Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
exo_
exo_Innlegg: 7020
31.03.14 08:56
masterpool: At salgene er økonomisk motivert er det lite tvil om, men kom ikke her å si at man sitter igjen med bedre spillere. Bojan kunne helt fint bidratt i dagens Vålerenga lag, og Samuel kunne umulig ha gjort det verre, enn de som spilte mot Molde!

Bojan orker ikke å spille mer enn en time. I mine øyne er minstekravet for å kvalifisere til å være en profesjonell fotballspiller, at du faktisk må orke å spille fotball. Han er en spiller på hell, gammel, utlending og spiller hovedsakelig i en posisjon vi var overbefolket.

Jeg er mer skeptisk til salget av Solli som jeg mener tidvis bidro på en helt annen måte i fjor enn Bojan. Men jeg forpester da ikke forumet med mas om Solli av den grunn. Solgt er solgt. Så får vi se om laget funker bedre eller dårligere uten dem.

Kjartansson er en bedre spiller enn Samuel, men Kjartansson er ny. Han behøver tid. Og det gir altså ingen mening å mase så mye om en spiller som ikke engang ville spilt fast for oss. Han ville vært innbytter. En innbytter som ikke gikk overens med treneren.

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
31.03.14 09:13
exo_: salget av Solli

Solli ble aldri solgt. Han fikk ikke en ny kontrakt. Stor forskjell for oss som trenger hver eneste krone ;-)

Shrooms
ShroomsInnlegg: 5399
31.03.14 11:39

Bojan er et naturlig salg all den tid vi sliter økonomisk samt har overkapasitet på midtbanen, selv om Bojan all den tid er en kjernekar av en klubbspiller man blir glad i.

Samuel. Vel. Stilte store spørsmålstegn når vi gav han vekk til 08. I en alder av 18 år beviste han at potensialet lå der utentvil, og med prøvespill i Monaco og framgang i 08, så synes jeg begrunnelsen med dårlige holdninger er svært spesielt. Skulle han liksom sutre seg fra Oslos stolthet til Sarpsborg.....?

Vålerenga og spillere med dårlige holdninger synes å være noe som går hånd i hanske. Ser ut som problemet kanskje ikke ligger direkte hos spillerne selv, men klubbkulturen.

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
31.03.14 11:45
Shrooms: prøvespill i Monaco

Flere av storklubbene i Europa tilbyr prøvespill mot at spilleren/agenten betaler klubben.

Faristua
FaristuaInnlegg: 410
31.03.14 11:48
exo_: Bojan orker ikke å spille mer enn en time. I mine øyne er minstekravet for å kvalifisere til å være en profesjonell fotballspiller, at du faktisk må orke å spille fotball. Han er en spiller på hell, gammel, utlending og spiller hovedsakelig i en posisjon vi var overbefolket.

Holdt fint med den tia han spillte i går.Får rett og slett bare si tusen takk for at det er vi som får glede av de minuttene han orker.Så i alle fall ut til at han var lettbent i går...så ut som han var godt trent faktisk.

6347
6347Innlegg: 30309
31.03.14 12:20

Vet ikke hvor mange av dere som har sett Sportservyen fra i går. Det faste innslaget "Ukens vedlegg" bestod av flere klipp fra VIF i 1978, der Arne Scheie hadde gjort flere av intervjuene. Vi fikk blant annet se en oppgitt Joar Hoff som sa opp jobben som trener i VIF grunnet spillere som ikke ville nok.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31140
31.03.14 12:23

Joar Hoff fikk en fotballstøvel i trynet det året.

Avsender var Sigurd Andreas Brynildsen, yngstemann som etablerte seg på fotball og Ishockeylaget.

(Innlegget ble redigert 31.03.14 12:24)

dPdP
dPdPInnlegg: 1169
31.03.14 13:09
exo_: Bojan orker ikke å spille mer enn en time

Han holdt bra de 70 min han spilte i går i alle fall. Det jeg ble mest imponert over var den defensive jobben han la ned, samt agressiviteten i gjennvinningsfasen.

Han har også sagt at vintertreningene har vært mye hardere enn han var vant med i VIF, så det er godt mulig han er i bedre fysisk form nå enn tidligere.

Faristua
FaristuaInnlegg: 410
31.03.14 13:21
dPdP: Det jeg ble mest imponert over var den defensive jobben han la ned, samt agressiviteten i gjennvinningsfasen

helt enig,...

er så deilig å se at vi har fått en virkelig sjef på midtbanen

KongBob
KongBobInnlegg: 39461
31.03.14 13:22
Faristua: helt enig,...
er så deilig å se at vi har fått en virkelig sjef på midtbanen

Koselig det...  

Så kan dere ta resten i klubbtråden deres...   :)

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
31.03.14 14:12

Stakkars han som må spille venstreback kommende helg. Flust med balltap, offensive backer, og Richards på full vei nedover kanten.

KongBob
KongBobInnlegg: 39461
Jonasar
JonasarInnlegg: 27193
31.03.14 14:31
KongBob: Ruben Kristiansen på vei?...

"som forsvinner til Vålerenga"

 

 

virker faktisk sånn, da blir det kansje noen inn på deadline day uansett :p

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31140
31.03.14 14:31

Her leser vi at klubben har pantsatt alt og så går man og blar opp millioner. Er vel muligens ekstern investor inne i bildet?

KongBob
KongBobInnlegg: 39461
31.03.14 14:33
BigGeorge: Her leser vi at klubben har pantsatt alt og så går man og blar opp millioner. Er vel muligens ekstern investor inne i bildet?

Må være investorer ja...

Jonasar
JonasarInnlegg: 27193
31.03.14 14:40

ble det noe penger for Thomassen?

Dimmi
DimmiInnlegg: 11532
31.03.14 14:45

Jeg lurer litt på hva klubbens tilhengere egentlig tenker om dette at man fortsetter å hente inn nye spillere (dog sannsynligvis med eksterne investorer) samtidig som man nedbemanner og knapt har penger til et marsipanbrød til fredagskaffen?

Vi i SIF har jo vært gjennom økonomisk krise før og blitt reddet av investorer, så dette er ikke noe forsøk på å "disse" VIF, men jeg merker jeg savner debatten på grasrota/tribunen rundt hvor greit dette egentlig er.

 

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
31.03.14 15:32

Gledelige nyheter om dette stemmer!!

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 38185
31.03.14 15:34
Dimmi: Jeg lurer litt på hva klubbens tilhengere egentlig tenker om dette at man fortsetter å hente inn nye spillere (dog sannsynligvis med eksterne investorer) samtidig som man nedbemanner og knapt har penger til et marsipanbrød til fredagskaffen?

Den vanlige supporter bryr seg nok ikke så mye om dette, så lenge laget er sterkt nok til å prestere.

Men, jeg stusser litt over dette selv. Det kan jo ikke være noen tvil om at Vålerenga har fått hjelp til denne signeringen her.

Amin_Nouri
Amin_NouriInnlegg: 8552
31.03.14 15:51
Dimmi: Jeg lurer litt på hva klubbens tilhengere egentlig tenker om dette at man fortsetter å hente inn nye spillere (dog sannsynligvis med eksterne investorer) samtidig som man nedbemanner og knapt har penger til et marsipanbrød til fredagskaffen?

Aner ikke hva jeg skal tro. Om man betaler millioner for Kristiansen samtidig som man har en økonomisk krise vil det være symbolet på starten på slutten for klubben. Ikke det at Kristiansen er dårlig, har sansen for han, men det sammen med at klubben visstnok har budsjettert med å selge 1500 flere sesongkort enn det ble solgt i fjor, tyder på at man ikke har peiling på hva man driver med. Jeg klarer faktisk ikke å tro at de som styrer klubben kan tenke at det skal være mulig, derfor velger jeg å tro at det meste er mediaskapt.

 

Man har faktisk et budsjett som er så mye større enn andre klubber som fint overlever i TL, så at man skal trenge en rik onkel til å spytte inn penger i klubben gir faktisk ikke mening. Da får man heller kutte ned drastisk og 'starte på nytt'.

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
31.03.14 15:52
Lilleborg: Den vanlige supporter bryr seg nok ikke så mye om dette, så lenge laget er sterkt nok til å prestere. Men, jeg stusser litt over dette selv. Det kan jo ikke være noen tvil om at Vålerenga har fått hjelp til denne signeringen her.

frigitt midler ved salget av Thommasen, pluss investorer regner jeg med. 

Med tanke på hestekuren vi er på vei igjennom tviler jeg på at det finnes rom for noen finansielle krumspring.  De har vel sagt i hele år at det må en spiller ut før en kan komme inn. 

exo_
exo_Innlegg: 7020
31.03.14 15:53
Shrooms: Bojan er et naturlig salg all den tid vi sliter økonomisk samt har overkapasitet på midtbanen, selv om Bojan all den tid er en kjernekar av en klubbspiller man blir glad i. Samuel. Vel. Stilte store spørsmålstegn når vi gav han vekk til 08. I en alder av 18 år beviste han at potensialet lå der utentvil, og med prøvespill i Monaco og framgang i 08, så synes jeg begrunnelsen med dårlige holdninger er svært spesielt. Skulle han liksom sutre seg fra Oslos stolthet til Sarpsborg.....? Vålerenga og spillere med dårlige holdninger synes å være noe som går hånd i hanske. Ser ut som problemet kanskje ikke ligger direkte hos spillerne selv, men klubbkulturen.

Bojan kan være så kjernekar han bare vil. Han hadde halvannen mill. i året og varmet benken. Selvfølgelig skulle han ut. Hvis ikke kan vi bygge lage med Freddy-er og Bojan-er, fordi de er så utrolig joviale.

Selvfølgelig får Samuel framgang i Sarpsborg. Det tror jeg alle skjønte, også de som syntes det var greit at han dro. Monaco-prøvespill er ikke noe argument for hans kvaliteter. Og apropos, det ble med prøvespillet. Ikke overraskende. Hvis du ikke tror på forklaringen om dårlige holdninger, bør du ha jævla gode kilder på noe annet og gjerne oppgi det her. Hvis ikke blir det tomme ord.

Det kan helt sikkert sies mye om klubbkulturen i Vålerenga, men det er ikke klubben sin skyld at Singh nekter å gi noe tilbake til klubben når han drar, eller at Ogude faker en skade på trening. Alt er mye større og mer tilgjengelig i Oslo enn i Sogndal eller Bodø. At det er større holdningsproblemer hos oss enn andre sier seg selv. Og da må man kvitte seg med problemene, slik som med Samuel.

exo_
exo_Innlegg: 7020
31.03.14 15:54
dPdP: Han har også sagt at vintertreningene har vært mye hardere enn han var vant med i VIF

Under Martin Andresen? Det er jo ingen bombe. Folk kom tilbake fra ferien med kulemage.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
31.03.14 16:01
Dimmi: Jeg lurer litt på hva klubbens tilhengere egentlig tenker om dette at man fortsetter å hente inn nye spillere (dog sannsynligvis med eksterne investorer) samtidig som man nedbemanner og knapt har penger til et marsipanbrød til fredagskaffen? Vi i SIF har jo vært gjennom økonomisk krise før og blitt reddet av investorer, så dette er ikke noe forsøk på å "disse" VIF, men jeg merker jeg savner debatten på grasrota/tribunen rundt hvor greit dette egentlig er.

Fra investoren(e) sin side så har man vel satt et skille mellom investering og forbruk. De er villige til å investere i klubben, men ikke dekke forbruket. Noe som er fullt forståelig.

Det gir i så fall ikke nødvendigvis så mye regnskapsmessig mening da overgangssummer skrives av, men likviditetsmessig er det fornuftig.

Hvis det er tilfelle så betyr det at klubben må kutte kraftig på kostnadene, samtidig som investoren(e) da er villige til å bruke penger på overganger dersom klubben selv har råd til å betale lønn og at spilleren har en fremtidig verdi for klubben.

Min mening er at det ikke bare er greit, men en positiv måte for investorer å "investere" i Tippeligaklubber på. Altså ikke dekke (over)forbruk, men gi tilgang til eksterne midler for kjøp av talentfulle spillere som er med å øke konkurranseevnen til klubbene.

Overgangssummer påvirker jo i seg selv ikke forbruket og skal dermed ikke ha noen langsiktig negativ påvirkning på klubbene mtp å klare seg selv.

Så er spørsmålet hvor pengene fra eventuelle spillersalg vil gå. Dersom de går med til å dekke underskudd så er vi like langt. I tilfelle salget av Børven så gikk kronene tilbake til investorene.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
31.03.14 16:02
exo_: Under Martin Andresen? Det er jo ingen bombe. Folk kom tilbake fra ferien med kulemage.

Folk dro på ferie med kulemage.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
31.03.14 16:08
Skvirre: Folk dro på ferie med kulemage.

heeh

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
31.03.14 16:18
KongBob: Ruben Kristiansen på vei?... http://www.nordlys.no/sporten/til/article7265175.ece

Beste av alt er at første april først er i morgen!

Jonasar
JonasarInnlegg: 27193
31.03.14 16:37

fins det noen aviser som har oversikt over deadline day?

dzk
dzkInnlegg: 13382
31.03.14 17:45

Jeg er tvilende til om Kristiansen er riktig mann å satse på. Han imponerte ikke meg i fjor (samme med Gunnarson også..) og 3 mill er mye penger for en adeccoback. Nå antar jeg at overgangen blir betalt av investorer, men med tanke på situasjonen vår så burde vi heller spare lønna til vi finner noe bedre.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg