Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odd - Start

NYTT TEMA
Corlan

Innlegg: 3906
Corlan
14.04.16 09:54

Odd-Start
Søndag 20:00
Zebra

Første runde av cupen er over, og kun Brann røyk. Alltid moro å se store klubber ryke i flrste runde. Men nå er det tilbake til tippeligaen. Makrellen skal sløyes når start kommer til Skien i hovedkampen på søndag. Det skal i utgangspunktet være stor forskjell på lagene, og Odd vant i fjor 0-4 i Kristiansand, og det ble 3-3 i Skien.

Vi har per nå ikke hørt om skader hos Odd, og laget skal være tilnærmet likt det som har stilt i de første rundene. Eneste uromomentene er Semb og Jone som hvilte seg mot Viking.

Odd er også eneste laget uten baklengs i år, og Rossbach kan tangere rekorden til Kenneth Udjus men en omgang uten noen i sekken.

Tipper Odd stiller som følger:

Rossbach
Ruud - Hagen - Semb - Grøgaard
Jone - Oldrup - Nordkvelle
Bentley - Occean - Zehknini

Aprilsnarr*MOD*

Innlegg: 8592
Aprilsnarr*MOD*
14.04.16 09:57

Start kan fortsatt ryke da de møter Donn i kveld:) 

 

Bør bli en grei seier for Odd, men spørsmålet er om de klarer bryte gjennom forsvaret. Har slitt med det hittil. Scorer Odd tidlig kan det bli flere mål. Men frykter en kjedelig 0-0/1-0 kamp da Odd har slitt offensivt hittil.

Corlan

Innlegg: 3906
Corlan
14.04.16 10:13

La denne dø, så bruker vi heller den andre tråden. Så ut som vi laget tråd akkurat samtidig.

Klikk for å gå tilbake til toppen