Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FK Haugesund [Klubbtråd]

NYTT TEMA
VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
10.02.19 18:03

Fungerer dårlig hos meg også. Men hvis du trykker på selve skjermen når du er inne, og holder den inne litt, for deretter trykke pil bakover så spiller den av. Merkelige greier.

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
10.02.19 18:53

Syns T Pedersen på HB gjorde en lovende jobb i 1.omg.

Wadji og Sandberg ser veldig bra ut.

Håper Palle er raskt oppe igjen.

Elendige cornere.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
11.02.19 01:12
Charlie70: Syns T Pedersen på HB gjorde en lovende jobb i 1.omg. Wadji og Sandberg ser veldig bra ut. Håper Palle er raskt oppe igjen. Elendige cornere.

Fikk ikke sett denne kampen heller, så har du mer info?

Herlig hvis Pedersen viser igjen, og håper Sandberg blir så god for oss som Grindhaug virker å tro. Da kan vi få en god høyreside med dem denne sesongen.

Hvordan var unge Horneland i dag? Hadde vært veldig artig hvis han viser seg å være såpass god allerede at han kan ta rollen som 3.valg på stopperplass. Er du god nok så er du gammel nok :)

Får vi spilt inn lokale unggutter uten å bruke mye penger på diverse utlendinger som vi helt sikkert gambler på i utgangspunktet så er det å foretrekke. Kan jo håpe på en lånespiller eller to fra Belgia eller noe da, men er den "avtalen" vi hadde der lagt ned?

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
11.02.19 10:48

Det var aldri no tvil om at vi møtte et bedre lag. 

Bedre i posisjonering og en divisjon over i pasningspresisjon. 

Med det sagt så syns jeg vi kom fra det på en ok måte.

Horneland sto godt og det var vel tilbmld fra h-avis også. Et mer drilla stopperpar hadde hvertfall unngått det siste målet.

Syns faktisk vi matcha de på individuelle ferdigheter:

Stølås var frekk & freidig og kom seg forbi venstrekanten deres ved flere anledninger, både med smarte finter og «snuble ballen med seg» som er litt sånn som han får til ikke så rent sjelden. Virka i form og med selvtillit.

T Pedersen ble ikke sendt ut i pølsebua eller direkte fraløpt. Virka smart og aggressiv i en-mot-en duellene. Høyre flanke var ikke spes sårbar selvom Lokomotiv var flinke å skape til tider store rom på kantene.

Et par fine tendenser i kombinasjonsspillet offensivt på høyre kant med Sandberg/Grindheim/Pedersen (ikke skråsikker på de involverte) men mener at det var dem.

Kallevåg fortsatt litt igjen til der vi vet han kan være.

Overraskende underlegne i hodedueller. Selv Kone måtte se seg slått.

Leite ok som ballfordeler på midten, men blir avslørt litt på fart/akselerasjon.

Vi blir fort litt stressa og upresise i pasningsspillet i siste tredjedelen når vi skal forsere/inn i boks. Da blir det LITT for tungt vekta eller LITT feil retning på pasningene eller venter AKKURAT litt lenge med avslutningen eller tre-igjennom pasningen fordi Lokomtiv er godt organisert og kjapt oppi mann. Savnet litt mer ro og intuitiv plan i de fasene.

Wadji viste at han ikke nølte med pasning eller avslutning. En touch. Han hadde imidlertid også hvertfall én sånn et-mikrosekunds-nøling som gjorde at han ble blokka.

Cornerene var jo rein komikveld.

 

 

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
11.02.19 11:12

Tja... ser nå at Grindhaug i h-avis ikke var like imponert som meg med innsatsen til Pedersen og at han måtte flytte Tronstad ned for å få bedre dekning der. 

Da er vel det riktig selvom jeg ikke så det helt sånn fra stua. Trodde Tronstad gikk ned for å gi Bruno spilletid på midten.

Jeg så det vel muligens med litt sterke lokal-ung-gutt-patriotiske briller;)

Jordbæryoghurt
JordbæryoghurtInnlegg: 18304
KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
12.02.19 17:05
Jordbæryoghurt: Litt drama på treningsfeltet.

Får håpe de er voksne nok til å skvære opp og bli venner igjen i etterkant av dette nå da.
Absolutt ikke noe uvanlig som har skjedd her, og de fleste gangene pleier det vel ikke komme i avisene engang.

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
12.02.19 17:12

Ingenting å bruke energi på. Bare bra at det er temperatur. 

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
12.02.19 18:16

Ikke bekymret hvis d bare er et engangstilfelle.

Med Haris ble det etterhvert litt mange sånne og da forsvant jo han etterhvert.

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
12.02.19 18:24

Ellers:

https://m.youtube.com/watch?v=SQ6WxI_nndo

2:59 - Mark Dempsey driller firkant med bl.a Pogba og Martial på treningsfeltet før kveldens kamp.

Sjukt.

 

(Innlegget ble redigert 12.02.19 18:24)

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
15.02.19 17:47

Begynner det ikke så smått å haste med stopper og HB?

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
15.02.19 22:33

sparer mye penger ved å hente spillere sent. Begynner å ane at det er litt strategisk økonomisk å hente spillere sent.

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1159
15.02.19 23:12

Aha...

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
16.02.19 04:18
Charlie70: Begynner det ikke så smått å haste med stopper og HB?

Jo. Svaret er definitivt at du har helt rett. Det begynner å haste.

Forsterkninger skal spilles inn i laget, og integreres i gruppen. Slikt kan fort ta litt tid, og det er ikke veldig lenge igjen til seriestart. Ettersom det som vanlig ser ut som om vi ikke har veldig mange konkrete spillere i kikkerten så er det jo prøvespillere som kommer og viser seg frem, og det er jo litt begrenset hvor lenge vi kan holde på med det frem mot seriestart og.

er forresten veldig spent på Krygård foran denne sesongen. Har visst sett bra ut på treninger, og skal nå være foran Kone i køen på spissplass. Hadde vært utrolig artig hvis han tok noen steg og slo gjennom i år.

Cobi
CobiInnlegg: 58188
18.02.19 17:24

Opedal twitrer «close». Da er det vel enten han polske høyrebacken (i så fall handlet vel besøket mer om å hilse på hverandre enn å prøvespille) eller han afrikanske temposterke vingen de har hatt på besøk. Får man tro?

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28642
18.02.19 17:25
Cobi: Opedal twitrer «close». Da er det vel enten han polske høyrebacken (i så fall handlet vel besøket mer om å hilse på hverandre enn å prøvespille) eller han afrikanske temposterke vingen de har hatt på besøk. Får man tro?

Kanskje det er konkursen som nærmer seg?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
18.02.19 17:33
Cobi: eller han afrikanske temposterke vingen de har hatt på besøk. Får man tro?

Mannen med tidenes dårligste skrytevideo på Youtube :)

en tweet fra Opedal kan bety alt mellom himmel og jord. Han har lagt ut teasere som forvirrer og lover mye mer enn de har holdt tidligere og, men vi får håpe det er noe gull de har funnet som skal inn.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
18.02.19 17:36
Tjaaah: Kanskje det er konkursen som nærmer seg?

Tror det økonomiske skal være under god kontroll nå. Vi har fjernet x-faktoren som gjorde at det økonomiske aspektet ikke var under kontroll, så nå skal både inntekter og utgifter være ganske oversiktlige. Og FKH har jo stort sett hele tiden kjørt en forsiktig linje hvor man helst ikke skal bruke mer enn man får inn. Satsingen på media var en utypisk gambling for oss, vi så at det ikke fungerte og vi kom oss ut av det med livet i behold.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28642
18.02.19 17:44
KingAnderson: Tror det økonomiske skal være under god kontroll nå. Vi har fjernet x-faktoren som gjorde at det økonomiske aspektet ikke var under kontroll, så nå skal både inntekter og utgifter være ganske oversiktlige. Og FKH har jo stort sett hele tiden kjørt en forsiktig linje hvor man helst ikke skal bruke mer enn man får inn. Satsingen på media var en utypisk gambling for oss, vi så at det ikke fungerte og vi kom oss ut av det med livet i behold.

Var det ikke veldig kritisk i høst? Hvordan klarte de å få kontroll igjen? Ved å presse Rbk for penger for Horneland?

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
18.02.19 17:50

Enkelte av sponsorene gav en redningspakke som ordnet balanse i regnskapet.

Etter dette har fkh spart/tjent masse penger på spillere som har lagt opp eller blitt solgt/fristilt.

Økonomien i FKH er god den nå.

De skal jo hente 5-6 spillere før sesongstart så regner med at ting er under kontroll. 

(Innlegget ble redigert 18.02.19 17:51)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20624
18.02.19 18:05
Tjaaah: Var det ikke veldig kritisk i høst? Hvordan klarte de å få kontroll igjen? Ved å presse Rbk for penger for Horneland?

Var vel aldri så kritisk som man fikk inntrykk av, men ja. Vi var avhengige av en emisjon for å få kontroll på det økonomiske igjen, og vi fikk vel inn omtrentlig 15 millioner på det viset.

Det definitivt største tapet kom gjennom eierskap i en mediebedrift, og vi har heldigvis solgt oss helt ut der.
Pengene fra RBK hjalp selvfølgelig på de og, men de kommer på toppen sammen med spillersalg, og vil i stor grad brukes til å forsterke spillerstallen.
(Så håper vi selvfølgelig at nytreneren deres flopper i trøndelag. Karma is a bitch sies det, så vi får håpe hun viser seg fra sin aller verste side akkurat i denne saken. Skal sies at jeg er mer frustrert over ex-treneren enn jeg er over RBK. Jeg har faktisk forståelse for deres standpunkt, og det er ikke de som konstruerte denne situasjonen eller misbrukte en muntlig avtale mellom venner.)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 28642
18.02.19 18:35
KingAnderson: Var vel aldri så kritisk som man fikk inntrykk av, men ja. Vi var avhengige av en emisjon for å få kontroll på det økonomiske igjen, og vi fikk vel inn omtrentlig 15 millioner på det viset. Det definitivt største tapet kom gjennom eierskap i en mediebedrift, og vi har heldigvis solgt oss helt ut der.
Pengene fra RBK hjalp selvfølgelig på de og, men de kommer på toppen sammen med spillersalg, og vil i stor grad brukes til å forsterke spillerstallen.
(Så håper vi selvfølgelig at nytreneren deres flopper i trøndelag. Karma is a bitch sies det, så vi får håpe hun viser seg fra sin aller verste side akkurat i denne saken. Skal sies at jeg er mer frustrert over ex-treneren enn jeg er over RBK. Jeg har faktisk forståelse for deres standpunkt, og det er ikke de som konstruerte denne situasjonen eller misbrukte en muntlig avtale mellom venner.)

Aha, da skjønner jeg. 15 millioner er jo ganske mye i ES-målestokk.

Er det generelt en del bitterhet overfor Horneland i Haugesund? Jeg ville nok også sagt at Rbk sin måte å annonsere Horneland på var veldig dum. Jeg tror de faktisk tapte penger på å gjøre det på den måten, siden FKH ble så forbannet. Ettersom man plutselig ble enige, så er det jo tydelig at Kaldheim ikke bare tullet når han sa at han hadde et juridisk grunnlag.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 16651
18.02.19 18:39

Minst 90% av Haugesund håpe det går til h....med Horneland sin karriere hos RBK . Drømmen våres er jo dårlig start på sesongen av RBK 8g FKH vinne 16 mai som hadde betydd slutten for han. Det vil aldri skje men er nok drømmen til de fleste

(Innlegget ble redigert 18.02.19 18:39)

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5014
18.02.19 19:18

I forhold til en mulig  signering så er det neppe en av prøvespillerne. Jos sier til H-avis at afrikaneren neppe blir FKH-spiller og at de ikke vet noe om han polakken så han skal de se på denne uken og muligens i kamp til helgen. 

Signerer de noen nå så er det nok en de er trygg på (i den grad en er trygg på nysigneringer) og kjøper «uprøvd», ala Sandberg. 

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4777
18.02.19 20:03

Bordeaux keeperen .

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44517
18.02.19 20:07

Hva heter polakken til FKH?

Cobi
CobiInnlegg: 58188
18.02.19 21:33

Martin Samuelsen, faktisk. Spennende. Noen som får lest hva slags avtale det er snakk om?

EDIT: Låneavtale ser jeg VG gjengir. Håper det er ut sesongen og ikke bare frem til sommeren da. Frykter det siste. Kan uansett vanskelig se noen stor nedside her.

(Innlegget ble redigert 18.02.19 21:36)

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5014
18.02.19 22:27

Lite å tape og potensielt mye å vinne på den. Lokal gutt med stort potensial som trenger å få karrieren på skinner igjen. Burde egentlig være i alle parters interesse at han blir en hel sesong også. Kan bli en publikumsyndling og en attraksjon i Eliteserien om han finner tilbake til sitt gamle jeg.

Heborres
HeborresInnlegg: 10556
18.02.19 22:29

Samuelsen kan bli bra ja!

Cobi
CobiInnlegg: 58188
18.02.19 22:30

Klarer ikke helt å se at det er i West Hams interesse å få han tilbake igjen i januar. Det kan ikke være noe særlig for Samuelsen heller. Da må det nesten være bedre å få et halvannet år langt lån, ut 19/20-sesongen for WH, men d spørs vel kanskje om de vil ha han på et såpass dårlig nivå som Eliteserien så lenge. Da er han ford ferdig i WH-sammenheng, liksom.

Frykter lån til sommeren, med en slags gentlemansavtale om å se an status da.

Edit: Men uansett en positiv overgang, for all del.

(Innlegget ble redigert 18.02.19 22:30)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg