Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22737
12.01.19 20:31

Den ene klubben etter den andre signerer eller linkes til nye spillere. Mens hos oss skjer lite eller ingenting. 

La oss håpe kontinuitet trumfer kvalitet , men må si jeg er noe skeptisk til årets sesong .

Når det er sagt hadde jeg ikke troen på opprykk heller så ser gjerne at BB overasker meg igjen.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
12.01.19 21:13
fotballidiot2: Den ene klubben etter den andre signerer eller linkes til nye spillere. Mens hos oss skjer lite eller ingenting.  La oss håpe kontinuitet trumfer kvalitet , men må si jeg er noe skeptisk til årets sesong . Når det er sagt hadde jeg ikke troen på opprykk heller så ser gjerne at BB overasker meg igjen.

Det er mye rykter, men vi mangler èn. Og vi er fremdeles ikke halvveis i januar. Lagbygget som uttrykkes utad er rimelig på g. Jeg kan ikke huske sist troppen var på plass så tidlig.

Jeg venter gledelig en måned på vår neste Tripic.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22737
12.01.19 21:43

Spørsmålet er om troppen er god nok. Selv om den er tidlig på plass. Synes det er mye spørsmålstegn . Mange som aldri har spilt eller levert på toppnivå.

Men satser på det går godt og alle overbeviser.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
12.01.19 21:58
fotballidiot2: Spørsmålet er om troppen er god nok. Selv om den er tidlig på plass. Synes det er mye spørsmålstegn . Mange som aldri har spilt eller levert på toppnivå.

Alltid spørsmålstegn om troppen når man kommer fra ett nivå under. Jeg så ikke eliteserien i fjor, all den tid jeg er Vikingsupporter. Jeg så 30 kamper fra Obos, og var det.

Jeg husker dog da vi var der sist, og nivået var rett og slett ikke skremmende. Vi var hysterisk dårlige sist, men vi er langt bedre stilt nå. Ikke nødvendigvis hva gjelder spillermaterial, selv om vi også er bedre der, men innstilling.

De siste årene så det vært greit å bare møte opp på trening. Det gjelder ikke alle, men for alt for mange. Nå har man en gruppe som har vunnet. En gruppe som kjenner et ansvar. At det ikke bare er å heve lønn. Forventninger foreplikter. Og i fjor skjønte man det.

Jeg er optimistisk for året som kommer. Vi vinner neppe serien, men jeg er ikke redd for bunnstriden. Vi overlever.

(Innlegget ble redigert 12.01.19 21:58)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
12.01.19 22:09
fotballidiot2: Spørsmålet er om troppen er god nok. Selv om den er tidlig på plass. Synes det er mye spørsmålstegn . Mange som aldri har spilt eller levert på toppnivå.
Men satser på det går godt og alle overbeviser.

Vi har det laget vi har. Hadde vi hatt mer penger så hadde det nok kommet inn 2 spillere til i tillegg til de 3 vi henter. Men det har vi ikke mulighet til nå dessverre.

En fordel vi har er at vi er langt mer samspilt. Spillerne kjenner systemet, de kjenner hverandre og de har alle masse adrenalin siden de rykket opp sammen.

Jeg kunne veldig gjerne hentet en keeper og en spiss til i tillegg til de vi henter, men det kommer kanskje til sommeren eller om 1 år.

Vi kommer ikke til å vinne Eliteserien. Men jeg håper vi vinner de aller fleste kampene på hjemmebane og at vi greier å holde oss langt unna nedrykksstriden når høsten kommer. 

Jeg er også veldig usikker, men det var jeg også når 2018 sesongen startet. Da var det veldig mye nytt og ukjent. Nå vet vi det meste. Nå må vi bare håpe flere griper sjansen og at lagmaskineriet sitter pluss at Hove og Andresson er med og stenger døra bakover.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22737
12.01.19 22:48

Kjekt med dere positive folk. Trenger slike 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
12.01.19 23:02

100 ord og 28 skrivefeil. Godt jobba Bilvrag! Skylder på pølsefingre og telefon.

Ellers er jeg helt enig fotballidiot. Nå trenger man all positivitet man kan få. 4300, rundt der, var det såpass med sesongkortsalg? Litt unna 12 000 som i 2008, men bedre enn på samme tid i fjor.

Det sier man hvert år, men positivt lell. Noen møter opp på kamp neste år, og det er flere enn ingen.

(Innlegget ble redigert 12.01.19 23:06)

Batorex
BatorexInnlegg: 1355
12.01.19 23:32

Skal ikke Viking hente inn flere spillere? Det laget dere har pdd. må være noe av det svakeste i ES. Sikker nedrykkskandidat. 

Evertonion
EvertonionInnlegg: 638
12.01.19 23:54
Batorex: Skal ikke Viking hente inn flere spillere? Det laget dere har pdd. må være noe av det svakeste i ES. Sikker nedrykkskandidat.

Det kommer muligens/forhåpentligvis en midtbanesjef (defensiv sådan) og kanskje en spiss til, men siden økonomien er såpass anstrengt blir det vrient med flere. Vi kan alltids håpe at eksterne, snille onkler punger ut for flere, men tvilsomt om vi kan betale lønnen da.

Batorex
BatorexInnlegg: 1355
13.01.19 00:01
Evertonion: Det kommer muligens/forhåpentligvis en midtbanesjef (defensiv sådan) og kanskje en spiss til, men siden økonomien er såpass anstrengt blir det vrient med flere. Vi kan alltids håpe at eksterne, snille onkler punger ut for flere, men tvilsomt om vi kan betale lønnen da.

Det står såpass dårlig til der nede i Stavanger, altså? Trist. 

Hvis dere spør pent, kan dere sikkert få Kjelsrud Johansen av Brann. ;Pp

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
13.01.19 00:01
Winthrop15: Følte det ble framlagt som det var absolutt Veton som ville hjem og til Viking? Av Aftenbladet ble det framlagt slik, her er det tvistet til det omvendte

Kan godt være det var aktuelt på et tidspunkt, men hvorfor stikke fra kvartfinalen i Europa League til Viking og eliteserien?

zetta
zettaInnlegg: 12613
13.01.19 00:01
Evertonion: forhåpentligvis en midtbanesjef (defensiv sådan)

Pussig hvordan tilhengerne til Viking, Brann og VIF maser om defensiv midtbane. Men det virker ikke som om klubbene er gode til å finne slike.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
13.01.19 00:03
Batorex: Skal ikke Viking hente inn flere spillere? Det laget dere har pdd. må være noe av det svakeste i ES. Sikker nedrykkskandidat.

Tja.. Med en ny keeper og en ny midtbanespiller ser det bedre ut. Kanskje bytte ut backene snart og. Kommer de Lanlay etterhvert så har man et solid lag.

På papiret hadde ikke Kr.sund og Ranheim så fryktelig sterke lag, men så er det det solide kollektivet da.
Når man først snakker om lag på papiret så er Brann sitt lag milevis bak RBK og Molde, men de har et godt kollektiv som veier opp. 

Alf_K
Alf_KInnlegg: 5
13.01.19 12:22

Noen som vet noe mer rundt Ross Jenkins?

Wiggum
WiggumInnlegg: 20619
13.01.19 13:55
Kristwic7: Kanskje bytte ut backene snart og. Kommer de Lanlay etterhvert så har man et solid lag.

Blir spennende å se hvordan backene holder nivået, men jeg synes Bjørshol klarte seg veldig fint i OBOS i alle fall. Har troen på at han blir en ok Eliteseriespiller. Vevatne som venstreback tror jeg også er ok på øverste nivå. 

Jeg tviler sterkt på at Viking bruker penger De Lanlay nå. En skadeskutt spiller i en posisjon vi har god dekning kan vi ikke bruke mye penger på nå. 

(Innlegget ble redigert 13.01.19 13:55)

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9352
13.01.19 14:42

Viking trenger 2-3 rutinerte ringrever inn, eller så blir det nedrykk igjen.

Men ingen grunn til å stresse. Trenger ikke være nordmenn, og etter januar er det en del ledige føtter som tripper rundt i Europa, uten kontrakt.

Sarpingen
SarpingenInnlegg: 16
13.01.19 14:50

Ryktes at Viking er ute etter Tveita i Sarpsborg.

Regner med at dette er kun rykter basert på at, Tveita er fra Rogaland, 1 år igjen av kontrakten, og Sarpsborg selger til rett pris.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
13.01.19 14:56
Sarpingen: Ryktes at Viking er ute etter Tveita i Sarpsborg.
Regner med at dette er kun rykter basert på at, Tveita er fra Rogaland, 1 år igjen av kontrakten, og Sarpsborg selger til rett pris.

Blir nok ikke før om 1 år i tilfelle. Han har godt forhold til Viking og var og drev egentrening med Arild Østbø (RBK) på Vikings felt i juleferien.

Om 1 år kanskje, det skjer ikke nå. Vi hentet Bjørshol i den posisjonen i sommer.

Men liten tvil om at BB har en forkjærlighet for lokale spillere og alle som er ute og reiser er nok aktuelle for Viking når det passer for spiller og klubb. Så Tveita er garantert på blokka.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
13.01.19 14:58
Kurtkanon2: Viking trenger 2-3 rutinerte ringrever inn, eller så blir det nedrykk igjen.
Men ingen grunn til å stresse. Trenger ikke være nordmenn, og etter januar er det en del ledige føtter som tripper rundt i Europa, uten kontrakt.

Lite ringrever inn hos oss. Men vi har noen gamle ringrever fra før av i Danielsen, Vikstøl, Austbø og Høiland. Vi har også rutine i Tripic, Torsteinbø og Furdal. 

Sammensetningen av troppen aldersmessig er helt ok. Unge fremadstormende, midt i 20 årene og rutinerte. 

Det viktige blir å få på plass en god defensiv midtbane, tror å greie seg greit i Eliteserien vs nedrykk avhenger av den posisjonen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
13.01.19 19:59
Wiggum: Blir spennende å se hvordan backene holder nivået, men jeg synes Bjørshol klarte seg veldig fint i OBOS i alle fall. Har troen på at han blir en ok Eliteseriespiller. Vevatne som venstreback tror jeg også er ok på øverste nivå.  Jeg tviler sterkt på at Viking bruker penger De Lanlay nå. En skadeskutt spiller i en posisjon vi har god dekning kan vi ikke bruke mye penger på nå

Jeg håper det er Vevatne som starter på venstreback. Bjørshol er jeg også spent på ettersom uprøvd på nivået, løftet seg jo straks han kom inn i bedre lag. 

Tja, tror ikke de Lanlay ville blitt så dyr nå. Om han vil hjem så bør det være mulig og forhandle til en grei avtale.
Høyrekanten er vel ikke det største problemet, men det kan det bli om Bytyqi skulle begynne og slite som normalt i vinter.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
13.01.19 20:03
TAdams6: Lite ringrever inn hos oss. Men vi har noen gamle ringrever fra før av i Danielsen, Vikstøl, Austbø og Høiland. Vi har også rutine i Tripic, Torsteinbø og Furdal.  Sammensetningen av troppen aldersmessig er helt ok. Unge fremadstormende, midt i 20 årene og rutinerte.  Det viktige blir å få på plass en god defensiv midtbane, tror å greie seg greit i Eliteserien vs nedrykk avhenger av den posisjonen.

Men er dette spillere du tar med deg i krigen om du kjemper mot nedrykk i eliteserien? Alle sammen har rykket ned før minus Furdal som aldri har spilt eliteserie. Jeg skjønner hva Kurtkanon mener her.

Tripic og Tommy blir veldig viktige i kommende sesong,
men resten (regner ikke med Furdal her) er knapt gode nok for laget eller ligaen.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
13.01.19 20:04
Kurtkanon2: Viking trenger 2-3 rutinerte ringrever inn, eller så blir det nedrykk igjen. Men ingen grunn til å stresse. Trenger ikke være nordmenn, og etter januar er det en del ledige føtter som tripper rundt i Europa, uten kontrakt.

Keeper og sentral midtbane. Spesielt førstnevnte posisjon er veldig prekær, det blir tungt å gå inn i ny sesong med ligaens dårligste keeper og ligaens dårligste keeperduo.

storteple
stortepleInnlegg: 9222
13.01.19 21:19

Tror flere undervurderer Viking foran eliteseriecomebacket. Vi stiller med spillere med god selvtillit og lagmoral. Et lag som har opplevd noe positivt sammen, samtidig som BB har klart å bygge et godt kollektiv. 

Det blir nesten komisk når man kritiserer kvaliteten på laget, og samtidig vil hente de Lanlay. En svært skadeplaget spiller som presterte svært lite selv på Rosenborg. Han slet også med sluttproduktet da han var i Viking. 

I forhold til hva han vil koste er det meningsløst å hente ham. I tillegg kan man legge til at vi har god dekning på kant. 

Får vi inn en solid defensiv midtbanespiller med litt frekvens i bena ser det svært lovende ut. Vi vinner ikke gull, men kan faktisk ikke si jeg er bekymret for plassen til neste år. Jeg tror ikke vi blir å finne i nedrykksstriden. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
13.01.19 22:06
storteple: Får vi inn en solid defensiv midtbanespiller med litt frekvens i bena ser det svært lovende ut. Vi vinner ikke gull, men kan faktisk ikke si jeg er bekymret for plassen til neste år. Jeg tror ikke vi blir å finne i nedrykksstriden

Jeg støtter denne. Utgangspunktet til Viking er bra

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3330
14.01.19 10:27

Innsats trumfer talent?

Jeg tror at vi kan overraske  Men så er jeg positiv hvert år. Var dog negativ i 2017 og da gikk det galt. En annen tilnærming til årets sesong kan jo skape skuffelse :) hehe 

Tror vi klarer oss, men klubben må jobbe knallhardt for hvert eneste poeng 

eppaen
eppaenInnlegg: 27522
14.01.19 10:35
storteple: bekymret

Jeg håper spillerne er bekymret i den forstand at de fra første kamp kjemper som om det står om fornya plass. Det jeg ikke skal høre fra noen spillere er at "de bør holde plassen fordi spillerne er gode nok". Tror Viking blir tippet langt nede på tabellen for å si det forsiktig. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
14.01.19 11:30
SteffenKristensenVFK: Innsats trumfer talent?

Pluss på samspill der. Samspill trumfer også talent.

Greier man å få talent til å ha innsats og samspill, da har man sykt gode spillere. Foreløpig må vi satse på samspill og innsats, så får vi håpe at flere spillere tar steget og utvikler seg til å bli veldig gode spillere som gir interesse fra utenlandske klubber.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
14.01.19 11:32
eppaen: Tror Viking blir tippet langt nede på tabellen for å si det forsiktig.

Helt naturlig det. Håper at vi greier å plassere oss trygt midt på tabellen.

Spørsmålet blir hva som skjer med engasjementet hvis de blir trygge på midten. Ikke i nærheten av toppen og i god avstand til bunnen. Det er egentlig veldig kjedelig. Vi er avhengig av at de leverer på hjemmebane og gir oss offensiv og kjekk fotball for å holde på engasjementet.

For det er liten tvil om at målsettingen og det vi kan forvente denne sesongen ikke helt harmonerer med å kjempe i toppen og igjen bli et topplag.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
14.01.19 14:49

Kommer fra et marked vi burde se etter spillere i. 

GGzahid
GGzahidInnlegg: 291
14.01.19 16:15
Kristwic7: Kommer fra et marked vi burde se etter spillere i.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg