Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - Klubbtråd 2017

NYTT TEMA
kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
08.08.17 01:29

Når sa jeg kjøpe, kjøpe, kjøpe?

Jeg har lenge sagt at Ruud er på vei ut (kvalitetsmessig), man kan ikke rettferdiggjøre at han har klippekort pga 1 av 13 kamper er bra, han er skyld i utallige baklengs i år og i fjor. I fjor var argumentet dødballene og skudd, de har blitt dårligere og dårligere. Jeg har argumentert for å skyve Hagen ut på backen, eller skaffe en ny.

Det må vel sies at det er naturlig å erstatte spillere med annet enn junior-stallen, håper du forstår det. Vi blir ikke noen medaljeutfordrer av kun bruke spillere fra Skien.

Når jeg snakket om at Fagermo var feig, så snakket jeg selvfølgelig om avslutningen og jagingen av spillerne hjemover. Ikke vri på mine meninger, kun pga du er uenig.

Larsg90
Larsg90Innlegg: 1151
08.08.17 06:55

Selvgølgelig skal det kunne handles om man har midler. Pr dags dato er det ingen Talenter på andrelaget som vil få en plass på førstelaget utenom kitolano som har tatt det steget. Kommer sikkert en neste år av de. 

Hagen er etter mitt syn et veldig usikkert kort å sette på høyreback. Da er det bedre å finne en erstatter for Ruud fra 2018. Eikeng er et alternativ. Tipper han er i planene til Fagermo, men vi har ikke dobbel dekning på den plassen. Ruud spiller alt som er, å når grafen peker nedover er det på tide å foreta seg noe. 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
08.08.17 06:57

Uansett: i TA siteres DEF på at det neppe kommer flere spillere inn i år. Ergo kan vi se langt etter ny spiss og må klare oss med det vi har.

DEF sier at han anser dagens stall som god nok og at det dermed stopper med Rashani. Det kampene i år har vist er ikke nødvendigvis at det er mangelen på spiss som tynger, men at noen av spillerne må stille krav til seg selv innenfor boksen og gi litt mer faen. Mladenovic har tatt grep og fått resultater. Flere andre burde fulgt etter. Er f.eks svært skuffet over Diouf. Han er en skygge av den spilleren han var for bare noen år siden.

 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 5986
08.08.17 11:00

Hvis det ikke handles mer, så kommer klubben til å gå med stort overskudd denne sesongen, og det kan være lurt å spare de pengene til neste overgangsvindu.

Kan fort bli forhastede avgjørelser i sommervinduet.

cpatton
cpattonInnlegg: 768
08.08.17 11:57
Gunnar88: Kan fort bli forhastede avgjørelser i sommervinduet.

Særdeles viktig å ikke gjøre det!

I samme intervju i TA påtar Fagermo seg delvis skyld for reduseringen. Han trodde Occean skulle byttes inn og ropte til seg Broberg. "Da kom det lange innkastet mens Broberg var ute og pratet med meg. Med Broberg ute av spille kom Riski for seint inn i situasjonen og Sogndal fikk 2-1 og helt ny giv."

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
08.08.17 12:31

Helt klart et poeng det å ikke forhaste seg. Kan bli interessant å se om noen av spillerne som ikke har fått det til på våren kan blomstre utover høsten, og da tenker jeg på både Odd 1 og 2. 

modumodd
modumoddInnlegg: 2669
08.08.17 12:41

Det er lite som tyder på at vi vil komme i en situasjon hvor vi må sloss med armer og bein for å holde oss. Dermed, kan jeg forstå at man ikke aktivt er ute for å handle inn nye spillere. Samtidig er jo dette også et signal om at vi har gitt opp topp-4 iår og muligheter til å spille EL også neste år. Mulig at vi må innse at Odd er en klubb som ikke alltid er der oppe blant de 3-4 beste. At vi noen ganger må finne oss i at vi må ta en pustepause. Samtidig er det ikke langt opp. Vi har en kamp tilgode mot TIL og hadde vi vunnet den, så hadde vi vært der oppe sammen med Brann. Så, spørsmålet kan jo være om vi har bra nok mannskap nå til å være med der oppe? Jeg mener at det har vi, men da må vi få litt mer flyt.

(Innlegget ble redigert 08.08.17 12:41)

cpatton
cpattonInnlegg: 768
08.08.17 12:41

Varden - er ikke dermed sagt at det ikke står spillere på Odd-blokka, men Fagermo tenker lenger enn høsten 2017. "Vi skal bygge et lag, og for meg er det avjørende å bruke tid slik at vi ikke bommer. Det er viktig at det blir riktig."

OddBKFan
OddBKFanInnlegg: 390
08.08.17 12:54

Odd burde ha som mål å vinne cupen evt 3-4 plass og satse på at et lag over oss vinner cupen. Blir nok lettere å få tak i bra spillere med e cup deltagelse 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
08.08.17 13:13
modumodd: Samtidig er jo dette også et signal om at vi har gitt opp topp-4 iår og muligheter til å spille EL også neste år.

Det mener jeg kan diskuteres.. Sentrale spillere i form er det DEF og co jobber for og det vil gi resultater selv uten spillerkjøp. Jone er i ferd med å finne formen, Mladenovic har fin utvikling og sultne spillere som Broberg og Hauso viser fine tendenser.

Hvorfor skal ikke Odd ha som mål å kjempe om medalje i år? Denne diskusjonen har jeg tatt noen andre før, minns jeg og kan ikke helt se at det har kommet noe minneverdige argumenter imot heller..

Det er så jevnt at det bør absolutt la seg gjøre å blande seg inn i medaljekampen igjen, selv uten spillerkjøp. Odd er 3 poeng bak Brann på 4. plass og har en kamp mindre spilt.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
08.08.17 13:16
OddBKFan: Blir nok lettere å få tak i bra spillere med e cup deltagelse

Ja,ikke sant?  Jeg mener å huske at f.eks Broberg nevnte at europacup var med på å overbevise ham for å signere for Odd?

cpatton
cpattonInnlegg: 768
08.08.17 13:41
OddBKFan: Odd burde ha som mål å vinne cupen evt 3-4 plass og satse på at et lag over oss vinner cupen.

Det er jeg temmelig sikker på at de har, men smart å ikke snakke for høyt om det sånn som det har blitt i år. Bedre å komme med en uppercut utover høsten. Ingen grunn til resignasjon med den tabellen. Kampen i Bergen blir sånn sett satans viktig.

Jeg gjentar, som i cup-tråden, noen som vet hvor kampen i morgen vises?

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5219
08.08.17 13:45
modumodd: Det er lite som tyder på at vi vil komme i en situasjon hvor vi må sloss med armer og bein for å holde oss. Dermed, kan jeg forstå at man ikke aktivt er ute for å handle inn nye spillere. Samtidig er jo dette også et signal om at vi har gitt opp topp-4 iår og muligheter til å spille EL også neste år. Mulig at vi må innse at Odd er en klubb som ikke alltid er der oppe blant de 3-4 beste. At vi noen ganger må finne oss i at vi må ta en pustepause. Samtidig er det ikke langt opp. Vi har en kamp tilgode mot TIL og hadde vi vunnet den, så hadde vi vært der oppe sammen med Brann. Så, spørsmålet kan jo være om vi har bra nok mannskap nå til å være med der oppe? Jeg mener at det har vi, men da må vi få litt mer flyt.

Alt ligger til rette for at vi skal kjempe. Vinner vi mot Brann søndag så er vi á poeng, med en kamp mindre spilt. Tap mot Brann og det blir tøft. Men Brann er elendig form, kun Tromsø verre siste 5 kampene. Så bør være muligheter for poeng. Vi er så nær topp 4 at vi bør gå all inn for det mtp europa og attraktivitet osv.

hahaug
hahaugInnlegg: 2869
08.08.17 20:04

Cup kampen vises visstnok på NRK.no

Larsg90
Larsg90Innlegg: 1151
09.08.17 06:01

Ifølge Ta fristes ikke Håndlykken og Odd av noen kjøpsfest av Zekhnini og Oldrupsalget. De vil heller bygge klubben vidre langsiktig enn å bruke kortsiktige løsninger. Fornuftig det, selv om jeg gjerne skulle sett en spiller til inn i stallen. 

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 23835
09.08.17 08:05
Larsg90: De vil heller bygge klubben vidre langsiktig enn å bruke kortsiktige løsninger.

Ehh, er dette et direkte sitat? Man kjøper jo ikke spillere kun som en kortsiktig løsning, med mindre de er i Occean-alder.

Greia er at Odd ikke har kunnskap om spillermarkedet og om hvem som kunne vært tilgjengelig, og da kan man selvsagt heller ikke gi bud på spillere. Det er også derfor vi ser en slik resirkulasjon av tidligere Odd-spillere.

Odd har jo dessverre ingen speidere, så da må vi leve på tips fra agenter og andre. Broberg foreksempel ble tipset til Fagermo av Høgmo.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 5986
09.08.17 08:52

Det er et direkte sitat. Lykkehånden uttaler at Odd tåler en mellomsesong for å på sikt bli en stabil toppklubb. Meget fornuftig i mine øyne. Odd må treffe på de neste signeringene for å kjempe helt i toppen.

cpatton
cpattonInnlegg: 768
09.08.17 12:55

Ang. speidere sier Håndlykken at dette med spillelogistikk tidvis har vært en utfordring som stadig diskuteres, men ingen planer om ansettelse av fast speider. "Det kan hende vi går for alternative løsninger. Om det er et ønske fra trenerapparatet eller ikke vil jeg ikke si noe om."

Og særs gledelig å se at klubben vil ta ytterligere grep på talentsiden, bli enda bedre på det de er gode på fra før.

cpatton
cpattonInnlegg: 768
09.08.17 16:04

Leste i Varden i går at Shala trenger juridisk bistand for å komme ut av kontrakten i Praha.

I går -kommer ikke på tale å vende nesa hjemover, og for Odds del har de ikke muligheter til å matche lønnskravet.

I dag - "om han kommer til Norge er bare Odd aktuell, men skal ikke hjem nå." iflg agent Thomas Skilbred. Regner med at han ikke vil fremstå på en ufordelaktig måte.

Skulle da også bare mangle når markedsverdien er halvert på et par år. Begrepet realitetsorientering ligger mer enn snublende nært.

aquador
aquadorInnlegg: 2092
09.08.17 16:20

Thomas Skilbred kan vel kun betegnes som Solbakken Jr. 

cpatton
cpattonInnlegg: 768
09.08.17 17:21

Halleluja!

http://www.dagbladet.no/sport/i-bergen-er-det-enna-sann-at-eldre-damer-sier-fuck-off-til-meg/68575847

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 27010
09.08.17 17:22

Jeg må bare spørre: Fagermo sier følgende til Dagbladet: Vi har ikke kjøpt spillere så lenge jeg har vært her. Jo, vi kjøpte Simen Brenne for «hundre år siden». Og da vi nylig hentet Elba Rashani tilbake fra Rosenborg, betalte vi litt for det også.

 

Er dette sant? At dere kun henter spillere gratis? Jeg har ikke oversikt, så jeg aner ikke. Men jeg er imponert om Odds eneste kjøp på 10 år er Brenne og Rashani. 

aquador
aquadorInnlegg: 2092
09.08.17 17:38
PapaSmurf: Jeg må bare spørre: Fagermo sier følgende til Dagbladet: Vi har ikke kjøpt spillere så lenge jeg har vært her. Jo, vi kjøpte Simen Brenne for «hundre år siden». Og da vi nylig hentet Elba Rashani tilbake fra Rosenborg, betalte vi litt for det også.   Er dette sant? At dere kun henter spillere gratis? Jeg har ikke oversikt, så jeg aner ikke. Men jeg er imponert om Odds eneste kjøp på 10 år er Brenne og Rashani.

Stemmer selvsagt ikke. 

Fra toppen av hodet husker jeg også Ole Jørgen Halvorsen (400 000)  , Ardian Gashi (500 000) og Fredrik Semb (ish 3 mio) Hvor sistnevnte ble litt kompensert mtp at vi hadde videresalgsklausul. 

OddBKFan
OddBKFanInnlegg: 390
09.08.17 17:57

Noen som vet hva laget blir i dag?

aquador
aquadorInnlegg: 2092
09.08.17 18:05

Riski - Occean - Broberg

Ingen Elbasan. 

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
09.08.17 18:54

Ingen Elba eller Haugen med i troppen?

Ingen Berg heller

Hva er dette? 

(Innlegget ble redigert 09.08.17 18:54)

Corlan
CorlanInnlegg: 3883
09.08.17 19:20

Nå må da def skjønne at dette ikke går lenger. Ut med klippekorta.

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
09.08.17 19:21

Dette er bare trist, si hva dere vil, men dette blir jo bare teit

Brodden
BroddenInnlegg: 565
09.08.17 19:24

Bergan kunne forsvart en plass i 11'eren. Utenom det har hvert fall ikke jeg noe å si på at Diouf, Kito, Agdis og Myhra er benket

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5219
09.08.17 19:30

Bergan burde spilt. Men rashani og Haugen burde i det minste vært på benken.

 

kun serien igjen nå. Da bør vi klare topp 4 for å redde sesongen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg