Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - Klubbtråd 2017

NYTT TEMA
Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 09:28

Telemarksmodellen har løftet oss dit vi er nå. Altså 2-6 plasskjemping. Jeg tror man trenger noe mer nyansert satsing hvis man skal ta flere skritt. Istedetfor 7 telemarkinger, så mener jeg at 3-4 også er meget sterkt, om vi kan kjempe i tet i ligaen. Tall som fremdeles overgår de fleste topplag mtp lokale. 

En spiller som Håland på Molde, skrytes opp i skyene der nå og virker som et stort talent. kom som ung gutt fra Bryne. Det er slike spillere Odd fint kan hente, men som man kanskje går glipp av grunnet profilen. Da ender man med Gudleif Vinjesson og Dudulf Vrådøl istedetfor.

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
28.08.17 12:33
Gunnar88: På den andre siden mister Odd flere potensielle spillere som kan bli bra på sikt. Hva vil vi vektlegge fremover?

Helt tydelig at Telemarksmodellen skal vidreføres - det er jeg glad for. Noe annet ville da også vært breaking news. 

At speider vurderes på deltid er samtidig en erkjennelse av at her er det store rom for forbedringer. Telemarksmodellen, sånn jeg har forstått den, går i korthet ut på at fundamentet skal være lokalt med best mulig krydder utenfra. Occean og Bentley, begge overvintret fra Sandstø-tida, må være de beste eksempler på at det går an å ha to tanker i hue samtidig. Hvordan mixen prosentvis til en hver tid vil være vil selvsagt variere.

Har forstått at vg fotball-linje er klar i Skien og at den skal holde hus på Skagerak. I så fall enda en stein lagt mtp lokal utvikling.

At Fagermo igjen er klar for å bygge et nytt lag er imponerende!

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 12:47

Toppidrett med fotball i Skien har jo holdt til på Skagerak i lang tid allerede.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30236
28.08.17 13:12
Aprilsnarr: Telemarksmodellen har løftet oss dit vi er nå. Altså 2-6 plasskjemping. Jeg tror man trenger noe mer nyansert satsing hvis man skal ta flere skritt. Istedetfor 7 telemarkinger, så mener jeg at 3-4 også er meget sterkt, om vi kan kjempe i tet i ligaen. Tall som fremdeles overgår de fleste topplag mtp lokale. En spiller som Håland på Molde, skrytes opp i skyene der nå og virker som et stort talent. kom som ung gutt fra Bryne. Det er slike spillere Odd fint kan hente, men som man kanskje går glipp av grunnet profilen. Da ender man med Gudleif Vinjesson og Dudulf Vrådøl istedetfor.

Jeg føler jeg må kommentere her. Du har helt rett.

Det er da ikke noe motstridende ved å satse på lokale talenter og talenter fra andre steder i landet.

Det viktigste er at de beste klubbene bidrar til å få frem flest mulig dyktige norske spillere i årene som kommer, og jeg tror at det handicappet Odd gir seg selv ved å ha et i mine øyne for tungt fokus på Telemark fører til at dere aldri greier å ta det siste steget.

Odd har en dyktig trener, en trygg og gjennomført måte å spille fotball på og dere har vist at dere evner å utvikle fotballspillere. Med litt mindre fokus på denne fylkesmodellen kan det jo raskt ende med pokaler. Og det er jo til syvnede og sist viktigere for en fotballfan å få oppleve at sitt eget lag vinner noe enn at de har det største fokuset på lokale spillere i landet.

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
28.08.17 13:16
Aprilsnarr: Toppidrett med fotball i Skien har jo holdt til på Skagerak i lang tid allerede.

Jepp, men leste, kan ikke huske hvor, at det også var en ny satsing på gang, da med kun fotball. Men absolutt mulig jeg blander sammen eller har drømt det hele...

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 13:50

Heller gull med 3 telemarkinger og, 3 fra Nigeria og 5 fra Alta, Jæren, Molde og Hamar enn 8 fra Telemark. Klarer man å til enhver tid ha noen gode telemarkinger vil det være meget bra. Men når vi har solgt rafik og Oldrup for nesten 30 mill så må det forsterkes og da må det hentes utenfra. Elba kommet og kan erstatte rafik men Oldrup må erstattes: Ruud og nordkvelle må nok og få konkurranse og der har vi ikke telemarkinger nå så da må vi ut av fylket om vi skal henge med.

er vi et topplag med 3-4 telemarkinger fast så er det meget sterkt. Trenger ikke være 5-6-7 for at telemarksmodellen er vellykket 

OddBKFan
OddBKFanInnlegg: 390
28.08.17 13:57

Helt enig Aprilsnarr 

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
28.08.17 15:23
Aprilsnarr: Heller gull med 3 telemarkinger

Du vil altså begrave Telemarksmodellen, skjer i hvert fall ikke under Fagermo.

Til Varden sier han:"Jeg henter ikke inn en 30-åring fra OBOS - ligaen. Jeg henter heller ikke en 18-åring som vil begrense mulighetene for Jon Kitolano og Odin Bjørtuft."

Uansett, det bør være et tankekors at uten denne modellen, Toppidretsgymnaset og breddeftottballen i Telemark er det særdeles gode muligheter for at vi ikke hadde fått fram en Grøgård, Rashani, Shala, Odrup pluss pluss pluss. Som du sier, vi har nettopp solgt to telemarkinger for snaue 30 mill.

Selvsagt skal og må spillere hentes utenfra, bla høyre backplass. Men mer som en utfyllende faktor, som krydder. Skulle sånn sett ønske at klubben klarer/ønsker å forlenge med Hussain.

Ville vært synd å kaste kontinuiteten over bord for en eventuell gullmedalje. Der er det kort vei til å skyte seg i beinet, vi har da noen eksempler på det i nær fortid.

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7814
28.08.17 17:32

Hvis man skal dyrke lokal-modellen, så må man også det, når ting har gått ekstremt trått i år, så har jo ingen av de lokale talentene fått muligheten.

Vi fyller ikke benken med lokale juniorer en gang, så man må i det minste følge det man selv preker

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 17:33

Å ha 3 faste fra eget fylke i et lag som tar gull vil være meget bra. Det er ikke mange som har gjort dette etter rbk sin storhetstid. Det er ikke å kaste bort modellen. Og man må vite at Resultater er det som drar folk. Ikke hvor spillerene kommer fra. Ikke uten grunn at tilskuertallet er lavere i år. Og det er ikke fordi det er færre lokale, for det tallet har ikke forandret seg.. så hva kan det være..:? Mon tro om resultatene og spillet har betydning? Og det vil ikke bli bedre hvis kun telemarkinger skal erstatte de som må ut de neste årene...

 

Får man frem lokale er det supert men det er naivt å tro at man kan erstatte alle som forsvinner med telemarkinger. Vi har for fremtiden rossbach/Myhra, grøgaard, 2X kitolano, Semb Berge, Bergan, Elba. Iallefall 6-7 som vil være i en tropp eller kjempe i årene fremover. Og det vil helt klart komme flere i årene som kommer også. Så modellen begraves ikke. Men vi har nå solgt 2 spillere. Og de fleste er enige om at Ruud og nordkvelle har vært for svake og at det kanskje må gjøres noe. Jone og occean og vært svake. Våge forsvinner sannsynligvis. Berg og har signalisert det. Rafik har vi erstattet med lokale elba. Men ellers er det ikke flust av spillere som er klare til å ta nivået. Og da må klubben bruke noe av midlene på å hente spillere utenfra. For fortsetter resultatene og spillet som nå så vil det føre til færre på tribunene og mindre engasjement. Og mindre i premiepenger osv osv.

Odd skal selvsagt beholde telemarksmodellen. Men hvem har sagt at dette betyr 7 i elveren hver kamp? Det kan fint bety 3-4 og en del på benken. Odd har dobbel lokal dekning både på keeper, venstreback of midtstopper. Når man da skal finne anker, spiss, indreløper of back så er det naturlig å kikke litt utenfor fylkesgrensene på noen av disse posisjonene. Hvis ikke er realiteten at slik Odd har spilt så er det ikke langt unna nedrykkskamp. Ruud har vært svak men eikeng er aldri på benken engang. Hvem kan erstatte Ruud av lokale? Occean? Nordkvelle og Jone? Hva hvis våge forsvinner som han har meldt? Hvem erstatter Berg? Vi trenger to solide ankere - hvem kan ta den av de lokale? Noen lokale kan nok slippe til men man får ikke fylt opp alle med lokale.

fagermo henter selvsagt ikke en 30 åring fra obos. Men alle skjønner jo at med de utskiftningene som ligger fremfor i de 2-3 neste årene så må man kanskje innstille seg på at man må ha noe færre telemarkinger på banen. For alle erstatterene er ikke i klubben per nå. Lite gleder meg mer enn hvis de dukker opp men det har de enda ikke gjort og da er realiteten at Odd bør hente utenfra og kvalitet der for å beholde sin plass i eliteserien på sikt, og iallefall skal man kjempe om medalje.

at du legger ord i min munn og mener jeg vil begrave modellen får stå for din regning. Jeg er iallefall klokkeklar på at jeg ikke mener det er en motsetning på telemarksmodellen og å hente kvalitet og spennende spillere utenfra. Vi har jo gjort det hele veien forsåvidt - både etablerte og unggutter (børven, haugen). Det man ønsker er jo bare en videreføring og at de Odd henter er spillere som faktisk bidrar slik at vi unngår nye Pospech, messoudi, diouf (nå), riski, Kleiven osv. Klarer Odd hente kvalitet og treffer Odd på disse så er ikke ting så annerledes enn nå mtp fordelingen. Men å tro at lokale skal erstatte alle blir helt feil. Og å påstå jeg vil bort fra telemarksmodellen er også helt på jordet. Det forventer jeg at du og ser og skjønner når du faktisk tenker over realitetene over..

hahaug
hahaugInnlegg: 2908
28.08.17 17:37

Snakket direkte med en profilet Odd spiller i helgen, ikke via kilden som tidligere, og han var litt skuffet over klubben fordi det virket som de var fornøyd med å bare være i eliteserien! Da skjønner jeg motivasjonen til noen av de eldste blir borte! Å etter å lest den artikkelen til det refereres over her er jeg enig. Odd kommer aldri til å vinne noe annet en fotballkamper! 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2125
28.08.17 18:24

Støttes 100%, Aprilsnarr! Her er det ikke snakk om å "kaste noe over bord" eller å begrave så mye som en teskje! Justeringer og endringer er velkommen når ikke nåværende status gjør susen, eller når det å bygge stein på stein betyr å spille folk i form for konkurrerende klubber. Dersom lånet av Hussein i år og Diouf i 2015 er å bygge stein på stein vil jeg foretrekke at klubben endrer kursen etter at DEF muligens går av om et drøyt år. Ingen er uerstattelige og DEFs måte er ikke den eneste måte å gjøre ting på. 

(Innlegget ble redigert 28.08.17 18:36)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 18:24

Og i mitt første innlegg datt det ut 7-8 plass med 8 telemarkinger. Heller gull med 3 enn 7 plass med 8.

aquador
aquadorInnlegg: 2194
28.08.17 18:30

Håpløs diskusjon. Selvsagt går aldri vekk fra Telemarksmodellen. Den har fått oss dit vi er i dag - og den skal føre oss videre. 

Sarp kommer ikke videre med modellen - de kommer til å gjøre feil. Det er ikke sånn at de er noe nærmere et seriegull i år enn vi var sommeren 2014. 

At vi kan forbedre oss på speidingsfronten. Men jeg minner om at vi hadde en fyr i den rollen en gang - og da var i praksis i skifteretten. Takk, Hallvard.

At Joachim Jonsson og Stig Thorbjørnsen på død og liv skal ha det til at alt blir bedre/mer treffsikkert med en speider er jeg skeptisk til at stemmer. Det må passe optimalt. 

Jeg tror ikke det er sånn at man finner gull i andredivisjon - det handler om å gi trygge rammer til yngre spillere. Et tydelig system med kontinuitet på trenersiden - med det samme systemet vi spiller i. I de senere årene har vi vært fantastisk heldige med de som har kommet frem - Rafik fikk nyte andredivisjon og kom inn i den helt ubetydelige 3-0 kampen på Lerkendal i 2015 - samme år klinte han til mot Dortmund. Man kan lage diamanter av alt. Og jeg tror det er nok å ta av i Telemark. 

Der jeg tror vi kan bli bedre er å gi de som er i "skorpa" en annen bane å spille på enn Odd 2. Et Notodden eller Pors i OBOS, med 4-3-3 ville vært det beste. Da kunne unge lovende gått den veien og lært systemet i et høyere og høyere tempo (Fredriksen, Kitolano den eldre, Bergan, og en skåkk andre er i denne kategorien). 

Videre tror jeg det er viktig at i fremtiden henter spillere som har overbevist i 4-3-3 før. Kjeldsrud, Riski, Agdestein, Kleiven osv er alle eksempler på at vi har forsøkt å omskolere noen til å passe i vårt 4-3-3. 

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
28.08.17 19:00

Aprilsnarr - å snakke om ned i 3 antatt førstevalg som begravelse/avvikling har ikke noe med å legge ord i munn på. Det er min mening, sabla trygg på at det også er Fagermos.

Selvsagt må man ha spillere utenfra, gjerne signalspillere for den del - tenk bare på en Fevang. Like klart er det at fremtidige signeringer må treffe på planken. 

Antall unge lokale som tar steget vil selvsagt variere, dette går periodevis - mitt poeng er at den lokale satsingen til en hver tid må ligge i bånn. Hvor du har dette med 7 lokale til en hver tid fra vet du best selv, jeg aner ikke. Det samme går for "å tro at lokale skal erstatte alle blir helt feil". Har til gode å se noen her inne hevde den slags.

Men å begynne å drifte bevisst etter modellen "3 fra Nigeria, 5 fra Alta, Molde, Jæren og Hamar", ditt utsagn, er jeg stygt redd for at det allerede uhyre trange nåløyet for lokal ungdom inn i Odd elite blir så godt som ugjennomtrengelig. Med alt det medfører, ikke minst på sikt.

I det hele tatt litt pussig at suksesskriteriet til Odd i motgang blir brukt mot klubben.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 19:15

Drifte bevisst etter modellen med Nigeria, Alta og Jæren osv? Har jeg altså utviklet en modell gjennom mitt enkle eksempel? Imponerende.

 

Du påpekte at jeg ville begrave telemarksmodellen. Det har jeg aldri hevdet - der tilla du meg en mening jeg ikke har. Ikke benekt det.

poenget mitt er at man uansett henter spillere. Nå forsvinner flere etter sesongen. Vi har fått midler inn. Om du vil hente en ny gashi, kleiven og Messoudi, kjør på. Jeg håper de heller henter noen som slår til og noen som passer inn. Om de så må bruke noen kroner på det.

Det har aldri vært snakk om å endre modell. Men som jeg skrev, for min del tar jeg heller gull med flere utenfor Telemark enn å vake midt på men med flere telemarkinger. Det tror jeg de aller fleste er enige om. Dette gjenspeiles og i svake tilskuertall i år, når spill og resultater er svake. Antall telemarkinger har ikke endret seg merkbart så det er iallefall ikke grunnen.

 

den lokale satsingen må selvsagt fortsette. Men jeg tror at hvis man skal ta et nytt skritt så trenger man å våge litt mer på overgangsfronten og ikke kun gå etter spillere som har bevist noe for lenge siden og som sliter benk/tribune andre steder. Og jeg tror at det er urealistisk at vo beholder en stamme med så mange lokale som man har hatt, over tid, hvis man skal ta nye skritt. Om man har 3-4 faste lokale+flere som utfordrer, så tror jeg det likevel vil være en seier for telemarksfotballen, og jeg tror telemarksmodellen vil løftes frem som et suksesskriterie den dagen vi tar ligagull med en slik sammensetning:

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 24585
28.08.17 19:35
Aprilsnarr: Men som jeg skrev, for min del tar jeg heller gull med flere utenfor Telemark enn å vake midt på men med flere telemarkinger. Det tror jeg de aller fleste er enige om. Dette gjenspeiles og i svake tilskuertall i år, når spill og resultater er svake. Antall telemarkinger har ikke endret seg merkbart så det er iallefall ikke grunnen.   den lokale satsingen må selvsagt fortsette. Men jeg tror at hvis man skal ta et nytt skritt så trenger man å våge litt mer på overgangsfronten og ikke kun gå etter spillere som har bevist noe for lenge siden og som sliter benk/tribune andre steder. Og jeg tror at det er urealistisk at vo beholder en stamme med så mange lokale som man har hatt, over tid, hvis man skal ta nye skritt. Om man har 3-4 faste lokale+flere som utfordrer, så tror jeg det likevel vil være en seier for telemarksfotballen, og jeg tror telemarksmodellen vil løftes frem som et suksesskriterie den dagen vi tar ligagull med en slik sammensetning:

Stiller meg 100% bak dette innlegget. Mer er det faktisk ikke å si.

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
28.08.17 20:08
Aprilsnarr: Drifte bevisst etter modellen med Nigeria, Alta og Jæren osv? Har jeg altså utviklet en modell gjennom mitt enkle eksempel? Imponerende.

Uff da, du hekter deg, i noe som minner om hårsårhet, opp i det jeg siterer deg på, resten hopper du bukk over, eventuelt får det ikke med deg.

En illustrasjon.

Jeg skrev:Selvsagt må man ha spillere utenfra, gjerne signalspillere for den del - tenk bare på en Fevang. Like klart er det at fremtidige signeringer må treffe på planken.

Du svarer: Om du vil hente en ny gashi, kleiven og Messoudi, kjør på. Jeg håper de heller henter noen som slår til og noen som passer inn.

Av naturlige årsaker, i hvert fall for en del andre her inne, melder jeg pass. Nytteløst å fortsette.

Takker for meg i denne omgang ved å henvise til aquador litt lenger opp - meget bra.

 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
28.08.17 20:20
cpatton: Uff da, du hekter deg, i noe som minner om hårsårhet, opp i det jeg siterer deg på, resten hopper du bukk over, eventuelt får det ikke med deg. En illustrasjon. Jeg skrev:Selvsagt må man ha spillere utenfra, gjerne signalspillere for den del - tenk bare på en Fevang. Like klart er det at fremtidige signeringer må treffe på planken. Du svarer: Om du vil hente en ny gashi, kleiven og Messoudi, kjør på. Jeg håper de heller henter noen som slår til og noen som passer inn. Av naturlige årsaker, i hvert fall for en del andre her inne, melder jeg pass. Nytteløst å fortsette. Takker for meg i denne omgang ved å henvise til aquador litt lenger opp - meget bra.

Poenget her er at innleggene mine og aquador sitt, og det du tenker, ikke nødvendigvis er så langt fra hverandre. Men jeg opplever at du er mer opptatt av å gå på person enn på sak, gjennom å tillegge meg meninger, kalle meg hårsår, og mene at jeg hopper bukk over ting. Passer meg derfor helt fint at du melder pass, da jeg opplever at det er lite konstruktivt det du har kommet med her nå, hvor det går mer på person, mens jeg har skrevet utfyllende og godt hva jeg mener og tenker. Noe, apropo hoppe bukk over, du glatt overser og heller går på person og karakteristikker. 

aquador
aquadorInnlegg: 2194
28.08.17 22:19

Mitt poeng litt mer konkretisert: 

1. Vi må bli bedre på å hente utenfra, en fyr som Jan Halvor kan reise rundt og se spillere - jobbe med agenter og sjekke ut caser i bedre grad enn hva som gjøres i dag. Vi kommer fortsatt til å gjøre feil - men jeg tror Jan Halvor forstår hvilket budsjett og tankesett Fagermo har. 

2. Vi må fortsette/forbedre strømmen av unge telemarkinger inn på A-laget, ting har stoppet litt opp etter at Holtan dro til Sarp - han gjorde utvilsomt en god jobb mellom klubbene i kretsen, inn til toppidrett og Odd. I tillegg må det jobbes godt på Toppidrettsgymnaset i fremtiden. 

Sidenote: Jeg har null tro på Toppidrettsungdomsskolen. Ingen av de talentene vi ser som helt "råe" i Odd i de senere årene hadde hatt ressurser hjemmefra til å gå på privat ungdomsskole. i tillegg tror jeg man blir bortskjemt av det. Jo lengre man blir i sitt hjemmemiljø jo bedre. 

3. Vi må ha flaks, Vi må ha griseflaks slik at vi får opp nye talenter som Rafik. De kommer ikke av seg selv - men mye handler om tilfeldigheter i fotballen. 

4. Tore Andersen må få andre administrative arbeidsoppgaver i klubben. 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2125
29.08.17 07:06
Aprilsnarr: Poenget her er at innleggene mine og aquador sitt, og det du tenker, ikke nødvendigvis er så langt fra hverandre. Men jeg opplever at du er mer opptatt av å gå på person enn på sak, gjennom å tillegge meg meninger, kalle meg hårsår, og mene at jeg hopper bukk over ting.

Helt enig i at det ikke er nødvendig å gå på person. Vi bør holde oss gode for det her i forumet og heller argumentere skikkelig. 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
29.08.17 11:19

Det er selvsagt at det er resultatene som drar folk på kamper. Men i den situasjon klubben var i på det tidspunktet hjalp det at det var mange telemarkinger som spilte fast.

Nå er vi i den situasjonen at det ikke er unge lokale spillere som kan gå rett inn på laget og heve nivået. Jeg er enig i mye av det som er skrevet ovenfor. Skal klubben ta ytterligere steg, må klubben begynne å ha to tanker i hodet samtidig.

Telemarksmodellen skal selvsagt leve videre, alt annet ville vært en skandale. Spørsmålet er hvor langt skal den gjelde? Hvor langt er klubben villige til å dra strikken?

Et tenkt eksempel. Spiller A er 18 år og er en Bambleindianer. Spiller B er 28 år og kommer fra Hamar, spiller B er merkbart bedre enn A. Skal spiller A få tilliten utelukkende fordi han er lokal? Jeg mener nei.

Hver gang Odd spiller kamp, så er det 4-5 telemarkinger på laget. Det er fantastiske tall, som gjør meg meget stolt av å heie på Odd. Men dette MÅ ikke gå på bekostning av resultater, som klubben lever av.

Jeg kunne ønske meg at klubben muligens hadde gjort noe mer som Sarpsborg. Finner spennende spillere i 2. div og utvikler disse til å bli toppspillere.

Alt handler om balansegang, disse to tankene kan i mine øyne fint kombineres. Når det gjelder det Aquador sier at Andersen bør få andre administrative oppgaver, så er jeg uenig. Fyren bør fjernes. Han utspilte sin rolle i klubben for mange år siden.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
29.08.17 11:26

Hadde iallefall vært interessant å vite nøyaktige arbeidsoppgaver for han, hvis man ser bort fra kontrakter. En jobb som kunne vært gjort bedre sett utenfra.

 

Har sikkert litt lønn og, så det kan brukes på speidernettverk. Hadde vært moro å funnet litt gull i Nigeria igjen

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
29.08.17 12:03

 I forlengelse av debatten her - gledelig melding fra Odd i dag.

Varden -ansetter to trenere, for å utvikle Telemarksmodellen ytterligere, - G14 og G16. Forstår at G16 trener er klar og blir presentert om kort tid. Ryktet sier her Fernando De Ornelas.

Snakk om vel anvendte kroner.

Stillingsinstruks for G14

http://www.odd.no/nyheter/stillingsutlysning

(Innlegget ble redigert 29.08.17 12:12)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5463
29.08.17 13:06
cpatton: I forlengelse av debatten her - gledelig melding fra Odd i dag. Varden -ansetter to trenere, for å utvikle Telemarksmodellen ytterligere, - G14 og G16. Forstår at G16 trener er klar og blir presentert om kort tid. Ryktet sier her Fernando De Ornelas. Snakk om vel anvendte kroner. Stillingsinstruks for G14 http://www.odd.no/nyheter/stillingsutlysning

Veldig positivt satsing dette. Hvor har du ryktene om De Ornelas fra?

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
29.08.17 13:30
Aprilsnarr: Hvor har du ryktene om De Ornelas fra?

På Vardens fb-side, et par kommentarer der.

Veldig bra at dette også er heltidsstillinger.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 13:31)

cpatton
cpattonInnlegg: 1004
29.08.17 16:10

Mer Odd-nytt fra Varden.

Berg åpner for ny kontrakt, spilletid i høst avgjør.

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6527
29.08.17 18:27

Hva er saken i TA om Rafik?

LiverpoolOdd94
LiverpoolOdd94Innlegg: 23144
29.08.17 19:03

Herøya får mellom 600 000 og 700 000 for Zekhnini.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2125
29.08.17 19:10
cpatton: Berg åpner for ny kontrakt, spilletid i høst avgjør.

Veldig gledelig å høre at han vurderer det! Han er kanskje  den viktigste signeringen ved siden av Bergan.

Så gjenstår det å se om han får den spilletiden i en evt skadefri tropp.. "Frykter" at DEF kjører Kvelle, Våge og Samuelsen konsekvent fremover. Hussain er også antagelig "foran i køen"?

Her kan Odd fort ende opp med å sitte med pikken godt planta i postkassa mtp neste år dersom Berg og Våge glipper og de ikke signerer Hussain eller Kitolano.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester