Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
Bear2nd

Innlegg: 55869
Bear2nd
20.01.14 07:55
exo_: For det første, hørt om kildekritikk? For det andre, tredje, fjerde og femte: Samuel var ikke god nok for oss. Og han ville neppe blitt det. Man har aldri noen garanti, men han viste ikke nok. Og ja, han hadde dårlige holdninger. Dette sier mer om Monaco enn om Samuel, for å si det forsiktig (hvis det stemmer).

Hehe, sterkt argument... Men funker vel når man ikke har bedre argumenter.

Han var god nok for oss, den eneste reele konkurrenten til Børven. Alt i alt en ræva overgang for oss.

Nei det sier mer om oss enn om Monaco!

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 08:21
Bear2nd: Hehe, sterkt argument... Men funker vel når man ikke har bedre argumenter. Han var god nok for oss, den eneste reele konkurrenten til Børven. Alt i alt en ræva overgang for oss. Nei det sier mer om oss enn om Monaco!

Tror du virkelig at Monaco kommer til å kjøpe Samuel fordi han har vært så jævla god hos oss eller Sarpsborg? På tide å våkne opp.

At han var den eneste konkurrenten til Børven skyldes jo at vi ikke hadde andre spisser. Det sier ikke noe om hans kvaliteter at han var den eneste konkurrenten til Børven. At det var feil tidspunkt å selge han på blir en helt annen diskusjon igjen.

Det er erke-typisk Vålerengasupportere å kjøre denne linja her når det selges spillere. Men ærlig talt, hva i all verden har Samuel vist i Sarpsborg?

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 08:22
olk1702: Samuel var den eneste spilleren som skapte noe offensivt i flere kamper på rad.

Samuel skapte så og si aldri noe. Han hadde gode involveringer, men det ble så godt som aldri noe ut av det. Det ser vi for eksempel ved at han hadde 0 mål og 0 assist for oss. Det vitner ikke om en som skaper veldig mye offensivt på egen hånd.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 08:24
engavif: Jeg har sagt hele tiden at jeg ikke forstår så mye av "salget" av Samuel. Mannen er fortsatt meget ung og jeg synes han var en av dem bedre på banen da han spilte for oss.

Men var han så god at man skal se bort fra de utenomsportslige tingene? Og la oss nå si at han var en av de bedre, rent hypotetisk. Betyr det at han er god nok for oss, i forhold til der vi skal være?

Vi var tidvis fryktelige i begynnelsen av sesongen. At han glimtet til, betyr ikke at han er god nok for oss. Vi skal tross alt sikte høyere enn det.

engavif

Innlegg: 11081
engavif
20.01.14 08:33
exo_: Men var han så god at man skal se bort fra de utenomsportslige tingene? Og la oss nå si at han var en av de bedre, rent hypotetisk. Betyr det at han er god nok for oss, i forhold til der vi skal være?
Vi var tidvis fryktelige i begynnelsen av sesongen. At han glimtet til, betyr ikke at han er god nok for oss. Vi skal tross alt sikte høyere enn det.

Hadde fyren rundet 25 år så skulle jeg være enig med deg. Men han var vell 18(?) da han spilte for oss. Vi burde beholdt Samuel så kunne vi heller solgt/gitt bort ved en seinere anledning.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 08:37
engavif: Hadde fyren rundet 25 år så skulle jeg være enig med deg. Men han var vell 18(?) da han spilte for oss. Vi burde beholdt Samuel så kunne vi heller solgt/gitt bort ved en seinere anledning.

Jeg synes vi strengt tatt skal beholde spillere på grunn av kvalitet, ikke på grunn av alder. Jeg ser hva du mener, men jeg syns det blir litt tynt. Da burde vi beholdt Næss, Solli og Suleiman også. De har jo alle vist noe.

engavif

Innlegg: 11081
engavif
20.01.14 08:40
exo_: Da burde vi beholdt Næss, Solli og Suleiman også. De har jo alle vist noe.

Tja, nå hadde vi spillere på dem plassen der og Suliemann ble jo lånt ut for å se om han kunne være noe å satse videre på. Vi kunne eventuelt prøvd noe det samme med Samuel.

olk1702

Innlegg: 14784
olk1702
20.01.14 08:54
exo_: Jeg synes vi strengt tatt skal beholde spillere på grunn av kvalitet, ikke på grunn av alder.

Hadde man hatt denne innstillingen hadde vi aldri hatt noen Fellah eller Singh.

arkles

Innlegg: 8843
arkles
20.01.14 09:24

For Sarpsborg scoret han 5 mål på 13 kamper, fikk 1-2 straffer og skulle hatt et par til. I tillegg bandt han opp stopperen i de kampene vi lå lavt. En del ego raid ja og dårlige valg, men så Glimt av bedring utover høsten. Hyggelig gutt også sies det. For en 19-åring er sikkert ikke dette godt nok for en storklubben som enga men bidro greit til at Sarpsborg berget plassen.

KingKongHalvor

Innlegg: 55392
KingKongHalvor
20.01.14 11:50

Ingen grunn til å ha egne meninger om Samuel, for det har exo bestemt.

KongBob

Innlegg: 39666
KongBob
20.01.14 11:53
KingKongHalvor: Ingen grunn til å ha egne meninger om Samuel, for det har exo bestemt.

Amen...

Suburben

Innlegg: 282
Suburben
20.01.14 11:59

Folka i Monaco aner ingenting om fotball. Ikke coachen i Sarpsborg heller - som idiotisk nok hentet inn en spiller som Aaron i den tro de kunne tjene litt penger på sikt.

Bear2nd

Innlegg: 55869
Bear2nd
20.01.14 12:00
exo_: Tror du virkelig at Monaco kommer til å kjøpe Samuel fordi han har vært så jævla god hos oss eller Sarpsborg? På tide å våkne opp. At han var den eneste konkurrenten til Børven skyldes jo at vi ikke hadde andre spisser. Det sier ikke noe om hans kvaliteter at han var den eneste konkurrenten til Børven. At det var feil tidspunkt å selge han på blir en helt annen diskusjon igjen. Det er erke-typisk Vålerengasupportere å kjøre denne linja her når det selges spillere. Men ærlig talt, hva i all verden har Samuel vist i Sarpsborg?

Tipper Monaco ser litt bedre om deg om det er no talent i gutten eller ikke. Tror du Monaco som for et halvt år siden brukte 1,5 milliard på spillere gidder å invitere Samule over om han er helt talentløs?

Nettopp, og dermed hadde det kanskje vært en fordel å beholdt han. For konkurransen sin del så ikke Børven kunne slappe av og vite at han uansett fikk spille og for å i fremtiden sitte på muligheten til å tjene penger på han. Nei det blir ikke en annen diskusjon når dem treffer hverandre så godt.

Det er erketypisk deg å snakke ned spillere som ikke er i Vålerenga og å hype opp alt mulig som er i Vålerenga. Hva han har vist i S08? Han gjorde på 13 kamper mer enn hva noen andre enn Berre og Børven gjorde for oss og det på hele sesongen.

Han leverte kanskje ikke så mye for oss iform av mål, men der så man en mann som kunne gjøre ting på egenhånd og som hvertfall kom til muligheter. Virkelig noe man kunne trengt utover sesongen ifjor.

1I2VorseN

Innlegg: 2874
1I2VorseN
20.01.14 12:03
exo_: Tror du virkelig at Monaco kommer til å kjøpe Samuel fordi han har vært så jævla god hos oss eller Sarpsborg? På tide å våkne opp. At han var den eneste konkurrenten til Børven skyldes jo at vi ikke hadde andre spisser. Det sier ikke noe om hans kvaliteter at han var den eneste konkurrenten til Børven. At det var feil tidspunkt å selge han på blir en helt annen diskusjon igjen. Det er erke-typisk Vålerengasupportere å kjøre denne linja her når det selges spillere. Men ærlig talt, hva i all verden har Samuel vist i Sarpsborg?

Nå får du faen meg trekke huet ut av ræva.

Det var ingen tvil hos meg, Samuel er en av de som har vært hos oss som har ett enormt potensialet. Fyren er stor, sterk meget rask (spesielt med tanke på størelse) og en også en overkommelig teknikk og gode utfordrer egenskaper. 

Salget av Samuel er det dummeste vi noen gang har gjort, og det sa jeg også når vi slapp han. gutten hadde en 5 års kontrakt og hadde bare vært i klubben i ett år (halvparten av den tiden var han skadet). Han kom tilbake i elendig form og hadde vist nok fått litt dårlig innflytesle fra andre uro momenter i gruppa.

Da vi slapp han begrunnet man det med at han ikke var i god nok form til å holde 30minutters tippeliga fotball en gang, men uka etterpå klarer han faen meg og holde ut 90min for Sarpsborg. 

Jeg mener vi har gått glipp av mange millioner her, og jeg skulle gjerne klasket sammen rekdal og trenerteamet for at det går an og gjøre noe så dumt. Og det når vi i tillegg har dårlig dekning på topp? Hva i alle dager er det man tenker på?

Han var 19 år, kom fra Afrika. Det tar tid og venne seg til Norsk fotball en annen kultur. Også med ett sånn talent så må man kanskje også takle at man ikke nødvendigvis ikke er 100% profesjonell. 

I bunn og grunn så er kanskje Samuel den spilleren som har vært innom Vålerenga, som har det største potensialet. Rent fysisk er han ett monster, og da er det dumt at vi gir han bort for en snikkers fordi vi ikke har tålmodighet til å ordnet opp i de uten om sportslige som vistnåk var problemet. 

Bear2nd

Innlegg: 55869
Bear2nd
20.01.14 12:08
1I2VorseN: I bunn og grunn så er kanskje Samuel den spilleren som har vært innom Vålerenga, som har det største potensialet. Rent fysisk er han ett monster, og da er det dumt at vi gir han bort for en snikkers fordi vi ikke har tålmodighet til å ordnet opp i de uten om sportslige som vistnåk var problemet.

Mens man samtidig han en Sid Oussou som man sikkert betaler lønn for mens han reker rundt i Ungarn på utlån.

Om noe så er det han man burde kvitta seg med.

1I2VorseN

Innlegg: 2874
1I2VorseN
20.01.14 12:09

I følge FrankO så har vi vistnok ha ganske bra videresalgs prosenter ved salg så hvis han går til Monaco så kan vi i det minste få litt mer enn det vi fikk for salget til Sarpsborg.

S08

Innlegg: 8109
S08
20.01.14 12:16

-Aftenposten vet at Rekdal gjerne skulle beholdt spissen, men en utålmodig Samuel ville videre for å spille regelmessig.

http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/eliteserien/--VIF-flopp-til-Monaco-413745_1.snd#.Ut0BoLTKy1s

Skulle dette ende med salg nå, vil Vålerenga få en stor del av salgssummen. (noe Berntsen har bekreftet) Ja om det er no trøst her inne. Selv håper jeg han blir i sarp minst 1 år til.

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
20.01.14 12:30

Det er agenten som har ordnet prøvespill.

Monaco har ikke hatt Samuel i kikkerten, sannsynligvis visste de ikke hvem Samuel var engang.

Prøvespill og ingenting annet enn det.

(Innlegget ble redigert 20.01.14 12:30)

1I2VorseN

Innlegg: 2874
1I2VorseN
20.01.14 12:36
CapoConsigliere: Det er agenten som har ordnet prøvespill. Monaco har ikke hatt Samuel i kikkerten, sannsynligvis visste de ikke hvem Samuel var engang. Prøvespill og ingenting annet enn det.

De sier vel selv at de har vært og speidet på han i høst. Dvs at de var i Sarpsborg for å ta en titt...

Dabedida

Innlegg: 21853
Dabedida
20.01.14 12:41
exo_: ...slik som enkelte gjør

Du verden, spar meg.

Snart er det på tide at du får øynene ut av ræva og ser noe annet enn mye av dritten du lirer rundt deg her og der. 

Det er heller ingen her som sier at Monaco eventuelt kjøper fyren utelukkende for hva han har vist, men potensialet til gutten er skyhøyt. Som flere har påpekt før meg var Samuel én av dem som faktisk evnet å gjøre noe offensivt da man slet. 

Og nei, man skal ikke beholde spillere på grunn av alder. Men i motsetning til Næss, Solli og Suleiman viste Samuel en råskap som ville forsterket Vålerenga, både på banen og på dekningen. Han bidro kanskje ikke til så mange målpoeng for Vålerenga, men var det egentlig så mange som gjorde det i perioden Samuel spilte? Han er ikke gamle karen, og å heve laget alene var han verken god nok til eller gammel nok til. Angrepet besto nærmest kun av klabb og babb og tilfeldigheter; hvordan skal en spiss jobbe under slike arbeidsforhold? 

At han endte på fem eller seks scoringer for Sarpsborg da han var der, viste i hvert fall meg at han har en nese for mål. Jeg vet ikke hva du forventer av yngre og uferdige spillere i nytt lag, men han overbeviste i hvert fall meg. 

(Innlegget ble redigert 20.01.14 12:42)

Berre11

Innlegg: 736
Berre11
20.01.14 14:37

Ahh, så mange innlegg og alle om en spiller som er borte for lengst. Denne diskusjonen kommer til å dukke opp hver eneste gang Samuel scorer for Monaco eller Sarpsborg...

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 14:40
olk1702: Hadde man hatt denne innstillingen hadde vi aldri hatt noen Fellah eller Singh.

Det er jo ikke riktig. Disse var veldig gode fra tidlig alder.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 14:43
KingKongHalvor: Ingen grunn til å ha egne meninger om Samuel, for det har exo bestemt.

Hvor kommer dette fra? Det er uenighet om Samuel.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 14:49
Bear2nd: Tipper Monaco ser litt bedre om deg om det er no talent i gutten eller ikke. Tror du Monaco som for et halvt år siden brukte 1,5 milliard på spillere gidder å invitere Samule over om han er helt talentløs? Nettopp, og dermed hadde det kanskje vært en fordel å beholdt han. For konkurransen sin del så ikke Børven kunne slappe av og vite at han uansett fikk spille og for å i fremtiden sitte på muligheten til å tjene penger på han. Nei det blir ikke en annen diskusjon når dem treffer hverandre så godt. Det er erketypisk deg å snakke ned spillere som ikke er i Vålerenga og å hype opp alt mulig som er i Vålerenga. Hva han har vist i S08? Han gjorde på 13 kamper mer enn hva noen andre enn Berre og Børven gjorde for oss og det på hele sesongen. Han leverte kanskje ikke så mye for oss iform av mål, men der så man en mann som kunne gjøre ting på egenhånd og som hvertfall kom til muligheter. Virkelig noe man kunne trengt utover sesongen ifjor.

Ja, okei. Så nå skal vi ikke diskutere dette, fordi Monaco antakelig har mer peiling enn meg. Det kan man si om alle diskusjoner. Det er alltid noen som har mer peiling. Men det er virkelig ikke noe argument i seg selv.

Jeg snakker da ikke ned alle spillere som ikke er i Vålerenga. Vi har en uenighet omkring Samuel.

Berre og Børven scorte da flere mål enn Samuel, så jeg skjønner ikke hva du legger til grunn.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 14:53
1I2VorseN: Nå får du faen meg trekke huet ut av ræva. Det var ingen tvil hos meg, Samuel er en av de som har vært hos oss som har ett enormt potensialet. Fyren er stor, sterk meget rask (spesielt med tanke på størelse) og en også en overkommelig teknikk og gode utfordrer egenskaper.  Salget av Samuel er det dummeste vi noen gang har gjort, og det sa jeg også når vi slapp han. gutten hadde en 5 års kontrakt og hadde bare vært i klubben i ett år (halvparten av den tiden var han skadet). Han kom tilbake i elendig form og hadde vist nok fått litt dårlig innflytesle fra andre uro momenter i gruppa. Da vi slapp han begrunnet man det med at han ikke var i god nok form til å holde 30minutters tippeliga fotball en gang, men uka etterpå klarer han faen meg og holde ut 90min for Sarpsborg.  Jeg mener vi har gått glipp av mange millioner her, og jeg skulle gjerne klasket sammen rekdal og trenerteamet for at det går an og gjøre noe så dumt. Og det når vi i tillegg har dårlig dekning på topp? Hva i alle dager er det man tenker på? Han var 19 år, kom fra Afrika. Det tar tid og venne seg til Norsk fotball en annen kultur. Også med ett sånn talent så må man kanskje også takle at man ikke nødvendigvis ikke er 100% profesjonell.  I bunn og grunn så er kanskje Samuel den spilleren som har vært innom Vålerenga, som har det største potensialet. Rent fysisk er han ett monster, og da er det dumt at vi gir han bort for en snikkers fordi vi ikke har tålmodighet til å ordnet opp i de uten om sportslige som vistnåk var problemet.

Det er ikke noe nytt at du har en og annen alternativ mening. Men med all respekt, ro deg ned tre-fire hakk. Det er uproblematisk å være uenige om en spiller. Dette er jo et forum for fotball.

Det hjelper ikke å være stor, sterk og rask når man er så ineffektiv som Samuel. Det var hovedproblemet. Og det er mange flere enn meg som sier dette, blant annet på klansforumet, så dette forsøket ditt på å sette meg i bås kan du med hell droppe.

Du mener vi har gått glipp av flere millioner - basert på hva? Fem mål på 13 kamper for Sarpsborg? På grunn av et maksimalt frynsete rykte på en side antakelig ingen her har hørt om?

Det er greit å vente med konklusjonen til slutt.

Skvirre

Innlegg: 2691
Skvirre
20.01.14 14:57
1I2VorseN: De sier vel selv at de har vært og speidet på han i høst. Dvs at de var i Sarpsborg for å ta en titt...

Agenten sier det. Agenten sin oppgave er å selge spilleren. Han lyver nok ikke direkte, men antageligvis en speider som er en del av nettverket som Monaco bruker, som har vært og sett en kamp som blant annet Samuel har figurert i.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 15:03
KingKongHalvor: egne meninger om Samuel

Er det forresten en som har egne meninger om Samuel, er det meg. De fleste andre her sier det samme og har hakk i plata.

Bear2nd

Innlegg: 55869
Bear2nd
20.01.14 17:21
exo_: Ja, okei. Så nå skal vi ikke diskutere dette, fordi Monaco antakelig har mer peiling enn meg. Det kan man si om alle diskusjoner. Det er alltid noen som har mer peiling. Men det er virkelig ikke noe argument i seg selv. Jeg snakker da ikke ned alle spillere som ikke er i Vålerenga. Vi har en uenighet omkring Samuel. Berre og Børven scorte da flere mål enn Samuel, så jeg skjønner ikke hva du legger til grunn.

Nei faen heller, har kasta bort nok tid på deg opp gjennom tida.

Forresten så var poenget mitt at med unntak av Berre og Børven så leverte Samuel bedre enn resten av Vålerenga på 13 kamper i S08.

exo_

Innlegg: 7020
exo_
20.01.14 17:23
Bear2nd: Forresten så var poenget mitt at med unntak av Berre og Børven så leverte Samuel bedre enn resten av Vålerenga på 13 kamper i S08.

Hva baserer du dette på?

Johninho2

Innlegg: 37653
Johninho2
20.01.14 17:26

Bare så dere vet det, det er faktisk mulig å kjøpe seg plass til prøvespill i enkelte storklubber.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg