Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 10:19
HengeTrynet: Fast i flere år? Hvor finner du egentlig infoen din? 2012 spilte han 16 kamper fra start i Tippeligaen, altså ca. halvparten av kampene. 2013 startet han 23 kamper. I hovedsak fordi det ikke var andre spillere til å dekke de 9 kampene Semb Berge gikk glipp av, de 3 matchene Hagen mistet og de 9 matchene Eriksen var ute. Eriksen satt endel på benken i tillegg fordi han ikke var i form etter skaden. For å dekke dette hadde vi kun Gunnarsson som er helt ok, og Morten Fevang som knapt kunne spille fotball og som nå har lagt opp. Så nei, sorry at jeg ødelegger bildet ditt. Gunnarsson spilte ikke fordi han var så forbanna god men fordi Odd ikke hadde flere spillere i de posisjonene.

"Gunnarsson som er helt ok"? Jeg husker reaksjonen da han ble klar for Enga. Det virket som om han var litt mer enn "ok".

Resten av innlegget ditt er en tynn suppe med bortforklaringer på hvorfor Gunnarsson spilte. Eriksen var skadet, Eriksen var i dårlig form, Semb Berge var skadet, osv. Dette er jo en del av fotballen. Men påstanden om at Gunnarsson "bare spilte fordi Eriksen var skadet", den står til stryk.

Jeg er kjempefornøyd med at vi har fått inn Niklas.

Msport77
Msport77Innlegg: 9760
09.01.14 11:24
exo_: "Gunnarsson som er helt ok"? Jeg husker reaksjonen da han ble klar for Enga. Det virket som om han var litt mer enn "ok".

Jeg husker også reaksjonene ganske så godt. VIF sine tilhengere jubelt. De fleste som holdt med Odd trakk på skuldrene og var ganske så likgyldig. Helt ærlig og oppriktig, så husker ikke jeg noe stort ramaskrik blant Odd sine tilhengere.

KongBob
KongBobInnlegg: 39461
09.01.14 11:41

Vi driver selvfølgelig ikke spillerutvikling for Vålerenga, og Niklas vil bare få spille hvis jeg absolutt må bruke ham. Det er synd å miste Niklas. Han har god treningskultur og han er telemarking, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til TA.

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 11:42
Msport77: Jeg husker også reaksjonene ganske så godt. VIF sine tilhengere jubelt. De fleste som holdt med Odd trakk på skuldrene og var ganske så likgyldig. Helt ærlig og oppriktig, så husker ikke jeg noe stort ramaskrik blant Odd sine tilhengere.

Allright! Jeg trodde ikke noen skulle gjøre seg så vanskelige rundt dette, men dokumentasjon må visst til.

"Fantastisk type! Ble signert fordi supporterne betalte lønna hans! Dette er altså takka, ja ja, passer vel i engas ruskete forsvar! Hadde forøvrig mange assist ifjor! Var også bedre ifjor, vært ruskete i kampene etter kontrakt snakket!"

"Han er en ok spiller som er ung så ja jeg skulle gjerne sett at han ble i Odd men det er ikke noe stort tap, det eneste som er kjipt med denne overgangen er at vi da kun har Eriksen på høyreback. Heldigvis så har vi tid til innkjøp siden han ikke går før neste sesong"
(Denne er til de som mener Eriksen er bedre)

"Må si jeg er skuffa ja. Det første ordet i hodet mitt var møkkamann. På måten det skjer på. Det er jo et poeng at uten midlene Odd hentet fra supporterne øremerket lønn til Gunnarson så hadde han spilt i Pors ellet Notodden. Så går han som bosmann. Sportslig sett så er det ingen katastrofe, men jeg synes han er bra. Hadde 6 assister i fjor, ingen på Odd hadde flere. God innstilling også."

Jeg kunne fortsatt. Men jeg syns dette holder. Han er jo ingen stjernespiller, men det skinner gjennom at han var ønsket med videre. Det holder for meg.

Her er forøvrig en artikkel om reaksjonen fra personer i og rundt Odd. Dette tyder ikke på likegyldighet, akkurat.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31152
09.01.14 11:48

Poenget er vel hvor Gunnarsson står i januar 2014 etter mye spilletid i Tippeligaen ifjor. Om han spilte dårlig eller bra mot Rosenborg eller LSK på våren ifjor betyr null og niks.

Må innrømme at jeg er blank på fyren selv om jeg følger med på unge talenter.Trodde han var svensk eller islending utfra navnet.

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
09.01.14 11:50

Hva som om han var ønsket videre i Odd eller ikke? Vi har vel ambisjoner om å hente på en høyere hylle enn det.

 

Uansett, en helt ordinær tl spiller, ikke no mer.

 

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 11:55
Bear2nd: Hva som om han var ønsket videre i Odd eller ikke? Vi har vel ambisjoner om å hente på en høyere hylle enn det.

Det er jo de som benekter dette. En og annen behøver en reality check. Selvsagt skal vi hente spillere som er for gode for Odd, men se nå på situasjonen vår da. Vi kom bak Odd på tabellen i fjor.

Det er noe som heter utvikling. Se på Godset. De henter ræl og gjør de om til gull. Det kan vi også gjøre. Om Gunnarsson er en "ordinær TL-spiller", betyr ikke det at han ikke kan bli en veldig god TL-spiller.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31152
09.01.14 12:01

Hadde vært på sin plass om Vif.no kunne filme litt fra trening og gitt oss noen levende bilder av de mange spillerne som fansen har lite kjennskap til.  

 

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 933
09.01.14 12:11

Er ikke Niklas Gunnarsson egentlig midtstopper og langt bedre der? Mener å huske jeg ble ordentlig imponert over han som midtstopper i et par kamper for et par år siden.

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26142
09.01.14 12:26
exo_: betyr ikke det at han ikke kan bli en veldig god TL-spiller.

Det har jeg heller aldri skrevet. Jeg syns bare det var litt merkelig at VIF med sin økonomi ga Gunnarsson en såpass svær kontrakt mtp det han har vist i Odd, og ikke minst den vanvittige gleden VIF-fansen viste på VGD etter at han ble signert. Det gir for meg absolutt ingen mening.

Jeg hadde heller blitt irritert hvis det var Oldrup Jensen eller Semb Berge dere hadde hentet fra oss. Da snakker vi om tap.

Vi burde legge denne "debatten" død nå, og heller trekke den opp om en sesong eller to:)

 

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 13:08
HengeTrynet: Jeg hadde heller blitt irritert hvis det var Oldrup Jensen eller Semb Berge dere hadde hentet fra oss. Da snakker vi om tap.

Selvsagt. Men vi var ikke langt unna å snappe førstnevnte :-)

(Innlegget ble redigert 09.01.14 13:08)

Jonasar
JonasarInnlegg: 27204
09.01.14 13:08

Fegor Ogude ferdig i Vålerenga

 

neste stopp Russland...

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 13:27

Ny kontrakt for, ingen ringere enn, Morten Berre!

Her.

jackblack
jackblackInnlegg: 13756
09.01.14 13:48
exo_: Ny kontrakt for, ingen ringere enn, Morten Berre! Her.

hurra!!

dagens gladnyhet! Fantastisk også at han blir brukt som en mentor mot yngre spillere. Med hans profesjonalitet og treningsiver er han en kjempe ressurs for lærlingene. Kanskje vi får bukt med noe av holdningsproblemet enkelte av våre egenproduserte spillere har dratt på seg..

 

(Innlegget ble redigert 09.01.14 13:51)

Waliser
WaliserInnlegg: 1369
09.01.14 14:05

Herlig at Berre blir med videre. Karen er en stor inspirasjon og bidrar med god rutine i vår tropp som blir stadig yngre. Håper også at han får tid til å ta trenerkurs slik at han kan fortsette i klubben som trener, gjerne på juniorsiden da han legger opp. Selvom det vil nok da ca 20 år før det skjer.

Waliser
WaliserInnlegg: 1369
09.01.14 14:05
Jonasar: Fegor Ogude ferdig i Vålerenga

"Etter det VG forstår, vil overgangssummen ligge på rundt en million norske kroner."

Synd at vi ikke fikk mer for ham, men penger i kassa er penger i kassa.

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 14:08

At Berre signerer ny kontrakt henger utvilsomt sammen med at Ogude forlater oss. Spørsmålet er om noen annen vil forsvinne, slik at Solli får plass. Jeg tenker først og fremst på Hæstad.

Jonasar
JonasarInnlegg: 27204
09.01.14 14:33
Waliser: Synd at vi ikke fikk mer for ham, men penger i kassa er penger i kassa

tenkte litt det samme, hvor lang kontrakt hadde han igjen?

TonyDorigo
TonyDorigoInnlegg: 159
09.01.14 14:33

Berres kontraktsforlengelse har ingenting med et eventuelt salg av Ogude å gjøre. At det har drøyd med Berres kontrakt skyldes detaljer rundt hans rolle i klubben. Berre får nå noe ansvar for oppfølging av yngre spillere.

Ogude har ikke engang har bestått en legesjekk eller engang blitt enige om personlige betingelser med eventuell ny klubb.

stix10
stix10Innlegg: 1902
09.01.14 14:33
eriklar: Spørr igjen. Sesongkortsalget? Anyone?

200 fler enn i fjor på samme tidspunkt

stix10
stix10Innlegg: 1902
09.01.14 14:34
Jonasar: Fegor Ogude ferdig i Vålerenga   neste stopp Russland...

Det viktigste her er at vi ikke solgte han til en annen TL-klubb. Og tillegg kan vi ha fått en fin vidresalgsprosent på han, dersom han skulle bli motivert igjen

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 14:36
TonyDorigo: Berres kontraktsforlengelse har ingenting med et eventuelt salg av Ogude å gjøre. At det har drøyd med Berres kontrakt skyldes detaljer rundt hans rolle i klubben. Berre får nå noe ansvar for oppfølging av yngre spillere. Ogude har ikke engang har bestått en legesjekk eller engang blitt enige om personlige betingelser med eventuell ny klubb.

Tja. Kanskje du har rett, men jeg syns det er påfallende at alt dette skjer på en og samme dag, når begge deler har drøyd i mange måneder.

Uansett er jeg glad for at Berre signerer kontrakt, uavhengig av om Ogude blir eller ei.

stix10
stix10Innlegg: 1902
09.01.14 14:44

Må bare hente opp denne fra Jubileumstråden, sorry: 

exo_:Etter hva jeg vet, har Nielsen et ønske om å returnere. Og da forsvinner en del av problematikken omkring lønn, fordi da vil han være villig til å gå kraftig ned for å få det som han vil.

stix.10: Motsatt av hva jeg har hørt. Han var på vei til Eintracht Braunschwieg, men ble skadet, og er tilbake nå som innbytter. Trives svært godt i Salzburg, byen, folkene, lagkameratene osv. Kontrakten han er inne i nå sikrer også økonomien hans, nærmest, for resten av livet. Derfor tror jeg han er lite villig til å gå ned i lønn og skifte til TL.

Det som kan tale positivt er jo at han også nå sitter på benken da han absolutt bør spille, dersom han skal utvikle seg videre, så får håpe det taler til vår fordel. 

Så, håper jeg har feil, men har nok dessverre rett her også ;)

 

Denne går til deg også, engavif

(Innlegget ble redigert 09.01.14 14:45)

exo_
exo_Innlegg: 7020
09.01.14 15:24
stix10: Må bare hente opp denne fra Jubileumstråden, sorry:  exo_:Etter hva jeg vet, har Nielsen et ønske om å returnere. Og da forsvinner en del av problematikken omkring lønn, fordi da vil han være villig til å gå kraftig ned for å få det som han vil. stix.10: Motsatt av hva jeg har hørt. Han var på vei til Eintracht Braunschwieg, men ble skadet, og er tilbake nå som innbytter. Trives svært godt i Salzburg, byen, folkene, lagkameratene osv. Kontrakten han er inne i nå sikrer også økonomien hans, nærmest, for resten av livet. Derfor tror jeg han er lite villig til å gå ned i lønn og skifte til TL. Det som kan tale positivt er jo at han også nå sitter på benken da han absolutt bør spille, dersom han skal utvikle seg videre, så får håpe det taler til vår fordel.  Så, håper jeg har feil, men har nok dessverre rett her også ;)   Denne går til deg også, engavif

Hehe. Jeg skriver nok dobbelt så mange innlegg som dere andre til sammen her inne. At jeg tar feil iblant er en selvfølge.

Arntyfar
ArntyfarInnlegg: 274
09.01.14 16:22

Greit at Ogude forsvinner nå, selv om det ikke gir mye klingende mynt i kassa. Jeg regner med at lønna til Ogude nå går med på å lønne Solli?

Kalifern
KalifernInnlegg: 1140
09.01.14 16:24

Bojan, Børven og Ogude ut betyr vel at lønningsposten er betydelig redusert. Solli blir vel tilbudt en lavere lønn også.

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
09.01.14 16:50
Kalifern: Bojan, Børven og Ogude ut betyr vel at lønningsposten er betydelig redusert. Solli blir vel tilbudt en lavere lønn også.

3 utgiftsposter borte, men kanskje ikke dem man først ville sett ut døra.

Kalifern
KalifernInnlegg: 1140
09.01.14 17:03
Bear2nd: 3 utgiftsposter borte, men kanskje ikke dem man først ville sett ut døra.

Ogude har jeg ingen problemer med at forsvant. Har håpet på en overgang for ham i lang tid. Håper Calvo forsvinner i løpet av 2014 også.

Rekdal sa jo at Bojan måtte dra fordi klubben ikke ville bruke penger på midtbanespillere når de bare har én spiss. Nå har jo Ogude også forsvunnet ut døra, så da kan man vel regne med at det blir hentet inn en offensiv spiller?

(Innlegget ble redigert 09.01.14 17:04)

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
09.01.14 17:07
Kalifern: Ogude har jeg ingen problemer med at forsvant. Har håpet på en overgang for ham i lang tid. Håper Calvo forsvinner i løpet av 2014 også. Rekdal sa jo at Bojan måtte dra fordi klubben ikke ville bruke penger på midtbanespillere når de bare har én spiss. Nå har jo Ogude også forsvunnet ut døra, så da kan man vel regne med at det blir hentet inn en offensiv spiller?

Joda, har ikke no problem med hverken Bojan eller Ogude. Børven ville jeg gjerne beholdt, men forstår salget.

De jeg tenker på er trekløveret Muri,Hæstad og Hirschfeld som tilsammen tar opp en stor del av lønnsbudsjettet. Selvfølgelig ikke like lett å bli kvitt dem men...

ehall
ehallInnlegg: 22357
09.01.14 17:49

Bra Ogude finner andre jaktmarker. Ikke har han vært god nok på en stund, og om han skulle spilt måtte vi nesten hatt en ekstra oppdekking til suspensjonene som alltid kommer.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg