Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
Sjanten_
Sjanten_Innlegg: 290
24.03.14 09:06
eriklar: Hvordan ligger det ann på tribunefronten? Hvor mange skal stå med de alternative og er bredden utsolgt? Blir det tromme i svingen? Samarbeider klanen og de alternative bedre? Sesongkortsalget?

Umulig å si hvor mange stående og syngende som kommer til å stå i Bendit da sesongkort til Bendit er free seating, men at det kommer til å stå flere der i år enn i fjor er hevet over enhver tvil. Har blitt kontaktet av mange som vil stå med oss.

Det blir definitivt tromme i svingen. :)

Pr i dag er det ingen samarbeid mellom Klanen og Ikaros.

Når det gjelder sesongkortsalget tror jeg vi ligger litt bak fjoråret, men har trua på at flere benytter seg av sitt sesongkort i år enn i fjor.

Bendit kommer utvilsomt til å få et stort løft tribunemessig i år! Det har blitt etablert en ny tifogruppe i regi av Ikaros, og det har vært flittig tifovirksomhet i det siste. Vi mangler midlene til EngaTifo, men håper å finansiere tifoene ved innsamling.

KongBob
KongBobInnlegg: 39407
24.03.14 09:28
Sjanten_: Det blir definitivt tromme i svingen. :)

:'(

 

Tromme er for bønder...   Ferdig snakka...

(Innlegget ble redigert 24.03.14 09:28)

Sjanten_
Sjanten_Innlegg: 290
24.03.14 09:30
KongBob: Tromme er for bønder...   Ferdig snakka...

Det var tromme i svingen siste halvdel av sesongen i fjor også. Hørte du den ikke?

KongBob
KongBobInnlegg: 39407
24.03.14 09:39
Sjanten_: Hørte du den ikke?

Hørte dere ikke at vi sang "Tromme er for bønder"?...

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 09:55
engavif: Kommer aldri til å stå på samme tribune om det er tromme der. Da flytter jeg meg ett annet sted. Vi er altfor få for at vi skal ha nytte av tromme uansett.

Jeg trodde det viktigste var å støtte klubben, ikke la sang-tekniske spørsmål være avgjørende for om støtten er god, middels eller dårlig.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 09:58
exo_: Jeg trodde det viktigste var å støtte klubben, ikke la sang-tekniske spørsmål være avgjørende for om støtten er god, middels eller dårlig.

Men jeg støtter da virkelig klubben selv om jeg står på en annen tribune. Trommer er bare idioti med en så liten supportergruppe.

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 10:01
engavif: Men jeg støtter da virkelig klubben selv om jeg står på en annen tribune.

Men støtten blir dårligere når man sprer seg, og langside er bare trist for en supportergruppe.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 10:10
exo_: Men støtten blir dårligere når man sprer seg, og langside er bare trist for en supportergruppe.

Så eneste måte å "støtte" klubben på er å stå og synge?

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 10:11
engavif: Så eneste måte å "støtte" klubben på er å stå og synge?

Fra tribunen? Ja, det vil jeg si. Eller hvertfall på en eller annen måte vise sin støtte, enten det er verbalt eller på et annet vis.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 10:15

Får på en eller annen merkelig måte ikke sitere innlegget ditt.

Men om man betaler mer for en billett for en annen tribune så støtter man jo klubben! Selv om man ikke synger. Synes dessverre tromme er så uting at jeg velger lett en annen tribune, men jeg slutter ikke å gå på kamp for det.

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 10:39
engavif: Får på en eller annen merkelig måte ikke sitere innlegget ditt. Men om man betaler mer for en billett for en annen tribune så støtter man jo klubben! Selv om man ikke synger. Synes dessverre tromme er så uting at jeg velger lett en annen tribune, men jeg slutter ikke å gå på kamp for det.

Alle som er på kamper "støtter" klubben økonomisk. Det er ikke poenget her. Jeg sier at laget får bedre støtte når alle er samlet (i svingen). Du svarer med at "man støtter laget uansett økonomisk". Javel, men det er ikke noe argument mot det jeg sier.

eriklar
eriklarInnlegg: 3935
24.03.14 11:53

Blir totalt feil at 2-300 av de mest ivrige absolutt skal stå alene. Dette svekker oss veldig på tribunen..igjen. Bare trist. Spesielt at dere ikke samarbeider med klanen engang.

Og tromme med så få har liten hensikt. Få alle samlet og jeg støtter den. 

Bare tull sånn det er nå. Noen her og noen der opplegg. Bare for at man ikke alltid er enig. 

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 12:29
eriklar: Blir totalt feil at 2-300 av de mest ivrige absolutt skal stå alene. Dette svekker oss veldig på tribunen..igjen. Bare trist. Spesielt at dere ikke samarbeider med klanen engang. Og tromme med så få har liten hensikt. Få alle samlet og jeg støtter den.  Bare tull sånn det er nå. Noen her og noen der opplegg. Bare for at man ikke alltid er enig.

Kan vi ikke bare slå fast at begge grupperinger er vriene og lite konstruktive? Denne "pappaen min er sterkere enn din"-krangelen er så barnslig at jeg nekter å ta del i det. La oss ta noen skritt videre, selv om det er fare for å være en voksen tilnærming.

Det er langt bedre stemning fra en sving enn en langside. Det kan vi slå fast først som sist. Vi kan også slå fast at de som nå tilsynelatende kommer til å stå i svingen, lager bedre stemning enn de som kommer til å stå på langsiden. Det må vi også kunne slå fast. Og vi kan også slå fast at man ikke liker absolutt alle som står i svingen, eller absolutt alle som står på langsiden.

Så hvor står vi da? I mine øyne er alle disse elementene fullstendig likegyldige når resultatet er dårligere støtte til laget. Da bør en spørre seg selv hvorfor man egentlig er på stadion. Er det for å drikke kaffe og prate med sidemannen om hva som skjedde helga før, eller er det for å støtte laget? Dersom alle har den samme intensjonen, kan jeg ikke fatte og begripe at bagateller (!) kan ødelegge for støtten man bør gi til laget.

Overalt ellers i livet møter man på mennesker man ikke liker, men man er tvunget til å finne en måte å omgås på, enten det er på skolen, i jobben eller på privaten. Sånn er det bare. Og det burde ikke være noe vanskeligere for fotballsupportere, som alle ønsker det samme - nemlig å støtte klubben.

(Innlegget ble redigert 24.03.14 12:30)

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 12:51
exo_: Alle som er på kamper "støtter" klubben økonomisk. Det er ikke poenget her. Jeg sier at laget får bedre støtte når alle er samlet (i svingen). Du svarer med at "man støtter laget uansett økonomisk". Javel, men det er ikke noe argument mot det jeg sier.

Greit nok det. Hyggelig å vite at alle som er på Ullevål uten om dem 1500 som synger ikke gir noe støtte. Dem bare er der liksom. Egentlig så kunne dem holdt seg hjemme, dem bidrar jo ikke med noe annet enn noen kroner til økonomien.

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 12:55
engavif: Greit nok det. Hyggelig å vite at alle som er på Ullevål uten om dem 1500 som synger ikke gir noe støtte. Dem bare er der liksom. Egentlig så kunne dem holdt seg hjemme, dem bidrar jo ikke med noe annet enn noen kroner til økonomien.

Det er jo nettopp holdninger som dette som gjør at et samarbeid er klin umulig. Du putter jo ord i munnen på meg hele tiden.

Jeg har da ikke sagt at de (dere?) på langsiden ikke gir noen støtte, jeg sier at støtten er langt mer effektiv i svingen. Det er ikke en subjektiv mening, det handler om hvordan lyden kommer sterkest ut på banen. Og dette gjør den i svingen, så jeg ser rett og slett ingen gode argumenter for å stå på langsiden.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 13:01
exo_: Jeg har da ikke sagt at de (dere?) på langsiden ikke gir noen støtte, jeg sier at støtten er langt mer effektiv i svingen. Det er ikke en subjektiv mening, det handler om hvordan lyden kommer sterkest ut på banen. Og dette gjør den i svingen, så jeg ser rett og slett ingen gode argumenter for å stå på langsiden

Men jeg står heller ikke på langsiden! Jeg er enig om å ha syngende supportere på langsiden er tull. Jeg snakker mer om "den vanlige mannen i gata" som er på kamp. Ifølge deg så gir jo ikke dem noe støtte til laget utenom penger.

(Innlegget ble redigert 24.03.14 13:01)

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 13:44
engavif: Ifølge deg så gir jo ikke dem noe støtte til laget utenom penger.

Hvor sier jeg det? Finn gjerne sitatet.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 13:49
exo_: Hvor sier jeg det? Finn gjerne sitatet.

Tja, du sa noe som dette da jeg spurte om den eneste måten å støtte laget på var å stå og synge.

"Fra tribunen? Ja, det vil jeg si."

 

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 14:47
engavif: Tja, du sa noe som dette da jeg spurte om den eneste måten å støtte laget på var å stå og synge. "Fra tribunen? Ja, det vil jeg si."

Du får ta med resten også, så du får med hele innlegget.

Dette er uansett helt uinteressant - hva jeg sa eller ikke hjelper ingenting mot problemet. Så la oss diskutere det som faktisk er interessant og ikke alt annet.

Hva er din løsning på problemet?

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 14:57
exo_: Du får ta med resten også, så du får med hele innlegget.
Dette er uansett helt uinteressant - hva jeg sa eller ikke hjelper ingenting mot problemet. Så la oss diskutere det som faktisk er interessant og ikke alt annet.
Hva er din løsning på problemet?

Så ikke noe poeng i å ta med resten av innlegget, så gadd ikke det.

Supporterne er splittet og sånn kommer det nok til å være i mange år. Det er for mange stae mennesker i begge grupper. For min del så kunne dem først bli kvitt den tromma. Den har virkelig ingen hensikt med så få mennesker.

eriklar
eriklarInnlegg: 3935
24.03.14 15:38

Enig engavif. Alle supportere betyr selvfølgelig like mye. Men vi går utifra den felles verbale støtten ett sangfelt gir. 

Jeg synes hele opplegget er så dumt. 

Håper klanen tar tak i vestbredden så får vi som står der alle ta tak og gi oss selv ett kraftig løft. Hadde vært moro. 

Står vi sammen på bortekamper da? Synges det hver for seg dder? Har jo vært brukbart med trøkk på flere bortekamper siste åra. Og der har du jo kjernen. Funker det der så burde det funke på Ullevaal. 

Steng bredden. Klanen burde få Bendit. 

Hva hvis vi får ny stadion? Skal klubben lage 3-4 forskjellige sangtribuner?  Og med disse reglene om at de som slåss i forbindelse med kamp blir utestengt så bør det problemer være løst. Kun bagateller som splitter oss virker det som. Små interne krangler. 

eriklar
eriklarInnlegg: 3935
24.03.14 15:40

Jo jeg er på mange bortekamper. Men spørr om hva som er hensikten i 2014. 

(Innlegget ble redigert 24.03.14 15:40)

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 17:17
engavif: Supporterne er splittet og sånn kommer det nok til å være i mange år. Det er for mange stae mennesker i begge grupper. For min del så kunne dem først bli kvitt den tromma. Den har virkelig ingen hensikt med så få mennesker.

Det var problemer før tromma kom. Om det eneste du har å komme med som en slags løsning er å fjerne tromma, tror jeg ikke du har skjønt problemet.

eriklar
eriklarInnlegg: 3935
24.03.14 17:21

En skarptromme gir mye mindre lyd utover stadion. Det skal sies. Å se 30 Lsk fans med tromme i Tromsø er direkte latterlig. Å stå 3-4000 klansmedlemmer på en kortside hadde vært mye bedre og noe jeg ikke hadde hatt noe problem med. En eller annen gang så må det jo bli enighet. Hvorfor ikke starte i det minste med å ha noen møter iløpet av året hvor begge sider får litt gjennomslag hver. At grunnen bare er tromme har jeg liten tro på. 

exo_
exo_Innlegg: 7020
24.03.14 17:31
eriklar: En skarptromme gir mye mindre lyd utover stadion. Det skal sies. Å se 30 Lsk fans med tromme i Tromsø er direkte latterlig. Å stå 3-4000 klansmedlemmer på en kortside hadde vært mye bedre og noe jeg ikke hadde hatt noe problem med. En eller annen gang så må det jo bli enighet. Hvorfor ikke starte i det minste med å ha noen møter iløpet av året hvor begge sider får litt gjennomslag hver. At grunnen bare er tromme har jeg liten tro på.

Det er jo ikke tromma som er problemet. Det var akkurat de samme grunnene til splittelsen før tromma som etter. Så dette er bare et sidespor som ikke vil føre oss noen vei. Skulle det uansett være tromma som er det store problemet, er det bare jævla smålig å la det gå utover klubben og laget fordi en personlig ikke liker tromme på tribunen.

zetta
zettaInnlegg: 12864
24.03.14 17:46

Nå har VIF vunnet noen treningskamper så nå er de vel gode nok til å spille motstanderne elegant ut uten bli møkkete på shortsen slik de har prøvd på så lenge?

KongBob
KongBobInnlegg: 39407
24.03.14 18:22
zetta: Nå har VIF vunnet noen treningskamper så nå er de vel gode nok til å spille motstanderne elegant ut uten bli møkkete på shortsen slik de har prøvd på så lenge?

Ja...   Nå er vi så gode så vi knapt trenger å møte opp for å få med oss tre poeng...

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 20:21
exo_: Om det eneste du har å komme med som en slags løsning er å fjerne tromma, tror jeg ikke du har skjønt problemet.

Oi, jeg skrev da virkelig at "for min del kunne dem først ha blitt kvitt den tromma" det betyr ikke at det er problemet. Men siden du er så smart og jeg ikke forstår en dritt så kan du jo forklarer dette problemet og hvordan man fikser det.

zetta
zettaInnlegg: 12864
24.03.14 20:24

Man må ikke la seg overraske av norske lag som tryner i seriestarten etter noen bra treningskamper. Odd tapte f eks ti null eller noe sånt mot Sogndal i første runde.

engavif
engavifInnlegg: 11015
24.03.14 20:35

Ikke lenge til seriestart nå. Molde borte er en tøff kamp, kanskje greit at vi møter dem i serieåpningen da det alltid er mye nerver osv.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg