Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.10.17 01:22

Så kan vi ikke være for idealistiske med å utvikle lokale gutter. Se på FKH de er på det østeuropeiske markedet og henter en rekke spillere. Og KFK hadde vært et helt annet lag uten denne LaBamba på topp. Sogndal har en vane med å hente meget muskelsterke midtbanespillere fra Afrika. Vi får problemer hvis ikke vi gjør det samme

Neptun79

Innlegg: 24
Neptun79
01.10.17 08:37

To nøkkelkamper for VIF nå. Uten 3+ poeng i de må det sterk lut til for å berge plassen. Deila må ut og en trener ala nordlie inn, kanskje rekdal hadde funket også.

Få inn en trener som omorganiserer hele laget med et mål for øye, berge plassen! Nordlie er ekspert på dette. Det vil i såfall si at man gir opp prosjekt deila etter bare 1 sesong, det tror jeg ikke de høye herrer er klar for. Deila sitter nok trygt selv med nedrykk.

busemannen

Innlegg: 10173
busemannen
01.10.17 08:48
Neptun79: To nøkkelkamper for VIF nå. Uten 3+ poeng i de må det sterk lut til for å berge plassen. Deila må ut og en trener ala nordlie inn, kanskje rekdal hadde funket også.

Jeg blir litt matt av det jeg leser her inne fra tid til annen.

Men enig i at andre omgang i går var noe hælvetes dritt.

Begynte med at Daniel Berntsen satte seg på rævva i steden for å prøve å takle.

Hunkpapa

Innlegg: 3436
Hunkpapa
01.10.17 08:55
Fishstick: Lavkarbo i seg selv fungerer helt fint, men det krever selvfølgelig streng disiplin og egeninnsats 24/7. Om spillerne ikke tror på det, men pøser på med karbohydrater på privaten, så blir det jo bare en belastning.

Lavkarbo for mosjonister som vil gå ned i vekt/fjerne underhudsfett, kan ha noe for seg. For toppidrettsutøvere som driver med utholdenhetsidrett - noe fotball også er - kan man ikke erstatte karbo med fett og bacon. Alle som har drevet med fysisk aktivitet på et visst nivå over tid, vet dette. Det samme gjør leger og ernæringsfysiologer som har spesialisert seg på idrett.

Det er ingen storklubber i verden som driver med lavkarbo. Ingen, fordi det er noe J. tøv. At en og annen norsk fotballtrener - full på seg selv - driver på dette er intet mindre enn enestående. Alle som så kampen i går, så at innsatsen til bortelaget forsvant i 2. omgang. Du kan jo spekulere i hvorfor.

Hunkpapa

Innlegg: 3436
Hunkpapa
01.10.17 08:58
busemannen: Begynte med at Daniel Berntsen satte seg på rævva i steden for å prøve å takle.

Alle kan vel falle ?? Det var verre det som skjedde i sekvensen like før. Han løper på ca 25-30 meter ved siden av Stabæk spilleren, uten forsøk på å (skli)takle, om han vet hva dette er ? Han var vel slapp og svimmel på baconfett etter å ha løpt i nærmere en time. Da er det lett å falle.

bulmerson

Innlegg: 2086
bulmerson
01.10.17 09:36

Da blir enda en sesong med neglebiting. Hvordan denne klubben kontinuerlig er i denne situasjonen er ufattelig, m.t.p alle de jævla faktorer som tilsier at klubben burde være i toppen.

Slik jeg ser det så begynte problemene allerede, ironisk nok, sesongen etter at vi vant seriegull. Selv om man pratet om at var "skjerpet" for ny sesong, så ble det klart at man hadde slappet av. Så forsvant Rekdal og man fikk trenerskifter. Men så kom den store tabben. I stedet for å hente inn sterk OG TYDELIG leder som kunne sette skapet ettertrykkelig på plass fra dag 1, så hentet man inn en "leke-trener". Som skulle spille en meget avansert fotball. I en liga som er gjennomsyret av fysisk spill på bekostning av tekniske fotballferdigheter, så skulle denne klubben gå mot strømmen. Denne leke-treneren forsto visst ikke at for å spille den særdeles avanserte fotballen han ønsket, så måtte han ha spillermaterialet til det. Hvis et lag satser på å ha massiv "pasningsonanering" i forsvarsleddet før man velger å bevege seg til midtbanen, så bør man ha forsvarere som har over snittet pasningsføtter. For hvis det ikke er realitet, så er det jo ikke langt til eget mål

Når man ser på stats fra Enga-kamper så ser man gjerne at Enga hadde "ballen mest". Men det behøver ikke si noe som helst. For hvis "ballen mest" betyr at man kjører pasninger på kryss og tvers mellom forsvaret og midtbane, så gir ikke det mye målsjanser og mål.

Det er ikke få kamper jeg har irritert meg grønn på at man får motstanderens trener til nærmest å fremstå som Mourinho. For det er f meg ikke vanskelig å spille mot Enga. Det er bare å formidle følgende. Når en eller annen av Engas spillere bommer på en av pasningene på motstanderens banehalvdel, for det skjer, så er det bare å få kontroll på denne, se etter en spiller på vei fremover, spill til denne, beinfly selv opp i angrep. Så er det bare å spille ballen ut til en av sidene, kom til innlegg og gå så inn i dueller. For vinner man dueller, så er det sjanse for mål eller målsjanse. Men "taper" man dueller, så vinner man ofte da også. For gud bedre som klareringene er pinglete. Hvorfor er det slik at når motstanderens forsvarer vinner hodeduell rundt egen 16-meter så flyr ballen omtrent ut på midtbanen igjen, mens når våre forsvarere gjør det så lander den ned på ca 18 meter. Eller den andre klassiske, nemlig å nikke ballen rett opp i lufta, slik at ballen kommer ned i straffefeltet igjen

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
01.10.17 11:41

Vi ikke har gode nok spillere.
Så enkelt er det.

Trenger ikke nevne navn, de fleste ser dette.

Skvirre

Innlegg: 2691
Skvirre
01.10.17 11:49
CapoConsigliere: Vi ikke har gode nok spillere.
Så enkelt er det. Trenger ikke nevne navn, de fleste ser dette.

Men det er samtidig viktig å påpeke at sammensetning av laget er et stort problem. Det er spillere som ikke presterer bra nok per i dag fordi de ikke spiller i sine beste roller eller spiller med de riktige medspillerne. Altså spillere som ikke presterer bra nok i Vålerenga per i dag, men som ville kunne prestert bra i andre ES-klubber.

Samtidig som at enkelte selvfølgelig rett og slett ikke er gode nok.

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
01.10.17 12:30
Skvirre: Men det er samtidig viktig å påpeke at sammensetning av laget er et stort problem. Det er spillere som ikke presterer bra nok per i dag fordi de ikke spiller i sine beste roller eller spiller med de riktige medspillerne. Altså spillere som ikke presterer bra nok i Vålerenga per i dag, men som ville kunne prestert bra i andre ES-klubber. Samtidig som at enkelte selvfølgelig rett og slett ikke er gode nok.

Helt enig med deg Skvirre.

Og den som holder i trådene er en herremann fra Porsgrunn.

russell_martin

Innlegg: 17979
russell_martin
01.10.17 12:33

Vålerenga er klubben alle fra Oslo drar til, men over flere år har Oslo-gutter følt at Vålerenga henter de inn før de finner en utenfra som er bittelitt bedre. Da blir de kastet ut og behandlet som søppel. Oslofolk er ikke så glad i Vålerenga som folk tror, sier Ohi Omoijuanfo til Nettavisen

 

Deila

Innlegg: 52767
Deila
01.10.17 12:45
russell_martin: Oslofolk er ikke så glad i Vålerenga som folk tror,

Da lurer jeg på hvem som egentlig tror det. De som har litt peiling vet i hvert fall at breddeklubbene i Oslo ikke er spesielt fan av Vålerenga. Men det er vel noe som jobbes med blant annet ved at spillerene drar rundt å besøker ulike klubber i Oslo. 

Deila

Innlegg: 52767
Deila
01.10.17 12:55
russell_martin: Vålerenga er klubben alle fra Oslo drar til, men over flere år har Oslo-gutter følt at Vålerenga henter de inn før de finner en utenfra som er bittelitt bedre. Da blir de kastet ut og behandlet som søppel.

Med tanke på hvor mange som er innom junior eller breddeavdelingen til Vålerenga, så er det ganske naturlig at alle ikke er fornøyd. Mange blir nok skuffet. Det går ikke an å satse på alle som er innom og det er vrient å se hvem som slår igjennom eller ikke. Likevel må man ta ett folk og noen må ut. Sånn er det.

Moussa Nije som spilte i går er vel ett eksempel på at det kan lønne seg og dra til en mindre klubb hvor man får fast spilletid og heller slå igjennom der. 

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.10.17 14:15
bulmerson: faktorer som tilsier at klubben burde være i toppen.

Det er klart at VIF burde være i toppen. Men nå er kanskje klubben helt nedkjørt. Vi er kanskje som Viking, Start, Brann som måtte ned.

 Forventningene står kanskje ikke til klubbens tilstand. Det snakkes om medalje og Europa og så blir det stor sinne og skuffelse når vi taper noen kamper. Men vi bør vel nedjustere og legge lista mye lavere

 Er det noe folk har problemer med så går det faktisk an å snakke med Deila! Jeg synes vi bør trekke sammen en stund og bare tenke på å støtte klubben

 F eks kan det fort bli tap mot FKH i neste. Det er vondt, men realiteten. Men Deila og spillerne må gi hundre prosent. Så kan vi håpe på en overraskelse.

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.10.17 14:38
zetta: Deila og spillerne må gi hundre prosent.

Og publikum, glemte publikum!

dalagubbe

Innlegg: 10583
dalagubbe
01.10.17 15:18

Det er jo treneren som står og snakker om Europa og å ta opp kampen mot RBK, det er jo ikke så veldig rart vi blir skuffet, han legger jo opp til alt presset og problemene det medfører selv. Det er jo akkurat dette som er problemet vårt, vi må slutte å tro vi er så gode,for det er det faktisk lenge siden vi har vært.

(Innlegget ble redigert 01.10.17 15:20)

borbje

Innlegg: 19041
borbje
01.10.17 15:24

Deila kan gå NÅ for min del...Når han ikke bruker Stengel som EN av innbyttere i går er han totalt ubrukelig 

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.10.17 15:29
dalagubbe: Det er jo treneren som står og snakker om Europa og å ta opp kampen mot RBK, det er jo ikke så veldig rart vi blir skuffet, han legger jo opp til alt presset og problemene det medfører selv

Ja, Deila har bommet her. Det er vel sånn at man får et overkant positivt forhold til spillergruppen man jobber med. Det er positiv tenking det. Realismen begynner vel å synke inn

dalagubbe

Innlegg: 10583
dalagubbe
01.10.17 15:41

Ja, jeg tror faktisk vi hadde hatt god bruk for litt realisme i denne klubben, vi må ha samme inngang til kampene som vi hadde mot RBK, nemelig full innsats og vi har ingenting å tape, det hadde vi mot brann også, og første omg i går, brukbar innsats og alle løp for hverandre, i andre omg sluttet Ejuke og berntsen helt å hjelpe til bakover og da ble det 424,da blir det vanskelig og forsvare seg. Regner med deila ser dette også, men han gjør jo ikke noe med det, ut med begge to asap eller å bruke hårfønerteknikken på dei som jukser.

dalagubbe

Innlegg: 10583
dalagubbe
01.10.17 16:43

Det er en ting jeg kunne tenkt meg ett svar på fra Deila, ibrahim, hva i all verden er det du ser i denne spilleren som gjør at du slipper han utpå i en ES kamp. Og i tilfelle du syns han var bedre før, hva har i såfall skjedd med denne gutten?????

BigGeorge

Innlegg: 34144
BigGeorge
01.10.17 18:21

Både været og tabellen ser trist ut akkurat nå... 

to poeng fra direkte nedrykk !!!!!

Fram med bønneteppet, folkens !

zetta

Innlegg: 15001
zetta
01.10.17 18:36

Ejuke er ung og litt uferdig, mens Berntsen ikke er noen naturlig kantspiller. Dette fører jo til problemer

 Realisme innebærer å se alle begrensningene så tar vi tapene mye bedre. Jeg jobber med meg selv for å få ned forventningene.

 Men på sikt skal vi jo bli et absolutt topplag. Da er det viktig at Deila opprettholder gløden

bulmerson

Innlegg: 2086
bulmerson
01.10.17 18:51

Når våre spisser har slike store vansker for å putte ballen i mål, kunne det kanskje være en ide å få vedkommende som er spissansvarlig i Bodø/Glimt. For den fyren må være jævla god. Hvem så Ibba da han spilte for oss og tenkte storscorer. Derimot i Bodø Glimt fant han målet. 

De hentet Fitim Azemi, han scoret også endel mål. De leide unge Sørloth fra Rosenborg. Han endte opp å bli proff etter å spilt for Bodø Glimt. Og nå leier de en spiller fra Sogndal og han gjør ikke annet enn å bøtte inn mål. 

Det må være en eller annen oppe i Bodø som gjør spisser som kommer til å score mål. 

Da hadde det vært greit om han med denne evnen var hos oss

dalagubbe

Innlegg: 10583
dalagubbe
01.10.17 19:05

Det hadde nå vært greit om Molde og Sandefjord vant sine kamper i kveld da.

borbje

Innlegg: 19041
borbje
01.10.17 19:10

Håper det ikke går for jævlig I mot oss I de andre kampene nå da 

dzk

Innlegg: 14413
dzk
01.10.17 19:29

Nå ser det litt bedre ut. En MFKscoring og en LSKscoring unna en perfekt søndag.

dzk

Innlegg: 14413
dzk
01.10.17 19:54

Da ble det så som så. En kamp gikk bra, en annen gikk ok og den viktigste gikk til helvete.

(Innlegget ble redigert 01.10.17 19:55)

dalagubbe

Innlegg: 10583
dalagubbe
01.10.17 20:32

Det blir nok en spennende høst for noen og enhver dette, håper og tror vi skal klare det, det er flere lag som er minst like svake som oss, takk og lov for det.

borbje

Innlegg: 19041
borbje
01.10.17 20:41

Vinner vi hengekampen , så er vi forbi lsk og på 11 plass...

bulmerson

Innlegg: 2086
bulmerson
01.10.17 20:58
dzk: en LSKscoring unna en perfekt søndag.

Det der klarer jeg aldri å ønske. Beklager. Jeg tar heller et nedrykk enn å bli "reddet" av de der

borbje

Innlegg: 19041
borbje
01.10.17 22:28

Det tipper jeg du er neste alene om å mene 

Klikk for å gå tilbake til toppen