Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
KongBob
KongBobInnlegg: 39461
19.02.14 14:49
johab: Har dere noen Singh-til-Molde-synspunkter, dere som kjenner fyren best? Er han pill råtten, eller bare "misbrukt" i VIF?

En god spiller, men hodet er større enn kroppen...

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
19.02.14 14:51
johab: Har dere noen Singh-til-Molde-synspunkter, dere som kjenner fyren best? Er han pill råtten, eller bare "misbrukt" i VIF?

Singh er potensielt for god for Tippeligaen. Han er egentlig veldig seriøs og med gode holdninger, men gikk av en eller annen grunn sur i VIF og det var noen uheldige hendelser.

Ingen grunn til å tro at Sing ikke skal lykkes i Molde og være blant de bedre i Tippeligaen. Får satse på at man har signert lang kontrakt så han ikke stikker gratis etter å ha spilt seg i form igjen.

Amin_Nouri
Amin_NouriInnlegg: 8552
19.02.14 14:54
johab: Har dere noen Singh-til-Molde-synspunkter, dere som kjenner fyren best? Er han pill råtten, eller bare "misbrukt" i VIF?

Var favoritten min i 2010, er god med et kjapt pasningsspill. Stagnert litt etter det, men var blant de beste i 2011. Likevel tror jeg ikke at han kommer til å dominere, har dårlige holdninger og tror han er veldig mye bedre enn det han er.

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
19.02.14 14:55
johab: Har dere noen Singh-til-Molde-synspunkter, dere som kjenner fyren best? Er han pill råtten, eller bare "misbrukt" i VIF?

Ferdighetene hans er det ingen problemer med, men holdningene er så pill råttne!

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31139
19.02.14 15:08

Vil overraske meg om han blir dominerende i Tippeligaen. Altfor mange unge som er forbi han allerede.

Noen av dem er allerede utenlands.

sungod
sungodInnlegg: 6861
19.02.14 15:15
BigGeorge: Vil overraske meg om han blir dominerende i Tippeligaen. Altfor mange unge som er forbi han allerede. Noen av dem er allerede utenlands.

Han vil ikke dominere i Tippeligaen fordi en del av de som er bedre ikke spiller i Tippeligaen? :) 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31139
19.02.14 15:19

Fortsatt mange unge i Tippeligaen jeg tror blir mer markant enn Singh. Ble det tydeligere nå ?

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54547
19.02.14 16:01
KongBob: Kongshavn har forlenget kontrakten til ut 2015 sesongen...   :)

Det er jo hyggelig, men de klarte altså ikke å binde ham opp lenger. Vi gir 4-5 års kontrakter til spillere som nærmer seg 30, mens unge spillere med salgspotensiale får 2 år. 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
19.02.14 16:40
KingKongHalvor: Det er jo hyggelig, men de klarte altså ikke å binde ham opp lenger. Vi gir 4-5 års kontrakter til spillere som nærmer seg 30, mens unge spillere med salgspotensiale får 2 år.

Kongshavn har garantert en framtidig feit kontrakt med et kontinentalt lag i tankene. Og jo lengere kontrakt med VIF, jo dyrere blir han = mindre sjans for å bli solgt.

Det er problemet med norske spillere. Noen av dem er "for gode" for tippeligaen, men ikke nødvendigvis så gode at utenlandske klubber står klar med store mengder cash for å kjøpe dem ut av kontrakter.

Jeg kan selvfølgelig ta feil når det gjelder Kongshavn, som har et stort potensiale, men regelen gjelder.

Summa sumarum: Det er nå sjelden at norske tippeligaklubber får SKIKKELIG betalt, selv for relativt gode talenter. Godset, Molde og RBK har hatt et par veldig gode salg, men slikt går i bølger. Festovergangene på løpende bånd fra 90-tallet og det første tiåret på 2000-tallet, er sannsynligvis over.

Spørsmålet er om dette bør få konsekvenser for hvordan våre klubber forholder seg til dette med kontrakter og overganger. Mindre inntekter fra salg fordrer at spillere også må akseptere mye mer resultatorienterte avlønninger. Spørsmålet er også om ikke klubbene må bli tøffere med hensyn til kontraktslengder?

Tidene forandrer seg. Vi må forandre oss med dem.

Berre11
Berre11Innlegg: 736
19.02.14 16:45
KingKongHalvor: Vi gir 4-5 års kontrakter til spillere som nærmer seg 30

Nei, det GJØR vi ikke. Det er noe vi GJORDE. De personene er ute av klubben. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
19.02.14 16:51
Kurtkanon2: Spørsmålet er om dette bør få konsekvenser for hvordan våre klubber forholder seg til dette med kontrakter og overganger. Mindre inntekter fra salg fordrer at spillere også må akseptere mye mer resultatorienterte avlønninger. Spørsmålet er også om ikke klubbene må bli tøffere med hensyn til kontraktslengder?

Og hvordan mener du klubbene skal gjøre dette i praksis? At Kongshavn nå signerer en kort kontrakt er neppe pga at VIF ikke ville ha lenger kontrakt, for å si det sånn, det er etter alle solemerker keeperen selv som har villet ha denne korte kontrakten. Så hva mener du da VIF skal gjøre, rent praktisk?

«Hei, vi vil ha femårskontrakt»
«Nei, det er ikke aktuelt for min del, det er uaktuelt å signere mer enn maks to år»
«Ok, så det er sånn du vil ha det! Ehh… faen… jammen da, så».

VIF har jo ingen kort på hånda i en sånn situasjon. Kongshavn er sannsynligvis såpass heit at han neppe har noen risiko for å havne på tribunen liksom, og det er da heller ikke noe VIF vil ønske. Hvilke muligheter mener du VIF sitter på for å «tvinge» Kongshavn til å signere en lenger avtale enn den han nå har hatt, så lenge han selv ikke vil ha en lenger en?

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
19.02.14 16:53
Cobi: Kongshavn er sannsynligvis såpass heit at han neppe har noen risiko for å havne på tribunen liksom,

Hvorfor det?

Det er akkurat slike baller jeg etterlyser.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
19.02.14 16:58
Kurtkanon2: Hvorfor det?
Det er akkurat slike baller jeg etterlyser.

Fordi det neppe tjener VIF, spesielt ikke når spilleren har såpass kort gjenværende kontrakt at han i verste, verste, verste fall kun risikerer en kort periode på tribunen før han uansett kan dra videre.

Det vil være drepen for fremtidig spillerrekruttering om man begynner å hive talenter som ikke vil skrive langtidskontrakter på tribuen.

Msport77
Msport77Innlegg: 9760
19.02.14 17:01
KongBob: En god spiller, men hodet er større enn kroppen...

Noe sier meg at han, Høiland og "Gundersen" er god trio.....

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
19.02.14 17:07
Cobi: Det vil være drepen for fremtidig spillerrekruttering om man begynner å hive talenter som ikke vil skrive langtidskontrakter på tribuen.

Spillerne vil ha i pose og sekk. Det kan de ikke få. Vil de skrive langtidskontrakter, så lønn dem deretter. Ikke? Da blir det cirka halv lønn og andre spillere blir satset på i den aktuelle posisjon. Enkelt og greit. Overlat valget til dem.

"Ingen vil skrive langtidskontrakter". Joda. De som vil ha god lønn og bli satset på gjør det. Men seff, gir klubbene etter og gir spillerne viljen sin, tror de snart at de eier hele klubben og stadion med.

Mennesker er som bikkjer. De trenger å oppdras. Unge fotballløker med større egoer enn evner, er samme ulla.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
19.02.14 17:25
Kurtkanon2: Spillerne vil ha i pose og sekk. Det kan de ikke få. Vil de skrive langtidskontrakter, så lønn dem deretter. Ikke? Da blir det cirka halv lønn og andre spillere blir satset på i den aktuelle posisjon. Enkelt og greit. Overlat valget til dem.

De som er gode nok til det, som Kongshavn sannsynligvis er, kan få i pose og sekk, jo. Skremselstaktikken funker godt på de spillerne som er så lite attraktive at de ikke kan stille krav, men i det øyeblikket man er såpass attraktiv som Kongshavn og kontrakten nærmer seg utgående, er klubben mer eller mindre uten kort på hånda. Blame it på Jean-Marc Bosman om du vil ha en syndebukk.

Enkelt og greit, sier du. Som om det er enkelt og greit for – i dette tilfellet VIF, men det kunne like gjerne vært noen andre i Tippeligaen – å sende en av de svært få profilene de har på tribunen. Ingen norske fotballklubber er i posisjon til å være så tøffe i trynet. Det er ikke å være tøff i trynet en gang, det er å være direkte dum og korttenkt.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54547
19.02.14 19:22
Berre11: Nei, det GJØR vi ikke. Det er noe vi GJORDE. De personene er ute av klubben.

Mange som har kommet og gått i denne klubben de snart 40 årene jeg har fulgt med, tviler meget sterkt på om vi aldri kommer til å gjøre dette igjen. Grindheim fyller 34 før kontrakten hans går ut, er ikke langt unna 4 år det.

1I2VorseN
1I2VorseNInnlegg: 2874
19.02.14 19:45
johab: Har dere noen Singh-til-Molde-synspunkter, dere som kjenner fyren best? Er han pill råtten, eller bare "misbrukt" i VIF?

Han ble vel aldri misbrukt i VIF, noe av grunnen til at mange tror det er vel at han kan uttale seg ganske idiotisk i media av å til. 

Dere vil få en spiller med gode basisferdigheter, meget god til å skjerme ball når han løper noe som gjør det meget vanskelig å ta fra han ballen. Han er også veldig god i kombinasjonspillet men bør helst bli involvert høyt i banen for at han skal bli farlig. 

Han er glad i ball og god til å vende opp med man i rygg. Han har vel hatt det beste O2 opptaket mens han har vært i enga, og han kan løpe lenge og ofte. Problemet er kanskje at han ikke er rask nok. Defensivt er han også svak. Han jobber absolutt hjemmover, men er ikke akkurat en man regner med tar ansvar defensivt. Han er derimot god til å presse offensivt. 

Kort oppsummert er han en hardtarbeidende to veis spiller med sine styrker med ball i beina og offensivt. 

Han gir 100% på trening, men det har vist seg at han kan være vel sutrete og komme med idiotiske kommentarer i media. Det kan virke som han selv tror han står i sentrum av alt og hvis det ikke passer best for HAN så får det bare være. 

Skulle gjerne sett han i Enga, men når han var og trente med oss i vinter eller nå i sommer så klaget han ganske høylytt over ledelsen i enga og hvor inkompetent de er. Resultatet var at han ble hivd ut av trening og fikk klar beskjed om at han ikke var ønsket der mer. Mye tyder på at han kanskje ikke har blitt helt voksen i hode. 

Han var min favorittspiller når han var i enga sist, så det skal bli litt ekstra spennende å følge Molde i år.

S08
S08Innlegg: 7955
19.02.14 22:15

Nå vet jeg selvfølgelig at Bojan ikke er Vålerenga spiller lenger,men legger uansett ut denne linken med et intervju gjort med Bojan av SA.

http://www.sa.no/sport/article7180052.ece

Tror noen VIF supportere vil like det.   ;)

Fishstick
FishstickInnlegg: 25557
19.02.14 22:18
KongBob: En god spiller, men hodet er større enn kroppen...
Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
19.02.14 22:46
Cobi: Det er ikke å være tøff i trynet en gang, det er å være direkte dum og korttenkt.

Nåh, du kan fort bli overrasket. Når krybba er tom, bites hestene =)

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9361
19.02.14 22:51
KingKongHalvor: Grindheim fyller 34 før kontrakten hans går ut, er ikke langt unna 4 år d

Grindheim er en klassespiller i tippeligaen. En av kanskje 15-20 spillere som virkelig fortjener litt i lønnsposen. Går rett inn i alle første-elleverne uten diskusjon.

Når det er sagt må nok klubbene legge helt om lønnspolitikken. Unge spillere med et stort talent og videresalgspotensial må penses over på langtidskontrakter med høy lønn. Enten de er helt modnet elle ikke.

Halvgamle peiser, blottet for videresalgspotensial må noen hakk lavere. Både i monetær uttelling og i antall kontraktsår.

Blir spennende å følge utviklingen. Når klubbene når punktet hvor de ikke lenger har råd til å lønne 20 helproffe spillere fra en halv til 1,5 millioner kroner i året, må det prioriteres beintøft.

Da blir ting å skje..

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54547
19.02.14 23:33
Kurtkanon2: Grindheim er en klassespiller i tippeligaen. En av kanskje 15-20 spillere som virkelig fortjener litt i lønnsposen. Går rett inn i alle første-elleverne uten diskusjon.
Når det er sagt må nok klubbene legge helt om lønnspolitikken. Unge spillere med et stort talent og videresalgspotensial må penses over på langtidskontrakter med høy lønn. Enten de er helt modnet elle ikke.
Halvgamle peiser, blottet for videresalgspotensial må noen hakk lavere. Både i monetær uttelling og i antall kontraktsår.
Blir spennende å følge utviklingen. Når klubbene når punktet hvor de ikke lenger har råd til å lønne 20 helproffe spillere fra en halv til 1,5 millioner kroner i året, må det prioriteres beintøft.
Da blir ting å skje..

Her er vi helt på linje.

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
19.02.14 23:49
Skvirre: eldig seriøs og med gode holdninger

Sure. 

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
19.02.14 23:51

Singh og Høiland i samme klubb? Synd Hoseth ikke er litt yngre.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31139
20.02.14 01:04

Godset bygger tribune til 1500 seter som gjør at de ikke trenger å låne Ullevål i CL-kvalik. Greit det , minst mulig belastning på banen og ikke noe kollisjon på datoer.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54547
20.02.14 01:34
BigGeorge: Godset bygger tribune til 1500 seter som gjør at de ikke trenger å låne Ullevål i CL-kvalik. Greit det , minst mulig belastning på banen og ikke noe kollisjon på datoer.

Hadde ikke spilt noen rolle med den ene kampen likevel....

exo_
exo_Innlegg: 7020
20.02.14 01:41
KingKongHalvor: Hadde ikke spilt noen rolle med den ene kampen likevel....

Helt klart ikke. Dessuten sparer vi drammenserne for sjokket å spille på hjemmebane i en by.

Amin_Nouri
Amin_NouriInnlegg: 8552
20.02.14 04:37
S08: Nå vet jeg selvfølgelig at Bojan ikke er Vålerenga spiller lenger,men legger uansett ut denne linken med et intervju gjort med Bojan av SA. http://www.sa.no/sport/article7180052.ece Tror noen VIF supportere vil like det. ;)

170 norsktimer?! Har ikke hørt han si mer enn en halv setning norsk i hans år i Enga.

Berre11
Berre11Innlegg: 736
20.02.14 23:04
KingKongHalvor: Mange som har kommet og gått i denne klubben de snart 40 årene jeg har fulgt med, tviler meget sterkt på om vi aldri kommer til å gjøre dette igjen. Grindheim fyller 34 før kontrakten hans går ut, er ikke langt unna 4 år det.

Grindheim er kvalitet. Vår viktigste mann. En landslagsmann når han er skadefri. Muri og Hæstad er ikke i nærheten. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg