Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
borbje

Innlegg: 19041
borbje
26.06.17 19:22

Jeg driter egentlig I hvor spillerne våre går hen bare vi får masse spenn for de og god videresalgsavtale 

KingKongHalvor

Innlegg: 56783
KingKongHalvor
26.06.17 20:01
Deila: Blir spennende å følge Zahid ute hvis han drar. Ingen tvil om at det er potensiale der hvis han stabiliserer seg på ett høyt nivå gjennom en hel sesong.

Helt nydelig spiller, en av mine virkelige favoritter, men jeg er litt i tvil om han kommer til å lykkes på noe særlig høyere nivå enn dette. Syns han er ganske ustabil, og egentlig har han ikke blitt noe særlig bedre enn han var for 2-3 år siden. Dette kan seff endres ved bedre nivå og større utfordringer.

Håper det beste for ham uansett da, men hadde ønsket at han ble på Valle ut karrieren.

svenna99

Innlegg: 11232
svenna99
26.06.17 21:57

Jeg tror faktisk Zahid kan være en type spiller som gjør det bedre med bedre medspillere. Synes ofte det virker som han er et par steg foran de andre offensive hos oss, og at det er derfor det stopper litt opp.

Everenga

Innlegg: 8410
Everenga
27.06.17 12:59
GLarsen: Han kan jo f.eks gå til Genk eller en lignende klubb som har et visst rykte på seg for å utvikle spillere slik Sander Berge gjorde. Ja Zahid er eldre og alt det der men kommer man seg til "riktig" klubb er veien videre ofte mye enklere

Det er der jeg ikke tror den riktige klubben finnes. I eliteserien får han såpass mange muligheter siden nivået er så labert at den høye feilprosenten lettere oversees. Berge holdt et helt annet nivå. Jeg kan ikke se at Zahid har tatt steg siden partnerskapet med Kjartanson og tror at norsk eliteserie er omtrent riktig nivå for ham. Berge på den annen side var alt for god for norsk fotball.

Skrtel

Innlegg: 10319
Skrtel
27.06.17 13:11

Rent ferdighetsmessig er jeg ikke tvil om at Zahid kan lykkes på et høyere nivå, problemet er jo at han spiller i kanskje den vanskeligste posisjonen man kan spille. Han må finne en klubb der han kan passe inn i en formasjon, en klubb som er villig til å satse på han, samtidig som nivået ikke kan være for høyt. Nederland fremstår sånn i utgangspunktet som det mest fornuftige hva gjelder sportslig nivå, så gjelder det å finne rette klubb. Blir vel fort til at han kommer til en klubb som bruker han i en annen posisjon (kantrolle), og der er jeg redd han fort kan komme til å slite mer.

GLarsen

Innlegg: 4173
GLarsen
27.06.17 14:57
Everenga: Det er der jeg ikke tror den riktige klubben finnes. I eliteserien får han såpass mange muligheter siden nivået er så labert at den høye feilprosenten lettere oversees. Berge holdt et helt annet nivå. Jeg kan ikke se at Zahid har tatt steg siden partnerskapet med Kjartanson og tror at norsk eliteserie er omtrent riktig nivå for ham.

Du sier det jo litt selv her, partnerskapet med Kjartansson. Hva har vi hatt på spissplass siden den gang, mer eller mindre "skrot"  samt en Moa totalt ute av form

 

Enig med Svenna i at han må få prøve seg med bedre medspillere og ikke minst mot bedre motspillere for i det hele tatt å ha muligheten til å utvikle seg for slik det er nå står det dønn stille

 

Det fine med å slippe han nå er han får prøvd seg og funker det ikke så er han velkommen tilbake når som helst, i motsetning til enkelte andre, og han vil nok også ønske å returnere til oss i og med at vi har gitt han mulighet, tillit og ikke minst mulighet til å prøve seg et annet sted. Litt som med Moa men forhåpentligvis kommer han tilbake med en kropp som fortsatt fungerer da

GLarsen

Innlegg: 4173
GLarsen
27.06.17 17:34

Ok, "skrot" er ikke en benevnelse jeg liker å bruke på egne spillere, selvkritikk for den men poenget er det samme

BigGeorge

Innlegg: 34196
BigGeorge
27.06.17 22:11

Vår gamle bekjent Kamer Q er aktuell for Viking. Hvis vi fikk en kebab for hver klubb han signerer for....

RickiBK

Innlegg: 72334
RickiBK
27.06.17 22:15
BigGeorge: Hvis vi fikk en kebab for hver klubb han signerer for....

Så hadde vel hele vestbredden gått mette hjem etter hver kamp?

ehall

Innlegg: 23867
ehall
27.06.17 22:44

Vi kjenner Kamer Qaka, han er beskjeden og ydmyk og går gjerne til en klubb i store problemer, så han kan hjelpe dem ;)

BigGeorge

Innlegg: 34196
BigGeorge
27.06.17 22:50
ehall: Vi kjenner Kamer Qaka, han er beskjeden og ydmyk og går gjerne til en klubb i store problemer, så han kan hjelpe dem ;)

Kamer-at den gode hjelper.

du sier noe !

zetta

Innlegg: 15001
zetta
28.06.17 00:33

Vil heller ha Hovland enn Horn. Hovland er mye raskere og supplerer Nation. Hovland kan også forsøkes på defensiv midtbane hvis det skulle knipe der. Forren burde være en mulighet hvis han ikke har tenkt å legge opp. Vi trenger å få inn masse fysikk og helst hurtighet også.

 De to store svakhetene med dagens VIF er 1. fysikk i dueller og på dødball  2. store rom som oppstår bakover når vi presser høyt

norball

Innlegg: 4952
norball
28.06.17 10:32

Nei, få Jørgen Horn hjem. 10 år for sent, men bedre sent enn aldri. 

lsklars

Innlegg: 113206
lsklars
28.06.17 10:35
BigGeorge: år gamle bekjent Kamer Q er aktuell for Viking

Vil han rykke ned å spille Obos? 

Ny klubb igjen neste år da. 

KongBob

Innlegg: 39885
KongBob
28.06.17 10:47
lsklars: Vil han rykke ned å spille Obos?

Den fete dama har ikke begynt å varme opp stemmebåndet ennå, så det er litt tidlig å begynne å selge bjørneskinn...

Selv om det ser helsvart ut for Viking pr. nå både når det gjelder poeng og økonomi...

BigGeorge

Innlegg: 34196
BigGeorge
28.06.17 17:03

Klubbløs Singh trener med Vålerenga.

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 17:21
BigGeorge: Klubbløs Singh trener med Vålerenga.

Adama Diomande trener også med oss, men er vel ikke noe nytt at spillere i utlandet trenere med oss i ferien. 

jackblack

Innlegg: 14573
jackblack
28.06.17 17:42
Deila: Adama Diomande trener også med oss, men er vel ikke noe nytt at spillere i utlandet trenere med oss i ferien.

Singh er en lei kamel å svelge. 

Han har ikke akkurat vært snill med oss i sine omtaler. 

Men han og Abdi er jo gode kompiser og det skader definitivt ikke å ha høyere nivå på treningene og det får du av å ha hospiterende "klassespillere" innom. 

 

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 17:44
jackblack: Singh er en lei kamel å svelge.  Han har ikke akkurat vært snill med oss i sine omtaler.  Men han og Abdi er jo gode kompiser og det skader definitivt ikke å ha høyere nivå på treningene og det får du av å ha hospiterende "klassespillere" innom.

Hadde det vært opp til meg, skulle han ikke fått lov til å sette sin fot på vårt treningsfelt, men vi får vel bare akseptere det så lenge vi slipper å se han i den blå drakten igjen. 

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 18:23

Stengel har forresten fått kontraktforslag fra klubben, men det går rykter om at han ikke vil signere den og krever mer spilletid. Han skal tydeligvis ønske ett krav med lovnader om antall kamper i kontrakten for å signere. Er en på klansforumet som melder dette via sine kilder i klubben, men det bør nok tas med en klype salt. Jeg kan skjønne at han ønsker å spille fast i den alderen han er i, men krav om spilletid i kontrakten høres rart ut.

Med Jim Solbakken som agent er det kanskje ikke så rart likevel. Ryktene sier at Stengel har blitt enig med ny klubb i Skandinavia, og at det bare er ett spørsmål om de skal kjøpe Herman  i sommer eller signere han gratis etter sesongen. 

Kjenner man Slim Jim Solbakken rett så havner han vel i Molde. Han elsker jo å fore Solskjær med spillere. 

(Innlegget ble redigert 28.06.17 18:24)

svenna99

Innlegg: 11232
svenna99
28.06.17 18:37

Ble ikke Singh kasta på dør sist han fikk lov å trene med oss? Mener det var no snakk om at han rådet unge spillere til å bytte klubb osv. 

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 18:44
svenna99: Ble ikke Singh kasta på dør sist han fikk lov å trene med oss? Mener det var no snakk om at han rådet unge spillere til å bytte klubb osv.

Han gikk rundt på treningsfeltet og spredde kvalme ja. Antall ganger han har pisset på klubben begynner å bli mange. Vi brukte 10 år på Singh og han velger å forlate oss uten å legge igjen en eneste krone. Deretter har han flere ganger pisset på klubben via media, og sist han var på trening ble han nesten kastet ut, mulig han ble det også. 

Dette har forøvrig Deila sagt om Singh før, merkelig at han får trene med enga!

- Det gjøres en kjempejobb i mange klubbe med å bygge opp og få frem unge, norske spillere. De bruker utrolig mye tid og penger på disse spillerne.

- Mange av de unge spillerne er egoistiske når de forsøker å gå på Bosman, i stedet for at de lar klubbene få noe tilbake.

- Tenker du på Harmeet Singh?

- Harmeet Singh er et eksempel på en slik spiller - i alle fall hvis han velger å gå uten at Vålerenga får noe for ham. Han har vært i Vålerenga i utrolig lang tid, og da er det klart at de også må få noe for det de har investert i ham.

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 18:45

"(...) Harmeet Singh ønsket ikke snakke med VG etter dagens trening."

– Jeg bryr meg ikke. Du kan komme til Furuset, der jeg er fra, så kan vi snakke så mye du vil hvis du har lyst til det. Du kan møte vennene mine og gjøre det foran dem, sa Singh i en kort kommentar til VG's reporter etter at kamerat var skrudd av.

zetta

Innlegg: 15001
zetta
28.06.17 20:15

Vi trenger i hvert fall å hente inn mye fysikk i sommer. Blir ikke dette gjort skjønner jeg fint lite. Jeg kan bare se en brukbar duellspiller, Nation, kanskje også Lekven. Det er fryktelig tynt på dette området.

 Hvordan skal f eks Vif hindre Brann i å score mål på dødball? Jeg kan ikke se at det er mulig. De scorer kanskje mange på døball mot oss. Det er jo latterlig at man ikke gidder å gjøre noe med dette.

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 20:18
zetta: Det er jo latterlig at man ikke gidder å gjøre noe med dette.

Hvordan mener du at man skal gjøre noe med dette før overgangsvinduet er åpent?

Deila

Innlegg: 52940
Deila
28.06.17 20:25

http://www.vallekortet.no/

Hvis man ikke har skaffet seg sesongkort, kan man nå kjøpe "Vallekortet" som gir tilgang til de 6 hjemmekampene på nye stadion.

KingKongHalvor

Innlegg: 56783
KingKongHalvor
28.06.17 20:29

Singh er brent. Aldri opplevd noen som har driti så mye i eget rede som han, jeg boikotter klubben om han får kontrakt.

Møtte Moa i dag, fikk fint bilde med barna. For en herlig type, blid og hyggelig. Stiller alltid opp for fansen. Og har han noengang snakket klubben ned?

Singh kan legge opp for min del, dårlig kar med altfor stort selvbilde.

dalagubbe

Innlegg: 10637
dalagubbe
28.06.17 20:41

Skjønner ikke at singh får trene med vif i det hele tatt,angående stengel så syns jeg vi bør beholde han,vi slet nå jævli for å få tak i han, zahid forsvinner så,og da kommer stengel til sin rett snart,og han kommer til vokse garantert.

ehall

Innlegg: 23867
ehall
28.06.17 20:42

Tenker ikke Deila og de andre lederne på miljøet i klubben? Slippe til en slik spiller på feltet som bare sprer dritt. 

BigGeorge

Innlegg: 34196
BigGeorge
28.06.17 20:54
ehall: som bare sprer dritt.

Det blir fin jord av sånt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg