Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 15:14
happydeathsuite: Einig i at det er irriterande at me ikkje speler før i morgon. Aftenbladet si cupsending er stas og moro, men det er ikkje det same utan Viking-kamp.

Jeg velger faktisk bort aftenbladets sending i kveld. Jeg er meget interessert i lokalfotball, og Hinna - Sola blir spennende. Mine favoritter ligger dog enda litt lenger ned i divisjonssystemet.

Jeg er mer spent på laguttaket til Berntsen i morgen. Jeg regner med at ihvertfall Danielsen, Torsteinbø og Sale starter. Så håper jeg på 8 andre. 

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15403
01.05.19 15:18
Bilvrag: Jeg er mer spent på laguttaket til Berntsen i morgen. Jeg regner med at ihvertfall Danielsen, Torsteinbø og Sale starter. Så håper jeg på 8 andre.

Reknar vel med at Wichne eller Arnebrott får sjansen iallfall. Kanskje Pereira og Østensen òg.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 15:36
happydeathsuite: Reknar vel med at Wichne eller Arnebrott får sjansen iallfall. Kanskje Pereira og Østensen òg.

Håper på Arnebrott. Aldri sett han spille. Slapp inn nesten hundre mål på et par tre kamper for landslaget, og var ikke helt heldig for Viking i oppkjøringen. Uten at han gjorde store blemmer, forøvrig.

Er du ung nok, så er du gammel nok.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15403
01.05.19 16:00

Hove ute i tre månader. Tilnærma kritisk på stopparplass nå, altså. Eit alternativ til Salte-Vevatne kan vel vera å flytta Vikstøl inn og Pereira på backen. Utover det er det ganske skralt. Er Bjørshol rett og slett så solid defensivt at han kunne ha gjort ein jobb som stoppar, han òg, i nødsfall? Ikkje veit eg, men nå må me verkeleg ikkje få fleire skadar i forsvaret.

Thpe
ThpeInnlegg: 34713
01.05.19 16:04
happydeathsuite: Hove ute i tre månader. Tilnærma kritisk på stopparplass nå, altså. Eit alternativ til Salte-Vevatne kan vel vera å flytta Vikstøl inn og Pereira på backen. Utover det er det ganske skralt. Er Bjørshol rett og slett så solid defensivt at han kunne ha gjort ein jobb som stoppar, han òg, i nødsfall? Ikkje veit eg, men nå må me verkeleg ikkje få fleire skadar i forsvaret.

Marius Amundsen fortsatt klubbløs.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15403
01.05.19 16:06
Thpe: Marius Amundsen fortsatt klubbløs.

Må innrømma at eg ikkje kjenner til Amundsen, men får me fleire skadar nå, så er vel fort ei slik løysing noko som kan bli aktuelt.

Nevi
NeviInnlegg: 9091
01.05.19 16:09

Hove kan være ute i tre måneder. Påvist brudd i foten etter krisetaklingen av Karlsen på søndag.

Allerede blitt skrevet noe om dette ja. Men kjipt er det uansett.

Blir vel Vikstøl som blir den som ligger nærmest Vevatne og Salte. Med Pereira evt inn som back.

(Innlegget ble redigert 01.05.19 16:12)

Nevi
NeviInnlegg: 9091
01.05.19 16:20
happydeathsuite: Er Bjørshol rett og slett så solid defensivt at han kunne ha gjort ein jobb som stoppar, han òg, i nødsfall?

Den har jeg faktisk en god følelse for. I såfall er det vel Danielsen som er nærmest på høyrebacken.

Vanskelig å finne positive ting når vi har to langtidsskadde stoppere. De to som ble sett som førstevalgene.
Men nå har virkelig Salte muligheten for å spille seg skikkelig varm i trøya.

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
01.05.19 16:20

Dette er bare trist.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20619
01.05.19 16:22
Bilvrag: Bortsett fra store inntekter, så gikk det så inni hampens til helvete. Helt hinsides.

Uten at jeg er uenig her: Har du sovet dårlig i natt? Voldsom til fyring mot alt og alle her nå:P 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 16:23
happydeathsuite: Hove ute i tre månader. Tilnærma kritisk på stopparplass nå, altså. Eit alternativ til Salte-Vevatne kan vel vera å flytta Vikstøl inn og Pereira på backen. Utover det er det ganske skralt. Er Bjørshol rett og slett så solid defensivt at han kunne ha gjort ein jobb som stoppar, han òg, i nødsfall? Ikkje veit eg, men nå må me verkeleg ikkje få fleire skadar i forsvaret.

Det er så trist. Hove og Andresson skulle begge ta EL med storm, og så bang. Først og fremst trist for spillerne, men her blir det fort trøbbel også for Viking. Vevatne og Salte har vært solide, jeg er ikke bekymret dersom de holder seg skadefrie.

Skulle det oppstå flere problemer, og det kommer det til å gjøre, vi er tross alt Viking, så tror jeg Østensen kan bli et alternativ på stopperplass. Han er duellsterk, og fysisk. Det kan fort holde i EL.

Det jeg frykter er at vi blir defensive fremover. Vi er svekket bakover, altså må andre ta større defensivt ansvar. Jeg er rimelig sikker på at Bjarne ikke tenker slik, men laget kan fort få slike tanker.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
01.05.19 16:30
Bilvrag: Skulle det oppstå flere problemer, og det kommer det til å gjøre, vi er tross alt Viking, så tror jeg Østensen kan bli et alternativ på stopperplass. Han er duellsterk, og fysisk. Det kan fort holde i EL. Det jeg frykter er at vi blir defensive fremover. Vi er svekket bakover, altså må andre ta større defensivt ansvar. Jeg er rimelig sikker på at Bjarne ikke tenker slik, men laget kan fort få slike tanker.

Jeg tar heller Bjarne Berntsen eller Brede Hangeland som stopper enn Even Østensen. Even er en måltyv, ikke stopper.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 16:32
Wiggum: Uten at jeg er uenig her: Har du sovet dårlig i natt? Voldsom til fyring mot alt og alle her nå:P

Jeg har ikke sovet godt siden jeg var kanskje 68 cm høy. Selv før den tid, så holdt jeg et helvete om natten.

Jeg er skuffet over hva Viking fikk til mellom 2004 og 2017. Jeg er helt hinsides forbløffet over søknadsgreiene ang Molde-kampen.

Kanskje det er tidlig demens... Samtidig synes jeg at det er helt på sin plass å reagere på ting man synes ikke er greit. 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 16:39
Kristwic7: Jeg tar heller Bjarne Berntsen eller Brede Hangeland som stopper enn Even Østensen. Even er en måltyv, ikke stopper.

Vi spiller i eliteserien i Norge. Gi enhver kar med 2 armer og 2 ben, 2 uker med 2 økter hver 2. dag med 2 repetisjoner av de 2 viktigste øvelsene. Løp. Og løp.

Det er ingen tulleliga, men du trenger bare å stå i veien for å forsvare. Andre får seg av selve fotballen.

Sagt på spissen, men et snev av sannhet, det tror jeg.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
01.05.19 17:11
Bilvrag: Vi spiller i eliteserien i Norge. Gi enhver kar med 2 armer og 2 ben, 2 uker med 2 økter hver 2. dag med 2 repetisjoner av de 2 viktigste øvelsene. Løp. Og løp. Det er ingen tulleliga, men du trenger bare å stå i veien for å forsvare. Andre får seg av selve fotballen. Sagt på spissen, men et snev av sannhet, det tror jeg.

Jeg er enig i at det er ikke er en topp liga, men kall en spade for en spade. Vi er ræva i forsvar fra før og du ønsker en 3 div spiller som egentlig er spiss som stopper? Jeg er ikke veldig positiv til det.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15403
01.05.19 17:16

Østensen som stoppar kjem naturlegvis aldri til å skje, og det er nok like greitt. Blir det aldeles krise, signerer me vel ein kontraktslaus stoppar, reknar eg med.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 17:20
Kristwic7: Jeg er enig i at det er ikke er en topp liga, men kall en spade for en spade. Vi er ræva i forsvar fra før og du ønsker en 3 div spiller som egentlig er spiss som stopper? Jeg er ikke veldig positiv til det.

Jeg ønsker at Hove og Andresson blir mirakuløst friske. Da hadde vi skrevet historie, selv om vi havner på plass nr. 8 på tabellen.

Jeg ønsker ikke at Østensen skal spille stopper. Jeg lanserte han som et alternativ. Duellstyrke og lengde er hans CV. Jeg tror det holder som en reserve for stopperne i Viking.

Ecnot
EcnotInnlegg: 1150
Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
01.05.19 19:04
Bilvrag: Duellstyrke og lengde er hans CV. Jeg tror det holder som en reserve for stopperne i Viking.

Da er vi ganske uenige om han. Sjekk målsnittet hans i Staal. Det er en goalgetter.

(Innlegget ble redigert 01.05.19 19:05)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 19:43
Kristwic7: Da er vi ganske uenige om han. Sjekk målsnittet hans i Staal. Det er en goalgetter.

Vi forstår hinanden ikke!

Målsnittet i Staal er helt ubrukelig i denne sammenheng. Jeg lanserer Østensen som en nød-reserve. Jeg tror han vil gjøre minst skade!

Jeg tror ikke at han skal bli toppskårer fra stopperposisjon. Jeg tror ikke at stopperposisjon er hans beste posisjon.

Dersom vi får nok en skade på stopperplass, så tror jeg at Østensen kunne vært et alternativ. Helt i nøden selvsagt, men vi er ikke langt unna akkurat nå.

siggi76
siggi76Innlegg: 3152
01.05.19 20:05

Vikstøl inn i midtforsvaret og Pereira eller Danielsen inn på back er den naturlige endringen dersom enda en midtstopper blir skadet.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16561
01.05.19 20:18
siggi76: Vikstøl inn i midtforsvaret og Pereira eller Danielsen inn på back er den naturlige endringen dersom enda en midtstopper blir skadet.

Danielsen spilte seg selv inn på landslaget som høyreback. Burde kunne gjøre en jobb på venstresiden også. Med Vikstøl sentralt, så mister vi hans offensive bidrag.

Jeg er mer for å beholde de som vi vet kan levere, og så må man prøve og heller feile der vi mangler klare valg.

Vevatne og Salte gjør uansett denne jobben. Vi er ferdige med skader nå!

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
01.05.19 21:15
Bilvrag: Vi forstår hinanden ikke! Målsnittet i Staal er helt ubrukelig i denne sammenheng. Jeg lanserer Østensen som en nød-reserve. Jeg tror han vil gjøre minst skade! Jeg tror ikke at han skal bli toppskårer fra stopperposisjon. Jeg tror ikke at stopperposisjon er hans beste posisjon. Dersom vi får nok en skade på stopperplass, så tror jeg at Østensen kunne vært et alternativ. Helt i nøden selvsagt, men vi er ikke langt unna akkurat nå.

Har ikke snakket om at han skal bli toppscorer fra stopperposisjon heller.. Poenget mitt er at vi like gjerne kan sette Frode Hansen eller Brede Hangeland der. 

Hadde du dog vurdert han som keeper foran Iven, skulle jeg ikke sagt noe som helst. Der tror jeg de aller fleste kan gjøre det bedre.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22752
01.05.19 21:28
Kristwic7: Jeg tar heller Bjarne Berntsen eller Brede Hangeland som stopper enn Even Østensen. Even er en måltyv, ikke stopper.

Kent Christiansen og Ingve Bøe var vel også opprinnelig spisser, men ble gode forsvarsspillere i Viking.

Men har vel ingen tro på at Østensen vil bli omskolert. Alternativet er vel i første rekke å trekke Vikstøl inn, men håper og tror at Viking ser på hva det kan være mulig å hente inn. Vet ikke hva som kan være tilgjengelig av kontraktsløse eller norske spillere under 22, men håper de er på ballen.

Med så mange kamper som det er de neste månedene kan vi ikke stole på å ha kun 2 stoppere.

Selv om Salte og Vevatne stort sett har vist seg å holde nivået er det forferdelig synd at vi har mistet en dimensjon jeg hadde tro på skulle gi oss mye mål i år med 4 meter stoppere. Verken Salte eller Vevatne er vel ekstremt gode hodespillere? Vi vil også være mer sårbare på defansive dødballer enn jeg håpet.

(Innlegget ble redigert 01.05.19 21:28)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45441
01.05.19 22:08
fotballidiot2: Kent Christiansen og Ingve Bøe var vel også opprinnelig spisser, men ble gode forsvarsspillere i Viking. Men har vel ingen tro på at Østensen vil bli omskolert. Alternativet er vel i første rekke å trekke Vikstøl inn, men håper og tror at Viking ser på hva det kan være mulig å hente inn. Vet ikke hva som kan være tilgjengelig av kontraktsløse eller norske spillere under 22, men håper de er på ballen.

Joda, det har funnet noen slike tilfeller i norsk fotball og for 30 år siden. Men funker det nå? Med et lag som fra før allerede sliter? 

Winthrop15
Winthrop15Innlegg: 4373
01.05.19 23:44

Vikstøl er også ute i en mnd blir det sagt på twitter? Dette er jo fullstendig krise. Ble skadet mot Ranheim visstnok og kilden er materialforvalteren i Viking blir det sagt.

(Innlegget ble redigert 01.05.19 23:47)

Paddvart
PaddvartInnlegg: 6896
02.05.19 01:30

Da er forsvaret Bjørshol - Salte - Vevatne - Pereira.

 

Danielsen og kanskje Torsteinbø som backup på backene, men ellers har vi vel ingen andre forsvarsspillere? Ille. Wæhler, Nordvik eller Amundsen inn?

Edit: Kan Samuel spille midtstopper? 

(Innlegget ble redigert 02.05.19 01:34)

Nevi
NeviInnlegg: 9091
02.05.19 06:45

Håper det er en dårlig spøk dette med skaden til Vikstøl.

Jimmy_Stein
Jimmy_SteinInnlegg: 2815
02.05.19 07:45

Det var da utgjort. 2 kjøp i vinter, begge ute i månedsvis. Dårlig økonomi og langt fra neste overgangsvindu. Svekker laget defensivt og på veldig dødball begge veier.
Dette lukter Kjetil Wæhler lang vei på kortidskontrakt. Og det er faktisk helt greit akkurat nå. Han er egentlig ikke god nok, men vi trenger noe. Uten at jeg kjenner til aktuelle spillere under 22 som kan være tilgjengelige. Håper

eppaen
eppaenInnlegg: 27523
02.05.19 07:57

Viking må finne noen. Så enkelt er vel det? Helt ubrukelig uflaks. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg