Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
26.05.14 15:09
stix10: Vi HAR jo dobbel dekning på disse plassene. Langer og Kongshavn Larsen + Gunnarson og Høgh + Näsberg

Poenget er at Muri er betydelig bedre enn Nasberg og kommer til å spille et betydelig antall kamper.

Jeg er selvfølgelig enig i at dersom det er mulig å spare brorparten av lønna ved å kvitte seg med Muri nå, så er det greit. Men mest sannsynlig så sparer man bare en liten prosentandel og står igjen med et svakere forsvar.

exo_
exo_Innlegg: 7017
26.05.14 15:12
Skvirre: Du starter regnestykket i feil ende. Ja Muri koster to mill i året, men det er da ikke mulig å spare to mill i året ved å terminere kontrakten. Mest sannsynlig sparer man maks 400 000. Et fjerdevalg som spiller over halvparten av kampene hvor han er tilgjengelig. Jeg er enig i at Gunnarsson er bedre som midtstopper, men så lenge han må spille flere kamper på høyreback så har det ikke noe å si hvor han er best. Det er også tydelig at Lindkvist er best på kant og vil prioriteres der.

Om han hadde spilt halvparten av kampene (eller mer eller mindre) uten skaden er det ingen av oss som veit. Det jeg veit er at vi fungerte mye bedre defensivt etter at Gunnarsson kom inn som midtstopper. Det er lang vei tilbake for Muri nå, og da mener jeg at 400.000 (som du nevner) er mer enn verdt det.

Gunnarsson kommer ikke til å spille flere kamper på høyreback, fordi Mathisen spiller der.

exo_
exo_Innlegg: 7017
26.05.14 15:15
Skvirre: Jeg er selvfølgelig enig i at dersom det er mulig å spare brorparten av lønna ved å kvitte seg med Muri nå, så er det greit. Men mest sannsynlig så sparer man bare en liten prosentandel og står igjen med et svakere forsvar.

Hvordan står vi igjen med et svakere forsvar når han er fjerdevalg?

busemannen
busemannenInnlegg: 8186
26.05.14 15:15
exo_: Gunnarsson kommer ikke til å spille flere kamper på høyreback, fordi Mathisen spiller der.

Er du Rekdal?

KongBob
KongBobInnlegg: 39362
26.05.14 15:29
busemannen: Er du Rekdal?

:)

Kun en Rekawannabe håper jeg...   Ellers blir jeg skremt...

(Innlegget ble redigert 26.05.14 15:29)

otherdemon
otherdemonInnlegg: 5695
26.05.14 16:09
stix10: Men er det slik at Nav betaler lønna hans nå som han er sykemeldt?

Det stemmer. Arbeidsgiver betaler lønna typ de to første ukene av sykemeldingen. Etter det er det Folketrygden som må slite med Muris lønn :)

Noen som har hørt noe mer om Muri, forresten? Husker jo den deprimerende NRK-reportasjen hvor de intervjuet en ganske fjern Muri. Da fryktet han at han måtte legge opp pga. dette var hans tredje alvorlige hodeskade på kort tid...

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
26.05.14 16:22
Skvirre: Det trenger ikke bety en engangssum nå. Tror han mest sannsynlig får xx% av opprinnelig lønn ut kontraktstiden.

Ja det var det jeg regnet med, men fortsatt nyskjerrig på hvor mye dette koster oss. I forhold til hva vi måtte betale han ut kontrakten.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11421
26.05.14 16:41
otherdemon: Arbeidsgiver betaler lønna typ de to første ukene av sykemeldingen. Etter det er det Folketrygden som må slite med Muris lønn :)

Det er nok bare opp til 6G.

Overskytende må klubben selv dekke.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
26.05.14 16:45
Bear2nd: Ja det var det jeg regnet med, men fortsatt nyskjerrig på hvor mye dette koster oss. I forhold til hva vi måtte betale han ut kontrakten.

Det er nok en svært godt voktet hemmelighet. Så da er det vel bare å høre med noen av kara på Valle så får vi vel svaret på det fort, som alt annet.

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
26.05.14 16:56
Skvirre: Det er nok en svært godt voktet hemmelighet

jepp. Men jeg regner med at siden man går til dette skrittet så sparer man noe på det.

Så får man heller se om det kommer ut etterhvert. Om Rekdal blir spørt om akkurat dette etter 5-6 kamper så gir han nok akkurat det svaret han selv vil gi etterhvert.

PeterCroucdh
PeterCroucdhInnlegg: 5698
26.05.14 17:43
Skvirre: Poenget er at Muri er betydelig bedre enn Nasberg og kommer til å spille et betydelig antall kamper. Jeg er selvfølgelig enig i at dersom det er mulig å spare brorparten av lønna ved å kvitte seg med Muri nå, så er det greit. Men mest sannsynlig så sparer man bare en liten prosentandel og står igjen med et svakere forsvar.

Muri tjener 2 millioner og kan ganske sikkert finne seg en ny klubb da han er en brukbar stopper, men ikke god nok for vålerenga da han er for treig til at jeg er komfortabel med å bruke han. Synes Gunnarsson og Larsen har vært best, mens Høgh har vært litt skuffende. Evt kan NAV ta seg av Muri.

Viktig at vi også får kvitta oss med Hirschfeld snarest da vi har to gode keepere. Kongshavn er ung og har liten lønn så han må vi beholde.

tror det er viktig i.f.t sponsorer også at de ikke føler de bruker millioner de skyter inn på å lønne overbetalte benkeslitere. Skal vi få en sponsor så må vi vise at vi driver fornuftig og ikke svir av millioner i lønn på benkeslitere.

(Innlegget ble redigert 26.05.14 17:46)

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
26.05.14 17:53
PeterCroucdh: Muri tjener 2 millioner

Med fare for å gjenta meg selv: Lønnen til Muri er isolert sett irrelevant.

Om Muri hadde hatt en lønn på 100 millioner i året, og villig til å bryte kontrakten for 99,6 mill ut kontraktstiden, så er det fortsatt 400 000 som er det relevante tallet å bruke.

Muri vil ikke finne en annen klubb som er i nærheten av å dekke lønnen hans. I så måte er det kanskje mer relevant å forholde seg til en spiller som Calvo som vel sikkert er nær millionen og som det til og med er mulig å få en overgangssum for.

PeterCroucdh
PeterCroucdhInnlegg: 5698
26.05.14 18:14
Skvirre: Med fare for å gjenta meg selv: Lønnen til Muri er isolert sett irrelevant. Om Muri hadde hatt en lønn på 100 millioner i året, og villig til å bryte kontrakten for 99,6 mill ut kontraktstiden, så er det fortsatt 400 000 som er det relevante tallet å bruke. Muri vil ikke finne en annen klubb som er i nærheten av å dekke lønnen hans. I så måte er det kanskje mer relevant å forholde seg til en spiller som Calvo som vel sikkert er nær millionen og som det til og med er mulig å få en overgangssum for.

Det handler også om å vise til evt sponsorer og investorer at man driver sunt. Skal sponsorer og investorrer ønske å bruke penger på klubben så skal man ikke lønne benkeslitere med 2 mill i året. Da vil sponsorer føle at de bruker penger på ingenting. ERGO FÅR MAN INGEN SPONSOR. Folk som donerer penger til "det vi som er vålenga" donerer indirekte sine penger til å betale millonlønn til muri og hirschfeld noe som er uakseptabelt.

Calvo er ennå ung og kommer til å bli bedre. Muri er over the hill

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
26.05.14 18:17
PeterCroucdh: Det handler også om å vise til evt sponsorer og investorer at man driver sunt. Skal sponsorer og investorrer ønske å bruke penger på klubben så skal man ikke lønne benkeslitere med 2 mill i året. Da vil sponsorer føle at de bruker penger på ingenting. ERGO FÅR MAN INGEN SPONSOR.

Det du med andre ord sier her er at de som investerer i Vålerenga eller vil sponse Vålerenga er STEIN STOKK DUMME.

Jeg sier ikke at du tar feil, men med den antagelsen så kan vi jo anbefale gutta på Valle å trykke noen millioner i monopolpenger å kaste rundt seg, så tror kanskje investorene at de kommer til en rik klubb og kan tjene masse penger!

PeterCroucdh
PeterCroucdhInnlegg: 5698
26.05.14 18:29
Skvirre: Det du med andre ord sier her er at de som investerer i Vålerenga eller vil sponse Vålerenga er STEIN STOKK DUMME. Jeg sier ikke at du tar feil, men med den antagelsen så kan vi jo anbefale gutta på Valle å trykke noen millioner i monopolpenger å kaste rundt seg, så tror kanskje investorene at de kommer til en rik klubb og kan tjene masse penger!

De må rydde opp slik at sponsorer skal bli interessert. Dersom man viser at man tar grep og vil drive fornuftig så er det veldig veldig bra.

Skal vi få på plass en sponsor eller investorer så er det helt nødvendig.

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37653
26.05.14 22:22

Når det gjelder Hæstad så sier jeg takk for innsatsen. Han gjorde det han kunne, men dessverre så betalte vi blodpris og litt til for en spiller med svært begrensede ferdigheter. Kunne skjønt pengebruken om det var en kreativ spiller som skapte mye og bidro både med mål og målgivende. Han har vært en flott ambassadør for Enga ellers, men alt i alt en gedigen fiasko på banen.

ElGiGanto
ElGiGantoInnlegg: 2407
26.05.14 22:28
Johninho2: Han har vært en flott ambassadør for Enga ellers, men alt i alt en gedigen fiasko på banen.

Denne setningen treffer spikeren på hodet!

exo_
exo_Innlegg: 7017
27.05.14 11:50
Johninho2: Han har vært en flott ambassadør for Enga ellers, men alt i alt en gedigen fiasko på banen.

Vanskelig å være uenig i det. Han var veldig god i 2009 og, som resten av laget, god i 2010. Siden har det vært jævla trist. Jeg tør ikke engang tenke på hvor mange millioner vi har betalt han i de sesongene han ikke har prestert.

Jeg ser at Rønsen sier i intervjuet at Hæstad har vært "en ekstremt viktig spiller for VIF i 6-7 år". Jeg veit ikke om Rønsen ser kamper, men Hæstad har ikke vært viktig på fire (4!) år. Det er mange som setter pris på Hæstad sin innsats, men jeg føler dette er litt den samme gruppa som mente vi burde beholde Freddy fordi han er en så trivelig fyr. Dersom målet er å vinne noe, må man faktisk være kynisk og arbeide ut fra nettopp det. Det er fint med spillere som bidrar på mange måter utenfor banen, men hovedpremisset må være at de er gode fotballspillere. Er de gladlakser i garderoben, på trening og på fritiden er det en bonus og ingen nødvendighet. De fleste klarer å oppføre seg normalt.

Med Hæstad ut, ser det forøvrig litt tynt ut på midten hos oss. Vi har Nilsen og Grindheim som er bankers. Bak disse har vi Berre og Blårud. Sistnevnte er spennende, men har til nå ikke akkurat tatt nivået i TL. Berre har vært en gedigen skuffelse i år. Stengel er en kar som kan fylle en slik plass, men jeg syns han gjør seg mye bedre framover på banen.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30519
27.05.14 12:05

Så fikk Rønsen snakke på tv om Doffen Hæstad og Rolling Stones samme dag. Ja, viktig fyr dette !

Marrern
MarrernInnlegg: 22729
27.05.14 12:14

Den nye tribunen i klokkesvingen på Gamle Gress skal etter planen åpnes til kampen mot VIF lørdag 19. juli. Så får vi se om dere klarer å mobilisere like mange som vi gjorde i VG-svingen (1650 stk) i oppgjøret 1. mai.

exo_
exo_Innlegg: 7017
27.05.14 12:29
Marrern: Den nye tribunen i klokkesvingen på Gamle Gress skal etter planen åpnes til kampen mot VIF lørdag 19. juli. Så får vi se om dere klarer å mobilisere like mange som vi gjorde i VG-svingen (1650 stk) i oppgjøret 1. mai.

Tja. Er man regjerende seriemester skulle det nesten bare mangle. Vi får se hvordan oppmøtet blir. Det er hvertfall litt mer fristende å dra til Drammen når vi får en okei tribune. Kanskje lyden faktisk går framover også?

otherdemon
otherdemonInnlegg: 5695
27.05.14 12:54
Dimmi: Det er nok bare opp til 6G. Overskytende må klubben selv dekke.

Jaja, 6G er bedre enn ingenting. Letter litt på lønnsbudsjettet hvertfall :)

HenrikSS
HenrikSSInnlegg: 4848
27.05.14 14:57

Blir ikke fullt mot RBK. Kampen begynner klokka 18.00 samme dag  som VM-finalen. Herregud..

(Innlegget ble redigert 27.05.14 14:57)

exo_
exo_Innlegg: 7017
27.05.14 15:09
HenrikSS: Blir ikke fullt mot RBK. Kampen begynner klokka 18.00 samme dag  som VM-finalen. Herregud..

Vil tro at de fleste klarer å komme seg hjem på to timer, dersom den finalen er essensiell.

Wiggum
WiggumInnlegg: 20618
27.05.14 15:14
HenrikSS: Blir ikke fullt mot RBK. Kampen begynner klokka 18.00 samme dag  som VM-finalen. Herregud..

Kampslutt på Ullevaal klokken 19.45. Finalen begynner 21.00. Hjemmefansen bør klare å komme seg hjem da. 

unitedkid1902
unitedkid1902Innlegg: 39387
27.05.14 15:15
exo_: Vil tro at de fleste klarer å komme seg hjem på to timer, dersom den finalen er essensiell.

Blir nå nærmere 1 time?

HenrikSS
HenrikSSInnlegg: 4848
27.05.14 15:17
exo_: Vil tro at de fleste klarer å komme seg hjem på to timer, dersom den finalen er essensiell.

En time. Ja, de som alltid er på kamp som også vil se finalen vil få til det. Men, de som er på kamp av og til vil fort nedprioritere dette. Tror det blir rundt 9-10 tusen. Tar gjerne feil!

KongBob
KongBobInnlegg: 39362
27.05.14 15:18

Ta opp finalen og se på den når du kommer hjem...

Problem løst...

exo_
exo_Innlegg: 7017
27.05.14 15:19
HenrikSS: En time.

Såvidt jeg veit går finalen 22.00 og VIF-RBK er ferdig 20.00.

HenrikSS
HenrikSSInnlegg: 4848
27.05.14 15:21
KongBob: Ta opp finalen og se på den når du kommer hjem... Problem løst...

Jeg rekker fint begge deler og skal selvfølgelig på kamp. Tenker på de som ikke er så veldig interesserte. Finalen er 21.00, exo.

Klikk for å gå tilbake til toppen