Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
KongBob
KongBobInnlegg: 39356
06.05.14 09:21
storteple: Når det er sagt tror jeg Vålerenga skal få sin første ordentlige test mot oss

Nå ja...  Vi har fått testet oss ordentlig allerede mot både Molde og S08...

Men det blir nok den første ordentlige testen på hjemmebane i år...

(Innlegget ble redigert 06.05.14 09:21)

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 09:26
KongBob: Nå ja...  Vi har fått testet oss ordentlig allerede mot både Molde og S08... Men det blir nok den første ordentlige testen på hjemmebane i år...

Ja, det var på hjemmebane jeg mente. Det er tross alt der dere har tatt flest poeng og overbevist spillemessig. Jeg hadde ikke vært så redd for smultringen om vi skulle møtt dere i Stavanger.

Vår verste fiende i den kampen tror jeg blir mangelen på en goalgetter. Skulle gitt mye for en spiss av Kjartanssons kaliber. Bortsett fra det tror jeg vi har et bedre kollektiv enn Vålerenga.

Everenga
EverengaInnlegg: 4938
06.05.14 10:10

Blir mer og mer klart hvor viktig kjøpet av Kristiansen har vært. Iqbal viste mot Molde og i den tida han fikk i går at vi ikke hadde stått med dagens poengfangst om han skulle bekledd den ene backen på fulltid.

Everenga
EverengaInnlegg: 4938
06.05.14 10:11
storteple: Skulle gitt mye for en spiss av Kjartanssons kaliber.

Dere burde prøve med en islending dere også :P

jackblack
jackblackInnlegg: 13616
06.05.14 10:14
storteple: Når det er sagt tror jeg Vålerenga skal få sin første ordentlige test mot oss, og jeg tror det kan bli en fartsfylt og underholdende kamp. Backene deres virker svært solide, og det blir spennende å se dem opp mot våre vinger.

ufattelig arrogant med tanke på at vi allerede har møtt bedre lag en dere, både borte og hjemme. Både Molde og ikke minst Godset regnes som større favoritter til et seriemesterskap en Viking. 

 

 

Enga123
Enga123Innlegg: 4476
06.05.14 10:24

Kristiansen er et meget godt kjøp ja. Løper, løper og ja, løper. Oksygenmonster.  Vil også trekke frem Gunnarsson. Enorm guts og også en type som jeg har følelsen av binder spillergruppa sammen. Måten han gikk rundt til alle i garderoben etter slakten av Godset, var herlig å se. Gjennomført proff.

Og så har du Kjartansson og Heltne Nilsen. Sjefen har truffet blink på overgangsmarkedet, og det til en ganske rimelig sum. Imponerer meg.

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 10:34

Huske å stemme på årets Vålerengaspiller i egen tråd nå, da.

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 10:36
storteple: Når det er sagt tror jeg Vålerenga skal få sin første ordentlige test mot oss, og jeg tror det kan bli en fartsfylt og underholdende kamp. Backene deres virker svært solide, og det blir spennende å se dem opp mot våre vinger.

Jeg ser fram til å møte Vikingur. Når vi slår Godset overlegent 3-0 hjemme sier det seg selv at det er realistisk med seier over dere - en ganske komfortabel en sådan.

Når det er sagt er det Vålerenga vi snakker om. Vi er kapable til å tape 0-3 mot Sarpsborg. Og Viking har hatt en ganske god start.

jackblack
jackblackInnlegg: 13616
06.05.14 10:45
exo_: Når det er sagt er det Vålerenga vi snakker om. Vi er kapable til å tape 0-3 mot Sarpsborg.

heldigvis har ikke Viking noen "forsmådde" eks Vålerenga spillere som garantert putter mot oss. 

 

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 10:59

Titter litt på Vikings kamp mot Odd. Jeg håper de fortsetter å bruke Danielsen på back, fordi da kan det bli gøy for Lindkvist.

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
06.05.14 11:02
jackblack: heldigvis har ikke Viking noen "forsmådde" eks Vålerenga spillere som garantert putter mot oss.

Men vi har eks Viking Morten Berre, hat trick takk!

Og hjem med dem igjen.

Ikke at han er forsmådd da :-)

(Innlegget ble redigert 06.05.14 11:03)

Jonasar
JonasarInnlegg: 27053
06.05.14 11:05

Faen for en kamp det var i går, fikk sett førsteomgang før tannlege, aandre omgang i opptak.

 

etter 2 kjappe og rødt kort, trudde jeg det skulle bli 5-0 eller noe, men andre omgangen ble roligere enn jeg håpet.

 

Iqbal skulle vært utvist, aldri kult og se viljehands...

 

3 mål scora, ingen sluppet inn...perfekt oppskrift!

jackblack
jackblackInnlegg: 13616
06.05.14 11:09
Jonasar: Iqbal skulle vært utvist, aldri kult og se viljehands...

viljehands og viljehands han forsøker å ta den med skuldra men er for ivrig.. Er ikke snakk om noen Sundgodt hands her.. 

Regner med han får en smekk av Reka, vi behøver ikke tyne han noe mer, er tross alt snakk om en rekruttspiller...

 

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 12:15
jackblack: ufattelig arrogant med tanke på at vi allerede har møtt bedre lag en dere, både borte og hjemme. Både Molde og ikke minst Godset regnes som større favoritter til et seriemesterskap en Viking.

Snakket om hvem dere har møtt på Ullevål da Vålerenga hjemme og borte har vært to forskjellige lag så langt denne sesongen. Godset er et bra lag, men jeg synes ikke de har hatt den strukturen defensivt som Viking har hatt. Jeg tror ikke Vålerenga vil få de samme rommene mot Viking som de fikk mot Godset.

Og ja, både Molde og Godset er soleklart større gullfavoritter enn Viking. Vi bør ikke nevnes i gullkampen en gang, men en medaljekandidat er vi nok. Vi mangler en toppspiss og bedre bredde for å henge med helt der oppe gjennom en lang sesong.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 12:17
exo_: Jeg ser fram til å møte Vikingur. Når vi slår Godset overlegent 3-0 hjemme sier det seg selv at det er realistisk med seier over dere - en ganske komfortabel en sådan. Når det er sagt er det Vålerenga vi snakker om. Vi er kapable til å tape 0-3 mot Sarpsborg. Og Viking har hatt en ganske god start.

Deler den vurderingen av kampen. Synes ingen av lagene er klare favoritter, men begge er i stand til å slå det andre komfortabelt om det ene laget har en god og det andre en dårlig dag.

Blir spennende.

Everenga
EverengaInnlegg: 4938
06.05.14 12:26

Aner ikke hva det er med Viking men jeg har aldri noen formening om laget deres, hatt det sånn hver sesong siden midten av 90 tallet. Har fått med meg at DeLanlay skal være god men kan ikke huske noe av ham. Hva er egentlig styrkene og svakhetene til Viking i disse dager?

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 12:41
Everenga: Aner ikke hva det er med Viking men jeg har aldri noen formening om laget deres, hatt det sånn hver sesong siden midten av 90 tallet. Har fått med meg at DeLanlay skal være god men kan ikke huske noe av ham. Hva er egentlig styrkene og svakhetene til Viking i disse dager?

Viking har hatt et rimelig blekt og tannløst lag de siste årene, spesielt på midtbanen, så det er ikke så rart at du har det inntrykket. 

Styrkene til Viking i dag er vel primært at vi har meget gode vinger i De Lanlay og Thorsteinsson, som begge er uforutsigbare og svært bevegelige i tillegg til at de bidrar med jobbing hjemover. Viking har også mye fart i laget.

I Jørgensen og Sverrisson har Viking også for første gang på flere år fått en pasningssikker og balansert midtbane som kan trå til i duellene. Midtbanen er nok vår sterkeste lagdel slik jeg vurderer årets Vikinglag.

Forsvaret til Viking har og vært meget solid denne sesongen, med unntak av det fryktelige baklengsmålet mot Odd. Stopperne er bunnsolide, selv om Ingason kan være litt nonchalant til tider. Begge er svært duellsterke. Danielsen har også fått en ny vår som fotballspiller på backen, men mot Odd fikk han det til tider tøft mot Rashani.

Svakhetene til Viking er primært at vi klart mangler en goalgetter på topp. Vi har skapt mye sjanser denne sesongen, men vi sliter med å få ballen i mål og punktere kamper.

Alt i alt er det stort sett lagmaskinen Viking som er sterk om dagen.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 29998
06.05.14 13:25

Viking er seie å spille mot, Scorer ikke mye men slipper ikke inn mye. Tror den store Ullevaal-matta og stålkondisen til gutta kan dra dette i land men tror ikke på storseier denne runder. Kan bli jobbeseier dette her.

(Innlegget ble redigert 06.05.14 13:26)

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 13:36
BigGeorge: Viking er seie å spille mot, Scorer ikke mye men slipper ikke inn mye. Tror den store Ullevaal-matta og stålkondisen til gutta kan dra dette i land men tror ikke på storseier denne runder. Kan bli jobbeseier dette her.

Antakeligvis.

Og vi burde kunne stå ganske høyt her. Viking har de Lanlay som er kjapp, men Kristiansen er mest sannsynlig raskere. Mathisen burde også kunne matche Thorsteinsson sin fart. Da står vi igjen med Bødvarsson, som er usannsynlig treig - treigere enn våre midtstoppere. Kontringer burde vi ikke være veldig nervøse for.

På motsatt side, derimot, har vi Danielsen på høyreback og en eller annen Haugen på motsatt side. Aner ingenting om Haugen, men duellen mellom Danielsen og Lindkvist skal bli svært interessant.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 13:46
exo_: Da står vi igjen med Bødvarsson, som er usannsynlig treig - treigere enn våre midtstoppere.

Den feilen der tror jeg ikke Rekdal kommer til å gjøre. Bödvarsson er faktisk temmelig rask, og han hadde parkert for eksempel Muri.

engavif
engavifInnlegg: 10986
06.05.14 13:50
storteple: Bödvar

Nei, han er ikke så treig, men hvem som helst kan jo parkere Muri. Hehe.

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 14:25
storteple: Den feilen der tror jeg ikke Rekdal kommer til å gjøre. Bödvarsson er faktisk temmelig rask, og han hadde parkert for eksempel Muri.

Muri er fjerdevalg på midtstopperplass og er ikke aktuell i noen kamp mot Viking uansett på grunn av skade. Jeg syns heller du skal sammenligne han med Larsen og Gunnarsson.

Jeg har sett gjennom litt av kampen deres mot Odd nå. Han er jo utvilsomt treig? Vår egen Kjartansson er ikke spesielt hurtig, men han hadde jo parkert deres mann. Han har selvfølgelig mange kvaliteter, men hurtighet er ikke en av dem.

storteple
stortepleInnlegg: 9208
06.05.14 14:39
exo_: Muri er fjerdevalg på midtstopperplass og er ikke aktuell i noen kamp mot Viking uansett på grunn av skade. Jeg syns heller du skal sammenligne han med Larsen og Gunnarsson. Jeg har sett gjennom litt av kampen deres mot Odd nå. Han er jo utvilsomt treig? Vår egen Kjartansson er ikke spesielt hurtig, men han hadde jo parkert deres mann. Han har selvfølgelig mange kvaliteter, men hurtighet er ikke en av dem.

Kjenner ikke til farten til Larsen og Gunnarsson, så det kan godt hende at de er raskere eller like raske som Bödvarsson. Det var bare beskrivelsen av Bödvarsson som "usannsynlig treig" som ikke traff.

Mot Odd fikk ikke Bödvarsson brukt farten sin da han ble brukt mest som oppspillspunkt, men scoringene mot Rosenborg viser at han absolutt ikke er noen treig spiller. 

olk1702
olk1702Innlegg: 14784
06.05.14 16:23
storteple: han hadde parkert for eksempel Muri.

Jeg tipper de fleste parkerer Muri i den tilstanden han er i nå ;-)

eriklar
eriklarInnlegg: 3935
06.05.14 19:23

Muri ute. Kanskje permanent..håper jo ikke det.

Hangeland rykket ned. 

Er det noe vi kunne ønske oss? Usikker selv. 

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53855
06.05.14 19:29
eriklar: Muri ute. Kanskje permanent..håper jo ikke det.

Nei, håper egentlig ikke det jeg heller, men skulle det skje så betyr det at vi sparer flere millioner, og i dagens situasjon er det veldig mye. Litt kynisk ja, men det er den evt plussiden ved at han evt må legge opp.

Ønsker ham imidlertid god bedring, og håper han får avslutte karrier på banen, og ikke på et legekontor.

PeterCroucdh
PeterCroucdhInnlegg: 5693
06.05.14 19:34
storteple: Snakket om hvem dere har møtt på Ullevål da Vålerenga hjemme og borte har vært to forskjellige lag så langt denne sesongen. Godset er et bra lag, men jeg synes ikke de har hatt den strukturen defensivt som Viking har hatt. Jeg tror ikke Vålerenga vil få de samme rommene mot Viking som de fikk mot Godset.

Enig der. Viking har vært det beste laget defensivt så langt og er vanskelig å få hull på.

Ser for meg en tett , målfattig og jevn kamp uten for mye sjanser.

Eik
EikInnlegg: 44
06.05.14 20:10

Hell i uhellet var jo at vi fikk komponert et nytt midtstopperpar som følge av smellen.

Muri er en sympatisk fyr. Håper´n kommer seg kjapt, selv om veien tilbake til laget blir lang.

Edit: Klarte visst ikke sitere KingKongHalvor.

Heia VIF

(Innlegget ble redigert 06.05.14 20:11)

exo_
exo_Innlegg: 7017
06.05.14 20:46

Vilhjalmsson trente med Rosenborg for et par måneder siden, men fikk ikke kontrakt.

Han ble blant annet anbefalt av Stig Thorbjørnsen. Med andre ord, her er det bare å løpe og kjøpe!

Bear2nd
Bear2ndInnlegg: 55869
06.05.14 20:54
exo_: Vilhjalmsson trente med Rosenborg for et par måneder siden, men fikk ikke kontrakt. Han ble blant annet anbefalt av Stig Thorbjørnsen. Med andre ord, her er det bare å løpe og kjøpe!

Ja vi har jo hatt suksess med å hente spillere RBK har snust på :P

Har Stig noen beskrivelse av denne spilleren eller? Greit å se hvor mye han bommer her....

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg