Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Viking FK [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TAdams6
TAdams6Innlegg: 38084
01.07.20 21:30

Har vært stigning i spillet. Mjøndalen kampen burde vi vunnet. Mot Vålerenga var vi uheldige. Nå går lite på skinner men vi vinner totalt sett nokså fortjent idag. Vi har faktisk bare 1 tap siste 3 kampene. 


Start venter på lørdag. Vanskelig kamp. Håper selvfølgelig på seier, men i Kristiansand er jeg fornøyd hvis vi tar poeng.

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15619
01.07.20 21:46

Deilig med tre poeng på ein strengt tatt relativt dårlig dag. Me legg oss nok litt bakpå etter 2-0, det er både litt synd og veldig forståeleg. I dag var det tre poeng som var viktigast. 


For øvrig: 1/6 av sesongen er spelt. Veton har fire målpoeng. Endar han på 24 målpoeng til slutt, har han levert ein meget god sesong. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45686
01.07.20 22:03
TAdams6: Har vært stigning i spillet. Mjøndalen kampen burde vi vunnet. Mot Vålerenga var vi uheldige. Nå går lite på skinner men vi vinner totalt sett nokså fortjent idag. Vi har faktisk bare 1 tap siste 3 kampene. 
Start venter på lørdag. Vanskelig kamp. Håper selvfølgelig på seier, men i Kristiansand er jeg fornøyd hvis vi tar poeng.

Forsvaret begynner å se noenlunde bedre ut, men offensivt kladder det voldsomt uten Tripic og Thorstvedt. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 38084
01.07.20 22:05

Han står oppført med 3 målpoeng i altomfotball. 24 målpoeng hadde vært 2.plass ifjor, 1 poeng bak Børven og 4 poeng foran Ohi

Men ingen tvil om at han har 2 mål og 2 assist

(Innlegget ble redigert 01.07.20 22:07)

Nevi
NeviInnlegg: 9412
01.07.20 22:09

Er ingen av de fire målpoengene som det er tvil om.


Men godt at han fikk seg ett mål igjen. Og en veldig bra debut av Heggheim.

siggi76
siggi76Innlegg: 3279
01.07.20 22:10

«Synes Veton idag var veldig god. Enorm jobbing i 1.omgang uten at det skapes mye, men som 1.forsvarer var han fantastisk. I 2.omgang blir det assist og mål, 60 meters returløp og herlig innsats. Pr dags dato er han langt foran Tommy Høiland som spiss.


Heggheim greier seg veldig bra. Herlig med en stopper med god høyde. Kjekt at unge lovende spillere får lov å spille i kamper Viking må vinne.


Joe Bell er igjen min BB. Her har vi en nydelig spiller. Ren kvalitet i 90 minutter.«


100% enig. 
Bell og Veton viser klasse i hver kamp. Det samme kan sies om Austbø. Nå er han faktisk tett på landslagsklasse.


Heggheims debut var over all forventning og viking tok tre poeng, så dette var en bra kveld!

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3471
01.07.20 22:27

Skaper ikke mye i første omgang er en overdrivelse. Skaper INGENTING

Eastbooh
EastboohInnlegg: 945
01.07.20 22:36
magpien: Han jobber godt, men han fungerer rett og slett ikke som en spiss. Alternativene er ikke gode, men skal vi ha noe offensivt konstruktivt ut av Berisha (utenom på dødball) må han ut på kanten. Alternativene er ikke gode, men selve førsteforsvarsjobben kan Tommy gjøre vel så bra som Veton.

Nå skal ikke jeg mase veldig mye mer om dette, jeg skal i hvert fall prøve å la være, men jeg kan faktisk ikke fatte og begripe hvordan noen som har sett Vikings kamper i år kan påstå at Veton Berisha IKKE er konstruktiv og skapende for Vikings offensive spill.

Men OK, la oss ta en gjennomgang av nøkkelsituasjonene i kampene til nå:

 

Bodø/Glimt:

* Veton header ballen i mål, men avblåses for offside (15 min).

* Kommer til en stor mulighet (heading over) et par minutter etter Torsteinbøs mål.

* I Vikings gode periode har han blant annet et bra innlegg mot Østensen, og snapper flere ganger ballen når Glimts forsvarere blir for modige med ballen i beina. Han er også nære å løpe gjennom forsvaret et par ganger, men må bli bedre på å unngå offside.

Brann

Helt klart Berishas svakeste kamp, får til lite og ingenting. Men det hadde vi kanskje ikke snakket om hvis han hadde scoret på straffen Viking skulle hatt tidligere, hehe. Helt greit å bytte ham ut og gi Tommy sjansen her.

 

Mjøndalen

* Legger ut på løpetur, felles og skaffer frisparket som fører til Vikstøls første mulighet på heading (22. min).

* Lusker foran mål, tilsynelatende klar til å starte på returen, når Løkberg vrir ballen utenfor stolpen (30. min).

* Står foran keeper og kjemper om returen på Vikstøls andre heading. Det er ikke hans feil at keeper er god og fanger ballen der.

* Er først på returen, og scorer antakeligvis, dersom han ikke felles i straffesituasjonen. Scorer uansett selv på straffen.

* Stormer inn på første stolpe og kommer til en brukbar mulighet på heading.

* Langt mer usynlig i andreomgang, men det er vel han som karatesparkes av Nakkim

 

Vålerenga:

* Åpner brukbart. Kommer først på frisparket til Bell, men avslutter over, tidlig i kampen. Det er vel også en annen situasjon hvor Torsteinbø finner ham med et strålende innlegg.

* Starter inn på første stolpe, i tråd med arbeidsoppgavene, og hadde ikke forsvareren fått en fot på ballen kunne han muligens ha scoret der. (38. min).

* Har en fin målgivende, i en situasjon hvor han kunne ha skutt.

* Rives ned av Klaesson på overtid, snytes trolig for straffe.

 

Sandefjord:

Dagens kamp har jeg ikke fått "analysert" og tatt inn ennå, men han står altså igjen med mål og assist, i tillegg til at han er i duellen når Sandefjord-spilleren som allerede har gult kort handser. Det må være godkjent dagsverk, det også.

Alt i alt har Veton faktisk vært involvert i det aller, aller meste Viking har skapt. Ikke at laget har skapt veldig mye, ei heller har Veton har vært strålende hele tiden, men jeg mener han har vært blant lagets beste spillere. Men laget kan fortsatt fungere bedre, skape mer og utnytte Vetons styrker mer effektivt.

Veton fungerer ikke spesielt bra som oppspillspunkt i luften, hvis de har planer om å slå mye langt så må heller Østensen spille der.

Men utover det er jeg ikke sikker på om alternativene er noe bedre som midtspiss. Jeg ser at mange tar til orde for at Even burde få muligheten, men samtidig tenker jeg at det MÅ være en grunn til at Bjarne konsekvent har valgt andre spisser i den rollen og valgt å bruke Østensen på kant, uansett om konkurrenten har vært Høiland, Berisha, Källman, Jostein Ekeland (ja, faktisk!) eller gudvethvem. Jeg kan ikke svare på hvorfor, men det har ofte fungert bra med Østensen på kant, også i år.

Jeg kunne forstått kritikken mot Berisha bedre hvis den gikk på konkrete ting, som at han går for mye i offside, mister ballen når han prøver på vanskelige ting, eller at han er for ineffektiv. Men kritikken har til nå bare gått på at Berisha ikke er ‹god nok. Det blir rart, synes jeg.

Så kan det være at Tommy Høiland hadde vært et bedre alternativ. Det vet vi ikke. Men jeg synes faktisk ikke Høiland har vært like god i presspillet de siste to sesongene som han var i OBOS (og ikke minst i sine yngre år). Er vi 100 % sikker på at han fortsatt er i stand til å gjøre den jobben like godt, i 90 minutter, som Berisha?

Berisha er utvilsomt hurtigere, og han utgjør en større bakromstrussel enn Tommy. I dag avga Sandefjord mye bakrom, og Viking klarte ikke å utnytte det etter at Berisha og Østensen gikk ut. Jeg er klar over at dette også handler litt om endret kampbilde, men likevel blir det tydelig hvor Vikings fremste forcer ligger.

Når alt dette er sagt så tror jeg Tommy kommer. Han har fortsatt noe å gjøre i Eliteserien, og han har mye å revansjere etter å ha misbrukt de tre hundreprosentsjansene han har fått til nå, men per i dag mener jeg Høiland bør være litt bak i køen i Viking.

(Innlegget ble redigert 01.07.20 22:39)

Wiggum
WiggumInnlegg: 20979
01.07.20 23:39
Eastbooh: Källman

Apropos: Han står uten målpoeng så langt og byttet ut i fire av fem kamper. Kan ikke huske å ha sett at han har kommet til all verden av sjanser heller. 

magpien
magpienInnlegg: 5079
02.07.20 07:19
Eastbooh: Nå skal ikke jeg mase veldig mye mer om dette, jeg skal i hvert fall prøve å la være, men jeg kan faktisk ikke fatte og begripe hvordan noen som har sett Vikings kamper i år kan påstå at Veton Berisha IKKE er konstruktiv og skapende for Vikings offensive spill.

Han er ikke konstruktiv og skapende. Ikke fra spissplass. Synes ikke det du skisserer opp forteller noe annet heller. Skal man ikke begynne å snakke om det manglende samspillet fremover på banen? Kan det ha noe med skjev formasjon/spillere i unaturlige posisjoner?

Berisha er meget god på dødball og når han får brukt farten på venstrekanten. Han er ikke god til å bevege seg og posisjonere seg fra spissplass. Han er ikke kald i avslutninger. Jeg tror vi blir langt mer balanserte om vi bruker Veton til venstre.

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5165
02.07.20 08:37
Wiggum: Apropos: Han står uten målpoeng så langt og byttet ut i fire av fem kamper. Kan ikke huske å ha sett at han har kommet til all verden av sjanser heller.

Han har vært iskald. Har ikke vært i nærheten av noen som helst. 


 

soren_plystre
soren_plystreInnlegg: 522
02.07.20 10:07

Han er ikke konstruktiv og skapende. Ikke fra spissplass.


Fortell gjerne om en spiss i Viking som er mer konstruktiv og skapende? For meg virker dette som tåkeprat. Skal en enslig spiss i 4-3-3 være skapende? Er ikke det egentlig alle andre sin jobb? Når var egentlig en enslig spiss i Viking skapende sist? Abdullahi kanskje i form av å være veldig fysisk?


Når det kommer til konstruktivitet, kan det vel sies å ha målpoeng i 66%av lagets mål denne sesongen (100% etter runde 1), må sies å være relativt konstruktivt. Og ja noe av dette kommer fra vingplass. Jeg er ikke kategorisk uenig i at Vetons beste posisjon er venstreving, men Berntsen ser garantert på laget som helhet. Østensen blir ikke sett på som spiss og har vært i sin beste form i Viking. Høiland har vært iskald. Jeg håper og tror han kommer, men brente sjanser, tidenes flaueste panenka og burde kanskje blitt utvist borte mot Brann er foreløpig beholdning derfra. 
Om Østensen fikk seg en real smell i går, er det naturlig å tenke Veton på venstre. 

Det hevdes også her at Veton ikke er kald foran mål. Synes gårsdagens mål, straffen mot Mjøndalen og ikke minst assisten mot Vålerengen beviser det motsatte. 
Jeg virker kanskje som om jeg skal forsvare Veton med nebb og klør, men en del ting som blir skrevet her kan ikke få stå uimotsagt. Jeg synes Veton er en av spillerne som har prestert på forventet eller over i mer enn en kamp denne sesongen ved siden av blant annet Bell og Austbø. Løkberg er også på gang som indreløper. Østensen startet bra og håper han ikke får et for langt avbrekk. 

storteple
stortepleInnlegg: 9446
02.07.20 10:54

Helt enig med deg soren_plystre. Samtidig argumenterer du mot et absolutt mindretall i tråden. De aller fleste her inne anerkjenner jobben Veton gjør. Så er det et par stykker som ikke klarer å skille snørr og bart. 


Det er enkelt å forstå de som var mot signeringen. Jeg kan være enig i mye av det som blir sagt der. Men det at man er mot signeringen kan ikke igjen føre til at man ikke ser bidraget til Veton. Han har vært en av våre beste spillere så langt, uten at det sier allverden. Men det er i alle fall ikke Veton sin skyld at det offensive ikke sitter så langt. Her er det mange andre som presterer under norm. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
02.07.20 11:04
storteple: Det er enkelt å forstå de som var mot signeringen. Jeg kan være enig i mye av det som blir sagt der. Men det at man er mot signeringen kan ikke igjen føre til at man ikke ser bidraget til Veton. Han har vært en av våre beste spillere så langt, uten at det sier allverden. Men det er i alle fall ikke Veton sin skyld at det offensive ikke sitter så langt. Her er det mange andre som presterer under norm.

Ja noen nekter å gi Veton honnør uavhengig av hva han gjør. Motstanden mot signeringen er altoverveiende ift vurderingen av spilleren.

I går er det i hovedsak Veton som sammen med Iven sørger for 3 poeng. I tillegg til jobben han gjør på målene har han noen fantastiske returløp og jobber i samtlige minutt på banen. 

Likevel har enkelte kun et negativt fokus. 

(Innlegget ble redigert 02.07.20 11:07)

magpien
magpienInnlegg: 5079
02.07.20 15:36
fotballidiot2: Ja noen nekter å gi Veton honnør uavhengig av hva han gjør. Motstanden mot signeringen er altoverveiende ift vurderingen av spilleren. I går er det i hovedsak Veton som sammen med Iven sørger for 3 poeng. I tillegg til jobben han gjør på målene har han noen fantastiske returløp og jobber i samtlige minutt på banen.  Likevel har enkelte kun et negativt fokus.

Dette er bare vås. Bare å bla tilbake i diskusjonen for å se. I hvert fall fra min side. Veton fikk honnør og ble heiet fram. At han ikke er naturlig som spiss, og bedre og mer konstruktiv på venstrekant bør være ganske åpenbart. Det har ingenting med å ikke kunne gi ham honnør for hva han bidrar med.

magpien
magpienInnlegg: 5079
02.07.20 15:41
soren_plystre: Fortell gjerne om en spiss i Viking som er mer konstruktiv og skapende? For meg virker dette som tåkeprat. Skal en enslig spiss i 4-3-3 være skapende? Er ikke det egentlig alle andre sin jobb? Når var egentlig en enslig spiss i Viking skapende sist? Abdullahi kanskje i form av å være veldig fysisk?

Som jeg poengterte, alternativene på spissplass er dårlige. Når jeg snakker om skapende mener jeg ikke at han skal være kreativ. Men at han i åpent spill beveger seg som en spiss skal. Finner rommene. Finner løpene. Gjør seg spillbar. Gir midtbanen vår noe å spille på utenom lange baller.

Dette gjør han langt bedre ute på kanten. Her får han brukt farten bedre samtidig som vi får brukt hans styrke på dødballer. 

magpien
magpienInnlegg: 5079
02.07.20 15:46
storteple: Han har vært en av våre beste spillere så langt, uten at det sier allverden. Men det er i alle fall ikke Veton sin skyld at det offensive ikke sitter så langt. Her er det mange andre som presterer under norm.

Kan ikke noen av problemene være at formasjonen er skjev og at spillere blir plassert hvor de ikke er naturlige? Altså at det ikke er direkte Veton sin feil, men at systemet sliter som følger av hvor han og Østensen er plassert?

happydeathsuite
happydeathsuiteInnlegg: 15619
02.07.20 15:52

Eg synst godt me kan prøva Veton litt på kant nå, ja. 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
02.07.20 16:13
magpien: Dette er bare vås. Bare å bla tilbake i diskusjonen for å se

Jeg skrev noen. Bla tilbake så vil du se at noen har problem med det.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
02.07.20 16:21
magpien: Kan ikke noen av problemene være at formasjonen er skjev og at spillere blir plassert hvor de ikke er naturlige? Altså at det ikke er direkte Veton sin feil, men at systemet sliter som følger av hvor han og Østensen er plassert?

Tror også det er den totale komponeringen av laget vi har slitt med.

Vi spiller nesten uten "innleggskanter". Ibrahimaj på høyre må gå innover da hans høyrefot er "død".

Østensen er heller ingen "innleggskant". 

Da er vi veldig avhengig av at backene kommer med og får slått gode legg. Når da heller ikke backene har kommet veldig bra til sin rett har det ikke blitt allverden å jobbe med for en spiss. Uavhengig av om han heter Veton, Høiland eller Østensen. Alle er avhengig av å bli satt opp i gode situasjoner. 

Veton har også som spiss ønsket å få baller i bakrom ikke høye baller bakfra. Husker spesielt i den ene kampen han påpekte at han var raskere enn stopperene deres. (vet ikke om det var mot MIF) Men når disse ballene ikke kommer så er det lite han får gjort. Det går mer på manglende samhandling enn Vetons kvaliteter alene.

Men er enig med deg i at han nok kunne hatt et bedre bevegelsesmønster som spiss. Tror også vi ganske sikkert får se ham som kant og Høiland på topp mot Start. Da ikke nødvendigvis fordi det er BB sitt førstevalg, men vi begynner å slippe opp for alternativer med alle skadene.

Han fikk et bra gjennomspill i går da han spilte spiss. Desverre var han litt for tidlig ute ellers hadde han vært alene med keeper. (dog er det mulig høyrebacken deres faktisk opphevet offsiden. Det fikk vi aldri et godt bilde på). Og målet han scoret i går kommer ikke av at han spiller kant, men at det kommer et bra legg som han beveger seg korrekt ift.

(Innlegget ble redigert 02.07.20 16:26)

TAdams6
TAdams6Innlegg: 38084
02.07.20 19:50
fotballidiot2: Tror også det er den totale komponeringen av laget vi har slitt med. Vi spiller nesten uten "innleggskanter". Ibrahimaj på høyre må gå innover da hans høyrefot er "død". Østensen er heller ingen "innleggskant".  Da er vi veldig avhengig av at backene kommer med og får slått gode legg. Når da heller ikke backene har kommet veldig bra til sin rett har det ikke blitt allverden å jobbe med for en spiss. Uavhengig av om han heter Veton, Høiland eller Østensen. Alle er avhengig av å bli satt opp i gode situasjoner.  Veton har også som spiss ønsket å få baller i bakrom ikke høye baller bakfra. Husker spesielt i den ene kampen han påpekte at han var raskere enn stopperene deres. (vet ikke om det var mot MIF) Men når disse ballene ikke kommer så er det lite han får gjort. Det går mer på manglende samhandling enn Vetons kvaliteter alene.

Bedre bevegelsesmønster kan han absolutt ha. Jeg tror dette er todelt. Først og fremst har han spilt mer kant enn spiss siste årene. Samtidig er det lett å se at spillerne ikke kjenner hverandre. Veton er ny spiss. Bell er ny og samhandling sitter ikke. Går Veton på løp så kommer pasningen bak han og omvendt. Dette vil komme. Det er like mye midtbanen sin feil som feil løpsmønster fra Veton. De må bare få kjemien.

Vi hadde ingen innleggskant ifjor heller. Vår beste oppstilling ifjor var Tripic-Høiland-Ibrahimaj. Tripic gikk innover 9 av 10 ganger. Ibrahimaj er også innoverkant. Som ifjor så skal også backene i år komme rundt og doble og legge inn. Når det defensive ikke sitter så går det med engang utover det offensive. Grunnlaget for et godt offensivt spill er et godt forsvarsspill. Det er bedring begge plasser og når tryggheten kommer så vil også overlappene komme i større grad tror jeg.

Vi spiller egentlig på samme måte som ifjor og har nokså samme type spillere. Østensen er ikke noen Tripic, der er vel den største forskjellen. Ellers er de offensive veldig like. Den andre store forskjellen er løpene til Thorstvedt inn i boksen. Ikke bare scorte han mye mål, men når en så stor spiller tar løp inn i boksen så lager han også rom for de andre Viking spillerne. Disse løpene er der ikke og dermed har Veton vanskeligere forhold å jobbe med enn Tommy hadde ifjor. 

Løkberg viste tendenser til gode løp inn i boksen igår. I 1.omgang var det upresist fra Løkberg, ellers hadde han fort vært blankt gjennom 2 ganger. Det er tendenser. 

Jeg tror Veton optimalt sett er best som spiss. Men spissrollen i Viking skal ikke være stasjonær. Det skal være bevegelse, ut på kantene og bytte litt roller framme. Til og med Aubameyang i Arsenal vandrer og er nesten like mye ute på kanten som i midten når han spiller spiss. Det å være bevegelig er en styrke og det har Veton. 

Jeg så Veton mye før han reiste til utlandet. Da var han spiss og da var han veldig god. Dessverre har han ikke fått dyrket den rollen skikkelig i utlandet. Det kan skje nå. Når Valon og Veton kom var det snakk om at Valon var mer komplett og jevn, mens Veton hadde større maksnivå, men mer ujevn. Det har ikke gått helt slik. Men potensialet til Veton er stort og han ligger godt an og Børven var ikke bedre i samme alder.

Jeg håper BB satser videre på Veton som spiss. Men har ingenting imot at han også spiller endel kant. Det må være litt rullering der framme når spillerne er så like i stilen.

(Innlegget ble redigert 02.07.20 19:50)

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
02.07.20 19:55

Vi hadde ikke mange spillemål fra en spiss i fjor heller. Likevel og god sesong. Spissrollen i Viking er mye mer enn å være målscoreren.


Men med den troppen vi har i år er vi nok avhengig av at spissen scorer og skaper mer.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 38084
02.07.20 20:11
fotballidiot2: Vi hadde ikke mange spillemål fra en spiss i fjor heller. Likevel og god sesong. Spissrollen i Viking er mye mer enn å være målscoreren.
Men med den troppen vi har i år er vi nok avhengig av at spissen scorer og skaper mer.

Enig her. Skal Viking ta steget opp til medalje så må vi ha en spiss som scorer 10 mål eller flere. Veton har absolutt potensial til å greie det. Av de spissene vi har så har han absolutt størst potensial til å score mer enn 10 mål.

Jeg tror ting vil sitte bedre og bedre når laget fungerer bedre sammen. Samtidig må Veton få hjelp inne i boksen. Både til å score, men også til å lage rom. Bodø Glimt var helt fantastiske der. De var som regel 6-7 spillere inne i boksen når de angrep. Da er det enkelt å være spiss. Slik spilte vi også under Rösler når vi tok bronse. Mange mann inne i boksen når vi angrep. Også ifjor var vi etterhvert veldig flinke til å fylle på med folk.

Synes målet igår var flott og det at Bell virker å få stilt inn dødball foten er kjekt. Da har vi han med høyrefoten og Ibrahimaj med venstrefoten.

(Innlegget ble redigert 02.07.20 20:11)

SteffenKristensenVFK
SteffenKristensenVFKInnlegg: 3471
02.07.20 23:13

Tror vi kan klare å holde oss over S08, Aafk og start. Så rykker vi ikke ned :) 

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
02.07.20 23:30

Synes bare det er et lag som ser veldig bra ut og det er Glimt. Molde kommer nok til å vinne serien.  Men ellers få som imponerer mye.


Brann er vel der vi var i starten i fjor og plukker poeng selv om de er relativt svake.


Vi kan fortsatt ende på alt fra 5 til 16 plass. Spørsmålet er om vi får samhandlingen til å sitte og holde spillere på banen. Stallen er mer enn god nok til å være godt borte fra nedrykksstriden.  Men per nå får vi det ikke til å fungere som et kollektiv.  Og får vi ikke det til så er det bedre staller som har rykket ned

eppaen
eppaenInnlegg: 27832
03.07.20 10:14
fotballidiot2: Stallen er mer enn god nok til å være godt borte fra nedrykksstriden.

Denne setningen...er giftig.

fotballidiot2
fotballidiot2Innlegg: 23374
03.07.20 11:22
eppaen: Denne setningen...er giftig.

Må ses sammen med resten av avsnittet. 

Eastbooh
EastboohInnlegg: 945
03.07.20 14:58

Da er det bekreftet at Arnebrott gir seg i Viking. Synd å miste en «fin type», men den veien til førstekeeperplassen, som virket vidåpen helt inn mot seriestart i 2018, ble plutselig uframkommelig da Austbø plutselig fant seg selv og bokstavelig talt fikk en ny vår.

Evertonion
EvertonionInnlegg: 748
03.07.20 15:43
Eastbooh: Arnebrott gir seg i Viking

Var ikke Sandnes interessert i ham nettopp?

Eastbooh
EastboohInnlegg: 945
03.07.20 16:16

Aftenbladet skrev vel tidligere i uken at Ulf ville undersøke om han kunne være aktuell i den akutte keeperkrisen klubben sto i da, men nå var ikke skaden til Vestly Heigre så alvorlig likevel, så da er det neppe aktuelt.

Tviler uansett på at Viking hadde gått med på å terminere kontrakten hans bare for å la ham signere for naboklubben dagen etter. Tipper Arnebrott enten prøver seg for en klubb i hjemtraktene, eller legger opp og prioriterer studier.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg