han er for laget. Jeg ønsker han absolutt med videre.

Tror ikke vi hadde rykket opp uten han for å si det slik. Var på årets lag og.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
09.12.18 17:11
PerfectSense: Pereira var vel ikke akkurat kjent for hurtigheten sin, men han klarte seg greit i tippeligaen likevel. Forskjellen på de to lverste divisjonene i Norge er ikke større enn at de som var gode i Obos kommer til å klare seg greit i Eliteserien også.
Viking før og etter islendingen viser hvor viktig han er for laget. Jeg ønsker han absolutt med videre.

Andresson var bedre enn både Nakkim og Østigård, det sier en del. Spesielt oppimot Østigård. Nå er Østigård yngre, men Andresson er ikke eldre enn 20 år han heller. Vil bare bli bedre og bedre for hvert år. Klart han er god nok for Eliteserien. 

Men når det kommer til god nok for Eliteserien hvis man er god i OBOS stemmer ikke alltid. Det er de som er veldig gode i OBOS, men som faller litt gjennom i Eliteserien. Gauseth er en slik type. Veldig god i OBOS, men holder ikke helt mål der oppe. Det er noen spillere som er i sjiktet veldig god OBOS, svak Eliteserie nivå. Men de aller, aller fleste som er gode i OBOS greier seg også bra i Eliteserien.

storteple

Innlegg: 9888
storteple
09.12.18 17:54

Pereira ble jo bare bedre og bedre jo tregere han ble. Hadde han vært aktiv i dag hadde han garantert spilt i Premier League med den progresjonen. 

Ufattelig glad det ikke er vi som spiller mot Stabæk i avgjørende kamp nå. Spiller ingen rolle for meg hvem som rykker opp, men synes vel det er artigere å se Stabæk-fotball enn det Aafk har holdt på med i år. Lurer på om Bohinen sitter trygt om de må spille OBOS neste år også. Sjeleglad ikke Viking endte med ham. 

tokk

Innlegg: 612
tokk
09.12.18 18:07
storteple: Bohinen sitter trygt om de må spille OBOS neste år også. Sjeleglad ikke Viking endte med ham.

Samme her. Derfor det blir litt gøy om de ikke skulle rykke opp, var mest frempå før sesongen, og de skulle absolutt rykke opp, fikk hente spillere, Bohinen var geniærklert og var største favoritt til opprykket, og ledet med en haug av poeng en periode.

Kristwic7

Innlegg: 46124
Kristwic7
09.12.18 18:28
TAdams6: Men når det kommer til god nok for Eliteserien hvis man er god i OBOS stemmer ikke alltid. Det er de som er veldig gode i OBOS, men som faller litt gjennom i Eliteserien. Gauseth er en slik type. Veldig god i OBOS, men holder ikke helt mål der oppe. Det er noen spillere som er i sjiktet veldig god OBOS, svak Eliteserie nivå. Men de aller, aller fleste som er gode i OBOS greier seg også bra i Eliteserien.

Var Gauseth så fæl i eliten sist? Husker dog han takket nei til 3 års kontrakt med Molde når de rykket opp fra 1.div for så å gå til Bryne og millionlønn. Ikke helt heldig der altså.

aIseboy

Innlegg: 9225
aIseboy
09.12.18 19:32
TAdams6: Det er noen spillere som er i sjiktet veldig god OBOS, svak Eliteserie nivå. Men de aller, aller fleste som er gode i OBOS greier seg også bra i Eliteserien.

Så har du de som åpenbart ikke er gode nok for Obos, men storspiller i Eliteserien... Sean McDermott :-) 

 

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
09.12.18 21:16
Kristwic7: Var Gauseth så fæl i eliten sist?

Gauseth har ikke vært noe i Eliteserien i min bok ivertfall. Alltid god i OBOS, men forsvinner litt i Eliteserien. Hadde han vært god, så hadde nok en av de større klubbene hentet han. 

I Mjøndalen har han fått det som plommen i egget. Stjerne på laget, et ganske bra lag. Jeg digger den tilnærmingen. Bedre å være konge i en ok klubb enn en i mengden i en stor klubb.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
09.12.18 21:17
aIseboy: Så har du de som åpenbart ikke er gode nok for Obos, men storspiller i Eliteserien... Sean McDermott :-)

Med McDermott så er det vel først og fremst spilletid som er årsaken til utviklingen. Han er ikke i den kategorien jeg mener. 

aIseboy

Innlegg: 9225
aIseboy
09.12.18 22:36
TAdams6: Med McDermott så er det vel først og fremst spilletid som er årsaken til utviklingen. Han er ikke i den kategorien jeg mener.

Vel, han var fast på laget til han mistet plassen til Hannes Halldorsson..

Sagt litt på skøy selvsagt. Poenget, som flere andre har vært inne på, var at for spillere som er på vei opp og frem, så tror jeg ikke steget fra OBOS til ES være noe å bekymre seg over. Da er gjerne den personlige utviklingen større enn kvalitetsgapet mellom OBOS og ES. 


TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
10.12.18 08:45
aIseboy: Vel, han var fast på laget til han mistet plassen til Hannes Halldorsson..Sagt litt på skøy selvsagt. Poenget, som flere andre har vært inne på, var at for spillere som er på vei opp og frem, så tror jeg ikke steget fra OBOS til ES være noe å bekymre seg over. Da er gjerne den personlige utviklingen større enn kvalitetsgapet mellom OBOS og ES

At han var fast på laget betyr ikke at han var god nok og holdt Eliteserienivå den gang selv om han gjør det nå

Jeg forstår poenget ditt. Men om de tar Eliteserien eller ei kommer an på ferdighetsnivået pluss ikke minst hva de har inne i hodet. Alle er ikke laget for å spille i Eliteserien, noen passer bedre i OBOS og er framtredende der, mens de faller gjennom i Eliteserien.

Martinsen tror jeg ikke har noe i Eliteserien å gjøre, derfor fornuftig at han reiser videre nå. Kanskje kan han gjøre som Vevatne. Men jeg er også spent på Vevatne. Han har mye å bevise i Eliteserien. Viking har noen spillere som må heve seg nå. Samtidig er det veldig mye lettere for de å ta steget hvis de har et lag som fungerer bra sammen og det har Viking.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
10.12.18 08:49

Kan vi forvente noe nytt denne uken? Sjølstad? Hove?

siggi76

Innlegg: 3385
siggi76
10.12.18 09:54

Apropos diskusjonen om kvalitetsgapet mellom eliteserie og obos, så undrer jeg litt på om viking har gode nok spillere på venstre back. Midtforsvaret er naturligvis mest prekært nå, men jeg skulle svært gjerne sett et klare førstevalg på venstre side i Forsvaret. John Helge Tveita hadde vært fantastisk å få inn på høyre back, og da kunne man skjøvet Bjørshol over på venstre side. Dessverre er nok ikke økonomien god nok til å hente Tveita i år.

(Innlegget ble redigert 10.12.18 09:55)

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
10.12.18 11:42

Ingvald Halgunset har signert for Sandnes Ulf

Skal bli utrolig spennende å se hva Halgunset kan få til i OBOS. 1-års kontrakt gjør at Viking kan hente han om 1 år hvis Halgunset viser seg fram

GGzahid

Innlegg: 291
GGzahid
10.12.18 12:18

Jefferson blir og se i Obos ligaen han og neste sesong, signerte for ny klubb i går og takket for flotte år på midjord på Instagram. 

Ulterion

Innlegg: 169
Ulterion
10.12.18 13:39

https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/To-spillere-forlenget-med-Viking_-Bjarne-Berntsen-vil-hente-tre-nye-265858b.html

Virker som det ikkje blir jobba med ein kraftspiss, og at det kun er 2 midtstopparar og ein sentral midtbane som skal inn. Sjølstad, Hove og Andresson må vera håpet då. Isåfall bør dette borga for mykje speletid for Even Østensen og andre offensive talent, så slik sett kan det vera positivt.

DonW

Innlegg: 69
DonW
10.12.18 14:36

Jeg har ennå ikke gitt helt opp at Marius Lode kommer. Riktignok siterte Aftenbladet en i ledelsen der oppe på at de ville beholde ham i BG, men slikt betyr i utgangspunktet ikke annet enn at de ihvertfall ikke gir ham vekk billig eller gratis. Hove (eller Andreasson) sammen med Lode hadde vært spennende, ikke minst fordi vi da hadde hatt et stopperpar som komplementerte hverandre. I tillegg kunne Viking med disse to i utgangspunktet stått både høyt i banen ved ønske og forsvart seg dypt ved behov. 

Kristwic7

Innlegg: 46124
Kristwic7
10.12.18 16:28
DonW: Jeg har ennå ikke gitt helt opp at Marius Lode kommer. Riktignok siterte Aftenbladet en i ledelsen der oppe på at de ville beholde ham i BG, men slikt betyr i utgangspunktet ikke annet enn at de ihvertfall ikke gir ham vekk billig eller gratis. Hove (eller Andreasson) sammen med Lode hadde vært spennende, ikke minst fordi vi da hadde hatt et stopperpar som komplementerte hverandre. I tillegg kunne Viking med disse to i utgangspunktet stått både høyt i banen ved ønske og forsvart seg dypt ved behov

Han har kontrakt, Glimt vil ikke selge og Viking har ikke penger. Tror du må vente litt isåfall.
Andresson er uansett viktigst å få inn igjen.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
10.12.18 17:25
Kristwic7: Han har kontrakt, Glimt vil ikke selge og Viking har ikke penger

Mye kan endre seg her. Viking kan få penger, Glimt kan plutselig satse på noen andre. Det at de ikke vil selge er et utgangspunkt, det betyr ikke at døra er lukket.

Lode inn vil gi oss hurtighet og det hadde vært kjekt. Må vel tilbake til Steenslid sist vi hadde en stopper med bra fart.

Men ikke sikkert det er Lode de jakter. Hove vet vi om. Hvem andre de jakter spekulerer vi bare i.

TAdams6

Innlegg: 38900
TAdams6
10.12.18 17:27
Ulterion: Virker som det ikkje blir jobba med ein kraftspiss, og at det kun er 2 midtstopparar og ein sentral midtbane som skal inn. Sjølstad, Hove og Andresson må vera håpet då. Isåfall bør dette borga for mykje speletid for Even Østensen og andre offensive talent, så slik sett kan det vera positivt.

Det ligger i kortene at Østensen vil få sine sjanser. Det er veldig bra. Han er spennende. Høiland blir vel og satset på som spiss nr 1 for første gang i Eliteserien. Han har vel alltid hatt tøff konkurranse om spilletid. Kan forhåpentligvis slå positivt ut det. Han er jo en effektiv spiss når han får spille.

Har jo forhåpninger om at det finnes en junior eller to som også kan få litt spilletid utover sesongen. Spisstalenter har vi ikke hatt mange av de siste årene. Siste var vel Veton som slo gjennom.

peterad

Innlegg: 59
peterad
10.12.18 17:30

Jeg tror ikke Lode vil til Viking, han har ikke lyst -- Hva om Magne Ødegaard ( Tromso )? 

Thpe

Innlegg: 35161
Thpe
10.12.18 19:45
Kristwic7: Den nyter han stort av nå og er trolig bedre enn alle de andre vingene City har.

Sancho bedre enn alle vingene City har?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg