Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
GunnarBull
GunnarBullInnlegg: 2629
20.05.19 23:48

Skjønner at dere er skuffet, men se det fra den positive siden:

I første omgang hadde dere minst like mange gode sjanser som oss, og resultatet kunne like gjerne vært 1-2.

I andre omgang mistet dere etterhvert troen og piffen gikk ut av hele laget. Det skjer en gang i mellom, men er overhodet ikke representativt for det klubben har prestert hittil i år.

I tillegg manglet dere Tripic, og Molde hadde en svært god dag.

Viking er et sympatisk lag med mange sympatiske supportere, så jeg både håper og tror dere kommer til slå godt fra dere utover sesongen.

(Innlegget ble redigert 20.05.19 23:49)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16551
21.05.19 00:21
PapaSmurf: Jeg syns egentlig hele greia med at folk fra de store byene som selv sliter med tilskuertallet rakker ned på oppmøte de mindre stedene er ganske usjarmerende.

Når vi prater norsk fotball, så synes jeg det meste er usjarmerende, dersom vi ikke prater fotball. Enten det er tilskuertall, kultur, historie, voldtektstiltaler, russefeiring, brune barn som kanskje ikke burde være brune, osv. I en diskusjon, så blir det utelukkende brukt som våpen. Jeg liker ikke våpen.

Dersom det var over 6000 mennesker hos Røkke, så må den stadion ta 25 000 tilskuere. Minst. For det var langt flere tomme seter enn det var fyllt opp med Moldensere. Men hyggelig at såpass har betalt billett i det minste!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37110
21.05.19 00:56

Bilvrag: Det er alltid flere på Aker stadion enn det ser ut som på TV. De som ikke liker det får ringe arkitekten. 

Men jeg er jo klar over at det med de to etasjene og der den øverste etasjen er klart best besøkt ser ekstra glissent ut på TV. Men jeg er jo på kamp og får med meg at det er bedre enn det ser ut til for dere som ikke er der :)

I de kampene det er fullsatt er 40% av byen på kamp. Slå den. 

(Innlegget ble redigert 21.05.19 01:01)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 21879
21.05.19 01:04

Veldig ok at Viking tapte med såpass store sifre i går, men det er som dere skriver; Det er ikke borte mot Molde dere skal ta poengene som trengs denne sesongen.


Dere ser brukbare ut, har et lag som jobber bra og dere har også mange spillere med stort utviklingspotensiale og da også et bra salgspotensiale.


Dere kommer ikke til å være i nærheten av nedrykkskamp denne sesongen, og samtidig gjør dere nå veldig mye rett med tanke på fremtidens Viking.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16551
21.05.19 01:16
PapaSmurf: Bilvrag: Det er alltid flere på Aker stadion enn det ser ut som på TV. De som ikke liker det får ringe arkitekten.  Men jeg er jo klar over at det med de to etasjene og der den øverste etasjen er klart best besøkt ser ekstra glissent ut på TV. Men jeg er jo på kamp og får med meg at det er bedre enn det ser ut til for dere som ikke er der :) I de kampene det er fullsatt er 40% av byen på kamp. Slå den.

Jeg bryr meg ikke noe særlig, men jeg er av typen som må tråkke på 6 av 11 fargede fliser før jeg legger meg. Treffer jeg flere, eller færre, så må jeg begynne på nytt.

Det var neppe 6 000 på kamp i aften. Ang. folket som går på kamp, så er det imponerende. Men kanskje ikke om man sammenligner med andre år der man vant? Jeg aner ikke. Det så uansett tynt ut i aften.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
21.05.19 01:22
fotballidiot2: Hva var så fælt med omgangen til Wichne? Ingen av målene er hans feil. Så selvmålet på nytt nå og heller ikke det er lett. Han er på vei ut på innlegg så skifter det retning i Bjørshol . Trodde opprinnelig det skyldtes rekkevidden hans, men den er ikkecenkel.   Er ingen Wichne fan, men mener han er en av få som ikke trenger skjems av 2 omgangen

Han tar heller ikke mye og det ene målet som går over han er slik en ser på guttenivå. Han ser ut som han er 1,60 høy. 
Klart den ikke er enkel når en feilberegner.

Ikke at jeg mener at han som startet kampen er så fryktelig god heller, her har vi et stort forbedringspotensiale.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20575
21.05.19 01:54
KingKongHalvor: God aften. Følger ikke så godt med lenger, men stusset litt over Bjarne Berntsen som trener, begynner det ikke å bli ganske mange år siden han trente på dette nivået?
Er det et slags "tilbake til røttene" dette, eller var det ingen andre ledige på markedet?

Desember 2017 ringte. Ville ha tilbake problemstillingen sin. Kort oppsummert: Bjarne B fikk Viking opp fra OBOS på første forsøk, snudde ekstrem negativitet til stor positivitet, har skapt et lag bestående av nesten bare lokale unggutter som viser en vilje og innsats vi ikke har sett på åresvis og foreløpig hatt en absolutt godkjent sesong i Eliteserien. 

(Innlegget ble redigert 21.05.19 01:55)

Jimmy_Stein
Jimmy_SteinInnlegg: 2815
21.05.19 07:45

Noen kamper (sjeldent) har jeg ingen tro, selv om håpet lever. Gårsdagen var en slik en. Så går vi skikkelig på trynet. Men selv om det ble stygge siffer så er det bare å riste det av seg. 


Er mer bekymret for neste kamp. Overkommelig motstand som vi bør slå, men så er det dette med gress da. Det er en kamp som betyr mye mer. Nå må de snart ha løst utfordringen med gress. Og da er det bare å kjøre på. Godt de får hvilt litt nå. Skal kunne sprudle om noen uker. 


 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22535
21.05.19 08:29
KingKongHalvor: Men det er vel en stund siden han har trent et lag på høyt nivå?

Ja veldig lenge siden, men han har vært i fotballen og er nok rimelig oppdatert. Sikkert sett flere kamper enn de fleste de siste årene.


Men klart det var nok et lite sjansespill som så langt har vist seg å lykkes bra.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 22535
21.05.19 08:32
storteple: Men det vi leverer i 2. omgang kan vi ikke være bekjente av. Molde ser absolutt fantastiske ut i 2. omgang fordi vi slutter å løpe.

Det har nok kostet mye krefter å løpe imellom så mye i første omgang. Når man da i tillegg får en liten mental trøkk med det raske 3 - 1 målet er det nok ikke mye kraft igjen i bena. Dette var tross alt også i den tøffeste kampperioden hvor de fleste av våre har spilt det meste.


Så tror ikke det gikk på innstilling, men rett og slett at de gikk tomme når de ble løpende så mye mellom ballsikre Molde spillere.

ashley
ashleyInnlegg: 3952
21.05.19 14:01
KingKongHalvor: Da skjønner jeg bedre. Ble noe av det samme da Rekdal kom til VIF andre gang, bortsett fra at den elendige økonomien ikke var kjent da han skrev under kontrakten. Mens en uten hjerte for klubben hadde pakket sakene og reist, brettet Kjetil opp ermene.

I følge Stavanger Aftenblad har Berntsen brukt ca. 3 millioner kroner på spillerkjøp etter at han kom tilbake til Viking. Med svært begrensede ressurser har han ledet Viking tilbake til Eliteserien, og til nå i 2019 etablert oss midt på tabellen. 


Med tanke på det økonomiske og sportslige uføre vi var i på slutten av 2017 tror jeg ingen kunne ha gjort en bedre jobb enn BB. Så får vi se om han er riktig mann til å utvikle oss videre, dersom vi skulle klare å beholde plassen i år. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37589
21.05.19 14:46

Vi visste før sesongen at vi kunne framstå veldig ujevne. Det har vi fått sett denne sesongen. I går var det den vanskeligste bortekampen denne sesongen og forhåpningene om poeng var tilnærmet null. Vi fikk også en leksjon i hva vi må strebe etter for å ta nye steg. Vi ble løpende imellom og pasningskvaliteten var veldig dårlig. Det gjorde at vi mistet ballen og fikk Molde i fleisen gang etter gang. Da blir det tungt og resultatet ble tilslutt stygt.


Vi må bare glemme denne kampen, det er ikke i Molde vi skal sikre sikker plass.

helvis
helvisInnlegg: 14949
21.05.19 16:15

Forøvrig greit et det var denne kampen Tripic fikk sin (første) suspensjon, her hadde vi ikke vært i nærheten med han på banen heller. 

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15384
21.05.19 16:29
helvis: Forøvrig greit et det var denne kampen Tripic fikk sin (første) suspensjon, her hadde vi ikke vært i nærheten med han på banen heller.

Eg trur for så vidt kampen hadde vore langt jamnare med han på bana. Han er ekstremt god på å spela av seg press og å halda på ballen og finna rom for seg sjølv, noko som hadde vore veldig nyttig i går, då me heile tida mista ball med det same med fekk tak i den.


Men sånn utanom det, så er eg i og for seg einig i at det finst verre kampar å tapa poeng i.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37589
21.05.19 17:00
happydeathsuite: Eg trur for så vidt kampen hadde vore langt jamnare med han på bana. Han er ekstremt god på å spela av seg press og å halda på ballen og finna rom for seg sjølv, noko som hadde vore veldig nyttig i går, då me heile tida mista ball med det same med fekk tak i den.

Det var helt åpent i 1.omgang og mål kan endre kamper. Vi hadde nok hatt større sjanse med Tripic. Men skal han ha en karantene så kommer det andre kamper der vi har større sjanse på poeng.

Nevi
NeviInnlegg: 9031
21.05.19 17:18

Har hatt Tripc-sangen på hjernen det meste av dagen i dag. Muligens pga at var savnet i går

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37110
21.05.19 17:25

Hvor høy er Wichne?


Han så bitteliten ut i det store målet. Men jeg har bomma før jeg på høyde, så jeg kan ta feil. 

Evertonion
EvertonionInnlegg: 628
21.05.19 17:31

(Innlegget ble redigert 21.05.19 17:32)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37110
21.05.19 17:37

OK, ja det er mange keepere som ikke er høyere enn dette og som likevel har hatt suksess

clavin
clavinInnlegg: 32431
21.05.19 17:37

Det er en tid for alt. Om ikke lenge så er vi der at alle de beste europeiske topptrenerne håper på at Viking tar kontakt, men inntil så skjer er Bjarne et veldig bra valg. Han ville ikke vært et bra valg i alle situasjoner, og han fikk aldri gudestatus i noen av de 35 foregående periodene han har hatt som Viking-trener. I 2018 var han likevel rett mann i en klubb som trengte en sterk mann mer enn en flink mann. Som supporter var det en lettelse at vi omsider fikk en skikkelse på plass som våget å ta et oppgjør med klubbens sterke mann på den tida, Andre Danielsen. Det krever baller å gjøre det BB gjorde den gangen, og det vil inngi respekt for ettertiden.


Ellers er det et stort tap for Viking at han ikke fikk bekle rollen som sportsdirektør fra midten av 2000-tallet. Bjarne var for enkelte gnien med pengene, men hvem har egentlig klart å skaffe klubben like gode spillere som det han presterte med et langt mer be3skjedent budsjett? Østenstad fikk jo frie tøyler, og takket for tillitten ved å gå nær sagt amokk på markedet. Om Bjarne skulle brukt like mye penger som Østenstad så hadde vi ikke måtte nøye oss med Austnes og Ødegaard. Da hadde sannsynligvis spillere i sjiktet under Messi meldt sin ankomst.


Poenget er at BB for Viking har vært både godt og vondt. Stort sett har det vært godt, og litt vondt på midten av 90-tallet. i 2018 var det igjen godt.

Nevi
NeviInnlegg: 9031
21.05.19 18:14

Viking hadde aldri vært i dette uføret hadde BB fortsett som sportsdirektør. Brukte pengene fornuftig. Vrldig flink til å finne gode men rimelige spillerer.  Tipper det var en viss finsk klubb som fikk Viking langt oppe i halsen, etter at BB hentet den ene etter den andre på bosmann.

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3327
21.05.19 18:20

Smurf; med den suksessen dere har hatt etter Røkke og Gjelsten spyttet i 125millioner så burde dere ha tilnærmet full stadion. Hadde vi hatt deres suksess så hadde vi hatt stadion utsolgt. Jeg synes det er synd for interessen at det er Molde som er Norges beste lag. Det er for lite blest og interesse rundt ett lag som er på topp.


Kjekkere å slå Rosenborg, Vålerengen, brann da det er flere som bryr seg. 


 


Jeg er bare ærlig då får du argumenterer så mye du vil med prosenter. Det poengterer jo bare mitt argument.


 


Gratulerer med seieren vi kommer sterkere tilbake  

HarryH
HarryHInnlegg: 30739
21.05.19 18:23

Steffen Kristensen, du forstår nok utmerket godt at vi aldri kommer dit hen i noen norsk by at halve befolkningen møter opp på hjemmekampene. Resonnér, gutt! 


 

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3327
21.05.19 18:26

Ok lille venn

HarryH
HarryHInnlegg: 30739
21.05.19 18:27

Wichne er en kjempe i forhold til VM-legenden René Higuita. Det er bare å peise på for den unge sørlendingen. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37110
21.05.19 18:28

Og Higuita er igjen en kjempe foran Jorge Campos. Han er 1.67

HarryH
HarryHInnlegg: 30739
21.05.19 18:30

Wow, såpass ja. Higuita er vel 1,76.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37110
21.05.19 18:31

SteffenKristensen: Mener du de 125 millionene vi fikk for å legge om til kunstgress og bygge nye garderober på stadion?

Tja... Stadion er flott den, men sportslig sett har ikke de pengene gitt oss så mye. 

Om det er synd for interessen at Molde er Norges beste lag er det jo bare å forsøke å danke oss ned fra den posisjonen da. 

De fleste fotballklubber på VGD har en hoffnarr. Ikke vanskelig å se hvem som har den jobben hos Viking. Ser bare på det usle svaret til HarryH her for noen få innlegg siden. Er du stolt over det?

Jeg liker Vikings fans  har fått mange venner gjennom oppgjørene mellom Molde og Viking. Har et godt inntrykk av Vikings fans her inne også. Masse bra folk man kan debattere skikkelig med. Og så er det deg da.  

 

(Innlegget ble redigert 21.05.19 18:37)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16551
21.05.19 18:43

Dialog mellom Moldesupportere i en Vikingtråd. Hyggelig!

Apropos tilskuere; dersom det var over 6 000 tilskuere i går, så må den stadion ta 30 000. Minst.

HarryH
HarryHInnlegg: 30739
21.05.19 18:45

30000 er nok ikke noe dårlig anslag. 

Klikk for å gå tilbake til toppen