Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
ehall

Innlegg: 22873
ehall
07.08.17 22:29

Vi hadde øyeblikk med Rekdal der det var coaching i verdenklasse.

Håper vi i det minste kan se Deila med coaching i Eliteserieklasse. 

(Innlegget ble redigert 07.08.17 22:29)

KingKongHalvor

Innlegg: 54926
KingKongHalvor
07.08.17 22:36
dalagubbe: Vi får vel ikke noen hyggelige tilbakemeldinger vi som er litt realistiske og stiller litt kritiske spørsmål heller så det bør vel gå greit tenker jeg.

Syns du virkelig det går greit?

Et forum hvor man bare dumper dritt dag etter dag? 

Ingen som er veldig fornøyd med det som skjer, vi ønsket alle å se litt mer fremgang da vi fikk Deila til klubben. Men hjelper det å spre denne "realismen" utover i tykke lag hele tiden?

dalagubbe

Innlegg: 8389
dalagubbe
07.08.17 22:44

Hvis det ikke er takhøyde for litt realisme så får jeg vel holde kjeft da. Så får dere dream on foran hver kamp,jeg skjønner ikke hvordan dere får det til.

borbje

Innlegg: 19041
borbje
07.08.17 22:57

Jeg nekter å tro at motivasjon før kampene er Deilas sterke side 

KingKongHalvor

Innlegg: 54926
KingKongHalvor
07.08.17 22:58
dalagubbe: Hvis det ikke er takhøyde for litt realisme så får jeg vel holde kjeft da. Så får dere dream on foran hver kamp,jeg skjønner ikke hvordan dere får det til.

Er ikke jeg som bestemmer takhøyden her. Men når man bare repeterer de samme negative tingene gang etter gang, da virker dette forumet mer som noens private utedass, mer enn et levende diskusjonsforum. 

Ønsker man en levende debatt, så er spamming veldig kjedelig, det er bare ødeleggende. Ønsker man bare å ødelegge, så er oppskriften enkel, folk gidder ikke mer etterhvert.

Men snakk så mye du vil for meg, jeg vet bare hva som skjer på slike fora hvis det ensidig negative får råde for lenge. Derfor jeg sier fra, jeg har et annet syn på dette enn deg, uten at det betyr at jeg har mer rett enn deg, eller at du derfor bør holde kjeft.

Skjønner?

 

dalagubbe

Innlegg: 8389
dalagubbe
07.08.17 23:04

Mulig du har rett i det,men er man frustrert så havner det nok her desverre, har bare vært litt moro med litt medgang i ny og ne,tror det hadde hjulpet. Begynner å bli en stund siden.

olk1702

Innlegg: 14784
olk1702
07.08.17 23:25

Vi har vist veldig stor fremgang siden Deila tok over. Spesielt på måten vi spiller på. Det er endelig en plan i mye av det vi foretar oss. Dessverre har vi ingen god spiss som gjør en forskjell på den siste tredjedelen. 

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
07.08.17 23:27

Hva kan vi ta med oss fra denne kampen?
Vi var bedre i 2 omgang, vi kunne ha scoret et par
...men det kunne Godset også. Deila og teamet må ta tak i dette og komme seg videre.

Dagens positive for meg var Aron Dønnum, han var frisk og uredd og sto bak flere farligheter. Suveren debut fra start!!

Men det går flere tog, første er hjemme i køppen mot Lokomotive 11-Rum. Seier der og vi er på sporet igjen.

Ære være Enga de vakre kongeblå.

 

(Innlegget ble redigert 07.08.17 23:37)

busemannen

Innlegg: 8947
busemannen
08.08.17 07:20
CapoConsigliere: Dagens positive for meg var Aron Dønnum, han var frisk og uredd og sto bak flere farligheter. Suveren debut fra start!!

Hjertens enig! En knallkamp av unge Aron!

Det store lyspunktet i en kamp der alt for mange hadde den kroniske lidelsen som kalles skuddvegring.

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 12:01
olk1702: Vi har vist veldig stor fremgang siden Deila tok over. Spesielt på måten vi spiller på. Det er endelig en plan i mye av det vi foretar oss. Dessverre har vi ingen god spiss som gjør en forskjell på den siste tredjedelen.

Er nok bare å innse at den endeløse balltrilling fotballen på kryss og tvers og bakover fortsatt sitter dypt inne i det laget her etter Andresen og Rekdal. Det vil ta tid å endre på. En annen ting er at troppen er alt for ubalansert og spesielt i går så var det omtrent bare lettvektere på banen. Null duellkraft og stort sett bare godværs spillere. 

BigGeorge

Innlegg: 31617
BigGeorge
08.08.17 12:30
InDeilawetrust: endeløse balltrilling

Det får du med Zahid. Antar ingen i Enga blir mer glad enn Deila om en utenlandsk klubb kjøper Zahid.

Zahid og Moa er i ferd med å bli Deila største hodepine. De passer ikke i planene.

(Innlegget ble redigert 08.08.17 12:30)

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 12:31
BigGeorge: Det får du med Zahid. Antar ingen i Enga blir mer glad enn deila om en utenlandsk klubb kjøper Zahid. Zahid og Moa er i ferd med å bli Deila største hodepine. De passer ikke i planene.

De ekstra vendingene til Zahid når vi skal kontre er iriterende ja, absolutt alt stopper opp.. Jeg tror ikke klubbene i utlandet står i kø for å hente Zahid. Han er en god Eliteseriespiller, men det stopper der. 

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 12:34
svenna99: Blir du ikke lei?

Enig i at maset til Zette om mangel på fysikk blir iriterende i lengden, men han har også ett poeng. Troppen og laget er ubalansert og vi mangler sårt fysikk. I går var det bare lettvektere og godværs spillere på banen. Vi trenger noen flere som det gjør vondt å møte, for det gjør ikke vondt å møte Enga i dag.

GaTr

Innlegg: 3168
GaTr
08.08.17 12:52
InDeilawetrust: Jeg tror ikke klubbene i utlandet står i kø for å hente Zahid. Han er en god Eliteseriespiller, men det stopper der.

Jeg er enig, han er nok ikke materiale for store ligaer.

Kan nok komme seg til Sverige, eller kankje helst Danmark.
Der får han vel spille/møte den fotballen han så gjerne ønsker (iflg ham selv)

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 13:03
GaTr: Jeg er enig, han er nok ikke materiale for store ligaer. Kan nok komme seg til Sverige, eller kankje helst Danmark.
Der får han vel spille/møte den fotballen han så gjerne ønsker (iflg ham selv)

Litt som Fellah også, skulle ut i det store utland og var for god for Norsk fotball og Vålerenga, han endte vel opp i Elfsborg tilslutt. Litt det samme med Singh også egentlig, men håper vi får noe penger igjen for Zahid i hvert fall. 

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 13:11
BigGeorge: Moa

Han har ikke lignet seg selv hele sesongen, og nå må vi snart slutte å gå rundt å håpe at han skal komme tilbake i godt gammelt slag. Vi trenger en spiss som ikke er skadet 90% av tiden, nå er han mest sannsynlig skadet nok en gang. 

BigGeorge

Innlegg: 31617
BigGeorge
08.08.17 13:18
InDeilawetrust: Litt som Fellah også, skulle ut i det store utland og var for god for Norsk fotball og Vålerenga, han endte vel opp i Elfsborg tilslutt.

Fellah er i NordSjælland som leder ligaen pr idag. Fellah har ikke spilt de fire kampene, trolig pga skade som har ødelagt karrieren. Derimot er Mathias Rasmussen med i alle kampene.

Vil anbefale Soccerway. Der finner man klubber, spillere hvor mange kamper de har i årets liga og scoringer. Kampoppsett også.

(Innlegget ble redigert 08.08.17 13:20)

bygda

Innlegg: 82
bygda
08.08.17 13:26

Kommet noe tropp til dagens match til 2 laget?

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 13:56

Noe av det enkleste å gjøre noe med må være å i det minste ha trykk i boksen. Ballen blir slått inn i feltet og der står Bård Finne alene og helt pakket inn. Berntsen, Zahid og resten av midtbanen sto på 16 metern å så på.

zetta

Innlegg: 13372
zetta
08.08.17 14:22
InDeilawetrust: Er nok bare å innse at den endeløse balltrilling fotballen på kryss og tvers og bakover fortsatt sitter dypt inne i det laget her etter Andresen og Rekdal.

Ja! I går orket jeg ikke mer etter to null. det er typisk nedrykksopplegg å stå høyt med et veikt og treigt lag som spiller sidelengs.

 Jeg synes VIFtilhengerne bør være en smule kritiske. Klubben bør plages med krav. det kan ikke være en hyggelig og gemyttlig stemning når det er så mye som mangler. Og det holder ikke med et par seire.

 Deila kan kritiseres for noen av sine disposisjoner. Men fy han har mye jobb å gjøre! Det sitter, unnskyld meg råte, ikke vinnerkultur i veggene på Valle. Og får Deila hjelp?

 Mitt forslag nå er å sette inn Agyiri for det er nødvendig med noen som kan føre ballen hurtig fremover. Så kan Grindheim sendes til FKH for vi har mange av den spillertypen. Ibrahim kan forsøkes inn på defensiv midtbane. Zahid og Holm eller Dønnum tar kantene. Hvis ikke Zahid fungerer så godt på kant må han inn i en tierrolle med justeringer deretter.

 Langsiktig spillermål: Vålenga har en ambisiøs spillestil, og vi er avhengig etter hvert av å få inn noen hurtige og duellsterke folk på midten og bakover, ellers blir det kniv i smør. Og det trengs gjennombruddskraft fremover. Eksplosivitet og fysikk. 

 Vi kan godt hente Mos, men da mener jeg at enten Moa eller Finne må ut. det ville være rart og samle opp en rekke veike angripere som egentlig ikke passer spesielt i fire tre tre.

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 14:36
zetta: Langsiktig spillermål: Vålenga har en ambisiøs spillestil, og vi er avhengig etter hvert av å få inn noen hurtige og duellsterke folk på midten og bakover, ellers blir det kniv i smør. Og det trengs gjennombruddskraft fremover. Eksplosivitet og fysikk.

Enig i dette. 

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 14:45
zetta: Mitt forslag nå er å sette inn Agyiri for det er nødvendig med noen som kan føre ballen hurtig fremover. Så kan Grindheim sendes til FKH for vi har mange av den spillertypen. Ibrahim kan forsøkes inn på defensiv midtbane. Zahid og Holm eller Dønnum tar kantene. Hvis ikke Zahid fungerer så godt på kant må han inn i en tierrolle med justeringer deretter.

Begynner å gi opp Grindheim selv, det her er nok siste sesongen med han. Gjerne Agyiri inn for han eller Lekven, men Lekven er litt viktig i gjenvinnings fasen. 

Jeg må innrømme at jeg har tenkt samme tanke med å flytte Ibrahim inn slik at vi får litt mer fysikk. Spørsmålet er om han er god nok, og av det han har vist til nå så er han ikke det. 

Angående kantene så kunne tenkt meg at vi dropper innoverkanter. Hvis spillet skal gå hurtig i lengderetning så kan vi ikke ha innoverkanter, da må vi ha utpregede kantspillere som kan komme rundt på kant å legge inn. Spørsmålet er om vi har det i dag, alle de 3 nevnte er innoverkanter, kanskje ikke Dønnum, men jeg syntes han også skjærte mye innover i banen. 

(Innlegget ble redigert 08.08.17 14:46)

dalagubbe

Innlegg: 8389
dalagubbe
08.08.17 15:07

Kunne ikke blitt mere enig med deg zetta,takk for at det ikke er bare jeg som mener vi må stille litt kritiske spørsmål,uten å bli kalt sutrekråker.

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 15:10
dalagubbe: takk for at det ikke er bare jeg som mener vi må stille litt kritiske spørsmål,uten å bli kalt sutrekråker.

Nå er det jo en forskjell på å stille kritiske spørsmål kontra å bare sutre i klubbtråden og alle kamptråder også...

engavif

Innlegg: 11060
engavif
08.08.17 15:12
InDeilawetrust: Er nok bare å innse at den endeløse balltrilling fotballen på kryss og tvers og bakover fortsatt sitter dypt inne i det laget her etter Andresen og Rekdal.

Er egentlig litt dritt lei den unskyldningen her.(Sorry ikke meningen å la det gå utover deg, da flere også mener det samme som deg).

Deila har vært i klubben for lenge nå til at man kan skylde på at dette sitter "dypt" i laget. Her er det nok andre ting som er problemet. Hva det er, aner jeg ikke.

dalagubbe

Innlegg: 8389
dalagubbe
08.08.17 15:20

Årsaken til all "sutringen" min er vel at jeg begynner å bli trøtt av å havne mitt på tabellen år etter år og å bli utslått i cupen tidlig hvert år,hvis dere er så fornøyde med det,så syns jeg ambisjonsnivået er ganske lavt. Vi prater og prater om å utfordre RBK hvert år men det skjer jo ikke hvis vi skal holde på sånn hvert bidige år.

(Innlegget ble redigert 08.08.17 15:22)

svenna99

Innlegg: 11181
svenna99
08.08.17 15:21
dalagubbe: det ikke er bare jeg som mener vi må stille litt kritiske spørsmål,uten å bli kalt sutrekråker.

Er forskjell på å stille kritiske spørsmål og å sutre og mase om nøyaktig det samme flere ganger i uka.

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 15:45
engavif: Deila har vært i klubben for lenge nå til at man kan skylde på at dette sitter "dypt" i laget. Her er det nok andre ting som er problemet. Hva det er, aner jeg ikke.

Deila har vel ikke vært i klubben for lenge nå? Han har vært her ett knapt år.

Det er nok flere grunner til at ting ikke stemmer, men du mener at vi har spilt fantastisk fotball under våre to forrige trenere?

Det tar tid å endre på spillestil så det sitter. Det skjer ikke på ett år at spillere finner hverandre i blinde. Det tar også tid å skape en vinnerkultur. Flertallet av spillerene på banen er jo også fra tiden under Rekdal, så da må Deila få litt flere overgangsvinduer. Selv om det foreløpig ikke ser ut som overganger er hans største styrke, men heller en svakhet. 

Hvis vi skal dømme trenere uten at de en gang har vært trener en hel sesong så er det bare å si god natt. 

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 15:47
dalagubbe: Årsaken til all "sutringen" min er vel at jeg begynner å bli trøtt av å havne mitt på tabellen år etter år og å bli utslått i cupen tidlig hvert år

Ja, det er nettopp det her du gjentar å gjentar. Blir du aldri lei? Det er den samme sutringen i annenhvert innlegg.

Hvis du hadde kommet med noen kritiske spørsmål i stedet så hadde kanskje folk tatt det litt mer seriøst, men det er jo bare gjentagende sutring. 

(Innlegget ble redigert 08.08.17 15:48)

InDeilawetrust

Innlegg: 39827
InDeilawetrust
08.08.17 15:49

Og med kritiske spørsmål så mener jeg noe som er relevant å svare på. Ikke " er dere ikke lei av å havne midt på tabellen" Det svaret er enkelt, og det er vi alle lei av, men vi gidder ikke å svare når du spør det samme spørsmålet i annenhvert innlegg. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg