Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
zetta
zettaInnlegg: 12616
10.04.17 14:35

Etter min mening mangler de tre beste midtbanespillerne i VIF. RBK hadde også merket det om de manglet Konrad, Mikke og Skvirre.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30550
10.04.17 14:43
zetta: t Konrad, Mikke og Skvirre.

Midtsjø, mener du ?

Nemlig. Må ikke miste fatningen her. Skader på folk som vi ikke har bra erstattere for vil merkes.

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 37955
10.04.17 14:48
BigGeorge: Skader på folk som vi ikke har bra erstattere for vil merkes.

Med all mulig respekt, så synes jeg Vålerenga har gode nok midtbanespillere til å kunne demme for disse fraværene. Herman Stengel er jo et evigvarende monstertalent, og Ibrahim var der også. Disse to skal i utgangspunktet være mer enn gode nok for et lag som ønsker å kjempe høyt på tabellen, og i hvert fall mot Sandefjord.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30550
10.04.17 14:56
Lilleborg: Med all mulig respekt, så synes jeg Vålerenga har gode nok midtbanespillere til å kunne demme for disse fraværene. Herman Stengel er jo et evigvarende monstertalent, og Ibrahim var der også. Disse to skal i utgangspunktet være mer enn gode nok for et lag som ønsker å kjempe høyt på tabellen, og i hvert fall mot Sandefjord.

Ikke lett å være defensiv midtbane med to midtstoppere som mangler offensive kvaliteter (pasningsdyktighet,posisjonering og overblikk) Det skal sies.Vingbacker som ikke behersker et mer avansert pasningsspill.

Stengel kunne muligens prestert i et mer samspilt lag. Ibrahim mangler fullstendig autoritet i spillet og dessuten bevegelse.

(Innlegget ble redigert 10.04.17 14:59)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35888
10.04.17 14:57
Lilleborg: Herman Stengel er jo et evigvarende monstertalent,

Måten du legger dette fram på er bare flåsete og blir vanskelig å ta det seriøst. Ibrahim og Stengel har aldri spilt med hverandre før, derfor vil det ta tid. Ibrahim har også vært svak, og har bare blitt kastet rett inn i det, fra han kom på vinduet sin siste dag. Ingen tid til å trene å bli kjent med nye lagkamerater. Problemet vårt stikker dype enn at vi mangler midtbanen som har spilt i vinter. Men det er en faktor som er utslagsgivende. 

Vi kan ikke bortforklare alle problemer med at Lekven og Grindheim er skadet, men det er aldri optimalt å få så mange skader rett før seriestart, slik at man må spille med en helt ny midtbane som aldri har spilt med hverandre og så vidt trent sammen. 

 

Alle dere som godter dere over at det nå går dårlig, vil få se ett sterkere Vålerenga utover sesongen, så får vi se hvor langt det rekker. 

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 37955
10.04.17 14:59

Tror størsteparten av problemet deres er forsvaret. Eller mangel på gode nok spillere sådan. Men det har blitt nevnt altfor mange ganger her inne, så forstår hvis dere er lei av det. Kommentaren min var mest myntet på at jeg mener Vålerenga har såpass god og bred tropp at det skal være mulig å demme for eventuelle fravær.

Hvor du har fått det fra at jeg godter meg over at ting går dårlig nå sliter jeg litt med.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35888
10.04.17 15:05
Lilleborg: Tror størsteparten av problemet deres er forsvaret. Eller mangel på gode nok spillere sådan. Men det har blitt nevnt altfor mange ganger her inne, så forstår hvis dere er lei av det. Kommentaren min var mest myntet på at jeg mener Vålerenga har såpass god og bred tropp at det skal være mulig å demme for eventuelle fravær. Hvor du har fått det fra at jeg godter meg over at ting går dårlig nå sliter jeg litt med.

Vet i så fall ikke hva du driver med. Ser bare innlegg hvor du påpeker at forsvaret er dårlig og samtidig nevner du hver gang at det har blitt nevnt mange ganger. Hvis det var det som var hensikten med innlegget så er jeg enig. Forsvaret er for dårlig. 

 

. Det her sitter dypere enn at Grindheim og Lekven er skadet, men jeg har til tross for gårsdagen troen på at vi kommer til å løfte oss når de er tilbake. Skal ikke undervurdere viktigheten av ett fungerende midtbaneledd. Laget kommer til å henge bedre sammen, i stedet for at det er ett svært hull på midten som motstanderen kan spasere seg gjennom. 

(Innlegget ble redigert 10.04.17 15:05)

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 37955
10.04.17 15:08

Jeg er ikke uenig i det du skriver. Selvfølgelig kommer Vålerenga til å klatre på tabellen. Skulle bare mangle med den kvaliteten som er i troppen!

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35888
10.04.17 15:08
Lilleborg: Eller mangel på gode nok spillere sådan. Men det har blitt nevnt altfor mange ganger her inne, så forstår hvis dere er lei av det. Kommentaren min var mest myntet på at jeg mener Vålerenga har såpass god og bred tropp at det skal være mulig å demme for eventuelle fravær.

Du nevner i samme avsnitt at vi både har mangel på gode nok spillere og samtidig nevner du litt lenger ned at vi har en såpass god og bred tropp. Blir ikke det litt selvmotsigende?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 35888
10.04.17 15:09
Lilleborg: Jeg er ikke uenig i det du skriver. Selvfølgelig kommer Vålerenga til å klatre på tabellen. Skulle bare mangle med den kvaliteten som er i troppen!

Vi glemmer kanskje at vi en periode i fjor kjempet i bunnstriden, og sjansen for nedrykk var reell. 

Tror det sitter mye i hodet til gutta, dette er ett lag uten selvtillit. Deila har en stor jobb foran seg og det her er ikke noen "quick fix". Så er spørsmålet om tankefelterapeut løser den mentale floken, eller om Deila heller skulle prioritert å hente en midtstopper. Det er vel egentlig ett spørsmål som sier seg selv.

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 37955
10.04.17 15:11
InDeilawetrust: Du nevner i samme avsnitt at vi både har mangel på gode nok spillere og samtidig nevner du litt lenger ned at vi har en såpass god og bred tropp. Blir ikke det litt selvmotsigende?

Ja jeg skulle nok vært mer spesifikk. Mangelen på gode spillere mener jeg ligger i forsvaret. Bredden på midtbanen og på topp skal være mer enn god nok.

zetta
zettaInnlegg: 12616
10.04.17 15:35

Det er mange faktorer som konspirerer her. Ny midtbane, rødt kort, motstander som kanskje er bedre enn sitt rykte.

 Moldekampen blir viktig. Det trengs en god kamp der nå.

 Etter kommentarene å dømme så taper midtbanen mange dueller. Hvis laget ikke har tilgjengelig spillere som kan vinne dueller må laget senkes i banen. Det nytter ikke å stå høyt og tape dueller

Fishstick
FishstickInnlegg: 25557
10.04.17 15:38
InDeilawetrust: Ibrahim har også vært svak, og har bare blitt kastet rett inn i det, fra han kom på vinduet sin siste dag. Ingen tid til å trene å bli kjent med nye lagkamerater.

Tror det bare er å bli vant til dette først som sist. Ibrahim må jo være noe av det mest misforståtte talentet i norsk fotball på lenge. Skulle bli City-stjerne, men måtte ta til takke med norsk fotball - og har vel ikke klart å markere seg nevneverdig overhodet. Tror iallefall jeg har til gode å se han dominere en midtbane i TL.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 15685
10.04.17 16:56
Kokuhaku: Jeg synes du bommer ganske kraftig med ditt forrige innlegg. I norsk sammenheng gjorde Deila en stor jobb med Godset og var ubeseiret de kampene han ledet på slutten av fjorårssesongen. I tillegg har vi gjort det godt i treningskamper resultatmessig og mulig spillemessig (jeg har så ingen av dem, men responsen var god blant flere her). Når det gjelder spillerlogistikken du tar opp, er ikke det det eneste av betydning. Det som var særlig viktig, var at Moa (og vi kjenner all potensialet hans) var frisk og viste form. I tillegg viste Nakkim gode takter på slutten av fjorårssesongen og her kunne/kan vi få en etterlengtet kvalitetsstopper). Baksiden mtp. forsvaret er selvfølgelig tapet av Wæhler og adekvat erstatter. Og det jeg lurer på, ettersom du liksom skal latterligjøre medaljehåpet, er hvem disse presumptivt overlegne lagene er. Rosenborg holder på med sitt. Bak dem venter ikke akkurat de mest fryktinngytende lagene, og på papiret har ingen av dem et bedre offensivt arsenal enn det Vålerenga kan skilte med. Til nå har for øvrig verken Odd, Godset eller Molde imponert de heller. Det er mulig jeg jinxer fælt ved å si det: Jeg tror og håper vi har brukt opp kløneknota for en stund nå. Og så er det et poeng at de to tiltenkte på midten ikke har fått spilt ennå. I tillegg har Fredheim Holm blitt skadet og det samme med Moa som måtte stå over mot Haugesund.

Naturligvis, du har jo hevet deg på VIF-hypen, men ignorerer fullstendig VIFs åpenbare svakheter i duell- og forsvarsspill og klarer ikke argumentere for hvordan Deila eller Moa skal løse det. Samme naive holdningen som presse-Norge har vist ovenfor prosjekt-Deila. Det er greit nok fra supportere, men rart at media ikke har satt større spørsmålstegn rundt de taktiske, fysiske, mentale og defensive svakhetene til VIF.

VIF har ikke bare vært klønete så langt i år. De har vært svake. Tapet mot Sandefjord var fortjent. De fortjente maks ett poeng mot Haugesund, mens det ikke hadde vært ufortjent med uavgjort mot Viking også. Det fremstår ikke som noe bedre lag enn i fjor.

Johninho2
Johninho2Innlegg: 37653
10.04.17 17:10

Merkelig å kalle det som skjedde i Haugesund for en tabbe av Sandberg. Det er jo bare uflaks at det er en tue rett foran idet han skal slå ballen vekk. Provoserer meg at folk er så korttenkte.

Den i går var en tabbe som kom som en konsekvens av det mildt sagt elendige forsvarsspillet som utvises foran Sandberg. Han er faktisk den eneste som gjør noe for å hindre baklengs der. At Kastrati får stå alene og sleivheade inn ballen i neste øyeblikk er grunn til trekk i lønna for de involverte. Litt som om en vanlig person skulle gå hjem etter halve arbeidsdagen og kreve full lønn.

Prosjekt Deila kommer skjevt ut og mye av skylden for det ligger i at man ikke klarer å erstatte klubbens beste forsvarer i overgangsvinduet selv om man visste at det kom til å være et tomrom der i god tid før. Det er rett og slett en skandale at man ikke har gjort noe med det.

(Innlegget ble redigert 10.04.17 17:12)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4326
10.04.17 17:17
Solvgutt1: Naturligvis, du har jo hevet deg på VIF-hypen, men ignorerer fullstendig VIFs åpenbare svakheter i duell- og forsvarsspill og klarer ikke argumentere for hvordan Deila eller Moa skal løse det. Samme naive holdningen som presse-Norge har vist ovenfor prosjekt-Deila. Det er greit nok fra supportere, men rart at media ikke har satt større spørsmålstegn rundt de taktiske, fysiske, mentale og defensive svakhetene til VIF. VIF har ikke bare vært klønete så langt i år. De har vært svake. Tapet mot Sandefjord var fortjent. De fortjente maks ett poeng mot Haugesund, mens det ikke hadde vært ufortjent med uavgjort mot Viking også. Det fremstår ikke som noe bedre lag enn i fjor.

Aller først må jeg si du er veldig tidlige ute med dine dommer over et lag med mange utskiftninger.

Siden det er den urealistiske hypen - etter ditt skjønn - som er ditt hovedanliggende her, hører det for øvrig med at "hypen" (jeg er ikke enig i at det har vært det slik du beskriver det, og jeg er ikke enig at det var panneklaskende urealistisk å ta sikte på medalje) dels baserte seg på defensive forsterkninger som en forutsetning. Det er bare å se i de aktuelle trådene, og man antok nærmest at klubben ville kjøpe en bedre stopper enn det vi har. Men det kom ikke, og det har blitt møtt med stor kritikk. Du plukker bare ut det som passer din agenda. Supporterne (antar du sikter til de her) fremstiller du som naive basert på hva? Det er jo akkurat skepsisen til forsvaret som har blir fremhevet av VGDs Vålerenga-supportere.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
10.04.17 17:43
Johninho2: Merkelig å kalle det som skjedde i Haugesund for en tabbe av Sandberg. Det er jo bare uflaks at det er en tue rett foran idet han skal slå ballen vekk. Provoserer meg at folk er så korttenkte.

Ballen spratt vel i stamfoten hans? Så joda, det var en tabbe.

Det er to svake involveringer av Sandberg, men i mine øyne så er det ingen grunn til å bytte enda. Han skal være en bedre keeper enn Falch. Men dersom han fortsetter med slike kampavgjørende involveringer utover våren så bør Falch få prøve seg.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
10.04.17 17:45
Johninho2: Merkelig å kalle det som skjedde i Haugesund for en tabbe av Sandberg. Det er jo bare uflaks at det er en tue rett foran idet han skal slå ballen vekk. Provoserer meg at folk er så korttenkte.

Selvfølgelig er det en tabbe av Sandberg. Det var heller ikke en tue ballen gikk i, men Sandbergs venstre fot.
Når Sandberg selv har gått ut og tatt all skyld for den tabben så er det vel ingen grunn til å prøve å forsvare ham?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corio
CorioInnlegg: 1614
10.04.17 17:48

Ta det ikke så tungt. Sølvgutten har tatt opp stafettpinnen etter Exo og lever for å provosere. (Hvor har det blitt av gode, gamle Exo forresten? Savner hans rabiate logikk og totale mangel på selvinnsikt.)

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30550
10.04.17 18:44

Kjipt å taåe i går, men jeg er egentlig mer bekymret for tilskuer-oppslutningen. Er den et tegn på at folk flest mistet troen da Rekdal mislykkedes ?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7060
10.04.17 19:29

Lurer litt på om det er sjanse for at Grindheim og Lekven er spilleklare mot Molde?? I såfall kan jo Lekven prøves som midtstopper kanskje,får fnatt av bare å tenke på hvilke forssvarsspillere vi har tilgjengelig i denne troppen

borbje
borbjeInnlegg: 16156
10.04.17 19:40

Taper vi I Molde , bør vi ut på ny trenerjakt 

 

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4326
10.04.17 19:51
Corio: Ta det ikke så tungt. Sølvgutten har tatt opp stafettpinnen etter Exo og lever for å provosere. (Hvor har det blitt av gode, gamle Exo forresten? Savner hans rabiate logikk og totale mangel på selvinnsikt.)

Jeg har nok fartstid på vgd til at jeg lett gjenkjenner en provokatør, i alle fall en en så åpenbar en som Sølvgutten. Langt på vei avdelingens ekvivalent til Kul_Djevel :) Men de kan være greie å diskutere med så lenge man ikke lar seg affisere.

(Innlegget ble redigert 10.04.17 19:53)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
10.04.17 19:53
borbje: Taper vi I Molde , bør vi ut på ny trenerjakt

Molde bør dere slå lett. 

De evnet ikke engang utfordre oss på en møkkadag på Lørdag.

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 3977
10.04.17 19:54
borbje: Taper vi I Molde , bør vi ut på ny trenerjakt

Regner med at du bare tuller her :)

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 15685
10.04.17 19:55
Kokuhaku: Aller først må jeg si du er veldig tidlige ute med dine dommer over et lag med mange utskiftninger. Siden det er den urealistiske hypen - etter ditt skjønn - som er ditt hovedanliggende her, hører det for øvrig med at "hypen" (jeg er ikke enig i at det har vært det slik du beskriver det, og jeg er ikke enig at det var panneklaskende urealistisk å ta sikte på medalje) dels baserte seg på defensive forsterkninger som en forutsetning. Det er bare å se i de aktuelle trådene, og man antok nærmest at klubben ville kjøpe en bedre stopper enn det vi har. Men det kom ikke, og det har blitt møtt med stor kritikk. Du plukker bare ut det som passer din agenda. Supporterne (antar du sikter til de her) fremstiller du som naive basert på hva? Det er jo akkurat skepsisen til forsvaret som har blir fremhevet av VGDs Vålerenga-supportere.

Nei, det du sier her er rett og slett ikke korrekt. Det har ikke vært noen forbehold. Ja, man har vært kritiske til forsvaret, men VIF som medaljekandidat har vært sagt helt fram til seriestart.

Men det er bra at dere nå har innsett at dere ikke er en medaljekandidat. Lag som RBK, Molde, Brann og Sarpsborg er klart bedre, mens lag som Odd, Godset og Haugesund også er større favoritter enn VIF. Vær fornøyd med en plass på øvre halvdel dere. Da har Deila gjort en ok jobb.

unitedkid1902
unitedkid1902Innlegg: 39393
10.04.17 19:55
Buldogg37: Regner med at du bare tuller her :)

Håper i hvert fall det.

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 3977
10.04.17 19:58
unitedkid1902: Håper i hvert fall det.

Mannen virker for oppegående ellers til at det kan være noe annet :)

 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 30550
10.04.17 19:59
borbje: Taper vi I Molde , bør vi ut på ny trenerjakt

Husker du hva Frankie Goes To Hollywood sang ?Det var i året 1983 da vant Enga gull.

Relax don't do it
When you want to go to it
Relax don't do it
When you want to come
Relax don't do it

(Innlegget ble redigert 10.04.17 20:02)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4326
10.04.17 20:09
Solvgutt1: Nei, det du sier her er rett og slett ikke korrekt. Det har ikke vært noen forbehold. Ja, man har vært kritiske til forsvaret, men VIF som medaljekandidat har vært sagt helt fram til seriestart. Men det er bra at dere nå har innsett at dere ikke er en medaljekandidat. Lag som RBK, Molde, Brann og Sarpsborg er klart bedre, mens lag som Odd, Godset og Haugesund også er større favoritter enn VIF. Vær fornøyd med en plass på øvre halvdel dere. Da har Deila gjort en ok jobb.

Nei da, det er du som roter. Det er bare å bla gjennom klubbtråden, så ser du omfanget av medaljesnakk og behovet for å bedre forsvaret.

Du valser inn her og svinger med sverdet etter tre runder. Og det du angriper er mest av alt bare din egen stråmann.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg