Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

IK Start Klubbtråd

NYTT TEMA
lordkippe
lordkippeInnlegg: 2089
01.12.19 23:50

Kombinert beste ellever er vanskelig her, noen med noen gode forslag ? Mitt forslag følger under 

             Maric 

Wichne  - Lowe - Salquist - Robstad 

               Krogstad - Aremu 

Skaanes -            Smarason(hvis frisk)      - Sigurdarsson 

                            Lehne Olsen

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 4749
01.12.19 23:56
Hoppidioten: Nei

Dere mangler kvalitet i angrepet.

FIL37
FIL37Innlegg: 1867
02.12.19 08:14

Objektivtsett, slik du hauser opp denne Rufo spilleren i et sett så bør du kanskje tipse klubben i hjembyen hans, Barcelona FC. Absolutt ingenting spesielt med denne spilleren som skulle tilsi at han forsterker noen ES klubber. 

 

Kan virke som du får provisjon av et salg på denne spilleren.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 08:14)

CrimsonK
CrimsonKInnlegg: 6206
02.12.19 09:20
Windsor: Snitt for Start er 182,3 cm og 76kg. Snitt for LSK er 183,1 cm og 80kg. Tallene er hentet fra altomfotball.no så ikke veldig sikre.

Hehe - ok LSK er overlegne enda. I høyde og vekt.


Men jeg tenker at Ramsland har litt mer pondus en de fleste andre spisser vi har hatt siste sesongene. Floki hadde fysikken, men han var jo likevel ikke sterk i duellene - kun en trussel på hodet.


Aremu gir oss Duracell-kraft, og Wichne og Skaanes er løpsmaskiner. Lowe sin fysikk taler for seg selv, men Jørgensen er ikke så lett å skubbe seg på han heller.


Og til dere over her. Vi sliter ikke på spissplass hvis Ramsland er skadefri. Han har vært stabil og god for oss i hele høst, og han har fysikk til å bryne seg på stopperne deres.

sodajr
sodajrInnlegg: 17797
02.12.19 10:55

Æsj LSK har sparket Lennartson!

Hoppidioten
HoppidiotenInnlegg: 10872
02.12.19 11:42

Ja, som at kvalikken ikke var spennende nok i seg selv kan vi nå få Nordlie eller Rekdal på LSKs trenerbenk. Blir nok en playoff for historiebøkene dette.

hesja
hesjaInnlegg: 7526
02.12.19 20:19

Ser ut som at selveste Nordlie blir Lillestrøm trener,bør vel fyre opp stemningen ekstra før kampene.

Windsor
WindsorInnlegg: 7303
02.12.19 20:39

Kvalik er merkelige greier. Skikkelig kjip plass å komme på, men vinner man så er opprykk via kvalik beste måte å gjøre det på.

Nordlie og LSK ned hadde jaggu ikke vært dumt.

prestonnorthend
prestonnorthendInnlegg: 2354
02.12.19 23:53

Uten at jeg vil utelukke at vi ryker i dette oppgjøret, så er jeg av den formening at Tom Nordlies renomme som redningsmann er betydelig overdrevet. Keiko har rykket ned med både Sandnes Ulf og Fredrikstad, og har (correct me if I'm wrong) aldri gått seirende ut av en kvalikk. Stundens alvor kan også sette en effektiv stopper for eventuelle positive ringvirkninger som ofte kommer i kjølvannet av en ny treneransettelse.


Det største presset er muligens på LSK, men sumatra sumatra vil alt annet enn opprykk være en gedigen fiasko. Det må da ligge i bakhodet også på våre gutter. 

lsklars
lsklarsInnlegg: 95603
03.12.19 13:49

Kamptråd? 

JODDEMM
JODDEMMInnlegg: 11027
03.12.19 14:44
lsklars: Kamptråd

Forslag til overskrift:

Eliteseriekvalik: Start-Lillestrøm-Start :-)

(Innlegget ble redigert 03.12.19 14:45)

King_Kenny92
King_Kenny92Innlegg: 3459
08.12.19 09:02

Vær så snill og hold unna på Åråsen. Vil heller ha dere i Eliteserien enn Lillestrøm. 

Alekseve
AlekseveInnlegg: 2148
08.12.19 11:20

Er så glad for at vi ikke har Tom Nordli i klubben. Makan til barnslig type og elendig vinner i intervjuene etter kamp. Går bare å snakker piss om alle andre mens han skal framsnakke seg selv. 


Det var gøy på kamp i går og jeg må si at jeg liker veldig godt at folk bare kan sitte på langsidene. Det blir så mye mer trøkk med en gang vi må sitte tettere. 


Skryt til Ultras! God underholdning når politiet prøver å presse seg gjennom gjengen for å få tak i blusset. Syns de lager god stemning gjennom hele kampen. 

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6075
08.12.19 15:47

Koste meg også på kamp. Synes de på singing section gjør en god innsats, og synes publikum for øvrig var i alle fall litt mer på enn vanlig. Burde selvfølgelig vært mer enn 4000 på kamp, samtidig er det jo gledelig at det i hele tatt er noen som orker å se Start i en viktig kamp.


Jeg tvinger meg selv til å ikke tro på opprykk enda. Lowe skrudde jo regelrett av i et par minutter i første omgang. Det er ikke sikkert vi tåler det på onsdag. I tillegg er vi ikke akkurat kliniske foran mål. 


Må legge til at Robstad seiler opp som en personlig favoritt i dette Startlaget. Shithousery på høyt nivå flere ganger ila kampen. 

Windsor
WindsorInnlegg: 7303
08.12.19 16:07

4000 er fint antall det slik interessen er for tiden. Må huske på at opprykk/nedrykk ikke er så stort for Kristiansandere, men først og fremst er det viktig å huske at tilskuertallet i kvaliken ikke er langt unna reelt tilskuertall. Ellers enig i at det er flott at Start nå ønsker å samle tilskuerne på langsidene. Bedre det enn bare nedre del som Brandsdal fant på.

Når det gjelder kampen er det jo flott at Start faktisk fremstår som det beste laget, at de klarer å snu kampen og klarer å matche LSK i duellene, men forstår ikke spesielt PW.Jørgensens glede over 2-1.

2-1 er ikke noe spesielt godt utgangspunkt. Det er helt ok, ikke noe mer. Nå skal Start til en tøff potetåker der LSK bare trenger 1 mål. 

Robstad fortjener definitivt litt ros. Han har hevet seg kraftig etter at Tønnesen kom til klubben. 

CrimsonK
CrimsonKInnlegg: 6206
08.12.19 19:37
Windsor: 2-1 er ikke noe spesielt godt utgangspunkt. Det er helt ok, ikke noe mer. Nå skal Start til en tøff potetåker der LSK bare trenger 1 mål.

Men Start kan jo finne på å score da :) Men en kamp vi helt klart skal være tålmodige og ta vare på de kontringsmulighetene vi får.

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4416
08.12.19 20:05
Windsor: potetåker

En uttalelse som åpenbart er basert på uvitenhet.


Uansett, banen er det ikke noe å utsette på, selvfølgelig godkjent av NFF, like forhold for begge lag og så får vi se!


Skal man tolke denne uttalelsen som en unnskyldning i forkant om dere allikevel ikke rykker opp....?

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6075
08.12.19 22:06

Ja tenke seg til. En supporter på et fotballforum omtalte en fotballbane som en potetåker! Nå må alle puste med magen og roe seg. 

Windsor
WindsorInnlegg: 7303
08.12.19 22:08
InsVerderben: En uttalelse som åpenbart er basert på uvitenhet.

Beklager. Min uttalelse var basert på at Lillestrøm nekter Start å trene på banen før kamp. I mitt sørlandske sinn tenkte jeg at det sikkert er fordi banen ikke er i så god stand, men du har selvsagt rett i at det nok bare er LSK som er usportslige drittsekker.

prestonnorthend
prestonnorthendInnlegg: 2354
08.12.19 22:26
Windsor: 4000 er fint antall det slik interessen er for tiden.

For all del - vi er mange som skulle ønske at interessen for Start hadde vært større, ikke bare i Kristiansand, men også resten av landsdelen. Det er likevel fascinerende å se hvor ignorante resterende deler av fotball-Norge er i sin analyse av situasjonen på Sørlandet. Klubbene fra de fire største byene har alle en bunnotering i sjiktet 2-5000 denne sesongen, og likevel sitter folk å hamrer løs på tastaturet og kritiserer mangelfullt oppmøte i en klubb preget av kronisk sportslig underprestering, økonomisk vanstyre og en pile-up av administrative beslutninger som får Westminster til å framstå som et mønsterbruk - ikke bare over fem, ei heller ti, men hele 25 år. FEMOGTYVE ÅR! 


At folk ikke skjønner at denne situasjonen nører opp under likegyldighet og manglende engasjement får da bare være, men det burde være ganske selvforklarende. Jeg skulle likt å se hvor mange av disse som retter moralske pekefingre som hadde frøset fast til eget sete dersom utsatt for noe i nærheten av samme motgang. Min far, som var så heldig å oppleve gullårene på gamle stadion, stilte meg det betimelige spørsmålet om hva jeg egentlig har opplevd i min tid som Start-supporter. Da jeg telte opp innså jeg at det er forbausende få og forholdsvis små øyeblikk som skiller seg ut, og det gjør at jeg ikke blir rent lite imponert over at det faktisk finnes mennesker der ute - spesielt av den yngre generasjonen - som lever og ånder for klubben. De store linjene, som gjør at jeg stadig vekk kommer rekende tilbake til setet mitt på Sør Arena hver gang jeg er hjemme er en ærbødig takknemlighet overfor klubben som har gitt meg noen av mine beste barndomsminner og styrket forholdet til både min far og flere av mine nærmeste kamerater. Å slutte å gå på kamper ville etterlatt et digert vakuum jeg neppe ville klart å fylle med noe meningsfullt. 


Jeg dro hjem i forbindelse med KFUM-kampen, men forbundet satte en effektiv stopper for min tilstedeværelse i gårsdagens kamp. Hele oppladninga denne uka har vært prega av en uggen følelse. Ikke av nervøsitet, men av moderat svik overfor klubben jeg identifiserer meg med. Min egen samvittighet har nå gjort meg noen tusenlapper fattigere og med en 15 timer rundtur i vente blir jeg å finne på bortefeltet på Åråsen kommende onsdag. Smertelig forberedt på nye nedturer. 

molishani
molishaniInnlegg: 2962
09.12.19 08:53

Knallkamp på lørdag. Flere av spillerne har tatt store steg, og det begynner å nærme seg eliteseriestandard. Unner dem virkelig et opprykk nå. 

JODDEMM
JODDEMMInnlegg: 11027
11.12.19 11:21
prestonnorthend: med en 15 timer rundtur i vente blir jeg å finne på bortefeltet på Åråsen kommende onsdag. Smertelig forberedt på nye nedturer.

Masse lykke til både til deg og oss alle i kveld :)

En slik type kamp man på ingen måte gleder seg til- men samtidig bare vil få unnagjort så fort som mulig!

Håper ikke at vi i stor grad "går for en" 0-0- kamp i kveld da det er fryktelig risikabelt! Vi skulle så veldig gjerne fått kampens første mål slik at vi får utlignet bortemålene- få lempet over enda litt mer press på LSK sånn at de plutselig må opp på 3 for å unngå ekstraomganger!

Huff- kjenner nervøsiteten komme bare av å skrive alt dette her! Kan ikke bare "skuespilleren" banke inn et par-tre mål i løpet av de 10 første minuttene da? :-D

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6075
11.12.19 16:24

Jeg kaster opp av FVN sine "nå går alt så meget bedre med spiller x" artikler! De kan ikke drive å publisere de nå! Wæ! 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4416
11.12.19 18:41
Windsor: Min uttalelse var basert på at Lillestrøm nekter Start å trene på banen før kamp.

Av gitte årsaker, tror ikke det blir utslagsgivende og det samme gjaldt for LSK.


Lagene stiller vel rimelig likt og det var selvfølgelig om å gjøre å holde banen godkjent til en avgjørende kamp! Vi skriver 11 des. og hva hadde du forventet...?!

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6075
11.12.19 21:01

ÅHERREGUD! 

sodajr
sodajrInnlegg: 17797
11.12.19 21:01

ELITESERIEN 2020

Fernandovonarb
FernandovonarbInnlegg: 5270
11.12.19 21:03

Grattis. Nå må dere få folk til stadion neste år.

Hoppidioten
HoppidiotenInnlegg: 10872
11.12.19 21:05

Altså dette er helt utrolig! Martin Ramsland dere. Rykker opp til Eliteserien helt på egenhånd! Må være noe av det villeste som har skjedd dette her.

G0oner
G0onerInnlegg: 11844
11.12.19 21:05

Gratulerer og velkommen tilbake :D

Windsor
WindsorInnlegg: 7303
11.12.19 21:11

Drammen '99 var utrolig. Pissdårlige i 90 minutt, men så dukker plutselig Leo opp og sender oss til himmels.

Drammen '99 kan ikke mål seg med dette her. Tidenes kvalik!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg