Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
Pugachev

Innlegg: 15079
Pugachev
22.04.17 23:46

Jeg har sett alle kampene til VIF og er enig med KingKongHalvor. Men dere er gode offensivt. Bakover var det dårlig i fjor og lite har skjedd. Litt merkelig egentlig. For vår del, så tror jeg vi blir å finne i bunnen også i år.

Deila

Innlegg: 41666
Deila
22.04.17 23:49

Medalje er nok ikke mulig etter denne starten, men med full klaff og hvis vi starte å sanke poeng fra og med imorgen mot Sogndal kan vi klare 4 plassen. I det minste være med i kampen om den.

Deila

Innlegg: 41666
Deila
22.04.17 23:54
KingKongHalvor: Sorry, men her er du helt ute av kurs.

Ting snur frytelig fort i fotball, og spesielt i Eliteserien hvor alle slår alle. Det er ikke sånn at vi har 4 stabile lag som er i toppen hvert år som for eksempel i England. Lagene i medaljekampen kommer til å snuble mer enn 1 gang fremover for å si det sånn. Vi får se til sommeren. Er selvsagt enig i at det er en dristig påstand sånn som ting ser ut nå. Tar vi jevnlig med 3 poengere frem mot sommeren er situasjonen brått en annen.

KingKongHalvor

Innlegg: 55071
KingKongHalvor
22.04.17 23:56
Deila: kan vi klare 4 plassen. I det minste være med i kampen om den.

Jeg følger ikke så voldsomt med på fotball lenger, men er det virkelig en reell kamp om denne plassen?

Deila

Innlegg: 41666
Deila
22.04.17 23:58
KingKongHalvor: Jeg følger ikke så voldsomt med på fotball lenger, men er det virkelig en reell kamp om denne plassen?

Kamp om å få 4 plass og  Europa kvall er det vel? 

KingKongHalvor

Innlegg: 55071
KingKongHalvor
22.04.17 23:58
Deila: Tar vi jevnlig med 3 poengere frem mot sommeren er situasjonen brått en annen.

Joda, men det er ikke mye som tyder på det akkurat nå, vi klarte faktisk ikke å slå en av de klareste dumpekandidatene på hjemmebane.

Men det er seff lov å håpe...

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 00:04
KingKongHalvor: Joda, men det er ikke mye som tyder på det akkurat nå, vi klarte faktisk ikke å slå en av de klareste dumpekandidatene på hjemmebane. Men det er seff lov å håpe...

Av de såkalte ekspertene er Sandefjord sett på som en dumpekandidat ja. Alikevell slo de KBK som Brann tapte mot. I denne ligaen kan alle slå alle lag. Det er jo helt bingo. Jeg er enig med deg i at det er urealistisk sånn som ting ser ut nå, men det kan snu veldig fort. Sandefjord har plukket 6 poeng de og for alt vi vet kan de havne midt på tabellen og trygg grunn. Når det er sagt, så forsvarer det på ingen måte den elendige kampen vi spilte mot de. 

 

Det er lov å håpe, og det er det jeg gjør, og som jeg skrev i første innlegg at vi må fortsette å gjøre. Om det er realistisk er en annen sak, men jeg tror og har troen. 

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 00:07

Hvis ikke får vi akseptere at det kanskje blir en sesong midt på tabellen i år. Deila har ikke hatt mange kamper og treninger med dette laget. Han må få en hel sesong i det minste. Og et par overgangsvinduer. 

(Innlegget ble redigert 23.04.17 00:08)

KingKongHalvor

Innlegg: 55071
KingKongHalvor
23.04.17 00:11
Deila: Av de såkalte ekspertene er Sandefjord sett på som en dumpekandidat ja. Alikevell slo de KBK som Brann tapte mot. I denne ligaen kan alle slå alle lag. Det er jo helt bingo. Jeg er enig med deg i at det er urealistisk sånn som ting ser ut nå, men det kan snu veldig fort. Sandefjord har plukket 6 poeng de og for alt vi vet kan de havne midt på tabellen og trygg grunn. Når det er sagt, så forsvarer det på ingen måte den elendige kampen vi spilte mot de.    Det er lov å håpe, og det er det jeg gjør, og som jeg skrev i første innlegg at vi må fortsette å gjøre. Om det er realistisk er en annen sak, men jeg tror og har troen.

Det du sier er at det er en bingoliga, hvor alle slår alle. Hvorfor var forventningene til Vålerenga da større enn til KrSund og Sandefjord? Eller Stabæk for den saks skyld, de har nesten vært konk de siste 5-6 årene, men klarer det vi ikke klarer, neste hvert eneste år.

Hvorfor er vi da skuffet etter bare 3 poeng på 4 runder, hvis det er sånn at alle slår alle?

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 00:28
KingKongHalvor: Det du sier er at det er en bingoliga, hvor alle slår alle. Hvorfor var forventningene til Vålerenga da større enn til KrSund og Sandefjord? Eller Stabæk for den saks skyld, de har nesten vært konk de siste 5-6 årene, men klarer det vi ikke klarer, neste hvert eneste år. Hvorfor er vi da skuffet etter bare 3 poeng på 4 runder, hvis det er sånn at alle slår alle?

Prøver du å benekte at alle slår alle nå? Det er jo bare å se på resultatene til nå og i de forrige sesongene det. Alle slår stort sett alle, kanskje med unntak av Rosenborg. 

Forventningene til Vålerenga er større fordi vi er en stor klubb. Vi har ikke vært noen toppklubb på flere sesonger og stort sett ligget å vaket midt på tabellen. Alikevel blir vi nesten tippet topp 5 hvert bidige år av avisene. Fordi vi er en storklubb fra hovedstaden som mange forventer mye av. Forventningene har vel vært for stor i forhold til evnen omtrent hvert år. Det samme har nok skjedd før denne sesongen. 

 

Det tar ikke lang tid før vi begynner å snakke om medalje, det skjedde for ikke så mange sesonger siden under Rekdal når vi lå på medaljeplass til sommeren. Det kan fortsatt skje i år også det. 

 

Det jeg mente med KrSund var at de slo Brann, som antas å være en medaljekandidat. Mens KrSund var spådd på nedrykksplass av omtrent samtlige før sesongen. Det er poenget mitt med at alle kan slå alle i denne ligaen. 

 

Hva kommer til Stabæk må man jo si at det jobbes utrolig godt der. 3 plassen de fikk var jo Bob Bradley sin fortjeneste samtidig som Inge Andre Olsen er flink til å hente gode bosman spillere. Nå i år har de gjort det godt med mange unge lokale spillere og har en trener som kommer fra deres eget system og har vært i klubben i flere år. Litt usikker på hvorfor du dro inn de, men de er ikke fra hovedstaden og opplever ikke samme press og trykk som vi gjør i Vålerenga. Derfor kan de jo også få jobbe i fred og bygge ting over tid. I vår klubb får man jo hodet kappet av etter 4 runder. Avisene skriver side opp og side ned om "Vålerenga krisen" før vi har rundet mai. De har ikke skrevet det ordrett, men det kommer nok snart hvis vi går på ett tap til. 

 

Jeg tror vi må få inn en sportsdirektør som kan hjelpe til med å finne gode spillere. 

KingKongHalvor

Innlegg: 55071
KingKongHalvor
23.04.17 00:40
Deila: Derfor kan de jo også få jobbe i fred og bygge ting over tid.

Ikke for å lage noen stor diskusjon om Stabukk, men de har ikke akkurat drevet med dette de siste årene. Bradley hentet inn 10-12 spillere helt på tampen av vinduet, og tok medalje.

Vi har ikke klar å hente en midtstopper bedre enn Nakkim eller Näsberg på 9 mnd.

Hvis det er SÅ vanskelig å drive en fotballklubb i Oslo, som svært få bryr seg om, kontra det å drive en skakkjørt klubb i Bærum, som enda færre bryr seg om, da er det kanskje like greit å legge ned bruket?


Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 00:53
KingKongHalvor: Vi har ikke klar å hente en midtstopper bedre enn Nakkim eller Näsberg på 9 mnd. Hvis det er SÅ vanskelig å drive en fotballklubb i Oslo, som svært få bryr seg om, kontra det å drive en skakkjørt klubb i Bærum, som enda færre bryr seg om, da er det kanskje like greit å legge ned bruket?

Jobben med å hente en midtstopper er under en hver kritikk. Denne klubben har blitt drevet med økonomisk doping i alle år og blitt drevet på feil måte. Nå som vi endelig har fått inn en trener som ikke kaster rundt seg med millionene og henter avdankede spillere med millionlønninger. Som i stedet er opptatt av å utvikle noe over tid, så kan vi i det minste gi mannen litt tid. Administrasjonen vår har vært helt på tur den også. Nå har vi fått inn Espeseth som sammen med Deila bygde opp Godset til den stabile toppklubben de har blitt idag. Før det var Espeseth i Rosenborg. Ting ser på papiret bedre ut enn  på lenge, og den kompetansen vi har i klubben nå tør jeg å påstå at vi aldri har hatt. Klubben har aldri vært mer profesjonell heller med ernæringsfysolog og you name it. Er ikke så lenge siden vi skrev kontraktene på pølsepapir oppe på Valle. 

 

Det er ingen automatikk i at Espeseth og Deila skal få til det samme her som de gjorde i Godset. Hvis de faktisk får til det ingen har fått til før de. Å bygge Vålerenga til en økonomisk selvstendig klubb som står på egne bein og kjemper om medaljer hvert år. Så er det helt fantastisk. Skulle de mislykkes, så har jeg ikke peiling på hvem som eventuelt skal få det til. Det er ikke lett å lykkes i Vålerenga. Presset blir enormt. Trenere prøver å kjøpe seg til suksess fordi de har dårlig tid, og det har aldri fungert for oss. Nå har vi en trener som ønsker å utvikle noe over tid, kanskje i ett perspektiv på 3-4 år. Gi det i det minste litt tid. 

KingKongHalvor

Innlegg: 55071
KingKongHalvor
23.04.17 01:19
Deila: Jobben med å hente en midtstopper er under en hver kritikk. Denne klubben har blitt drevet med økonomisk doping i alle år og blitt drevet på feil måte. Nå som vi endelig har fått inn en trener som ikke kaster rundt seg med millionene og henter avdankede spillere med millionlønninger. Som i stedet er opptatt av å utvikle noe over tid, så kan vi i det minste gi mannen litt tid. Administrasjonen vår har vært helt på tur den også. Nå har vi fått inn Espeseth som sammen med Deila bygde opp Godset til den stabile toppklubben de har blitt idag. Før det var Espeseth i Rosenborg. Ting ser på papiret bedre ut enn  på lenge, og den kompetansen vi har i klubben nå tør jeg å påstå at vi aldri har hatt. Klubben har aldri vært mer profesjonell heller med ernæringsfysolog og you name it. Er ikke så lenge siden vi skrev kontraktene på pølsepapir oppe på Valle.    Det er ingen automatikk i at Espeseth og Deila skal få til det samme her som de gjorde i Godset. Hvis de faktisk får til det ingen har fått til før de. Å bygge Vålerenga til en økonomisk selvstendig klubb som står på egne bein og kjemper om medaljer hvert år. Så er det helt fantastisk. Skulle de mislykkes, så har jeg ikke peiling på hvem som eventuelt skal få det til. Det er ikke lett å lykkes i Vålerenga. Presset blir enormt. Trenere prøver å kjøpe seg til suksess fordi de har dårlig tid, og det har aldri fungert for oss. Nå har vi en trener som ønsker å utvikle noe over tid, kanskje i ett perspektiv på 3-4 år. Gi det i det minste litt tid.

Jeg har ikke hastverk, jeg var på min første Vålengakamp i 1973, litt prematurt, men begynte å gå fast på kamper selv rundt 1980. Så jeg har vært gjennom det som har vært av regimer og revolusjoner.

At Deila kommer nå og skal bygge noe over tid er ikke noe nytt. 

Jeg har ikke noe hastverk, denne diskusjonen startet med at du hevdet at vi kunne være i medaljestriden allerede i sommer, noe jeg protesterte mot. Og det gjør jeg fortsatt.

Men jeg forventer heller ikke medalje før om 2-3 år.

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 01:49
KingKongHalvor: Jeg har ikke noe hastverk, denne diskusjonen startet med at du hevdet at vi kunne være i medaljestriden allerede i sommer, noe jeg protesterte mot. Og det gjør jeg fortsatt.

 Jeg skrev at vi allerede i år kunne klare medalje, selv om det er svært lite sannsynlig. At vi er i medaljestriden allerede til sommeren er det nok enda mindre sannsynlighet for. Det er uansett ikke umulig. Nå er det 6 poeng opp til medalje, og da er alt mulig :-)

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 01:50
KingKongHalvor: Men jeg forventer heller ikke medalje før om 2-3 år.

Jeg tror egentlig ikke vi er så veldig uenige. Jeg forventer heller ikke at det skal skje før 2-3. Det er nok heller ikke mulig før om rundt 2-3 år. Da må Deila klare det hvis han skal holde ord. 

dalagubbe

Innlegg: 8687
dalagubbe
23.04.17 11:03

Med det forsvaret forventer jeg ingenting annet enn tap,sorry vi taper idag også,vær realistisk,slutt å drømme foran hver kamp,vi må innse at vi ikke holder et bra nok nivå,så enkelt er det.

engafever

Innlegg: 21183
engafever
23.04.17 11:39
dalagubbe: Med det forsvaret forventer jeg ingenting annet enn tap,sorry vi taper idag også,vær realistisk,slutt å drømme foran hver kamp,vi må innse at vi ikke holder et bra nok nivå,så enkelt er det.

Spille kampen først da før man kan si resultatet! Men, er redd Sogndal kommer til å ligge i forsvar og prøve på kontringer, hvis de da ikke vil overraske og gå rett i angrep pga. vårt noe usikre forsvar.

Jeg tipper 2-0 til Enga.

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 19:51

Deilig med 3 poeng. Gratulerer til alle i Vålerenga.

zetta

Innlegg: 13572
zetta
23.04.17 19:57

Puuh! DEN var viktig! Pusterom

borbje

Innlegg: 19041
borbje
23.04.17 20:01

Deilig 

engafever

Innlegg: 21183
engafever
23.04.17 20:48

Veldig Deila med tre poeng!! Men, skulle ønske det kom flere på kamp. Ca. 5800 er ikke mye å skryte av...men bra trøkk fra Bendit, så all honnør til de.

BigGeorge

Innlegg: 31858
BigGeorge
23.04.17 21:02

Huttetu for en kald fornøyelse. Tre poeng gir litt ro og nattesøvn for gutta.

Men Sogndal var grisedårlige og takk for det.

dzk

Innlegg: 14045
dzk
23.04.17 21:59

Deilig kamp. Veldig deilig å se Tollås i dag. Han har tatt seg selv i nakken og leverte den kanskje beste kampen vi har sett av han, bunnsolid defensiv og rydder tilogmed opp når medspillere roter seg bort.

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 22:57
dzk: Deilig kamp. Veldig deilig å se Tollås i dag. Han har tatt seg selv i nakken og leverte den kanskje beste kampen vi har sett av han, bunnsolid defensiv og rydder tilogmed opp når medspillere roter seg bort.

Helt enig. I dag var Tollås solid. Det sammen var Lekven og Grindheim på midtbanen. Da kommer resten av seg selv. 

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 22:57

Odd tapte mot Viking i dag og det bør være gode muligheter for å slå de neste helg. 

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
23.04.17 23:06

Deilig Deilig Deila seier :)

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
23.04.17 23:07

Hvor er det blitt av Oslo1913?

BigGeorge

Innlegg: 31858
BigGeorge
23.04.17 23:21
CapoConsigliere: Hvor er det blitt av Oslo1913?

Det kan du spørre om. Jeg spør heller hvor lenge blir han borte denne gang.

Bear2 også borte og det har han vært lenge tror jeg.

(Innlegget ble redigert 23.04.17 23:24)

Deila

Innlegg: 41666
Deila
23.04.17 23:26
CapoConsigliere: Hvor er det blitt av Oslo1913?

Borte fra klansforumet også, så det er et godt spørsmål. 

svenna99

Innlegg: 11207
svenna99
23.04.17 23:53

Ikke for å være negativ på en kveld som denne, var masse positivt å spore, med defensiv trygghet, en midtbane som styrer det meste, og enda en goal av Finne. Men må si det bekymrer meg at Zahid virker å være helt på tur. Uvenn med ballen, pasninger uten addresse, ikkeno driv fremover. Hva er greia?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg