Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31201
15.08.17 12:11
KingKongHalvor: Bengt takket nei til jobben for 10 år siden

Som du sier, det var 10 år siden. Mye kan endre seg på den tiden.

lsklars
lsklarsInnlegg: 95845
15.08.17 12:13

Jøss, er det DeilaOut her inne? 

Everenga
EverengaInnlegg: 5462
15.08.17 12:25
lsklars: Jøss, er det DeilaOut her inne?

For mitt vedkommende var jeg skeptisk da han kom, direkte misfornøyd da det ble klart at det gjorde at Rekdal dro og møkk lei nå som han store ord til tross ikke har tilført en puck. Så ja absolutt.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4490
15.08.17 12:28

Berntsen har jeg ikke sett nok av. Men vær så snill, kan ikke godset eller noen andre hente Abdi. Jeg får fnatt av å se han på banen. Hva er hans spisskompetanse?  

(Innlegget ble redigert 15.08.17 12:31)

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31201
15.08.17 12:33
lsklars: Jøss, er det DeilaOut her inne?

Det er en pakke med Espesth og Deila som Trøim har kjøpt. Derfor sitter nok Deila tryggere enn han burde.

engavif
engavifInnlegg: 11041
15.08.17 13:09

Er ikke sånn at jeg sier Deila må gå allerede nå. Men man kan jo selvfølgelig begynne å spekulere om han er rett mann.

-Vi er fortsatt på samme nivå som forrige sesong, dem siste kampene er noe av det dårligste jeg har sett på lang tid.

- Deila evner ikke å ta til seg kritikk.

- Mye rare taktiske grep. Blant annet igår klarte vi å spille uten spiss dem siste 15, når vi trengte mål.

- Overgansvinduene er ikke akkurat vært bra. Har nå hatt full kontroll på 2 vinduer, regner også med at han hadde en liten finger med i det 3 sammen med Rekdal.

- Lar Ibrahim og Berntsen spiller forann en frisk Stengel og skylder på at dem har bedre ferdigheter enn Stengel.

- Er det noen spillere i det hele tatt som har blitt bedre under Deila? Nation har jo vært bra, men det har vell noe med at han endelig er skadefri.

Sier ikke at Deila må gå nå, men jeg forventer en jævlig bra høstsesong og jeg forventer også at klubben henter inn en sportsdirektør som gjør at Deila kan konsentrere seg litt mer om det han faktisk skal..

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 13:45

Husker ikke folk her at vi var på vei rett ned i fjor når Deila kom inn?

 Deila har strengt tatt ikke vært sjef mer enn et halvt år, selv om han jobbet med spillerne i fjor høst.

 Klubben står til halsen i problemer, og vi må jobbe sammen med Deila for å komme oss opp. Det blir rett og slett for mye for en mann. 

 Jeg er enig i at han har gjort noen disposisjoner som kan kritiseres, men dette kan løses hvis vi snakker sammen

KongBob
KongBobInnlegg: 39475
15.08.17 14:33

Grødem på lån til Ull/Kisa ut sesongen...

lbeb
lbebInnlegg: 2065
15.08.17 14:50
BigGeorge: En mann med hode for fotball og mye annet.

Han har det mest i kjeften.

lbeb
lbebInnlegg: 2065
15.08.17 14:51
engavif: - Deila evner ikke å ta til seg kritikk.

En av hans store svakheter.

Pugachev
PugachevInnlegg: 14947
15.08.17 14:51

Jeg har selv hatt troa på at Deila var rett mann. En fin cv. Men husk på at Deila brukte lang tid med Godset. Likevel er ikke Vål'enga en klubb man skal prøve seg i. Vål'enga er en toppklubb. Du må levere resultater på kort sikt og utvikle laget på lang sikt. Etter at Lindquist dro, har VIF mista farta på kanten der han spilte. Dere har innoverkanter i Zahid som er veldig god når han skjærer inn. Samme type spiller er også Finne. 

GaTr
GaTrInnlegg: 3168
15.08.17 15:09

Leser at Deila snakker om Azemi og Kjelsrud Johansen som boks-spillere.
Har ikke fått med meg at Azemi er klar (?)

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 15:18

VIF er en klubb i dype problemer. Når vi så har fått en god trener er ikke lurt å rette skytset mot ham.

 Etter min mening er katastrofen her spillerlogistikken. Det var krise at Rekdal trakk seg i vinter. For Deila hadde vært borte noen år fra norsk fotball og var ikke oppdatert. Han hadde trengt hjelp.

 Vi er alvorlig svekket på spillersiden. Det er noe med denne klubben at noe SKAL skjære seg.

 Men vi så jo før ferien at VIF var på gang. Det er små marginer her. Hvis Azemi er en tøff spiss vil det hjelpe meget. En litt rask og sterk stopper også. Fremdeles mangler vi dog en kant. Og så må midtbanekabalen gå opp

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
15.08.17 15:42

Vi kan begynne med å slutte å tro at vi er en toppklubb,for det har vi ikke vært på lenge,kanskje presset på alle som ikke er kvalifisert for å spille/trene en "toppklubb" avtar litt ihvertfall.

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
15.08.17 15:45

Nå må dere roe dere ned. 

Deila er flere klasser bedre enn Rekdal. Han er en av Norges beste trenere. 

Det er Rekdal ikke er i klubben mer er bare bra. Det var en dårlig løsning at han gikk fra å være trener til å ha ansvaret for overganger og annet. Noe han selv har vært latterlig svak på i sin andre periode i klubben. 

Ja, vi spiller piss dårlig for tiden. Det er ikke noen hemmelighet og vi må være såpass ærlige. Men det har nok vel så mye med spillerne å gjøre. Vi har fortsatt ikke hatt en spiss på banen i år som har levert noe som helst. Zahid ødelegger spillet langt oftere enn han skaper noe. Listen er lang.

Jeg har tidligere kritisert Deila for spillerlogistikken. Både her inne og face 2 face med han. Den har vært altfor dårlig enn så lenge. Samtidig har han hentet flere gode spillere som Finne og Azemi.

Jeg ser lyst på fremtiden. Vi har fortsatt cupen, enn så lenge..., så vi har fortsatt mulighet for å havne i Europa neste sesong. 

Alt annet enn Europa er en mislykket sesong. 

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 15:59

Nei, men vi skal være en toppklubb! Jeg synes vi må trekke sammen, det er en hel klubb som skal opp fra gjørma. Alle som er i og rundt klubben bør prøve å skape litt positive vibber.

  Så må folk komme med kritikk, men den bør være konstruktiv, dvs den må peke på en vei ut av uføret

 akkurat nå har vi midtpåtabellenprestasjon. Like mange seire som tap. Det er ikke så forferdelig dårlig. Det som bekymrer er den dårlige balansen i laget. Fremover på banen er alt av fysikk og hurtighet vekk. Tapet av Berge, Sakor og Lindkvist er katatrofe ikke bare fordi de er gode, men fordi de var komplementære. Nå har vi bare småspillende teknikere igjen.

 Vi får håpe på Azemi og en fotballsterk sportssjef som kunne hjelpe til her hadde vært noe

 klubben er liksom forfulgt av utur. Alltid er noe som er hakkandes gæli

 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
15.08.17 15:59

Du må jo nesten se at vi ikke kommer til Europa neste år,vi er ikke i nærheten engang,vi skal spille mot RBK i kvarten,vi som knapt slår Elverum, vær litt realistisk da,altså det har skjedd mirakler før men det skjer ikke desverre, og ang fjerdeplassen eller høyere,da må det også skje mirakler. Fotball kan være uforutsigbar men ikke så uforutsigbar. Sorry

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
15.08.17 16:04

Ja det er nettopp spillermaterialet jeg er mest bekymret for jeg også, vi mangler flere kvalitetsspillere på laget,og vi har ikke spillermaterialet til å spille slik Deila vil,altså 4-3-3. Det er det som er så forbannet fortvilet.

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 16:05

Når det gjelder Zahid så er problemet at vi ikke har kanter så det er fristende for Deila å skyve Zahid ut der. Men han har ikke fart til den rollen. Så han må spille offensiv midt. Men da har vi en haug med overflødige midtbanespillere..

 Så er det min mening at Abdi bare bør være aktuell som defensiv midt. Men da må han løpe mye og han må løpe riktig.

 Så synes jeg vi bør gjøre som Brann og teste spillernes løpskapasitet jevnlig. Hvis ikke spillerne løper mye og riktig får vi alle slags problemer.

engavif
engavifInnlegg: 11041
15.08.17 16:44
olk1702: Nå må dere roe dere ned. Deila er flere klasser bedre enn Rekdal. Han er en av Norges beste trenere. Det er Rekdal ikke er i klubben mer er bare bra. Det var en dårlig løsning at han gikk fra å være trener til å ha ansvaret for overganger og annet. Noe han selv har vært latterlig svak på i sin andre periode i klubben. Ja, vi spiller piss dårlig for tiden. Det er ikke noen hemmelighet og vi må være såpass ærlige. Men det har nok vel så mye med spillerne å gjøre. Vi har fortsatt ikke hatt en spiss på banen i år som har levert noe som helst. Zahid ødelegger spillet langt oftere enn han skaper noe. Listen er lang.

Hvorfor skal man roe seg ned?

Deila har ikke akkurat til nå i klubben bevist at han er flere klasser bedre enn Rekdal!

Hadde det vært en annen trener en Deila så regner jeg med at du garantert hadde sagt noe annet.

Rekdal fant i det minste bedre spillere enn det Deila har klart å hoste opp nå. Deila har hatt 2 overgangsvinduer og stryker på begge. Det hele toppet seg med Berntsen og Ibrahim, spillere vi egentlig ikke trengte og spillere som er latterlige dårlige.

At han i tilegg mener dem har bedre ferdigheter enn Stengel og dermed setter en frisk Stengel på tribunen kan man jo også sette spørsmålstegn ved.

Nei vi har ikke hatt en spiss på banen i år som har prestert, kan ikke skylde på Deila for det. Men i går klarte han å spille dem siste 15 uten en spiss på banen, selv om vi hadde en på benken og trengte mål.

Du nevner at han har hentet flere gode spillere som Finne og Azemi. Tja Finne har ikke akkurat overbevist meg og Azemi har ikke spilt enda. Listen er lengre den andre veien.

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 18:03

Deila har misset på overgangene hittil, men husk at han har vært borte fra norsk fotball en stund. Så klubben forøvrig burde jo hjelpe til her. Så må han få litt midler også.

 Legg merke til at troppens to eneste spillere med skikkelig fysisk styrke reddet laget mot Tromsø, Nation og Adam.

 Nå mener jeg ikke at alle spillerne skal være styrkeløftere. Zahid må få være tynn som strekmannen bare han spiller bra. Poenget er at vi må ha balanse av fysikk og hurtighet i klubben.

 Nå blir det spennende å se hvordan Azemi slår ut. Men Europa kan vi nok glemme i denne omgang

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
15.08.17 18:06

Viktig kamp for 2 laget i kveld.

Follo - Vålerenga 2 - 15.08.2017 18:30

PostNord-ligaen avd 1

Vålerenga 2 stiller med følgende:

    1 Robert Marcus Sandberg
    5 Markus Lund Nakkim
    28 Jonas Levernes
    37 Ivan Tarek Fjellstad Näsberg
    38 Kristoffer Hay
      3 Samuel Kari Fridjonsson
    10 Aron Leonard Dønnum
    14 Herman Sørby Stengel Kaptein
    39 Ernest Agyiri
      9 Thomas Elsebutangen
    40 Chidera Ejuke
   
27 Kristoffer-August Sundquist Klaesson
 8 Ulrik Mathisen
19 Oliver Valaker Edvardsen
25 Harald Martin Hauso
32 Oskar Aron Opsahl
34 Bilal Njie
36 Henrik Kjelsrud Johansen

Matchen sendes på lokalaviser

 

(Innlegget ble redigert 15.08.17 18:07)

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
15.08.17 18:09
sinnor: Noen som sier seg enig i denne?

Erru gææærn. Vi er overrasket positivt alle mann m/fruer.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 54604
15.08.17 18:18

Det som er helt sikkert er at vi nok en gang er inne i den negative, nedadgående spiralen. Der hvor engasjementet er borte, interessen er synkende (om mulig), some er fylt med negativitet, spillerne virker giddalause og uinspirerte, treneren resignert.

Og det i en sesong som skal krones med en egen stadion. Nyhetens interesse skal man være glad for, og at veldig mange føler for å være tilstede på åpningskampen på Valle. Men hvor mange kommer for å se Haugesund eller Aafk i oktober, 2 mnd etter at man avsluttet sesongen sportslig? Tror det blir med ett utsolgt stadion.

Jeg skal ikke ytre meg om hvem som er dårligst eller best av Rekdal, jeg registrerer bare at vi ikke har blitt noe særlig bedre etter at Deila kom inn i fjor på denne tiden. Vanskelig å se noen form for utvikling som vil resultere i sexy fotball, bare spillet sitter etterhvert.

Spillere inn og ut er det sagt nok om, det er ikke noe å tilføye der. Stor feil at Rekdal gikk før Deila fikk tid til å sette seg litt inn i det norske spillermarkedet igjen.

Og på lørdag kan det bli veldig stygt om gutta ikke er litt mer opp i ringa enn på mandag, da blir det slakt. For LSK blir tent av å møte oss.

jackblack
jackblackInnlegg: 13767
15.08.17 18:21
lsklars: Jøss, er det DeilaOut her inne?

Nei

Fotball supporter er til tider hysteriske mennesker. To seiere på rappen nå så er alt glemt. 

 

lsklars
lsklarsInnlegg: 95845
15.08.17 18:24
sinnor: Ikke overraskende forventes et utsolgt klansfelt på Åråsen, i en sesong hvor Vålerenga har overrasket positivt.

Jeg må ærlig innrømme at jeg stusset på hva de la i dette ;) 

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 18:29

Synes ikke Deila virker resignert. Han peker på at VIF bare har tapt en på mange kamper.

 Jeg synes det er positivt at han sier at han skal sette seg ned å tenke grundig gjennom situasjonen. 

 Vant ikke Tromsø forresten på Lerkendal? De kan være temmelig seige noen ganger. 

zetta
zettaInnlegg: 13110
15.08.17 18:29

Kjelsrud på benken på andrelaget?

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
15.08.17 18:35
zetta: Kjelsrud på benken på andrelaget?

Skulle starte, men rakk ikke frem til kampstart.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg