Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
exo_
exo_Innlegg: 7020
21.05.14 15:53
jackblack: på bredden på mandag var det faktisk noen som kritiserte Kjartansson fordi de mente at han ikke hadde vært involvert nok i spillet denne sesongen..

Hehe, tviler ikke. Skal sies at han hadde en middels dag på jobb mot Lillestrøm. Han har noen personlige utfordringer, i tillegg til at han var veldig sliten.

dzk
dzkInnlegg: 13385
21.05.14 16:09

Selger gjerne Høgh for et par millioner!

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
22.05.14 10:43
exo_: Hehe, tviler ikke. Skal sies at han hadde en middels dag på jobb mot Lillestrøm. Han har noen personlige utfordringer, i tillegg til at han var veldig sliten.

men det er jo typisk "old-boysa" på bredden og da... 

10 mål på 10 kamper er liksom ikke nok...

 

 

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
22.05.14 10:44

Bergen neste.. 

Er det noen som vet om Mathiesen trener igjen? Det var vel bare en føling han hadde i låret? Ikke en skikkelig skade? Trenger han på høyreback. Gunnarsson er vesentlig bedre som stopper.. 

Skal på denne kampen.. Noen andre her inne som stikker oppover?

 

(Innlegget ble redigert 22.05.14 10:45)

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
22.05.14 11:15
jackblack: Gunnarsson er vesentlig bedre som stopper..

Jepp, men han er uansett suspendert. Men uansett viktig å få Mathiesen klar.

exo_
exo_Innlegg: 7020
22.05.14 12:55
jackblack: men det er jo typisk "old-boysa" på bredden og da...  10 mål på 10 kamper er liksom ikke nok...

Jeg husker en ganske god andel klagde på Moa i begynnelsen av 2010-sesongen også. Man skal være rimelig fotballdum for ikke å se hva som var på gang.

Berre11
Berre11Innlegg: 736
22.05.14 23:46
jackblack: Skal på denne kampen.. Noen andre her inne som stikker oppover?

JA!

GabrielBatistuta
GabrielBatistutaInnlegg: 10022
Eik
EikInnlegg: 44
23.05.14 08:44

Jonsson kan umulig ha sett mye Vålerenga denne sesongen, eller i oppgkjøringen. Gudmund kløna det til gang på gang gjennom å bli superstresset når han fikk ballen i beina. 4-5 utspark rett over sidelinjen i én kamp var heller ikke uvanlig.

Det var helt riktig å sette han ut. Om vi økonminsk sett hadde råd til det, er en annen sak.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54550
23.05.14 08:55
Eik: Jonsson kan umulig ha sett mye Vålerenga denne sesongen, eller i oppgkjøringen. Gudmund kløna det til gang på gang gjennom å bli superstresset når han fikk ballen i beina. 4-5 utspark rett over sidelinjen i én kamp var heller ikke uvanlig.
Det var helt riktig å sette han ut. Om vi økonminsk sett hadde råd til det, er en annen sak.

Nei, det var ikke riktig å sette ham ut, og det var ekstremt idiotisk å hente inn Langer. Faktisk noe av det dummeste jeg kan huske at klubben har gjort, og jeg har fulgt med veldig lenge.

Gudmund må få tilbake plassen så fort som mulig, hvis ikke er han tapt for oss. Langer forsvinner etter sesongen, og da sitter vi igjen med 2 spillere i siste år av kontrakten, Lars forsvinner og Gudmund skriver ikke under på en ny kontrakt. Så om 1,5 år sitter vi med 0 keepere hvis ikke Gudmund får tillit snart.

Marrern
MarrernInnlegg: 22729
23.05.14 09:05

Angående Kongshavn:

Adam Larsen Kwarasay er på utgående kontrakt hos oss, og vil helt sikkert - med spilletid i VM - finne seg en klubb i utlandet. 

Vi har jo hatt suksess tidligere med å hente benkeslitere fra bl.a Vålerenga.

2+2?

Eik
EikInnlegg: 44
23.05.14 09:08
KingKongHalvor: Faktisk noe av det dummeste jeg kan huske at klubben har gjort

Jeg har også fulgt med en stund, og tror jeg ganske greit kan sette opp 50 punkter jeg mener er dummere enn dette.

Hentingen av Langer ble begrunnet med at Hirschfeld var skadet, og at man ikke visste for hvor lenge. Samtidig mente man at Engebretsen (?) ikke var god nok til å være andrekeeper. Sånn sett er det helt forståelig at vi trengte en keeper til.

Langer (med sola i øynene) gjorde en stor tabbe mot Start, og har ikke vært feilfri utover det heller. Men jeg synes i hvert fall at det er utrolig behabelig å ikke sette hjertet i halsen hver gang keepern vår  har ballen i beina.

Kongshavn får ta opp handsken. Ingenting hadde vært bedre enn om han klarte å ta tilbake plassen. Men selv om han er ung og lovende er han nødt til å prestere, og det synes ikke jeg han har gjort i år.

(Innlegget ble redigert 23.05.14 09:09)

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54550
23.05.14 09:20
Eik: Hentingen av Langer ble begrunnet med at Hirschfeld var skadet, og at man ikke visste for hvor lenge. Samtidig mente man at Engebretsen (?) ikke var god nok til å være andrekeeper. Sånn sett er det helt forståelig at vi trengte en keeper til.

Jeg vet veldig godt begrunnelsen for at han ble hentet, og jeg syntes det hørtes greit nok ut da nyheten kom. Når man noen uker senere slipper katta ut av sekken, og sier at vi mangler 15 mill for å klare å gjennomføre sesongen, da er det at det klatrer helt til topps på min liste over idiotiske avgjørelser.

Når du mangler såpass mye penger på å kunne spille hele sesongen, da "gambler" du heller på at ikke begge keeperne våre blir skadet, og håper at det går kjapt med Lars. Du bruker ikke enda en million på å hente inn så vi har trippel dekning på keeperplass. Det var denne handlingen som har fått meg og mange andre til ikke å ville gi penger.

 

Eik
EikInnlegg: 44
23.05.14 09:30

Jepp. Som jeg skrev kan det diskuteres hvor lurt det var, økonomirotet tatt i betraktning.

Jeg har nå donert mine skarve kroner og tror faktisk at Langer kan bidra til å ta oss et par plasser høyere på tabellen, noe som også generer litt penger. 

Selv om det var Trøim som sto for det, synes jeg det var langt pussigere at Kristiansen ble hentet.

storteple
stortepleInnlegg: 9451
23.05.14 10:05

Exo, jeg foreslår at vi flytter diskusjonen om hvor mye mer Vif engasjerer enn Viking over i denne tråden. Hvis du først skal ødelegge en tråd med rælet ditt er det bedre at det skjer her enn i Vikingtråden.

Hvordan var det igjen.. Jo! Viking er det minst engasjerende laget i tippeligaen. Faktisk så lite engasjerende at du uke etter uke må fortelle oss det. Likevel er det Vif og ikke Viking som sliter med tilskuerantallet sitt. Hvor er logikken i dette?

Det virker for meg som om du bruker Oslos befolkning som et slags barometer for hvilke lag som er populære i Norge. Det er idiotisk. At hjemmefansen ikke møter opp har med eget lag å gjøre, ikke motstanderen.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
23.05.14 10:14
storteple: Exo, jeg foreslår at vi flytter diskusjonen om hvor mye mer Vif engasjerer enn Viking over i denne tråden. Hvis du først skal ødelegge en tråd med rælet ditt er det bedre at det skjer her enn i Vikingtråden.

Hvorfor er det bedre at det skjer her?

Slutt å svare Exo så slutter han å skrive. Fortsett å svare så får dere ta konsekvensen av det selv.

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
23.05.14 10:15
Marrern: Angående Kongshavn: Adam Larsen Kwarasay er på utgående kontrakt hos oss, og vil helt sikkert - med spilletid i VM - finne seg en klubb i utlandet.  Vi har jo hatt suksess tidligere med å hente benkeslitere fra bl.a Vålerenga. 2+2?

Ja, og Gudmund vil faktisk til Godset har jeg hørt.. 

Naboen til bikkja som kjente en som kjørte melk på Valle sa det på en fotball trening i forrige uke :)

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
23.05.14 10:16
storteple: Exo, jeg foreslår at vi flytter diskusjonen om hvor mye mer Vif engasjerer enn Viking over i denne tråden. Hvis du først skal ødelegge en tråd med rælet ditt er det bedre at det skjer her enn i Vikingtråden. Hvordan var det igjen.. Jo! Viking er det minst engasjerende laget i tippeligaen. Faktisk så lite engasjerende at du uke etter uke må fortelle oss det. Likevel er det Vif og ikke Viking som sliter med tilskuerantallet sitt. Hvor er logikken i dette? Det virker for meg som om du bruker Oslos befolkning som et slags barometer for hvilke lag som er populære i Norge. Det er idiotisk. At hjemmefansen ikke møter opp har med eget lag å gjøre, ikke motstanderen.

Kan ikke heller dere to opprette en egen tråd om dette.. 

Trenger ikke flere "pappan min er sterkere enn din" diksusjoner.. 

Marrern
MarrernInnlegg: 22729
23.05.14 10:21
jackblack: Naboen til bikkja som kjente en som kjørte melk på Valle sa det på en fotball trening i forrige uke :)

Samme kilde som meg altså :-)

Jeg sier ikke at det skjer, men det er ikke helt urealistisk.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
23.05.14 10:22
KingKongHalvor: Jeg vet veldig godt begrunnelsen for at han ble hentet, og jeg syntes det hørtes greit nok ut da nyheten kom. Når man noen uker senere slipper katta ut av sekken, og sier at vi mangler 15 mill for å klare å gjennomføre sesongen, da er det at det klatrer helt til topps på min liste over idiotiske avgjørelser. Når du mangler såpass mye penger på å kunne spille hele sesongen, da "gambler" du heller på at ikke begge keeperne våre blir skadet, og håper at det går kjapt med Lars. Du bruker ikke enda en million på å hente inn så vi har trippel dekning på keeperplass. Det var denne handlingen som har fått meg og mange andre til ikke å ville gi penger.

Nå er vel fellesnevneren her at vi vet veldig lite. Jeg synes også det virker rart, men det er enkelte formildende omstendigheter.

Først så vil jeg anta at det å hente Langer er en del av planen om å kvitte seg med Lars. Om man trenger å hente Langer før man får kvittet seg med Lars er vanskelig å si, men man fant en god keeper som var tilgjengelig.

Når det gjelder Langer så går vel kontrakten hans ut nå i sommer, og hans klubb hadde vel ingen interesse av å ha han noe mer. Da kan man anta at Vålerenga fikk en veldig god deal hvor man kunne dekker en viss andel av lønna. Vet du at han har kosta en million?

Jeg er enig i at det virker rart, men med forbehold om at jeg ikke sitter på all informasjon om dette. Samtidig mener jeg det er avgjørende at klubben klarer å forbli konkurransedyktig også i en slik periode de er inne i nå. Som det har vært klart hele veien er klubben avhengig av å snu inntektssvikten for å redde seg. Dersom man klarer å bygge på det gode spillet vi har sett i det siste, og kan involvere seg i medaljekampen, så kan det være verdt flere millioner.

Jeg synes i så måte at også at det å bruke mye penger på Ruben Kristiansen virker merkeligere, selv om han også er viktig for å bidra til å bedre prestasjonene.

storteple
stortepleInnlegg: 9451
23.05.14 10:25
Skvirre: Hvorfor er det bedre at det skjer her?

Det må da være åpenbart?

Temaet handler om tilskuertallene til vif, uansett om exo mener det mener det skyldes at Viking er så utrolig uengasjerende.

Og er det en ting vi har lært om exo så er det at han bare fortsetter og fortsetter selv om vi ikke svarer ham. Da er det like greit å ta trollet ved hornene. Eneste gangen jeg har sett ham holde kjeft en stund var da han ble skjelt ut av "sine egne", altså dere.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
23.05.14 10:27
Marrern: Jeg sier ikke at det skjer, men det er ikke helt urealistisk.

Kongshavn skal være keeper hos Vålerenga frem til han drar til utlandet.

Slik jeg har forstått det så er vurderingen at Rekdal mener Kongshavn trenger konkurranse for å utvikle seg videre. Enkelte keepere trenger trygghet og tillit, andre trenger konkurranse og å pushes for å legge ned arbeidet på trening.

Dersom Godset kommer på banen og Kongshavn ikke er villig til å ta opp kampen på Valle, så er det fullt mulig å se at en overgang kan finne sted. Eneste problemet er at det er vanskelig å se Godset komme med et bud som kan aksepteres.

Men han kan absolutt være en keeper for en TL-vinner så om Godset ser et ytterligere utviklingspotensiale og man ikke klarer å løse krisen på Valle så er det absolutt mulig.

KongBob
KongBobInnlegg: 39461
23.05.14 10:33
storteple: Det må da være åpenbart?

Dere er to alen av samme stykke...

Opprett en egen tråd dere kan boltre dere i, så slipper dere å ødelegge klubbtrådene...

storteple
stortepleInnlegg: 9451
23.05.14 10:35
KongBob: Dere er to alen av samme stykke... Opprett en egen tråd dere kan boltre dere i, så slipper dere å ødelegge klubbtrådene...

Hva i alle dager baserer du det på? Det er i alle fall første gangen jeg har blitt anklaget for å være noe i nærheten av et troll.

Men det er greit, jeg skal trekke meg ut. Beklager forstyrrelsen!

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
23.05.14 10:50
storteple: Det må da være åpenbart?

Exo er ikke bare et problem i Vikingtråder..

(Innlegget ble redigert 23.05.14 10:50)

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
23.05.14 13:54
Berre11: JA!

da sees vi der! kjøpte du billett på sjappa eller gjør du det på stadda?

 

dette blir morro! Tipper Gudmund står i Bergen, ryktene skal ha det til at han ikke er spesielt glad i Brann og kommer med ekstra tenning!

 

(Innlegget ble redigert 23.05.14 13:55)

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4002
23.05.14 14:01
jackblack: da sees vi der! kjøpte du billett på sjappa eller gjør du det på stadda?   dette blir morro! Tipper Gudmund står i Bergen, ryktene skal ha det til at han ikke er spesielt glad i Brann og kommer med ekstra tenning!

Kanskje greit å kjøpe i sjappa?

 

http://www.vif-fotball.no/news/article/1nf8apc5jlu7u11qellwbco7gz/title/viktig-informasjon-til-kampen-mot-brann

 

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
23.05.14 14:03
Buldogg37: Kanskje greit å kjøpe i sjappa?   http://www.vif-fotball.no/news/article/1nf8apc5jlu7u11qellwbco7gz/title/viktig-informasjon-til-kampen-mot-brann

oi..

bra du sa i fra.. 

stikker dit i dag

 

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4002
23.05.14 14:12
jackblack: oi.. bra du sa i fra..  stikker dit i dag

Bare hyggelig :)

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37653
25.05.14 21:17

Oppskriftsmessig seier mot juniorlaget til Brann i Bergen. Altfor lenge til neste kamp.

(Innlegget ble redigert 25.05.14 21:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen