Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Justice 96
Justice 96Innlegg: 45322
14.04.19 07:56
iustitia_pro_XCVI: dere

Jeg er ikke supporter av Viking, ei heller er jeg siddis. Dette til orientering.

Mitt inntrykk er at Brann har Norges mest sutrete og brautende supportere, reaksjonene etter kampen bekrefter det. Ja, dommeren var patetisk dårlig, men alle lag opplever elendige dommere gjennom en sesong, Brann er ikke noe unntak. Men sutringen etter kamp? Den er enestående..

Hvor lenge skal dere gnåle om dette, og blir det bedre av å sutre og grine? Det er dagen etter kamp, det er på tide å komme seg videre og se fremover. Samme hvor mye dere gnåler vil ingenting endre seg. At Viking sine supportere nyter dette i lange drag skulle jaggu bare mangle. Dere hadde gjort akkurat det samme om dere opplevde lignende i deres favør mot.... la oss si RBK. 

Og du, dere kommer til å bli snytt igjen denne sesongen. Husk å hamstre Kleenex! 

(Innlegget ble redigert 14.04.19 08:22)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.04.19 08:20

Nei. Jeg vet at du er fra en bygd et eller annet sted på flatlandet. I går kveld var ekstraordinært. Det er helt latterlig å likestille det der med at man opplever dårlig dømming i blant.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.04.19 08:23

"Nok en ting jeg har lagt merke til etter denne kampen. Jammen er det mange sarte og ømfintlige sjeler i Bergen."


Eller mange motbydelige i Stavanger. 


Dere hadde nok bare gratulert oss med seieren og gått videre en halvtime etter kampslutt dere om rollene var snudd ikke sant?

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 1123
14.04.19 08:28

3 poeng til Viking... Fortjent? Nja...men jaggu viste de vinner og offervilje for poengene.


Brann var gode de. Topp 3 til slutt. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45322
14.04.19 08:37
iustitia_pro_XCVI: likestille

Mulig. Som nøytral er ikke følelsene mine spesielt engasjert utover at jeg skjønner skuffelsen og forbannelsen deres, like godt som jeg skjønner gleden og skadefryden til de fra den blå siden. Men jeg skjønner ikke at dere gidder å bruke så mye negativ energi på noe som er over for flere timer siden.


Jeg skjønner heller ikke at dere har vondt for å forstå at Vikingfansen storkoser seg. Det er vel endel av det å være supporter, stå opp for og "forsvare" sine egne, uten at det gjør dem motbydelige. 


Som nevnt lenger opp; Hadde Brann opplevd noe lignende i sin favør, mot RBK, ville hver eneste Brannsupporter storkost seg i minst like stor grad som Vikingfansen storkoser seg etter dagen i går. At de gleder seg over hvert eneste poeng skulle nesten bare mangle, gitt situasjonen de har vært og fortsatt er i.

storteple
stortepleInnlegg: 9222
14.04.19 09:01

Artig å lese en overraskende nøytral Bergensavis - BA:


«Omgangens dårligste var uansett uten tvil dommer Hobber Nilsen, som frustrerte publikum og spillere på begge lag med inkonsekvent dømming.» (min understreking)

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3330
14.04.19 09:07

Brann fansen ser jo forståelig nok kun dommerens feil mot dem. Jeg mener det fortsatt ikke er straffe .Vi har hatt MANGE situasjoner som har vært klarere enn gårsdagens. Sånn er fotballen

HLund
HLundInnlegg: 17978
14.04.19 09:07
fotballidiot2: Tror jeg husker vi har blitt snytt for langt klarere straffer enn i dag. Men vi kom over det. Håper det går bra for Brann fansen også til slutt

1 straffe er greit nok (som mot Strømsgodset). Det kommer vi fint over. Når det blir 4 straffer i samme kamp, blir det ganske mye vanskeligere å svelge.

odtj
odtjInnlegg: 3540
14.04.19 09:10

«Nok en ting jeg har lagt merke til etter denne kampen. Jammen er det mange sarte og ømfintlige sjeler i Bergen.


Eller mange motbydelige i Stavanger.» 


Klart dere er sure, men hva er dette maset om selvkritikk etc.etc. Hva skal folk gjøre. Vi var heldige Ok, men er først og fremst happy for 3 poeng. Masse Brann supportere som går inn på forum og sosiale medier og krever at vi skal ta selvkritikk for noen fulle folk som kaster ballene viking - noe tankeløst- sparket opp på tribunen i pausen. Bitch please, vi driter i det. Vi har nå like mange poeng som vi hadde etter halv sesong sist vi var oppe.  Deres sesong er langt fra over, Brann kommer tilbake. Gråt på noen andres skulder, vi har nok med oss selv, etter de siste års helvete. 


 


Påskeegget var klasse. 


 


 

storteple
stortepleInnlegg: 9222
14.04.19 09:17

«Når det blir 4 straffer i samme kamp, blir det ganske mye vanskeligere å svelge»


Dette blir en hypotetisk øvelse det er vanskelig å være med på, all den tid det aldri var snakk om 4 straffer. Med mindre du i dette tallet også inkluderer Viking sine straffesituasjoner? Men etter hva jeg har hørt er bergensere generelt flinke til å svelge, så dette tror jeg dere klarer. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.04.19 09:30

Omgangens dårligste var uansett uten tvil dommer Hobber Nilsen, som frustrerte publikum og spillere på begge lag med inkonsekvent dømming.» (min understreking)"


Hvem som har påstått noe annet enn at dommeren var elendig på generelt basis? Samtidig var alt av kampavgjørende situasjoner i et lags favør. I en helt avsindig skala. 


Situasjonen med Thorstvedt som Viking folket bruker til å liksom oppveie balansen her er jo også i Vikings favør; det er jo helt tydelig filming som kan gis gult kort på og spilleren har gult fra før.

HLund
HLundInnlegg: 17978
14.04.19 09:31
storteple: Dette blir en hypotetisk øvelse det er vanskelig å være med på, all den tid det aldri var snakk om 4 straffer

Jo, se kampen igjen, så ser du at Petter Strand blir tatt. Sist jeg sjekket var det ikke lov å gripe tak i føttene til folk mens de prøver å avslutte. Den er ganske grei den også. Den er vanskelig å se, så den kan jeg forstå at dommeren ikke ser. Verre med Eurosport-kommentatorene som ser ut situasjonen i reprise, men tror at Strand mener det er hands. (PS: Filming er ikke straffe).

(Innlegget ble redigert 14.04.19 09:36)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
14.04.19 09:38

"Jeg skjønner heller ikke at dere har vondt for å forstå at Vikingfansen storkoser seg. Det er vel endel av det å være supporter, stå opp for og "forsvare" sine egne, uten at det gjør dem motbydelige."


Mine tidligere erfaringer med "Vikingbermen" i Stavanger farger muligens mitt syn og uttalelser her. Det er noe med hvordan det gjøres her. Trolig oppfører de seg nok slik den store massen gjør uansett hvilket lag dem tilhører.


Personlig liker jeg å erkjenne fakta samtidig som man hoverer litt. Kanskje av erfaring som viser at man som oftest er på den siden hvor det gjør vondt som supporter av Brann og LFC.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8162
14.04.19 09:42
iustitia_pro_XCVI: ansett hvem som hadde tapt på denne måten hadde og burde reaksjonene vært slik de er nå. At dere er fullstendig ute av stand til å skjønne dette bekrefter bare det inntrykket man egentlig alltid har hatt av siddisser.
storteple
stortepleInnlegg: 9222
14.04.19 09:48

«Personlig liker jeg å erkjenne fakta samtidig som man hoverer litt.»


 


Det sentrale her må jo i så fall være å erkjenne alle fakta, og ikke bare de fakta som støtter ditt syn. Dette gjør du ikke. At du ikke hoverer etter gårsdagens kamp er derimot forståelig. Viking vinner fordi de er best i begge bokser. Vi har tidligere vært som Brann - styrt kampen og eid midtbanen, men svake involveringer både bakerst og helt foran. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 6875
14.04.19 09:51

Herlig søndag som storteple skrev. Også herlig med sure bergenseren og sure kommentarer. Det gjør seieren bedre for hvert sutrete innlegg jeg leser. Måtte det vare...:)

Nevi
NeviInnlegg: 9091
14.04.19 10:32

Hærlig dag å våkne opp til

(Innlegget ble redigert 14.04.19 10:32)

Nevi
NeviInnlegg: 9091
14.04.19 10:35

Det meste av innlegget over forsvant.


 


Iven svarte fint når han ble spurt hvordan det var å ha Brannfansen bak seg i andre omgang. "Jeg hørte de ikke. De var så stille".

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 10:37
GatlingGun: Kan umulig smake godt å vinne på den måten.

Kan ikke huske sist det smakte så godt å vinne

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 10:40
fotballidiot2: Tror jeg husker vi har blitt snytt for langt klarere straffer enn i dag. Men vi kom over det.

Tror det er derfor det smake så ufattelig godt. Vi har hatt så mange slike avgjørelser imot oss. Utrolig mange. At vi nå får noen i vår favør føles vare helt riktig ut. På tide.

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 506
14.04.19 11:30

 Hvor starter man her? Jo, først med et fantastisk  surfebanner av hordene. Der legger man lista for tenning i denne kampen. 

 

Uten at jeg har finregnet på det, møter man altså et lag hvor spissene sannsynligvis koster mer i innkjøp enn hele startelleveren til Viking gjør i innkjøp og årslønn til sammen. Der legges litt av premissene i forhold til Vikings inngang til kampen. En note ift millioner, innkjøp og spisser. Berisha på ving er talentskjending av olympiske dimensjoner, men helt ok.

 

Dommeren legger lista og Viking legger seg på den grensa, det kan faktisk ikke Viking lastes for. Da burde kanskje spillere som Wormgoor gå i krigen i stedet for å syte som ei kjerring og rulle og rulle og rulle når noen er borti. Farlig sveis og tattiser er tydeligvis en overkompensering av et eller annet slag.

 

Ufint å kaste baller i beina på brannspillerne fra tribunen, men dette er langt fra gjengs oppførsel Stavangerpublikummet. Glem ikke at det haglet gjenstander i Vikings femmeter etter brytekampen på 2-1. Jeg må si at jeg storkoste meg! Viking stadion har aldri vært nærmere Balkan enn i går. Opp å stå og knytte never hver takling, hvert innkast mot slutten. «Ingen banke oss på stadion» fra langsidene. Borte var sandvolleystemningen som var gjengs når viking dro over 10.000 tidligere. Kom tilbake alle mann!!!

 

Det er hevet over en hver tvil at Brann har det beste laget rent fotballmessig, men dommerhjelp (selv om han var ræva begge veier), marginer og innsats slo rik onkel og spillere på avdrag denne gangen. 

(Innlegget ble redigert 14.04.19 11:30)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 11:53

Brann supporterne sier det er den verste dommerinnsatsen noensinne. Vi er godt vant med slike opptredener. Er ikke så mange år siden Abdullahi ble snytt for 3 straffer i samme kamp som var klarere enn de i går.

trminator
trminatorInnlegg: 2992
14.04.19 11:55
soren_plystre: «Ingen banke oss på stadion» fra langsidene.

Dette er så viktig for stemningens skyld. Å få med langsidene på sang og slagrop har så mye å si, både for opplevelsen for den alminnelige tilskuer, og for helhetsinntrykket om stemningen generelt. 


Det var herlig å se langsidene hive seg på i går. I for mange år har det kun vært hordene som har sunget. Hordene kan lage liv de, men det blir fort litt lavmælt når de er 1000 i en stadion som rommer 15000. 

peterad
peteradInnlegg: 59
14.04.19 12:18

STORTEPLE --din kommentar er the best jeg har lest -- Viking skulle ogsa har straffe -- jeg er litt usikkert  om det var Kristin som var dittet i boksen --Brann klaget alt for mye . Alle viking spiller gjorde veldig bra i gar . Heia  Viking

Nevi
NeviInnlegg: 9091
14.04.19 12:18

Velicka ble vel snytt slik vi så det for tre straffer når Viking tapte 2-3 hjemme mot Vålerenga for 12-13 år siden. Med Terje Hauge som dommer. Velicka fikk til og med gult kort på den siste episoden.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6875
14.04.19 13:47

Stem på rundens spiller i Kampen mot Brann

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 14:30
Nevi: Velicka ble vel snytt slik vi så det for tre straffer når Viking tapte 2-3 hjemme mot Vålerenga for 12-13 år siden. Med Terje Hauge som dommer. Velicka fikk til og med gult kort på den siste episoden.

Denne er vel det verste eksempelet ja. Denne kampen med Velicka var mye verre enn det Brann ble utsatt for igår

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 14:32
trminator: Det var herlig å se langsidene hive seg på i går. I for mange år har det kun vært hordene som har sunget. Hordene kan lage liv de, men det blir fort litt lavmælt når de er 1000 i en stadion som rommer 15000.

Det er som regel de på banen som styrer engasjementet på tribunen. Har vært utrolig mange herlige opplevelser der hele stadion har vært med. Men vi må 10 år tilbake i tid eller mer. Nå har vi et lag som gir alt. Da blir man revet med. Før har det vært spillere som småjogger utpå der uten å gå i dueller. Da er det vanskelig å bli engasjert.


Viking stadion er utrolig herlig når hele stadion er med. Håper det blir mer av det framover.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 14:40

Vi er dømt nord og ned, helt greit

Vi har ingen dyre spillere. Vi har ingen som tjener masse penger.
Vi har en gjeng som blør for dratkten
14 av spillerne er lokale
21 spillere er norske, kun 3 utlendinger
Vi har en dinosaur som trener

Vi kommer ikke til å vinne serien
Jobben er å overleve

Urolig herlig å se et Vikinglag som scorer uansett hvem de møter
BB sa det foran Tromsø kampen, Viking scorer uansett, det gjelder å holde tett igjen bakover. Det viste seg mot Brann også.

Dette er et Viking lag det er lett å bli glad i. Innsats, vilje, tæl, offensivt veldig bra, gode enkeltspillere, mange unge fremadstormende, leverer varene når det gjelder som mest.

Det har skjedd utrolig mye siden Burchnall måtte reise. Vi er langt fra friskmeldt. Men det er så utrolig mye lettere å bli glad i dette laget. Et Viking lag etter mitt hjerte.

(Innlegget ble redigert 14.04.19 14:41)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37724
14.04.19 14:43

Viking unggutt som trener med Genoa i Italia


Håper Viking har kontrakt med han slik at de ikke slipper han gratis

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg