Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FK Haugesund [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Oslo1913
Oslo1913Innlegg: 5137
20.03.20 23:07

Når man først skulle gjøre forskjell på folk, er det rart at man ikke tok med Kristoffer Velde. Den mest imponerende spilleren i E-Cupkvaliken. X-faktor. Tenkte at; "han bør Enga prøve seg på".


For en tabbe å gjøre det på denne måten.


 


 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
21.03.20 07:56

Alle som har «liket»innlegget har en viss agent. Guess who? 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
21.03.20 08:00

Det kan da ikke være Log som har bestemt dette? Ikke alene i hvert fall. Styret og de andre i adm/sport står nok bak. Man har vært redd for lojaliteten, og det med rette. Denne agenten utnytter det meste. 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
21.03.20 08:31

Men det blir nok stygt for mange klubber. Tror ikke mange overlever om dette trekker ut. Og det er vel nesten likt mer eller mindre over hele verden. Om spillerene sier opp, så kan de vel ikke ha mange klubber å gå til? Hvem signerer spillere i disse tider? De veldig store og pengesterke, kanskje. Ingen er i nærheten der. Det blir nok smalhans for agenten og. Og trenger man agent i disse tider når det nesten er umulig å få en ny klubb? Penger spart.

Olsok
OlsokInnlegg: 302
21.03.20 09:16

Og for å si det rett ut, så tror jeg får verre ting å tenke på de neste ukene.. Corona sparer verken spillere eller agenter. Om de ikke er i risikosonen, så kan nok de og få kjenne det. Som oss andre.ikke bare her, men i hele verden. Det blir stygt. Da blir det enda verre å sitte å mæle sin egen kake. Da viser man ikke hva man er laget av.


Nå er det dugnad og felles innsats! Nå er det ikke meg, men oss. Vi må kjempe med de midlene vi har, og ikke skape splittelse. Tror ikke regjeringen hadde spyttet så mye inn bare for oss gamlinger. Dette rammer og de yngre, av og til meget alvorlig. Vi kan få ufattelige tragedier i familier og samfunn.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37731
21.03.20 11:39

Jeg spår en ræva sesong for FKH når fotballen starter å rulle. Dette forstod alle som har spilt fotball ville skape stor splid. Misnøyen er selvfølgelig stor. Det man ønsker i en spillergruppe er samhold og teamfølelse. Den har klubben hamret i stykker med slegge. 

Charlie70
Charlie70Innlegg: 1351
21.03.20 13:44

Ja, jeg er veldig spent på hvordan dette vil slå ut. Jeg nekter å tro at de ville gjort det samme om igjen, selv om de påstar det. Er vel ikke eneste klubben som har merka pågang fra agenter på konkrete spillere. Dessverre eller heldigvis har nok andre klubber nå oppfatta at dette IKKE er veien  gå, selv om avtalen klubbene imellom åpna for det.

 

Da sitter vi igjen med drittsekk-stempelet og uten tvil en spillergruppe med mildt sagt varierende lojalitetsfølelse.

 

Litt "mot spillets gang" kanskje iom at jeg (ikke objektivt seff) har oppfatta klubben vår som en med de rette holdningene og verdiene når det stormer. 

 

Nyansatt daglig leder John Harald Log kan neppe ha vært alene om denne avgjørelsen, men sett i etterkant kanskje litt overmodig å være første daglige leder (med null erfaring fra bransjen) på banen med et trekk? Litt større ydmykhet ift å se an hvordan resten av fotball-norge agerer hadde ikke skada?

(Innlegget ble redigert 21.03.20 13:45)

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 498
21.03.20 13:59

Og jeg spår at dersom Molde må permittere og velger permisjon av alle spillere kommer halve stallen deres til å bli kapret av utenlandske klubber.

3bonius
3boniusInnlegg: 186
21.03.20 21:04

Snakk om spikersuppe...


Klubben har latt være å permittere to spiller som de vet det er konkret interesse fra utlandet for, for å forhindre at disse drar. Hvis de andre spillerne mener at de permitteres fordi de er "verdiløse", da er det jaggu en del primadonnaer ute og går.


Ironisk nok er det Velde som står frem i h-avis som mest reflektert og avbalansert her.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
21.03.20 21:31

Enig. Velde virker reflektert her, men samtidig sier et rykte at han er en av to spillere i FKH som det allerede har kommet en henvendelse på. 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
22.03.20 10:03

Agenten hans ligger ikke på latsiden. Money, money. Trist om spillere stikker, men agenten vil ikke bli savnet. Trodde nesten ikke at noen ville handle med han lenger. Må jo være nesten bannlyst her til lands? 
Tror man hadde forsøkt å verne Leite og, om han hadde hatt en annen agent. Men om de drar nå, så får de bare dra. De deltar ikke i dugnaden og viser vel at de ikke har rette karakteren. Eller lar seg hjernevaske og manipulere. 
Tror uansett at det ikke blir fotball før til høsten, og da stiller det seg jo litt annerledes på sikt. Men å hente ved til bålet og fyre i samme sekund som de ble permittert, det sier noe om denne rådgiveren.


Håper alle merker seg navnet hans i fotballverden og vegrer seg for å handle med han. De som ikke sover har fått det med seg regner jeg med.

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 498
22.03.20 10:36

Ingen andre ligaer kommer til å starte heller. Bare vent, snart blir det krise på mange europeiske klubber også. Store lønnsutgifter og sponsorer som sliter maks. 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
22.03.20 12:26

Men noen er vel i ferd med å avslutte sesongen? De er nok bedre stilt med tanke på neste sesong. Danmark og mange andre land. Tror dette var viktig å få ut i Danmark for noen. Og gudene vet om noen har trykket på knappene her og? Det hadde ikke forbauset meg. 

Heborres
HeborresInnlegg: 10843
31.03.20 15:31

Hvorfor kan ikke disse spillerne bare si 'ingen kommentar' i stedet......

Og hvert fall ikke lekke meldinger mellom klubben og spillere ut til media.

Greit nok at klubben ikke kan kalle inn spillere til organisert trening, men jeg tviler på at det var klubbens intensjon.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/Adw3Wr/interne-meldinger-skaper-braak-i-haugesund-bitter-stemning

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 16:11
Heborres: Greit nok at klubben ikke kan kalle inn spillere til organisert trening, men jeg tviler på at det var klubbens intensjon.

Jeg skjønner at noe av spillernes raseri lekker ut. Må være vanskelig å sitte inne med alt sammen.


Og jeg tror klubbens intensjon var at spillerne skulle komme tilbake til trening uten å få lønn. Opedal, Log og gjengen bedriver så stor skivebom for tiden at jeg sliter med å gjøre annet enn å mistro dem i denne saken.


Det ville vært fint hvis dere spillerne kan organisere grupper på fem som jobber sammen. Si ifra hvis dere vil at jeg skal sette gruppene.

stc887
stc887Innlegg: 16236
31.03.20 16:39
Heborres: Hvorfor kan ikke disse spillerne bare si 'ingen kommentar' i stedet......

Klubben legger jo ikke akkurat til rette for det da når man prøver å trumfe Molde FK og Sarr i dårlog håndtering med denne Covid-19 håndteringen fra styre og stell.

Olsok
OlsokInnlegg: 302
31.03.20 16:56

Det kommuniseres i hytt og gevær. Forslaget til Nøff var forvirrende, men så gjorde ikke meldingen det mye bedre heller. Klart man var klar over at man ikke kan pålegge permitterte spillere å jobbe? Så lite informert kan man ikke være. 
Samtidig må jo det være i spillerenes egeninteresse at de holder seg i form. Jeg ser og liten vits med å komme med utspillet fra Nøff på en dags varsel. Burde i tilfelle ikke bli gjort gjeldende før over påske.


Men kommunikasjonen er for dårlig. Den må bedres, og spillerene må ikke hyle ut for alt. Det er faktisk mange andre som er worse off i disse tider. Det stormer mer enn i et vannglass hos mange som har livsviktige årsaker.


 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
31.03.20 17:10
Olsok: Det er faktisk mange andre som er worse off i disse tider.

Hvis man hele tiden skal sammenligne med noen som har det verre så er det veldig få som har lov å klage over noe som helst. Og alle i Norge burde da vel strengt tatt gått rundt og sunget jubelsanger dagen lang, uansett hvordan vi har det personlig og økonomisk. 
Har du brukket ryggen? I Iran var det akkurat en person som gikk på en landmine og blåste av seg bena og underlivet.
Har du ikke råd til å betale regninger? I Somalia har du familier som er heldige hvis de får mat denne uken. Osv. 
Finn gjerne ut hvem som er worst off, så vet vi hvem som skal ha lov til å klage.


Fotballspillere i Norge har en relativt kort karriere. I tillegg har mange av dem droppet utdanning for å satse for fullt som fotballspiller, og det å bli permittert er da selvfølgelig en alvorlig sak for de det gjelder her. Det er ikke slik at man skal ha mindre sympati med dem fordi de "bare" spiller fotball for lønnen.


 

Fotball_Fr3ak
Fotball_Fr3akInnlegg: 2423
31.03.20 20:13

Fotballspillere er på lik linje som andre ansatt i en bedrift, jeg er selv blitt permittert - og jeg forstår spillerne.


Selv om de spiller ball, er i media osv - så har flere av dem forpliktelser som oss "vanlige". Når jeg sier at jeg forstår dem, så er det i retning av det å f. Eks bytte klubb eller finne seg en jobb som gir dem inntekt.


Men, det å gå til media legger en presidens for at de faktisk ikke er på lik linje som oss. De tror selv, at media er rette veien å gå og de skaper et skille mellom sin jobb - og vår. 


Jeg klandrer ikke min bedrift for å ha permittert meg, de har rett og slett ikke arbeid til meg. Slik er det også for alle de som spiller fotball, det er jo ikke noe fotball å spille. 


Jeg mener at de får slutte å syte, å heller finne seg en klubb som er villig til å betale lønnen - fremfor å få frem sitt prinsipp. For skal vi snakke prinsipp, er det ingen arbeidsgivere som hadde godtatt drittslenging i det offentlige.. Vedrørende meldinger som er lekket, regner jeg med at også bedriften FKH har en taushetserklæring i sin arbeidsavtale med sine ansatte - dette er et klart brudd og bedrifter generelt avskediger disse personene. 

Cobi
CobiInnlegg: 58250
31.03.20 21:32

Er det ingen voksne hjemme i den spillergruppa, eller? Greit, klubbem traff sikkert ikke blink da de holdt på Desler og Krygård, men det har jo kommet frem i ettertid at de drev og fikk bud på sistnevnte og at det var konkret interesse i førstnevnte så sent som de siste dagene før dette skjedde. Om man som spiller i en klubb ikke forstår denne enkle beslutningen, er det jo helt hjernedødt. Det blir som å ikke forstå at stjernespissen tjener mer enn høyre innbytter eller at alle ikke får spile like mye. Selvsagt er det forskjeller i en spillergruppe, og jeg synes Opedal/Log sine forklaringer i podcasten til Flateby har vært fornuftige. Dette er nytt i fotballen, men hvis noen går rundt og tror at Barcelona hadde frigitt Messi samtidig som andrekeeper Neto i en tilsvarende situasjon, er det jo lurt å stoppe opp og tenke seg litt om. Hvor jævla butthurt skal man være for at to mann, med helt konkret interesse og beviselig høy verdi, får et par uker lenger med lønn enn resten?


Så skal man i tiden etter fortolke alt i verste mening? At Opedal informerer om at det nå er lov å treffes og at klubben evt kan hjelpe til med å sette sammen grupper, samtidig som han presiserer at dette på ingen måte er tvang, er da virkelig ikke noe problem. Så skal man drive og lekke interne WhatsApp-meldinger og Gud vet hva? Det er, tross alt, egen arbeidsgiver det er snakk om her. Akkurat Veldes uttalelse trenger ikke være så ille, for den kan fortolkes som oppgitthet over at folk ikke er mer lojale, men generelt har det jo vært helt krise. Fra kapteiner og såkalte ledere (ikke Grindheim, skal sies). Våkn opp og skaff litt perspektiv da, ffs.

JanSkrotnes
JanSkrotnesInnlegg: 13
31.03.20 21:53

Det som er hjernedødt er at styret i klubben har rævkjørt økonomien så hardt at de kommer i nettopp denne situasjonen. Det er ikke bare coronaen sin feil at Haugesund permitterte spillere så fort det overhodet var mulig.

Fotball_Fr3ak
Fotball_Fr3akInnlegg: 2423
01.04.20 08:46

At Haugesund velger å permittere, ser jeg ikke på som en svakhet. Dette tyder på evnen til å være beslutningsdyktig samt ta de tøffe valgene - ingen kunne vite eller kan vite, hvor lenge dette kommer til å vare.

Heborres
HeborresInnlegg: 10843
01.04.20 13:35
Cobi: (ikke Grindheim, skal sies).

Og VG følger opp med denne forsiden på sportsbilaget i dag.

Flott det...

3bonius
3boniusInnlegg: 186
01.04.20 23:52

Mye røyk og liten ild? VG som koker suppe på spiker?


 


https://www.h-avis.no/gar-hardt-ut-mot-interne-lekkasjer-det-er-uakseptabelt/s/5-62-964528

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
01.04.20 23:56
3bonius: Mye røyk og liten ild? VG som koker suppe på spiker?

Ilden er der. Og sikkert enda mer nå som det også er misnøye fordi en av dem har lekket informasjon som ikke skulle lekkes. Dette er bare med på å forsterke det hele enda mer.

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 498
02.04.20 08:00

Tror FKH fint kan snu denne situasjonen til noe positivt. Men det betinger at ledelse har oppvaskmøte snart. 
Synd vi ikke har en rik onkel nå som hadde gitt FKH et par miller slik at alle i FKH kunne hatt litt arbeidsro inn mot seriestarten.


Ser Haugaland Kraft viser muskler.


Kunne de ikke hjulpet FKH også? 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
02.04.20 11:36

Ser ikke ut som det blir seriespill før til høsten ut fra signalene som kommer nå.. Det kan bli tøft. Ta ut ferie nå? Feriepenger? 

FKH_supporter
FKH_supporterInnlegg: 498
02.04.20 14:40

Kom igjen nå da Haugaland Kraft. Kom på banen og redd FKH 

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4829
03.04.20 12:16

Med de enorme problemer som vi potensielt står overfor skal selvfølgelig ikke kommunalt eide Haugaland Kraft prioritere noe så uviktig som fotball. 


Oppstart til høsten og vi har garantert mistet deler av stallen. Men det får vi ta, klubben bruker offentlige midler for å spare penger. En del spillere taper ganske betydelige summer på å være permittert. Ingen kan sutre om det skjer. 

Olsok
OlsokInnlegg: 302
03.04.20 13:14

Man kan vel ikke miste så mange? Da har man ikke lag til å starte opp i høst? Er vel ikke så lett å få inn noen heller. Men kanskje ta de inn igjen og selge noen i vinduet.Da får man jo noe penger. Problemet er vel og at de ikke fikk inn flere. Fkh har alltid vært sene i vinduer og det har nok med økonomi å gjøre. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg