Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FK Haugesund [Klubbtråd]

NYTT TEMA
sekse
sekseInnlegg: 1241
09.12.19 15:24

Creed til Maakeberget for å booke Scotsman og Parkteateret. Men som nevnt over ble Scotsman alt for lite, bortimot konstant 1-2 timer kø for å komme inn, noe som endte med at folk spredde seg ut over alt. Var kun innom på Scotsman noen timer på fredagen, der var det høy allsang og partyfaktor. På lørdagen havnet vi på puber litt utenfor Karl Johan.


Klubben får totalslakt for sitt cupfest opplegg i Oslo, skivebom som forventet. Får håpe at de har lærer av det, og ikke bare lukker øynene. 


Stemningen ble heller aldri skikkelig bra på tribunen, de ivrigste sangerne og trommen burde vært midt bak mål og helt øverst på det nederste feltet for å få med seg folk på sangene...


En bedritten kamp, orker ikke å bruke tid på den. Har ikke sett sjansene eller straffen i opptak. Synd at vi ikke sto bedre opp, for det blir lenge til vi får en så stor sjanse til å vinne cupfinalen igjen. 

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 691
10.12.19 10:12

FKH burde tatt regien når de solgte billetter. Satt alle plassene bak mål til syngende supportere. Mange av mine kompiser som garantert ville kjøpt på en plass der det kreves at man er med og synger på en slik kamp. Bare vas at de ikke kunne kontrollert dette. Det er jo bare å spørre når folk kjøpte billettene. Det er greit at man ikke fikk kjøpt akkurat de setene man ville, men kontroll på seksjonene, det hadde man garantert hatt. Småbarnsfamilier kunne fått ytterst mot svingene oppe og nede f.eks. 

Olsok
OlsokInnlegg: 369
10.12.19 11:00

De som kjøpte først, fikk vel egentlig de dårligste billettene?

Olsok
OlsokInnlegg: 369
10.12.19 11:03

Men for å se framover. Noen som har signaler? Tronstad? Palle? Samuelsen? Finnen? Lånespillerene? Akintola aktuell? Andre? 

olanordmand
olanordmandInnlegg: 69
olanordmand
olanordmandInnlegg: 69
10.12.19 11:25
FKH_supporter: FKH burde tatt regien når de solgte billetter. Satt alle plassene bak mål til syngende supportere. Mange av mine kompiser som garantert ville kjøpt på en plass der det kreves at man er med og synger på en slik kamp. Bare vas at de ikke kunne kontrollert dette. Det er jo bare å spørre når folk kjøpte billettene. Det er greit at man ikke fikk kjøpt akkurat de setene man ville, men kontroll på seksjonene, det hadde man garantert hatt. Småbarnsfamilier kunne fått ytterst mot svingene oppe og nede f.eks.

Enig i alt her. Vet ikke hvor viktig det er i den store sammenhengen (FKH kom seg til cupfinalen tross alt), men tenk om det var en litt større regi på tingene. Jeg ville hatt et arrangement for barn (uten alkohol) og et større lokale for selve cupfinalen. Og tribuneseksjonen skulle vært organisert og gjerne øvd på noen sanger på cupfinalefesten. Det har faktisk litt å si at man fremstår som "en masse" på tribunen. 

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1453
10.12.19 11:48

Ringstad var ute av det og håpa på restart hos oss, men fikk ikke det. Helt greit å ønske lykke til videre.


Doug kommer jeg til å savne. Tross noen hasardiøse involveringer og ikke alltid safety first. For en fet type. Selve inkarnasjonen av begrepet peis på.


Sånn er d. Blir spennende å følge med på navn inn. Han finnen fx?

Olsok
OlsokInnlegg: 369
10.12.19 11:50

Tronstad? Blir det Vitesse?

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1453
10.12.19 11:55

Hadde vært fett om vi klarte å holde på Samuelsen én sesong til. Han var virkelig på gli, selvom han (i likhet med de fleste andre lagkompisene) ikke fikk vist noe i nærheten av hva han kan da det gjaldt som mest på Ullevål.

tendy
tendyInnlegg: 3723
10.12.19 12:20
FKH_supporter: FKH burde tatt regien når de solgte billetter. Satt alle plassene bak mål til syngende supportere.

Husker det var mye fokus på det i forkant av cupfinalen i 2007 at Maakeberget/syngende supportere måtte stå på øvre seksjon rett under taket.Det ordnet seg den gangen.Hvorfor ting var annerledes i år vet jeg ikke.

k1ng
k1ngInnlegg: 193
10.12.19 12:56
tendy: Var det denne tro? Muse - Uprising

Nei var en som gikk senere... litt rundt kl.1300

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 691
11.12.19 07:12
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:45)

sekse
sekseInnlegg: 1241
11.12.19 08:03

Sandvik


Desler Pallesen Tidemann Stølås


Leite Pedersen Grindheim


Sandberg Kone Velde


 


Vi må enten beholde Samuelsen eller hente inn ny spiss. Så må vi ha inn backup for Sandvik imål. En ny midstopper må også signeres, evt forlenge med Gregor? Midtbanen trenger nok også påfyll. Spørs om Våge klarer å holde seg skadefri? 


 

FKH
FKHInnlegg: 114
11.12.19 08:11

Karamoko, Stølås, Horneland, våge Nilsen er alle klare for treningsfeltet i januar, slik det ser ut nå :) 


 


Så får me krysse fingrene for at me slepper samme skademareritt neste sesong 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 10:12

Sandvik er kanskje den som har overrasket meg mest denne sesongen. Har bevist at han er en keeper med god Eliteserie-standard. Soleklar 1.keeper også neste sesong, så får vi bare se om Stople er god nok til å fungere som 2.keeper neste sesong. 


Tidemand var meget god på sitt beste, brukbar på sitt verste. En midtstopper som fortjener plassen, og som vi kan stole på også kommende sesong. 


Gregor er en spiller som trenerne åpenbart har tro på. Blir spennende å se om han blir tilbudt og da evt takker ja til ny kontrakt med klubben. 


Unge Horneland mistet et helt år i en viktig periode i karrieren. Skikkelig kjipt, men man får håpe han klarer å ta nødvendige steg kommende sesong.


Karamoko er en spiller som er avhengig av fysikken sin, og jeg frykter han vil bruke tid før han evt kan komme tilbake til nivået han tidvis viste før han ble skadet.


Stølås kommer tilbake minst like god som før, det er jeg overbevist om. Forsterkning for laget å få ham tilbake, men mer offensivt enn defensivt. 


Palle har endelig fått orden på skaden som plaget ham, men hva som skjer med ham er jo usikkert. Skaden kom meget ubeleilig med tanke på salg, så man må nesten bare håpe at han ikke planlegger en retur til Bergen på free transfer når kontrakten går ut. Salg eller fornyet kontrakt i vinter?


Desler gjorde høyrebacken til sin, og det er faktisk mulig å argumentere for at vi fikk en oppgradering etter Haraldseid i denne posisjonen.


Pedersen kan gå inn og gjøre en god jobb på begge backene. Fullgodt alternativ, selv om jeg tror han primært vil bli sett på som midtbane neste sesong. 


Ringstad kom til klubben som en backupløsning, og gjorde dessverre ikke noe for å forbedre sin posisjon. Fungerte fint i spillergruppen, men kommer ikke til å bli savnet spillemessig.


Bergqvist mener jeg fortjener mer respekt enn trenerteamet tydeligvis ga ham. Hadde vært ferdig i klubben i sommer hvis det ikke hadde vært for skaden på Palle, og fikk beskjed allerede dagen etter cupfinalen om at han ikke er ønsket med videre. En spiller med god innstilling som jeg har sansen for.


Summa sumarum så tror jeg ikke vi trenger kjøpe noe i denne lagdelen, og vi bør egentlig være styrket i denne lagdelen når de skadde spillerne er tilbake. 

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1453
11.12.19 10:27
KingAnderson: Sandvik er kanskje den som har overrasket meg mest denne sesongen

Jappen for min del, men vanvittig stas at en lokal gutt som har venta tålmodig på sjansen, griper den med begge hendene og lykkes.


Karamoko har nok også brukt skadefraværet til å bli mer kjent med spillergruppa, mentaliteten, spillestilen. Lugga litt i spillforståelse og kommunikasjon i forrige sesong. Håper han raskt finner sin plass på banen.


Enig i summen; det er ikke i bakre rekker skoen trykker neste år.


 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 10:44

Tronstad blir nok solgt, og vi klarer ikke å erstatte ham innen våre økonomiske rammer. Kanskje det er på tide å blåse støvet av vår avtale med våre belgiske venner?


Leite kan fort bli solgt han og. På sitt beste er han veldig god, og dette er også en spiller som kan være vanskelig å erstatte. Her har vi dog gode alternativer i klubben allerede.. 


Grindheim tar heldigvis en sesong til. Har fått en ny vår som indreløper, og kommer til å bli viktig også i 2020.


Jokke har en ekkel skadehistorikk, men er beviselig en god indreløper i ES. Kan han ta rollen etter Tronstad?


Pedersen er stallens potet, og vil gjøre en god jobb på begge backene og begge kantene når det behøves. Potensialet hans vil jeg dog tro er størst som indreløper. Stor løpskapasitet, pliktoppfyllende, trygg og god med ballen, bra overblikk, og jeg lanserer ham som en erstatter for Leite hvis han blir solgt i vinter.


Krygård var en meget gledelig overraskelse denne sesongen, men samtidig var det jo en som jeg og flere andre hadde tro på før sesongen. Kan ta alle roller offensivt på laget, og det blir spennende å se utviklingen hans fremover. Kan kanskje bli en spiller som er umulig å holde borte fra en startoppstilling allerede neste sesong?


Velde... Velde ja. Frustrerende, men også genial. Skyhøyt potensiale, og en spiller som vi bare får bruke tid på å utvikle videre. Venstrekanten er hans.


Sandberg var en klar forsterkning for oss forrige sesong. Er uten konkurranse på høyresiden, og med en god oppkjøring så håper jeg han vil bli enda bedre.


Kallevåg er en spiller med god moral. Kan gå inn på begge kantene og gjøre en god jobb når det behøves. Krygård og Pedersen er også alternativer i disse posisjonene ved behov.


Gunnarshaug kan forhåpentligvis holde seg skadefri, og da kan han kanskje få gjennombruddet kommende sesong?


Tronstad vil vi ikke klare å erstatte med mindre vi er veldig heldige. Utenom det er vi godt forsent også i denne lagdelen.


Samuelsen håper jeg virkelig vi får signert på lengre kontrakt. Kan bli en ekstremt god spiller i ES kommende sesong, og han har vel godt av å bo hjemme hos familien en sesong til? Krysser alt jeg har av fingre og tær her.


Wadji kommer tilbake i løpet av sesongen og det vil nesten være som en ny signering. Litt usikker på hvordan han vil fungere i vår nye formasjon, men forhåpentligvis vil det gå greit. Samuelsen og Wadji som to alternativer til en plass i angrep høres ut som et luksusproblem. 


Kone har i små glimt bevist at han har et stort potensiale. Trenger kanskje mer spilletid for å utvikle seg. På tide med et utlån?


Signerer Samuelsen for oss så er det bra her og. Forlater han oss så må vi ha inn forsterkninger. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 10:52

Jappen for min del, men vanvittig stas at en lokal gutt som har venta tålmodig på sjansen, griper den med begge hendene og lykkes.

 

@charlie70.

 

Joda, Pedersen,Krygård, Velde.. Nok av lokale spillere som har imponert denne sesongen, men for å være ærlig så trodde jeg rett og slett ikke at Sandvik hadde nivået inne til å bli en god keeper i ES. Fryktet at han ville bli et svakt punkt, og at savnet etter PK ville bli veldig stort.

 

Jeg kryper selvfølgelig til korset og ber Sandvik ydmykt om unnskyldning for dette. 

(Innlegget ble redigert 11.12.19 10:52)

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5166
11.12.19 11:12

Jeg tenker at pri 1 nå som Grindheim har signert må være å forsøke å få landet Samuelsen. 


Keeperplassen: Sats på Stople som back-up, ev. den unge dansken i tillegg om han vil og ikke koster all verden. Ingen vits å bruke noe særlig med penger her.


Forsvar: Her har vi god dekning og det er forståelig at ikke Doug fikk fortsette selv om han har gjort en god jobb. Skulle Palle bli solgt må vi hente noe, men det er vel muligens der Gregor kommer inn i bildet?


Midtbane: Regner med at Tronstad forsvinner. Jeg synes faktisk Krygård klarte seg greit når han spilte der i Tronstad sitt karantenefravær og ser ikke bort fra at han kan få denne rollen. Ellers kan vel både Jokke og Grindheim også bekle den rollen. Indreløpere har vi også god dekning på så lenge Leite blir. Selges han står fort Pedersen klar, men da må vi muligens øke dekningen også. Skal vi tippe at han finnen kan bli aktuell hvis både Tronstad og Leite forsvinner?


Kanter: Her bør vi hente et alternativ som kan gå rett inn og utfordre Sandberg/Velde. Kallevåg er en grei back-up til disse.


Spiss: Får vi Samuelsen så er vi godt forspent med han og Kone, Wadji kommer jo også tilbake til sommeren.


Så Samuelsen og en kantspiller er det vi primært trenger + ev. en forsvarer og en midtbane hvis det blir flere salg. Synes det ser bra ut med tanke på neste sesong og vi kan jo umulig ha like mye uflaks med hensyn til skader en sesong til, det skjer bare ikke.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 12:36

For å ta en liten tilstandsrapport. Pr dags dato bør vi ha et lag og en stall som vil være en middelhavsfarer i ES. Ny spillestil, et beviselig høyt toppnivå og det jeg føler har vært en ganske jevn kvalitetsmessig stigning utover sesongen trekker opp, samtidig får vi flere nøkkelspillere tilbake etter langvarige fravær, og vi har unge spillere som bør utvikle seg videre. Samtidig forventes det at 2-3 av våre presumptivt beste spillere blir solgt, noe som på kort sikt vil svekke laget men som vil bedre økonomien og man kan jo håpe at man treffer bra på overgangsmarkedet denne vinteren.


Allerede nå kan man egentlig begynne å ha forhåpninger til 2020. Ikke veldig mye skal til før man kan ha et lag som kjemper i toppen eller i nærheten av den, og mye skal gå galt før man har et lag som blir et bunnlag.


Men pessimisten i meg kommer sikkert frem etter hvert.... 

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5166
11.12.19 13:00

7. plass i år. Jeg vil si vi stiller sterkere neste år dersom vi får med Samuelsen videre og ikke mister flere nøkkelspillere enn Tronstad.


Ja Tronstad blir et tap, men med Stølås, Pallesen, Karamoko, Jokke og Wadji (halve sesongen) tilbake så er vi ganske solid styrket bare der. Legger vi til en ytterligere utvikling på alle de spillerne som har tatt store steg i år så bør vi ligge definitivt ha som mål å kjempe om topp 6 i hvert fall. 


Molde kommer antakelig til å bli vanskelige, men bak der kan mye rart skje og det er egentlig ingen grunn til å frykte de andre som havnet foran oss i år.

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1453
11.12.19 13:06

Hva tror vi om Grindhaug da?

 

Var langt nede etter Ullevål...

(Innlegget ble redigert 11.12.19 13:06)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 13:17
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:40)

Svartbaken
SvartbakenInnlegg: 5166
11.12.19 14:34

Enig, jeg tror han er mer klar enn noensinne på å få revansjert dette tapet. Det gjelder forhåpentligvis både han og spillerne.


Sånn generelt så synes jeg har og Brydegaard har gjort en meget solid jobb i år og jeg tror vi er i gode hender der. Fortsetter vi som i år, samtidig som vi i større grad klarer å avgjøre kamper til vår fordel så blir det bra. 


Vi skal ikke glemme at vi kun tapte 8 kamper i serien i år, kun topp 3 tapte færre. Vi slapp kun inn 37 mål, kun Molde (31) og Stabæk (36) slapp inn færre. Vi spilte imidlertid hele 13 uavgjorte og i veldig mange av disse var vi det beste laget, men uten at vi klarte å avgjøre kampen til vår fordel. Med litt flere målpoeng inn i 11'eren (gjennom f.eks. Stølås og Wadji) så skal det være mulig å omgjøre halvparten av disse til seire og da er vi ikke langt unna medaljekampen. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
11.12.19 16:05
Olsok: https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/ofk-back-lamnar-hoppas-de-klarar-sig-som-klubb/

Var ikke klar over at Østersund var i så store økonomiske problemer.
Kjedelig for dem.


Kanskje det er noen aktuelle spillere der da?

Olsok
OlsokInnlegg: 369
11.12.19 17:52

Vet ikke om de klarte å fornya lisensen heller? Østersund. Er vel han ex Vikingtreneren som er der. Glemt ut navnet. 

Olsok
OlsokInnlegg: 369
11.12.19 17:54

Han treneren var sympatisk da. Men så var han jo ikke fra Stavanger heller

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 691
11.12.19 19:45

Gleder meg allerede til neste sesong. I grunnen helt utrolig at vi klarte å spille oss til en cupfinale når vi spilte 8 kamper i Europa i tillegg, med en svært skadeutsatt tropp. Lover veldig bra til neste sesong når vi begynner å få spillere tilbake og "slipper" å spille Europa.

Olsok
OlsokInnlegg: 369
11.12.19 20:04

Helt enig med siste skribent. Man skulle etter forutsetningene kjempet mot nedrykk. Og gått ut i de første rundene i både cup og E-cup. Man var altså et ulykksalig straffespark( hands på en liggende Bergquist) mot Psv og mulig playoff, og nok et tvilsomt straffespark i cupfinalen. Så ble man frarøvet poeng i serien pga dommerfeil, spesielt mot Særp. Flere også. Enkelte kamper hadde man vel opp mot 9 spillere ute. Sandberg hadde skader, Grindheim var skada, Bruno var skada i tillegg til alle de andre. Man kjempet mot skader og dommere. Hadde vel ingen kamper med stang inn? Bare stang ut. Det kan man ikke ha to sesonger etter hverandre. Håper de tar noen skadegrep, de skadeutsatte bør få et mer nyansert opplegg? Pga at man var så få, så hadde man nesten ikke folk å hvile heller. Måtte spille med de tilgjengelige, og belastningen ble enda større på enkelte.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg