Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva er en vinnerskalle?

NYTT TEMA
Seriemester

Innlegg: 63
Seriemester
06.11.14 22:36

NFFs Dan Eggen har skrevet en kronikk om temaet. Om du har problemer med å sovne på kvelden anbefales den på det sterkeste.

KingKongHalvor

Innlegg: 55078
KingKongHalvor
06.11.14 22:44

Zzzzz

albino

Innlegg: 2447
albino
07.11.14 02:39

Tenk at fotball kan være så kjedelig, dere.

lsklars

Innlegg: 100771
lsklars
07.11.14 07:57

Eneste som er fascinerende med Dan er hårsveisen. 

arkles

Innlegg: 8667
arkles
07.11.14 08:26

Når du er ansatt i NFF og skal skrive kronikker, så er det pussig at du lager slike selvmål som vedlagte..

"Liverpools kaptein gjennom tykt og tynt i en årrekke, Steven Gerrard, virker prikkfri når det gjelder mulige nevnte ankepunkter mot Cristiano. Muligvis besitter ikke Steven Gerrard de samme ekstreme ferdighetene, men: lynnet, lagspilleregenskapene, den oppofrende og inspirerende kapteinstypen. Disse egenskapene signaliserer kanskje i seg selv det vi er ute etter? Neste spørsmål blir da om disse kjennetegnene har tilhørt Gerrard gjennom hele hans utvikling som fotballspiller, eller om de har manifestert seg etter hvert? Hvis man skal tro trenere som har hatt Steven Gerrard gjennom oppveksten, så var det ikke noe verken ved fotballmessige eller personlige karaktertrekk som den gangen tilsa at de hadde med Liverpool og Englands kommende kaptein å gjøre. Det kan altså virke som om vi er på bar bakke i Gerrards tilfelle -det var ikke noen egenskaper vi kunne ha festet til ham som en fremtidig vinner den gangen, i hvert fall ikke noen som han var relativt alene om å være i besittelse av."

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg