Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Svein-Erik Edvartsen

NYTT TEMA
Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 18629
14.09.17 00:50

Og det gjør den vel ikke heller? Den handler om at en leder i NFF har sendt mailer til andre ledere innad i organisasjonen og fremsnakket seg selv og sterkt kritisert andre ansatte under falskt navn.

Dommersaken ble avsluttet ved at han fikk betalt for de dommeroppdragene han mistet denne sesongen.

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10058
14.09.17 00:53
Slikkepott: Du påstår at eposten viser at NFF alltid har ønsket han ut og at de ikke vil gi Edvartsen muligheten til å bevise at han kan endre seg.

Nei, det er en misforståelse. Jeg mener den viser at de på dette tidspunktet i realiteten har konkludert med oppsigelse, både som dommer og seksjonsleder. Nå har han fått oppsigelsen, eller faktisk enda verre, en avskjed, begrunnet i forhold som er avdekket i etterkant. 

Men dette er jo også et poeng Elden går ut med i andre saker: NFF har ikke skapt de arenaene for tillitsbygging som de har forpliktet seg til.

DietCoke
DietCokeInnlegg: 10058
14.09.17 00:56
John||Locke: Tipper du først leste utdraget og så lagde deg en tanke om hva det betydde.

Her tipper du feil.

 

fordi det var best mtp. mediene

Mediene er neppe hovedbekymringen til NFF når dette er viktig, nei. Det går også helt klart frem av e-posten: "Vi jobber helt bevisst med at han skal være den som sier nei til vårt tilbud, det styrker vår sak. Også i media."

TexMurphy
TexMurphyInnlegg: 3033
14.09.17 01:00

Eposten viker da grei og ryddig den, og hvis noe så beviser den at NFF var villig til å ordne opp i denne saken ved å finne en løsning som var akseptabel for alle parter.

For meg framstår det som om den eneste grunn til å støtte SEE i denne saken må være at man har et blindt hat for NFF som svekker dømmekraften...

Ingen er tjent med å ha SEE verken som dommer eller en annen stilling i NFF, jeg kan ikke forstå hvilke positive egenskaper han har som oppveier for det negative han bringer med seg. Og så kan man alltids diskutere legaliteten av oppsigelsen - det er alltid (slik det skal være) vanskelig å si opp noen... Hvis han har mottatt (og akseptert) en advarsel allerede så kan det legge føringer for hva som skal til for at en oppsigelse skal være gyldig, men likevel ser jeg for meg at dette blir et tolkningsspørsmål.

Jeg tipper at nå ligger hovedfokusert til Edvartsen og Elden på å komme best mulig fra denne runden økonomisk, og dermed handler det vel bare om hvor mange runder de må gå før NFF gir et økonomisk tilbud som denne duoen er villige til å akseptere... Jeg har vondt for å se hvordan SEE kan tre inn i viktige verv innen idretten igjen etter dette..

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 8337
14.09.17 01:02
DietCoke: Mediene er neppe hovedbekymringen til NFF når dette er viktig, nei.

Selvsagt er det en hovedbekymring når dette tross alt utstpiller seg i offentligheten og Elden er involvert som advokat...

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 8337
14.09.17 01:03
DietCoke: Nei, det er en misforståelse. Jeg mener den viser at de på dette tidspunktet i realiteten har konkludert med oppsigelse, både som dommer og seksjonsleder. Nå har han fått oppsigelsen, eller faktisk enda verre, en avskjed, begrunnet i forhold som er avdekket i etterkant.  Men dette er jo også et poeng Elden går ut med i andre saker: NFF har ikke skapt de arenaene for tillitsbygging som de har forpliktet seg til.

De har jo ikke konkludert med noe som helst når essensen i eposten er hvordan de skal få lagt dette bak seg og fortsette.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14634
14.09.17 08:38

Ifølge NFF er dommersaken oppe, avgjort og ute av verden. Dette som skjer nå handler om hans stilling som seksjonsleder visstnok.

Det jeg sliter med å skjønne da, er at NFF har grunnlag for å si opp noen, på bakgrunn av mailer i en annen sak. Som ikke er annet enn et bevis på at enkelte ikke har gangsyn. Det er også noe merkelig at NFF både avskjediger SEE, men også utestenger han fra å dømme i 2018. Dette med å dømme i 2018, er vel omhandlet i den saken som var oppe i våres, altså den saken NFF selv mener er ute av verden.

Dette er et muppet show uten like, og det er vanskelig å ikke forstå dette slik som at NFF bevisst prøver å presse ut SEE.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor NFF skal tilby denne mannen flere millioner for å slutte, hvis de mener han har gjort det de visstnok mener. Da kunne de sparke han med det samme, og ikke vente.

Denne granskingen som NFF holder på med, tror jeg er et spill for galleriet og media. Tipper at de har gjort særdeles lite med dette. Noe Bjerktvedt også har bekreftet ovenfor Elden. Ut ifra mailen som kom på avveie, så virker det som om NFF er veldig opptatt av at media skal brukes aktivt.

MadBum
MadBumInnlegg: 7673
hrrreminius
hrrreminiusInnlegg: 7686
14.09.17 09:44

NULL selvkritikk og offerkortet benyttes opphøyet i femte. Utrolig..

(Innlegget ble redigert 14.09.17 09:48)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 27243
14.09.17 10:07
MadBum: Eddie svarer på facebook!

Hundrevis av støtteerklæringer?

Ja, det er vel mulig at disse mailavsenderne oppretter facebookkontoer også.

Jeg håper NFF ikke lar seg presse og er tydelige på at han er uønsket i norsk fotball, nå og i all framtid.

(Innlegget ble redigert 14.09.17 10:08)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5239
14.09.17 10:34
PapaSmurf: Hundrevis av støtteerklæringer?

SEE har faktisk ganske mange eposter fra forskjellige avsendere som påpeker at han er uskyldig, at han er Norges beste dommer både i Fotball og Hockey, og som i tillegg roser han for enkeltavgjørelser i kamper. 

Fernandovonarb
FernandovonarbInnlegg: 2312
14.09.17 10:52
PapaSmurf: Hundrevis av støtteerklæringer? Ja, det er vel mulig at disse mailavsenderne oppretter facebookkontoer også.

:-)

Var jeg SEE så ville jeg trukket meg stille og rolig tilbake for og unngått at mer info kommer ut. Fy fader fyren er flau for å si det mildt. 

Disse mailene som TV2 fikk, gjør at også jeg mistenker en form for diagnose. Han er ikke normalt sammenskrudd.

(Innlegget ble redigert 14.09.17 10:53)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52447
14.09.17 11:03
Aprilsnarr: SEE har faktisk ganske mange eposter fra forskjellige avsendere som påpeker at han er uskyldig, at han er Norges beste dommer både i Fotball og Hockey, og som i tillegg roser han for enkeltavgjørelser i kamper.

Alle sammen skrevet av ham selv ... 

Fyren burde seriøst blitt beskyttet mot seg selv . Han framstår mer og mer som ett virkelig forstyrret individ. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 8337
14.09.17 11:03
masterpool: Det jeg sliter med å skjønne da, er at NFF har grunnlag for å si opp noen, på bakgrunn av mailer i en annen sak

Det handler om tillit, som går på tvers av stillingen han har. 

 

lokomotivet
lokomotivetInnlegg: 40
14.09.17 11:12

blir vel ikke sjokkert om han dukker opp på VGD og svarer noen og en hver her også. Virker jo ha absolutt null kontroll på hva han driver  med. Både norsk fotball og norsk hockey er jo tjent med å få bort slike som Edvardsen. 

Palimpsest
PalimpsestInnlegg: 4975
14.09.17 11:31

Da krysser vi fingrene for at Edvardsen etter hvert gjør sitt inntog i denne tråden og skyter fra hofta både til høyre og venstre.

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4023
14.09.17 11:48
Palimpsest: Da krysser vi fingrene for at Edvardsen etter hvert gjør sitt inntog i denne tråden og skyter fra hofta både til høyre og venstre.

Thomas Myhre gikk vel inn hit en gang og svarte på påstander om lønn i Viking-comebacket. Og i dokumentaren om Vålerenga i 2004-sesongen (muligens 2005, husker ikke helt) ser vi i en scene Rekdal som sitter og ser på VGD på skjermen.

Flere eksempler?

masterpool
masterpoolInnlegg: 14634
14.09.17 11:48
Slikkepott: Det handler om tillit, som går på tvers av stillingen han har.

Joda, men da kan ikke NFF skjule seg bak at den andre saken er de ferdige med. Der har de underskrevet en løsning, og ferdig med det. Kan ikke plutselig dra det inn i andre saker ettersom det passer seg.

Og rent bortsett fra at SEE fremstår som en idiot med de mailene, hvilken skade gjør de. NFF har trolig brydd seg nada når disse har kommet.

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7669
14.09.17 11:50

Så folk mener han sitter og oppretter 114 profiler på face for å gi støtte til seg selv?

Jeg er faktisk venn med 5 av hans venner, som naturlig alle er dommere, og 2 av de har gitt støtte til han i dag, så alle er ikke fabrikkerte 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7840
14.09.17 11:50
Palimpsest: Da krysser vi fingrene for at Edvardsen etter hvert gjør sitt inntog i denne tråden og skyter fra hofta både til høyre og venstre.

Har han ikke rundt 10 000 innlegg allerede? Virker å ha samme alternative virkelighetsoppfatning, i hvert fall!


-Pat

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52447
14.09.17 11:54
Palimpsest: Da krysser vi fingrene for at Edvardsen etter hvert gjør sitt inntog i denne tråden og skyter fra hofta både til høyre og venstre.

I så tilfelle vil det komme ett sett nye profiler som diskuterer med hverandre og alle sammen er enig om at Eddie er en fin fyr ! 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 8337
14.09.17 11:54
masterpool: Og rent bortsett fra at SEE fremstår som en idiot med de mailene, hvilken skade gjør de. NFF har trolig brydd seg nada når disse har kommet.

Problemet er at de har en person i en sentral stilling hvor tillit er en sentral del, som (ifølge NFF) bruker falske navn for å henge ut dommere, ledere og samtidig fremheve seg selv som landets beste dommer. 

"– Hvis det er riktig at Edvartsen har skrevet fire eposter som er støtteerklæringer til ham som dommer, og ikke fra dem som de utgir seg for å være fra, vil han – nært sagt uaktet innholdet – ha et stort arbeidsrettslig problem som er uforenlig med den tillit man kan forvente å ha til en person med så viktig stilling som Edvartsen nå har, sier Dege, advokat og ekspert på arbeidsrett, til VG."

 

I tillegg til de absurde støtteerklæringene, så har det jo vært kritikk rettet mot andre.

Jeg finner det smått utrolig at noen oppfatter dette som en bagatell som NFF bare burde ignorere

 
KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52447
14.09.17 11:55
kmskrs: Jeg er faktisk venn med 5 av hans venner, som naturlig alle er dommere, og 2 av de har gitt støtte til han i dag, så alle er ikke fabrikkerte

"ikke alle" ...... det er bare trist egentlig 

Mulig fyren blir svertet herfra til himmelen , men om han bare sitter og lager EN slik profil så er det jo ikke HELT normalt. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 14634
14.09.17 11:55
kmskrs: Så folk mener han sitter og oppretter 114 profiler på face for å gi støtte til seg selv?
Jeg er faktisk venn med 5 av hans venner, som naturlig alle er dommere, og 2 av de har gitt støtte til han i dag, så alle er ikke fabrikkerte

Noe støtte har han nok fått, det er naturlig i alle saker ofte, man blir gjerne støttet av sine nærmeste.

Så kan man spørre seg, er noen villig til å gå ut offentlig for å støtte SEE i denne saken? Det tviler jeg på.

Det hadde vel ikke vært noe sjokk om SEE fabrikkerer sin egen støtte.

Palimpsest
PalimpsestInnlegg: 4975
14.09.17 11:56
KaffeOrginal: I så tilfelle vil det komme ett sett nye profiler som diskuterer med hverandre og alle sammen er enig om at Eddie er en fin fyr !

Sånn er det vel flere som opererer her inne allerede, så da er han i godt selskap.

Palimpsest
PalimpsestInnlegg: 4975
14.09.17 11:57
John||Locke: Har han ikke rundt 10 000 innlegg allerede? Virker å ha samme alternative virkelighetsoppfatning, i hvert fall!-Pat

Mon tro om ikke Old School var Edvardsen.

Ikke skryt, bare fakta.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52447
14.09.17 11:58
Palimpsest: Sånn er det vel flere som opererer her inne allerede, så da er han i godt selskap.

Ja , klart man har sett det flere ganger 

Jeg derimot klarer meg fint med å krangle med meg selv uten å ha flere profiler :-) 

Serieprofilør er jeg dog skyldig i å være da jeg mistet en tidligere profil pga nytt telefonnr . 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52447
14.09.17 11:58
masterpool: Det hadde vel ikke vært noe sjokk om SEE fabrikkerer sin egen støtte.

Du mener på facebook ? Mailene er jo kjent allerede ( selv om han nekter på dem .. om han skulle klare å motbevise dette har vi jo gjort ham en urett ) 

craaazy
craaazyInnlegg: 5577
14.09.17 12:28

I et land hvor titusenvis av mennesker samlet inn penger til advokat for en fugl som var sekunder unna å drukne en toåring, finner jeg det bemerkelsesverdig stille rundt denne gjøken.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 27243
14.09.17 12:34
craaazy: I et land hvor titusenvis av mennesker samlet inn penger til advokat for en fugl som var sekunder unna å drukne en toåring, finner jeg det bemerkelsesverdig stille rundt denne gjøken.

Godt poeng.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg