Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - Klubbtråd 2017

NYTT TEMA
cpatton
cpattonInnlegg: 901
24.04.17 14:40

Vi husker vel alle Tom Nordlis ord om at de som kritiserer mest er de samme som blir slitne av å gå opp trappa.

For å omformulere litt så klør jeg meg i hue når jeg leser hva Fagermo sier til Varden. En ganske så råvill trener legger mye av grunnen på for mye rot med spillere som ikke er klare; jfr Samuelsen. "Vi må spille laget godt og da må vi ha tilbake spillere  helt klare til kamp".

Det er her jeg faller ut. Vi snakket før sesongen/i oppkjøringen at klubben vel aldri har hatt en bredere stall. Samulesen trøblet nær sagt hele fjorårssesongen, Zekhnini hadde sine ting - inn og ut. Sånn sett er ikke så mye forandret. Brobergs skade kom selvsagt ubeleilelig, men igjen - tidenes beste Odd-stall.

At Stavanger-kampen heller "ikke er verdt tid på å en analysere", virker for en lekmann merkelig. Likeså Fagermos svar på spørsmål om formsvikt på direkten i går - nei, vi har jo trent 30% mer...

Synspunkter?

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 14:44
Noytral: Skal kommentere litt ekstra hvis Brann slår Odd neste gang :)) og motsatt ... ikke skrive nooooe på hvis tap ...

Forventer intet mindre! ;-)

Lezah
LezahInnlegg: 61571
24.04.17 14:46
Noytral: Har vel ikke sett det hos noen andre på samme måte, men kjekt dere følger med på Brann da :)

6 av 6 innlegg i Odds klubbtråd tyder på at du er litt interessert i Odd selv?

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 8670
24.04.17 14:46
cpatton: Likeså Fagermos svar på spørsmål om formsvikt på direkten i går - nei, vi har jo trent 30% mer..

Effekt av bedre grunntrening kommer gjerne ikke øyeblikkelig, som i de første seriekampene. Det kommer "sigende" etter hvert som kroppen svelger unna mengdene, og tilpasser seg. Godt trente lag tåler mange kamper ut over sommeren. De holder koken bedre over en lang sesong. De blir mindre utsatt for belastningsskader.

Det er heller ingen automatikk i at lag blir bedre om enkeltspillere øker sine treningsmengder. Det hjelper, men effekten er avhengig av andre variabler også. Like viktig er det hva de har trent på?

Jeg synes for øvrig at 30 prosent økning høres litt mye ut, fordelt på bare en treningsvinter. Hvis behovet var så stort, så blir et naturlig oppfølgingsspørsmål hvorfor han har tillatt laget å trene så LITE i sesongene før?

Økte treningsmengder er uansett bra for norsk fotball. Stå på!

HarryH
HarryHInnlegg: 27213
24.04.17 14:53
cpatton: vi har jo trent 30% mer

Det kan ha blitt for mye for en del av spillerne.

Spesielt for de mest erfarne, som Ruud, Occean, Hagen, Nordkvelle og Diouf kan det etter mange sesonger og akkumulert slitasje være krevende å få restituert en sliten kropp ved økte treningsmengder.

Tipper disse godt modne heidersmenn kommer sterkere utover i sesongen.

Exes
ExesInnlegg: 289
24.04.17 14:53
Kurtkanon2: Effekt av bedre grunntrening kommer gjerne ikke øyeblikkelig, som i de første seriekampene. Det kommer "sigende" etter hvert som kroppen svelger unna mengdene, og tilpasser seg.

30% økning av treningsdosene er enormt mye for "toppidrettsutøvere". I min erfaring har fotballtrenere også dårlig kompetanse på intensitetsstyring, så er for mye av dette hard trening kan Oddspillerne ha gått på en kjempesmell.

cpatton
cpattonInnlegg: 901
24.04.17 14:54
Kurtkanon2: Økte treningsmengder er uansett bra for norsk fotball. Stå på!

Helt enig og takk for svar! Deler også de andre synspunktene dine, det var svaret fra Fagermo jeg stusset over.

Noytral
NoytralInnlegg: 17
24.04.17 14:55

Hehe 6 av 6 innlegg her var i overkant ja :)) Det ene tok liksom det andre, men jevner seg nok ut over tid 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 14:58
cpatton: Vi snakket før sesongen/i oppkjøringen at klubben vel aldri har hatt en bredere stall.

Ja, her burde man helt klart dratt mer nytte av bredden i stallen.

Jeg liker Jone! Han er rågod! Men, det kan virke som om man forventer litt vel mye av ham når han trøbler med skader både i fjor og i vår og likevel virker selvskreven i førsteelveren når han såvidt er tilbake etter skade. Er virkelig Berg så langt bak?

Videre har ikke Oldrup klippekort han heller. Våge har vært best så langt i år og det er det flere som påpeker på vgd. Oldrup på sitt beste er duellsterk og dødsgod han også, men han har en lei tendens til å være litt arrogant og har hatt noen leie balltap og kommet på etterskudd, noe som har vist seg skjebnesvangert før (ref. LSK hjemme og Haugesund borte i fjor).  

For de som hinter om at DEF nå må endre stilen som resultat av et tap mot Viking (ref. kommentarfeltene i varden); ta dere en bolle! Det er ikke spillestilen det er noe galt med!

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
24.04.17 15:31

Det er vel like mye som et resultat av 1/6 fullført sesong og at Odd må være lagene med færrest sjanser skapt, og det lukter nedrykk av Odd slik de har spilt 

HarryH
HarryHInnlegg: 27213
24.04.17 16:02
Noytral: Hehe 6 av 6 innlegg her var i overkant ja :)) Det ene tok liksom det andre, men jevner seg nok ut over tid

Nå har du 7 av 7. Dette blir bare verre og verre. :-)

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6332
24.04.17 16:17

Du er observant som få, Harry.

cpatton
cpattonInnlegg: 901
24.04.17 16:18
Phronesis: Ja, her burde man helt klart dratt mer nytte av bredden i stallen.

Virker absolutt sånn. Det som overrasker mest er at det snakkes fra DEFs side som om stallen er syltynn.

Ang. spillestil - den dukker selvsagt opp hver gang det butter i mot. La oss nå ikke begynne igjen - totalt borkasta tid!

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 20:21
Aprilsnarr: det lukter nedrykk av Odd slik de har spilt

Varden skriver at vi må tilbake til 2013 for å finne en dårligere start, dersom poeng på 5 kamper er sammenligningsgrunnlaget. Ellers har Odd aldri hatt så dårlig målforskjell etter 5 kamper, så poengfangsten er jo bedre enn målforskjellen skulle tilsi. 

Vi har hatt litt uflaks også, hvis det er lov å si det. Stabæk er bedre enn forventet i år og det var jo aldri noen vanlig fotballkamp, det på Nadderud. Viking stanget og stanget mot andre lag og fikk tilbake Adegbenro samtidig som at resten av laget bidro optimalt etter å ha tatt samling i bånn (bokstavelig talt). Ble en slags ketsjup-effekt av det, og Odd ble skadelidende. Men et Odd i form hadde antagelig klart 2-4 poeng i disse 2 kampene. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
24.04.17 20:40

Hva var galt med naddrrud? Ja, ikke ideelle forhold men det var ikke det som var avgjørende. Kan ikke skylde på det i det hele tatt. Odd var elendige, uavhengig av baneforhold. Målene kom ikke som følge av dårlig bane... Odd har knapt skapt noe i år, uavhengig av bane. Det er dessverre sannheten.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 20:42
Aprilsnarr: va var galt med naddrrud? Ja, ikke ideelle forhold men det var ikke det som var avgjørende. Kan ikke skylde på det i det hele tatt.

Har ikke sagt at det var noe galt med Nadderud. Bare at det var mer kriging enn fotball. Poenget var også det, og det sa jeg tydelig, at Stabæk antagelig er bedre enn mange har antatt. Kampen var jevn og personlige feil var avgjørende, men helt strøken var banen heller ikke uten at vi skal bruke det som unnskyldning.

(Innlegget ble redigert 24.04.17 20:46)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 53007
24.04.17 20:47
Aprilsnarr: Hva var galt med naddrrud? Ja, ikke ideelle forhold men det var ikke det som var avgjørende. Kan ikke skylde på det i det hele tatt. Odd var elendige, uavhengig av baneforhold

Flinke å finne på unnskyldninger er man i alle fall ...

Dette med banen er en gjenganger merker jeg meg .

Utrolig så gode Odd er - men det får de selvsagt ikke vist på norske baner . Det er bare de andre lagene som er dårlige som får til noe der . Selvsagt

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 20:52
KaffeOrginal: Flinke å finne på unnskyldninger er man i alle fall ... Dette med banen er en gjenganger merker jeg meg . Utrolig så gode Odd er - men det får de selvsagt ikke vist på norske baner . Det er bare de andre lagene som er dårlige som får til noe der . Selvsagt

Som jeg også har sagt; Et Odd i form skal få poeng utav de kampene uansett underlag. 

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
24.04.17 20:52
KaffeOrginal: Flinke å finne på unnskyldninger er man i alle fall ... Dette med banen er en gjenganger merker jeg meg . Utrolig så gode Odd er - men det får de selvsagt ikke vist på norske baner . Det er bare de andre lagene som er dårlige som får til noe der . Selvsagt

Ja, dessverre er det flaut at den dras frem til stadighet. Fåtall ganger det er avgjørende. 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 53007
24.04.17 20:54
Aprilsnarr: Ja, dessverre er det flaut at den dras frem til stadighet. Fåtall ganger det er avgjørende.

Det beste laget vinner uansett som regel ...

Men klar dersom nivåforskjellen er enorm som mellom norske lag og de beste lagene i de største ligaene så kan det være en fordel at matten er helt krise .

Dog så sutres det bare det er litt hump og sprett her på berget . Skandaløst , og forskjellen er uansett ikke så stor mellom noen lag , RBK inklusivt

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 20:56
Aprilsnarr: Ja, dessverre er det flaut at den dras frem til stadighet. Fåtall ganger det er avgjørende.

Som sagt, det var ikke banen jeg snakket om som utslagsgivende, men at Stabæk var bedre enn først antatt. 

Hva dere klarer å vri det om til overrasker ingen

(Innlegget ble redigert 24.04.17 20:59)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
24.04.17 21:35
Phronesis: Som sagt, det var ikke banen jeg snakket om som utslagsgivende, men at Stabæk var bedre enn først antatt.  Hva dere klarer å vri det om til overrasker ingen

Ikke deg i denne anledning jeg sikter til, men at det til stadighet har blitt dratt frem før på forumet, samt av DEF, spillere osv.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 21:42
Aprilsnarr: Ikke deg i denne anledning jeg sikter til, men at det til stadighet har blitt dratt frem før på forumet, samt av DEF, spillere osv.

I varden idag er DEF sitert på at banen mot Viking var strøken iallfall. Han skyldte vel på banen mot Stabæk, ja. Både før og etter... Skjønner at det kan være irriterende å høre på unnskyldninger og er enig i at Odd har skuffet stort. 

Takk for oppklaringen. Virket bare et øyeblikk som at du rottet deg sammen med Troll Trollesen der.. Da ble jeg litt skuffa fordi jeg minns at deg går det an å diskutere med.

(Innlegget ble redigert 24.04.17 21:43)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
24.04.17 21:55

Er ikke bare i år forøvrig, men tidligere år også. Også da har det florert av personlige feil og dårlige prestasjoner. Da er det håpløst å skylde på banen, når det ikke er det som er hovedårsaken.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
24.04.17 22:10

Enig i det. Nå gjelder det for gutta å brette opp arma og jobbe seg ut av den dårlige trenden.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 17432
24.04.17 22:39
Noytral: Hehe 6 av 6 innlegg her var i overkant ja :)) Det ene tok liksom det andre, men jevner seg nok ut over tid

Er du Noytral, eller holder du med Brann?

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2110
26.04.17 10:09

Det er duket for "cupfest" på Heistad! Varden skrev i går at Odd stiller et sterkt lag og at bare noen  får hvile...

Sparer Odd "noen få"? Døm selv:

Laget mot Hei (iflg Varden):

Viljar Myhra - Eikeng - Bergan - Hagen - Grøgaard- Berg - Oldrup - Våge - Riski - Agdestein - Mladenovic.

Det betyr at Rossbach, Kvelle, Ruud, Semb, Samuelsen, Zekhnini og Occean spares. 

(Innlegget ble redigert 26.04.17 10:11)

Corlan
CorlanInnlegg: 3883
26.04.17 11:51

Gjelder denne kampen på Zekhninis suspensjon?

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 6332
26.04.17 11:56

Nei. Tror han kunne spilt denne.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5373
26.04.17 11:57

Likevel bare Eikeng som ikke er i nærheten av en tropp/spilletid her. Ingen Haugen, Kaasa, Kitolano osv som man kunne sett for seg

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg