Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 10:21
svenna99: Hva vet du om at dette var uten grunn?

Du ser jo også i artikkelen jeg linket til hva den puben de satt på skrev... Så det ut som det hadde skjedd noe? De beklaget jo oppførselen til politiet. 

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4001
26.09.17 10:28
InDeilawetrust: Fordi hvis det hadde vært noe bråk eller slåssing først så hadde det jo stått i artikkelen. Greia er at politiet har startet med å bortvise folk fra sentrum og stadion helt uten grunn. De fikk igjennom en ny lov i 2015 hvor de har mulighet til å gjøre det. Derfor så bortviser de "risikosupportere" fra sentrum og området rundt stadion helt uten grunn og det har de gjort i 2 år nå. Er vel en slags måte å forhindre at det skjer noe, og spesielt på "risikokamper" som Enga-VIF.

Dette er noe som har fungert bra for eksempel i England, og det må jo sies at det har vært mye mindre bråk etter at de begynte med dette.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 10:35
Buldogg37: Dette er noe som har fungert bra for eksempel i England, og det må jo sies at det har vært mye mindre bråk etter at de begynte med dette.

Ja, jeg ønsker ikke bråk på stadion eller generelt noe sted, så det er ett bra tiltak. Jeg bare forklarte hvorfor Bergensere og andre blir bortvist uten grunn. Aner ikke hvorfor politiet stormet inn på Vertshuset, men tviler på at det hadde vært noe slossing i hvert fall. Med mindre Isko sloss med seg selv da ;) 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 10:47
malacay3: Rydd opp i dette tullet.

Mener du at vi her inne på VGD skal rydde opp i det tullet? Det er det ingen av oss som har myndighet til. Klubben og Politiet tar seg av utestengelser og den gjengen der. Og hvorfor tror du at den gjengen satt på Vertshuset i stedet for å være på vår vakre stadion? Mest sannsynlig fordi de er utestengt og ikke får lov. 

Det var jo synd at du fikk ødelagt kamp opplevelsen og at puben ble stengt, men det er dessverre noe du må regne med hvis du drar på en Vålerenga pub under en "risiko kamp" som mot Brann. Du hadde nok uflaks, da det skjer svært sjeldent, men det kan dessverre skje, og spesielt på en kamp som mot Brann. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 10:57
Buldogg37: Dette er noe som har fungert bra for eksempel i England, og det må jo sies at det har vært mye mindre bråk etter at de begynte med dette.

Det som også har fungert bra i England er at media ikke skriver ett eneste ord hvis det skjer noe. De får ikke noe oppmerksomhet. Når folk ikke hører om det mer, så dør det jo også sakte men sikkert ut, og det blir vanskeligere å "rekruttere" for eksempel. Her i Norge så slår de opp hver minste lille ting på forsiden i alle aviser og smører gjerne litt ekstra tykt på.. Så det er jo rake motsetningen. Hadde vært mye bedre om media rett og slett ikke ga det noe oppmerksomhet. 

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
26.09.17 11:24
dalagubbe: Lindkvist med to mål i går for AIK

Grattis til han for det, men det var likevel fornuftig å la han gå. For trolig ville han gått uansett UTEN at man ville få noe for han. Og som spiller hadde han store defensive svakheter. Derfor er det bedre å satse på noen andre med utviklingspotensiale

svenna99
svenna99Innlegg: 11160
26.09.17 11:55
InDeilawetrust: Du ser jo også i artikkelen jeg linket til hva den puben de satt på skrev... Så det ut som det hadde skjedd noe? De beklaget jo oppførselen til politiet.

De vet jo heller ikke hva som eventuelt har skjedd i forkant. Kan ha vært gode grunner til mistanke, uten at politiet kan/vil gå ut med det.

zetta
zettaInnlegg: 13064
26.09.17 12:52

Hvor lenge skal man vente på Jukle?

 Forresten må Lundstrøm regnes for en viktig spiller for oss pga defensiv hurtighet.

engavif
engavifInnlegg: 11039
26.09.17 16:09
InDeilawetrust: Fordi hvis det hadde vært noe bråk eller slåssing først så hadde det jo stått i artikkelen. Greia er at politiet har startet med å bortvise folk fra sentrum og stadion helt uten grunn.

Da er det jo ikke uten grunn. Om Politiet har misstanke på at det kan skje noe her så er det dem sin oppgave og gjøre det dem kan for å forhindre det. 

 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31120
26.09.17 16:22

Kan vi si at Isko-boys er en gjeng kontakt-søkende unge menn ?

RotsækkBK
RotsækkBKInnlegg: 1078
26.09.17 17:01
InDeilawetrust: spesielt på "risikokamper" som Enga-VIF.

Interne stridigheter?

Pugachev
PugachevInnlegg: 14906
26.09.17 17:27

Enig med InDeilawetrust. Det er fint lite vi kan gjøre med dette. La politiet og folka i VIF ta seg av dette. Klanen kan selvsagt utstenge folk fra foreningen, men disse er nok ikke en gang medlem.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31120
26.09.17 17:34
Pugachev: La politiet og folka i VIF ta seg av dette

Men bør vi ikke være mer inkluderende overfor disse kontaktsøkende og sårbare unge mennene ? Kan ikke støyen de lager være et rop om hjelp ?

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
26.09.17 17:44
zetta: Hvor lenge skal man vente på Jukle?  Forresten må Lundstrøm regnes for en viktig spiller for oss pga defensiv hurtighet

Jukle er fortsatt tidlig i 20-åra. Det er mulig å utvikle hans defensive fibre. Bare få øk opp muskelmassen litt på gutten, slik at han har litt "stake og baller" i duellene.

Og hvis det er problemer med å få Jukle i utvikling, så er det mulig å plassere Lundstrøm over på venstresiden. For akkurat på høyrebacken har man flere spillere i utvikling

Det som skuffer meg er utviklingen når det gjelder stoppere. Jaager er grei han, men det at man bruker han forteller litt om problemet. Skulle ønsket at Nakkim tok noen steg slik at han kunne være foretrukket. Jeg har dog ingen tro på Nasberg. Det blir altfor mye juniortakter over han

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
26.09.17 17:45
BigGeorge: Kan ikke støyen de lager være et rop om hjelp ?

Sist jeg sjekket så var dette en fotballklubb. En særdeles inkluderende. Men noen oppgaver er kanskje mer tilpasset barne og ungdomspsykiatrien

zetta
zettaInnlegg: 13064
26.09.17 18:26

Siden VIF ikke skal være en utviklingsklubb kan vi liksom ikke vente og vente på spillere. De bør prestere rimelig fort.

 Det bør være et folkekrav av VIF henter en stopper i vinter. Det bør arrangeres protesttog

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31120
26.09.17 18:34
bulmerson: Det som skuffer meg er utviklingen når det gjelder stoppere. Jaager er grei han, men det at man bruker han forteller litt om problemet. Skulle ønsket at Nakkim tok noen steg slik at han kunne være foretrukket. Jeg har dog ingen tro på Nasberg. Det blir altfor mye juniortakter over han

Nakkim og Tollås er litt for like. En rask stopper og en duellstopper er oftest å foretrekke og de nevnte er begge i kategori to. Da blir det å velge den beste av de og det er Tollås. Nakkim kan bli god men må få mer spilletid i klubben eller lånes ut.

Nasberg er heller ikke jeg særlig ikke sterk i trua på.

(Innlegget ble redigert 26.09.17 18:36)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 20:17
Pugachev: Enig med InDeilawetrust. Det er fint lite vi kan gjøre med dette. La politiet og folka i VIF ta seg av dette. Klanen kan selvsagt utstenge folk fra foreningen, men disse er nok ikke en gang medlem.

Tror de har funnet en god måte å holde dette unna arenaen i hvert fall. Flere av de såkalte risikosupporterne har for eksempel fått ett brev med utestengelse og besøksforbud på stadion under hele sesongen på 1 serierunde. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 20:20
svenna99: De vet jo heller ikke hva som eventuelt har skjedd i forkant. Kan ha vært gode grunner til mistanke, uten at politiet kan/vil gå ut med det.

Merker at jeg ikke gidder å diskutere dette noe særlig mer, men fansen fra Bergen satt på en pub midt i sentrum. Det pleier jo ikke å skje slosskamper på steder hvor det kryr av politi. De skjer vel på avtalte steder i skogholter eller steder borte fra folk. Har også selv vært med på å sitte på pub og drikke øl før en kamp, før vi alle sammen ble sperra inne av politi og tatt legitimasjon på, uten at det hadde skjedd noe eller at det var planer om å skje noe. Vi skulle bare på kamp. 

Dette var jo BGG også, som stort sett bare drar på kamp og synger. Aner ikke om noen av de hooligansa var der, kan jo hende. Synes fortsatt det høres drøyt ut å bli holdt fast sånn i 3 timer uten å få lov til å gå på toalettet, uten at man tilsynelatende ikke har gjort noe. Høres ut som noen maktsyke folk. Men klart, jeg vet jo ikke alt som har skjedd/kan ha skjedd i forkant.  

(Innlegget ble redigert 26.09.17 20:22)

malacay3
malacay3Innlegg: 20573
26.09.17 20:27
borbje: Håper da virkelig isko er nekta på nye stadion...Men da bør de også være utestengt på bohemen , Øst og VV...Hvorfor huser Mona Skogen og VV disse idiotene ? Jeg har sagt dette før også, men virker som om dette er greit for de fleste. .. Nå storma politiet inn på et vålenga sted og de stengte etterpå...HVORFOR er det ingen som reagerer her inne. ? Bryr dere ikke om dette ?

Bare for å avklare en ting. De ansatte oppførte seg helt suverent. Beslutningen om å slutte å skjenke og stenge stedet ble tatt før politiet kom, de ble altså ikke pålagt dette.

Malacay

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4001
26.09.17 20:43
InDeilawetrust: Ja, jeg ønsker ikke bråk på stadion eller generelt noe sted, så det er ett bra tiltak. Jeg bare forklarte hvorfor Bergensere og andre blir bortvist uten grunn. Aner ikke hvorfor politiet stormet inn på Vertshuset, men tviler på at det hadde vært noe slossing i hvert fall. Med mindre Isko sloss med seg selv da ;)

Tviler ikke på at de kunne finne på å sloss med seg selv :) Men jeg skjønte hva du mente, tenkte bare det var greit å nevne :)

 

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4001
26.09.17 20:45
InDeilawetrust: Det som også har fungert bra i England er at media ikke skriver ett eneste ord hvis det skjer noe. De får ikke noe oppmerksomhet. Når folk ikke hører om det mer, så dør det jo også sakte men sikkert ut, og det blir vanskeligere å "rekruttere" for eksempel. Her i Norge så slår de opp hver minste lille ting på forsiden i alle aviser og smører gjerne litt ekstra tykt på.. Så det er jo rake motsetningen. Hadde vært mye bedre om media rett og slett ikke ga det noe oppmerksomhet.

Kunne ikke vært mer enig, det er stor suksess med dette i England. Utrolig mange av disse gutta som vil i media, og som du sier dette skaper god rekruttering. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
26.09.17 20:45
Buldogg37: Tviler ikke på at de kunne finne på å sloss med seg selv :)

Tviler ikke jeg heller på...

ehall
ehallInnlegg: 22283
26.09.17 23:04

Sorry, men når vi ikke vet hva som skjedde og det står på troverdigheten mellom Isko Boys og politiet, taper politiet glatt. Når det gjelder risikosupportere lager de lover som er en politistat verdig.  Også sett i forhold  hvordan de behandlet Brann supportere der innehaveren av puben beklaget politiets handlemåte for hele nabolaget. Husker også når Brann var på besøk for et par år siden og det ble storbråk og slåsskamp på Ullevaal, var det ene og alene politiets skyld.

Buldogg37
Buldogg37Innlegg: 4001
27.09.17 00:10

Ja det er visst nesten alltid politiets skyld.. 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 31120
27.09.17 00:54

Mulig disse Isko boysene skulle hatt en mentor/støttekontakt hver seg. En voksen Enga-supporter som lærte dem hele kulturen som supporter.

zetta
zettaInnlegg: 13064
27.09.17 01:10

 sitter og er nervøs når jeg ser VIF-Brann i reprise! 

 Man ser jo et av våre problemer. Vi har seks spillere av typen veik og treig midtbanespiller: Grindheim, Lekven, Stengel, Berntsen, Abdi og Fridjon. Dette er jo litt spissformulert, men..

 Nation, Ejuke og Lundstrøm er annerledes og dermed viktige. Kjeldsrud har fysikk, men sliter jo litt med tempo og teknikk. Azemi sliter med formen. En spiller skal virkelig være på felgen før VIF får napp.

 Men, innsats kan dekke over en del problemer. Så ser jo Ejuke og Fridjon lovende ut for tiden

zetta
zettaInnlegg: 13064
27.09.17 17:48

Veldig bra med seier for andrelaget. Det er jo der utviklingen må foregå i Enga så spillerne som kommer inn ikke svekker førstelaget. Nå fikk Azemi seg en goal også

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36943
27.09.17 18:25
ehall: Husker også når Brann var på besøk for et par år siden og det ble storbråk og slåsskamp på Ullevaal, var det ene og alene politiets skyld.

Politiet geleidet Brann fansen rett inn i Isko boys som ventet foran stadion. De visste at det ville bli en provokasjon og det ble det. Politiet kunne lett ha unngått den provokasjonen. De ga Brann fansen politieskorte, så hvis de bare hadde geleidet de inn en annen vei en rett foran der hvor Isko sto så hadde vi sluppet å oppleve en slåsskamp foran stadion.. Det virket seriøst som det var planlagt. Det var ubehagelig, og jeg gikk ufrivillig inn i en stim av pepperspray. 

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
27.09.17 20:14
zetta: Veldig bra med seier for andrelaget. Det er jo der utviklingen må foregå i Enga så spillerne som kommer inn ikke svekker førstelaget. Nå fikk Azemi seg en goal også

Men av de unge spillerne som jeg har sett i år på rekruttlaget, så er det ikke mange som har vist tegn på at de har et potensiale til eliteserien

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg