Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vålerenga Fotball - klubbtråd

NYTT TEMA
dzk
dzkInnlegg: 11842
15.10.17 21:37
bulmerson: Det er ikke det. For det er innom 3-seire for både Til og Aafk. Men med uavgjort så betyr det at 3 seire holder ikke, m.t.p målforskjell og man må ha minst en uavgjort i tillegg. Da kan man si at man er sikker

Det er kun i teorien at vi kan rykke ned. Absolutt alt skal gå galt for at vi skal rykke ned nå.

Vi må bli passert av 7 lag for at vi skal rykke direkte ned og det er henholdsvis 8, 8 og 6 poeng ned til de som er mest utsatt. Samtlige av de tre må også sannsynligvis ta igjen et poeng mer enn hva de ligger etter grunnet målforskjell.

Hent deg en øl fra kjøleskapet isteden og nyt denne flotta uka vi har gjennomført.

(Innlegget ble redigert 15.10.17 21:38)

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 21:47
dzk: Hent deg en øl fra kjøleskapet isteden og nyt denne flotta uka vi har gjennomført.

Nei, er du gal!?

To kjappe seire, 6 poeng og 8-1 i målforskjell, mer eller mindre sikret plass. 2.laget sikret plassen i 2.div i går. 

Det har virkelig vært en flott uke, ekstremt flott, men ta ikke fra folk muligheten ti å være litt negativ, det er visst noe som bare hører med, uansett hvordan det går.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 22:09

Vi hadde vært foran Odd og 2 poeng bak Godset hvis vi ikke hadde raknet mot Stabæk. Jaja, det kan i hvert fall bli en morsom høst hvis vi holder det gående :-)

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 22:24
InDeilawetrust: magisk feiring med spillerene i svingen etter kamp

Faen om ikke Herman er med også neste år, han er den ivrigste i den feiringen der. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 22:27
KingKongHalvor: Faen om ikke Herman er med også neste år, han er den ivrigste i den feiringen der.

Få det på Herman! #Herman2020

borbje
borbjeInnlegg: 4939
15.10.17 22:27

5  - 1 til både fotballen og håkkien , kongekveld 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 22:31
KingKongHalvor: Faen om ikke Herman er med også neste år, han er den ivrigste i den feiringen der.

Er helt enig. Han kan bli arvtageren til Grindheim og mest sannsynlig spille i Vålerenga i mange år. Jeg digger hele fyren både på og utenfor banen. Han er en publikumsfavoritt og også en som trøkker til med full innsats. Håper virkelig han signerer. 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8363
15.10.17 22:34

Gratulerer med omtrent å ha berget plassen. Viktig for ES at dere er med framover.

Neste sesong forventer jeg at dere gønner i vei på en helt annen måte enn i år.

engavif
engavifInnlegg: 10719
15.10.17 22:35
InDeilawetrust: magisk feiring med spillerene i svingen etter kamp

Det der er så utrolig deilig. Fikk gåsehud på stadion av det, men igjen etter å sett det klippet så fikk jeg gåsehud på nytt. 

Bare det å se supporterne plutselig "eksplodere" i Oslo by er fantastisk.  

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 22:36

Ønsker for neste år er Nouri, Mos og kanskje Gyasi, hvis han ikke er for primadonna.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 22:37
engavif: Bare det å se supporterne plutselig "eksplodere" i Oslo by er fantastisk.

Ja, helt herlig, virkelig gåsehud.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 22:40
engavif: Det der er så utrolig deilig. Fikk gåsehud på stadion av det, men igjen etter å sett det klippet så fikk jeg gåsehud på nytt.  Bare det å se supporterne plutselig "eksplodere" i Oslo by er fantastisk.

Da er vi to. Jeg fikk gåsehud på stadion og gåsehud når jeg så det etterpå. Det er første gang på veldig lenge at jeg får frysninger over hele kroppen på kamp- av feiringa!

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
15.10.17 23:04

Hva i all verden skal vi med Nouri?!?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 23:07
masterpool: Hva i all verden skal vi med Nouri?!?

Måtte blitt en utfordrer til Lundstrøm, men usikker på om han er noe særlig bedre og om vi har råd til å ha begge. Ønsker selvsagt Nouri velkommen hjem, men blir litt mye med Lundstrøm, Borchgrevink og Nouri tror jeg. Tror Nouri først og fremst ønsker å prøve seg i utlandet, men vet jo aldri. 

Tror ikke han kommer med mindre Lundstrøm ønsker seg hjem til Sverige.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
15.10.17 23:13

Lundstrøm er da mer enn god nok. Skal man bli helt stormannsgale i vinter? Hvis høyreback er blant topp 5 prioriteringer, så skjønner jeg ingenting. Vi trenger en stopper, kanskje to, en venstreback, en midtbanespiller, en kant, eller to og en målscorer.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 23:28
masterpool: Lundstrøm er da mer enn god nok. Skal man bli helt stormannsgale i vinter? Hvis høyreback er blant topp 5 prioriteringer, så skjønner jeg ingenting. Vi trenger en stopper, kanskje to, en venstreback, en midtbanespiller, en kant, eller to og en målscorer.

Enig, Lundstrøm BB mot Haugesund og assist. Har prestert godt for oss i flere sesonger nå. I fjor hadde han vel bare Svensson foran seg av backer på listen over flest assist. 

Er enig i at vi trenger en venstreback selv om Nåsberg har spilt bra der de siste to kampene. Blir for tynt med bare han og Juklerød vil jeg ha på kanten. 

Vi trenger en stopper ved siden av Nation. Jaager vet jeg ikke hva som skjer med, men han har vært solid denne sesongen. Han hadde vel bare kontrakt ut denne sesongen. 

Midtbanespillere synes jeg vi har nok av, men kunne kanskje trengt en defensiv midtbane med mindre Ibrahim plutselig tar sjumilssteg.Det er nok uansett ikke en prioritet. Vi har Horn Myhre også som banker på døren. Men fått sesongen ødelagt av skader. 

På kant synes jeg egentlig vi har ganske godt dekt med Ejuke og Juklerød. I tillegg har vi Grødem som er på utlån. Vi har Dønnum som har spilt flere kamper denne sesongen. I tillegg har vi Bilal Nije og Bård Finne. 

En målscorer trenger vi, men vi bør kanskje gi Azemi noen flere sjanser før vi konkluderer. Vet ikke hva som skjer med Kjelsrud Johansen, men synes han godt kan få fortsette. Han er fin å slenge innpå for å endre kampbildet. Han er en kriger i begge bokser og gir alltid 110%. Kunne selvsagt verdt en ide å oppgradere til en lignende type som er litt mer målfårlig, men ikke veldig nødvendig. 

 

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 23:30
masterpool: Skal man bli helt stormannsgale i vinter?

Er man stormannsgal om man henter hjem en gammel VIF-gutt?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 23:31

På en måte har vi ganske god dekning i troppen, men det er alt for mange unggutter som svinger i prestasjonene gjennom en sesong. Det vi trenger er flere etablerte. 

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 23:36
InDeilawetrust: Det vi trenger er flere etablerte.

Og derfor er det viktig å beholde Stengel og Grindheim. Grindheim på ettårs-kontrakt.

Nouri og Mos er godt etablerte og erfarne ES-spillere som medfører trygghet, identitet og som vil blomstre av denne utfordringen.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
15.10.17 23:37
KingKongHalvor: Er man stormannsgal om man henter hjem en gammel VIF-gutt?

To fullgode høyrebacker som holder godt Eliteserienivå er på grensen i hvert fall. Hvis økonomien tillater det så sier jeg kjør på, men spørs om vi har råd til å ha dobbel dekning der. 

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
15.10.17 23:46
InDeilawetrust: To fullgode høyrebacker som holder godt Eliteserienivå er på grensen i hvert fall. Hvis økonomien tillater det så sier jeg kjør på, men spørs om vi har råd til å ha dobbel dekning der.

Tja, vi hadde råd til samme dekning på keeperplassen.

Og vi trengte virkelig dobbeldekning på spissplass, der bare betalte vi en masse, men spilleren har ennå ikke dukket opp, klar til kamp.

Jeg gidder ikke lenger å engasjere meg i økonomien i denne klubben, den har alltid vært, og er fortsatt. drevet etter "tut-og-kjør"-metoden.

Man går på ræva, 3 år etter å ha blitt kåret til Årets Sponsorobjekt, året man gikk ca 10 mill i overskudd. 3 år etter er det vi tilskuere som må gå rundt med tiggerbøsser og be naboer og venner om å redde Luksusfelleklubben. Igjen.

Om vi har råd eller ikke driter jeg i, jeg vil gjerne ha Amin Nouri og Mos hjem, de hører til her, de skal få avslutte karrieren her hjemme på Valle. Om det er råd eller ikke driter jeg i, særlig mtp Abdi, Moa, Azemi osv. Penger er visst ikke noe problem.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 2274
15.10.17 23:50

Deilig med to gode kamper på rappen,synd med kollapsenmot Stabæk. Tror det vi kunne trenge mest er en defensiv midt som har fysikk,fart og lederegenskap, Lekven hadde to rett i dusjen pasninger i kveld også, Stengel hadde også en, vi kunne fort ha blitt straffet hardere mot ett bedre lag for å si det sånn, seier ikke at Lekven var dårlig for det var faktisk ingen i kveld. Men Lekven gjør sånn litt for ofte, men nå har vi ihvertfall berget plassen i ES, og da kan jo Deila i fred og ro med senkede skuldre bruke dei siste kampene å ta bort sånn feil og prente inn systemet sitt, det er ihvertfall stor forbedring på innsats, kollektivt press på ballfører og tempo på ball, akkurat det med tempo på ball ble jo tydelig bedre etter zahid dro,men men dette var moro,håper vi kan fortsette sånn i noen kamper til.

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
15.10.17 23:55
KingKongHalvor: Gyasi

Han virker spennende offensivt, men gud bedre han er fæl defensivt. Hvis vi skal ha Lundstrøm på h-back, så kan man ikke ha Gyasi foran han.

Om ikke Deila klarer å overbevise gutten om å løpe "hematt"

Der ble jeg rørt over vår Ejuke. Han tok sine sugende defensive løp. Det var tilfeller hvor han var nesten back og skulle stoppe Gyasi. Han var riktignok milevis unna å ha ferdigheter som back, men han tok ihvertfall løpet "hematt

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
16.10.17 00:01
KingKongHalvor: Grindheim på ettårs-kontrakt.

Du skal få en 34-åring til å signere på 1-års kontrakter? Han er ikke Oslo-gutt. Han vet meget godt at den kontrakten han skriver på nå, vil være hans siste på øverste nivå. Da vil det ikke være 1 år. 

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 13984
16.10.17 00:06
InDeilawetrust: magisk feiring med spillerene i svingen etter kamp

Magisk

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
16.10.17 00:09
bulmerson: Du skal få en 34-åring til å signere på 1-års kontrakter? Han er ikke Oslo-gutt. Han vet meget godt at den kontrakten han skriver på nå, vil være hans siste på øverste nivå. Da vil det ikke være 1 år.

Det er lov for oss som klubb å diktere betingelser for å kontraktfeste spillere til klubben. 

Grindheim er 34, han får ikke langtidskontrakt med noen klubb, ikke i Haugesund heller, mulig de vil være snille og strekke seg til 2 år, men tviler egentlig. Grindheim stakk fra klubben da han var 18-19, han er ikke en viktig fyr å få hjem for Haugesund.

Så kan han heller forlenge karrieren her i Oslo da, med ett år av gangen. Tror ikke han får noen andre tilbud som er mye bedre.
Men kjenner jeg såpehuene på Valle rett, så banker de sikkert en 3-års kontrakt på bordet til Grine-Pelle, så det ikke er noen tvil om hvem som vil ta godt vare på ham mens han forbereder seg sakte men sikkert på pensjonstilværelsen.

Gjesp....

 

bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
16.10.17 00:16
KingKongHalvor: Det er lov for oss som klubb å diktere betingelser for å kontraktfeste spillere til klubben.  Grindheim er 34, han får ikke langtidskontrakt med noen klubb, ikke i Haugesund heller, mulig de vil være snille og strekke seg til 2 år, men tviler egentlig. Grindheim stakk fra klubben da han var 18-19, han er ikke en viktig fyr å få hjem for Haugesund. Så kan han heller forlenge karrieren her i Oslo da, med ett år av gangen. Tror ikke han får noen andre tilbud som er mye bedre.
Men kjenner jeg såpehuene på Valle rett, så banker de sikkert en 3-års kontrakt på bordet til Grine-Pelle, så det ikke er noen tvil om hvem som vil ta godt vare på ham mens han forbereder seg sakte men sikkert på pensjonstilværelsen. Gjesp..

Selvfølgelig kan gjengen på Valle diktere betingelser i en kontrakt. Men den godeste Grindheim på 34 kan avvise disse. Og jeg tror nok at 1-års kontrakt er noe han avslår kategorisk. For "hime" i Haugesund står de nok klar med minst 2 års kontrakt.

Det eneste unntaket jeg ser for at han godtar 1-års kontrakt er at man sukrer pillen om at vil gå inn i en rolle i klubben etter spiller-karrieren

masterpool
masterpoolInnlegg: 14664
16.10.17 00:36

Man er stormannsgale hvis man henter en helt unødvendig spiller, i en posisjon hvor vi allerede har bedre spillere, når vi har store mangler andre steder i troppen.

Det er på grunn av din tankegang om «gamle engagutter», at vi ikke kommer oss videre. Vi kan ikke hente spillere, kun fordi de har spilt her tidligere. Vi har bomma med alle slike kjøp tidligere, nå senest med Moa. Mos er på utgående kontrakt, og ingen andre enn Aalesund tilbyr han en kontrakt, hvorfor i all verden skal vi gjøre det?!

Grindheim forsvinner nok, tjener for mye, og lønna må nok frigjøres, det samme gjelder nok Jaeger!

Skal Vålerenga tilbake i toppen av norsk fotball, så må man sette krav til prestasjoner. Henter vi Nouri, og eller Mos, så er vi så langt unna på rett vei vi kan komme. Grindheim kunne vi beholdt, men det går på bekostning av en ny midtbanespiller.

Sorry, hvis Juklerød skal være et regulært innslag i dette laget, da kan vi bosette oss på nedre halvdel. På tide å rydde opp, legge bort det sentimentale, og se fremover.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 51365
16.10.17 00:48
masterpool: Man er stormannsgale hvis man henter en helt unødvendig spiller, i en posisjon hvor vi allerede har bedre spillere, når vi har store mangler andre steder i troppen. Det er på grunn av din tankegang om «gamle engagutter», at vi ikke kommer oss videre. Vi kan ikke hente spillere, kun fordi de har spilt her tidligere. Vi har bomma med alle slike kjøp tidligere, nå senest med Moa. Mos er på utgående kontrakt, og ingen andre enn Aalesund tilbyr han en kontrakt, hvorfor i all verden skal vi gjøre det?! Grindheim forsvinner nok, tjener for mye, og lønna må nok frigjøres, det samme gjelder nok Jaeger! Skal Vålerenga tilbake i toppen av norsk fotball, så må man sette krav til prestasjoner. Henter vi Nouri, og eller Mos, så er vi så langt unna på rett vei vi kan komme. Grindheim kunne vi beholdt, men det går på bekostning av en ny midtbanespiller. Sorry, hvis Juklerød skal være et regulært innslag i dette laget, da kan vi bosette oss på nedre halvdel. På tide å rydde opp, legge bort det sentimentale, og se fremover.

Men hvem foreslår du da at vi skal hente? Altså helt konkret?

Er jo så lett å sitte på et forum og rakke ned på alt og alle, uten å komme opp med noe konstruktivt eller positivt selv.

Deila har vært gjennom 3 vinduer nå uten å lykkes veldig bra, og han har rådgivere, er profesjonell og ER i markedet og businessen. Selv han sliter.

Men du gjør ikke annet enn å rakke ned på andres forslag. Det er veldig enkelt. men lite givende for en konstruktiv diskusjon.

Så hvem tenker du at det kan være riktig å hente?

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg