Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Odds Ballklubb - Klubbtråd 2017

NYTT TEMA
ros
rosInnlegg: 181
05.06.17 11:27

Ser varden har prestert å tildele Zeknini med en solid 6er på børsen etter gårsdagens prestasjon. Hadde vel halvannen god involvering hele kampen, krydret med tosifret antall balltap. Svak treer fra meg.

Rafik må jobbe med seg selv: Det virker ikke som om han har trua i det hele tatt der ute. Enig med dere, det er på tide å gi Mladenovic sjansen fra start mens Rafik får tid til å få ting på stell.

Positiver fra kampen:

- Bergan: Solid. Er også veldig positiv med ballen fremover på banen.

- Oldrup overrasket positivt. God kamp. 

- Riski: Ok fremover, veldig bra hjemover. Trygt valg på vingen. 

- Samuelsen: Viser glimt av kvalitet. 

- Berg: Mye bedre tendenser enn Kvelle. Kommer til et par av kampens eneste avslutninger.

 

Negativer:

- Lavt tempo og lite bevegelse på siste tredjedel. Får ikke rettvendt indreløperene i mellomrommet.

- Kommer til skremmende få innlegg selv om Brann ligger veldig lavt. Vi klarer ikke spille oss gjennom 10 mann i midten, så da MÅ vi komme til flere innlegg. 

- Våge Nilsen på defensiv midt tilfører like mye kreativitet som en murvegg: Møter - mottar ballen - støttepasning tilbake til avsender. Repeat. 

- Rafik.

- Får ikke brukt Occean. De få gangene han får en presis ball i sin retning er det lite bevegelse rundt han. 

 

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
05.06.17 17:26

Så lenge Riski må konstant løpe banen opp og ned for å redde kløna Ruud, så kan man ikke forvente at han skal slå hundre innlegg.

Jeg var ekstremt kritisk til Riski i fjor, men han har imponert i år syntes jeg

aquador
aquadorInnlegg: 2092
05.06.17 18:46

Fryktelig agenda du har mot Espen Ruud, kmskrs. #nøkkelspellær

aquador
aquadorInnlegg: 2092
05.06.17 19:50

Sigurd Haugen med tre kasser for Odd 2 i kveld. Bør være duket for noen minutter snart. 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
05.06.17 20:19
hahaug: Mange skryter av Riski, men strengt tatt, det er etter han kom til klubben vi har slitt offensivt. Ja, han jobber bra, men har trossalt ett ansvar med å skape sjanser... noe som uteblir.

Beklager, men her må jeg si imot deg, og det nokså grundig.

Dette blir en argumentasjon i samme gata som den retorikken vi hørte i spansk presse etter at Ødegaard hadde gått til Castilla for noen år siden. "Castilla sluttet å vinne når Ødegaard kom" var observasjonen, som hinter om at han var såpass uheldig for laget at han fikk dem til å begynne å tape.

Riski (kanskje sammen med Mladenovic) er jo den/de eneste målfarlige angrepsspillern Odd har om dagen og har vært Odds beste angriper så langt i år, også med 2 mål og 2 målgivende. Å vrake Riski vil være som å hinke rundt på et ben og så skyte seg i den friske foten. 

Dessuten er det ikke riktig det du sier fordi Odd slet med å score på vårsesongen i fjor også og det  MED Bentley og uten Riski. Riktignok scoret de noen flere, men det var marginalt. Ang. det med sjanser var  mannen dessuten involvert i 2 av de 4 såkalte feite sjansene DEF refererte til i går.

(Innlegget ble redigert 05.06.17 20:31)

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
05.06.17 20:25

Aquador, jeg syntes det er fryktelig trist at vi lar en spiller få klippekort pga tidliggere bragder og at han er lokal.

Ser du på kampen i går, så ser du Riski er hjemme å rydder opp etter Ruud flere ganger, mens Ruud jogger hjemover. Vi har simpelt hen ikke råd til å ha spillere på banen når vi skal kjempe om medalje som må reddes av andre pga de ikke klarer tempoet.

Han er vel også den spilleren i Odd som har flest gule kort, hva tror du grunnen til det er? Fordi han er på etterskudd stadig vekk.

Ja, han har vært god til å slå dødballer, men det blir sjeldenere og sjeldenere. Han er jo oftere skyld i baklengs enn fremover.

Ruud er en av Odds beste gjennom tidene, men nå er han ikke god nok for laget er min mening. Hadde vært topp om han kom tilbake til gammelt nivå, men tviler, spesielt siden han ikke ser ut til å ha utfordrere på plassen.

kmskrs
kmskrsInnlegg: 7654
05.06.17 20:28

Skulle ønske vi prøvde oss på Brann sin høyreback, men er vel liten mulighet for oss å hente han fra Brann

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
05.06.17 21:00
kmskrs: Han er vel også den spilleren i Odd som har flest gule kort, hva tror du grunnen til det er? Fordi han er på etterskudd stadig vekk.

Enig i mye av det du skriver, men det med  gule kort har også med hans tøffe spillestil å gjøre.  Men kortet mot Haugesund var jo helt klart et slikt "etterskuddskort" som du påpeker.

En som ikke får særlig tyn her, men som godt kan få høre det litt, er Våge. Han spiller på det trygge og gjør sjelden feil, og det er vel og bra. Sikkert også greit som venstreback, men når han er sentral midtbane må han være mer offensiv og oftere spille mer direkte.

Han har en tendens til å dra ned tempoet omtrent hver gang han har ballen og har som oftest en touch for mye slik at  mulighetene renner ut i sanda. Vil si Oldrup er bedre når det gjelder å finne offensive løsninger.

(Innlegget ble redigert 05.06.17 21:20)

modumodd
modumoddInnlegg: 2669
05.06.17 21:31
ros: Positiver fra kampen: - Bergan: Solid. Er også veldig positiv med ballen fremover på banen. - Oldrup overrasket positivt. God kamp.  - Riski: Ok fremover, veldig bra hjemover. Trygt valg på vingen.  - Samuelsen: Viser glimt av kvalitet.  - Berg: Mye bedre tendenser enn Kvelle. Kommer til et par av kampens eneste avslutninger.

Enig i dette. Bergan er solid og strutter av selvtillitt. Brann lå såpass lavt at Oldrup fikk nesten sin gamle rolle som anker på midten. Hadde Brann satt inn Karadas er jeg ikke sikker på om Oldrup hadde fremstått like positivt. Riski er vår bestemann og redder Ruud flere ganger i 1. omgang da Brann orket å ta noen overganger, Jone er på gang og det lover godt. Så har jeg mast lenge om at nå må Berg få starte. 

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 5986
06.06.17 10:45

Igjen ser vi hvor svake Odd er hjemme mot lag som parkerer bussen. Det som var litt spesielt i denne kampen var at brann satt verdensrekord i det å parkere buss.

Uansett skapte Odd noen fete sjanser, men det som er mangelvaren igjen, som tidligere er tempo og bevegelser. Det virker som vingene bare blir stående, selv om Riski forsøker. Feilen er at det aldri blir slått i bakrom på Riski, derimot ble det slått på Occean!, som i beste fall er treig.

Etter min mening har Fagermo mye å jobbe med i tiden fremover, og jeg håper ikke han skryter uhemmet av hvordan Odd spilte inn mot spillergruppen. Fortsetter det slik så blir det ikke mange poeng hjemme fremover.

Jeg synes Zekhnini var svak, men igjen så mener jeg at vi må gi han tid. Han er fortsatt ung og har vært skadeplaget i lang tid. Vi må gi han masse tid, og hvis det tar hele sesongen så er det greit for meg. Gode lokale spillere skal få spilletid.

Jeg vil igjen berømme Bergan, som spiller en ny meget god kamp. For min del kan Odd fortsette å bruke han fast fremover, å heller hvile Semb eller Hagen.

Corlan
CorlanInnlegg: 3883
06.06.17 10:57

Bergan fortjener plassen, og bør fortsette. Det samme bør Mladenovic. Han skapte ekstremt mye mer enn zehknini den lille tida han spilte.

cpatton
cpattonInnlegg: 768
06.06.17 16:03

Det samme i år som i fjor når motstander parkerer bussen - trekantspill langs krittet. Resulterer i beste fall i innkast eller tilbakespill. Eller som Bengt Eriksen sa; samme gamle dansen med den samme gamle kjerringa. Så kan Fagermo være så uenig han bare vil, føyer seg inn i rekken av tull fra ham den siste uka; jfr krangelen med Lagerbäck. Greit å forsvare ES og eget produkt, men ikke ut i det parodiske. Tror trener´n vår at vi er stokk stein dumme?

Selvsagt skal Zekhnini gis tid, men nødvendigvis ikke til å starte kamper på bekostning av Mladenovic. Hans sting og direktehet som er sårt tiltrengt i dagens lag.

Også på tide med Berg fra start. Og bakom lurer Broberg. Håper vi snart får noe helt konkret om hans situasjon.

 

(Innlegget ble redigert 06.06.17 16:05)

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 5986
06.06.17 16:06
cpatton: Og bakom lurer Broberg. Håper vi snart får noe helt konkret om hans situasjon.

Broberg ble meldt klar til kampen mot brann. Regner med at han er frisk og rask. Han trenger selvsagt tid for å komme i form. Jeg har store forventninger til han utover sesongen.

cpatton
cpattonInnlegg: 768
06.06.17 16:16

Å jøss - den hadde jeg ikke fått med meg!

Absolutt, har solide forventninger til ham. Også en mann som kan løsne skudd fra distanse.

aquador
aquadorInnlegg: 2092
06.06.17 17:32
kmskrs: Aquador, jeg syntes det er fryktelig trist at vi lar en spiller få klippekort pga tidliggere bragder og at han er lokal.

Spent på hvem du vil bruke i steden for Espen Ruud. Eikeng? Våge? Grøgaard? Hagen? 

Om du hadde tatt Samuelsen hadde jeg forstått deg. Ingen bedring etter at han har kommet inn. Bidrar knapt med presise pasninger. Vil se Broberg og Berg sammen som indreløpere fremover. 

.. Vi er uenige om Ruud. Det er greit. Han scorer ente selvmål eller hatrick i neste match. #Jinx

Larsg90
Larsg90Innlegg: 1151
06.06.17 20:05

Ruud er en spiller som vi ikke har en god nok erstatning for foreløpig. Nytter ikke å skylde på Ruud heller selv om han har gjort noen feil. Helt klart at Ruud kunne gjort ting annerledes. Men der igjen begynner mye av det høyere opp på banen. Ruud har ikke vært på sitt beste i år, men han er ikke spesielt treigere. Vi har bare fått en Riski med kjempefart i motsetning til Bentley som ikke eide fart. Å der igjen virker Ruud mye tregere.

Skandi
SkandiInnlegg: 105
07.06.17 16:45

Zlatko Tripic er ledig på markedet. Herolind Shala-type. Bør sjekkes ut asap.

Brodden
BroddenInnlegg: 565
07.06.17 16:53

Hadde vært en klar oppgradering, men da må han isåfall være villig til å gå ned en god del i lønn her. Skjønner ikke hvor pengene blir av jeg, men det handler kanskje mest om at vi ikke tar vågale sjanser i budsjettet vårt, og heller kjører en stram linje i motsetning til flere andre lag her til lands.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
08.06.17 20:21
aquador: Om du hadde tatt Samuelsen hadde jeg forstått deg. Ingen bedring etter at han har kommet inn. Bidrar knapt med presise pasninger. Vil se Broberg og Berg sammen som indreløpere fremover.

Jeg mener jeg har sett gradvis bedring hos Jone, selv om han var helt krise mot Sandefjord, men så igjen, det gjaldt jo de fleste. 

Mener at Nordkvelle har vært svakere i det siste og bør hvile. Berg kommer som en kule nå og bør spille indreløper med Samuelsen som antagelig er nærmere storformen enn Broberg er. 

Uansett vil de vel få bruk for alle nå som det tette kampprogrammet tar til i juni/juli. 

Noen synes Riski har vært svak, andre Rafik noen Samuelsen og noen Ruud. Her er det stort sett erstatninger bortsett fra i tilfellet Ruud, som jo neppe kan erstattes av noen andre med samme kvalitet (mht duellstyrke og offensiv kraft). 

Våge, Rafik og Kvelle bør hviles/vrakes fremover og det bør satses på spillere med mer flyt som Mladenovic og Berg inntil de førstnevnte kjemper seg inn igjen. Oldrup må tilbake på sentral midtbane. Han tar mer offensive valg i motsetning til Våge som lite våger. 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
09.06.17 20:23

Nå skriver Varden idag at Odd-ledelsen er i dialog med Odds potensielle bosmannspillere og nevner Bergan, Våge Nilsen og Occean som spillere det må fornyes med. Diouf og Gashi er også nevnt i artikkelen, men det er vel rimelig klart at hvertfall ikke sistnevnte får fortsette. 

En som ikke nevnes og som jeg mener man bør strekke seg litt for, er Oliver Berg, som, såvidt jeg vet også er bosmann i januar. Å signere med ham bør vel være 1. eller evt. 2. prioritet (da etter Bergan).

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 23835
09.06.17 21:32

Håper Odd fornyer med Bergan, Våge og Berg. Resten har jeg ikke noe imot forsvinner.

modumodd
modumoddInnlegg: 2669
09.06.17 21:55
HengeTrynet: Håper Odd fornyer med Bergan, Våge og Berg. Resten har jeg ikke noe imot forsvinner.

Akkurat disse 3 samt Sigurd Haugen hvis han står i fare for å bli bossmann

Gunnar88
Gunnar88Innlegg: 5986
10.06.17 00:18

La meg fortelle dere en artig historie.

I dag tok jeg flyet fra regnbyen Bergen til Sandefjord. Flesland var som vanlig smekkfull, og etter lengere om langt kom jeg gjennom sikkerhetssjekken og gikk mot gaten. Jeg hadde sete 21C, og håpet at sete ved siden av var ledig. (Er så trangt på Widerøe). Jeg satt meg ned og heldigvis var setet ved siden av ledig. Plutselig kommer det en kar og sier at han skal sitte innerst. Jeg bannet inni meg, men hoppet ut og lot den hengslete fyren komme inn til plassen sin.

Når vi var oppi lufta kom jeg til å tenke på at den stemmen har da jeg hørt før. Jeg vendte hodet mot venstre, og der satt jammen Erik Huseklepp! Jeg tenkte at her må jeg dra igang en samtale, men han virket opptatt så jeg ventet. Derimot ved bagasjebåndet falt det seg mer naturlig. Som vi har diskutert her inne, så hadde Huseklepp passet glimrende inn i Odd, og jeg var en stund sikker på at han kom. Så jeg måtte spørre.

Hvor nære var du å signere for Odd? Huseklepp sa at alt var i boks. De var enige om lønn og kontraktslengde. Han var drittlei av å sitte på benken og ønsket klubbytte i sommervinduet. Videre sa han at Fagermo er uberegnelig, og Fagermo trakk seg i siste sekund. Som historien viste ble heller Riku Riski hentet.

Jeg sa at jeg gjerne hadde sett han i Odd, og han mente det hadde vært veldig spennende. Jeg ville ikke spørre for mye om situasjonen med brann. Men han var klar på at kroppen er like god som tidligere, og at han har mange år igjen på toppnivå. 

Jeg må si at det var en trivelig samtale, han virket som en topp type, som det er vanskelig å mislike. Personlig skulle jeg gjerne sett han i Odd. Riski har vært bra, men jeg mener at Huseklepp har en x-faktor som kunne tilført laget noe mer. Derfor er det litt bittert å tenke på at alt var i boks, men Fagermo trakk tilbudet.

Hvordan det hadde gått vet ingen, men det hadde vært fornøyelig å sett Huseklepp i Odd-drakt.

Jeg ønsket han selvsagt all mulig hell og lykke videre i Haugesund. Jeg har ikke sett Haugesund mye i år, men passer han ikke bedre i 433 enn Haugesunds 442?

OddBKFan
OddBKFanInnlegg: 390
10.06.17 00:28

Fin historie Gunnar. Hadde du sagt i fra så kunne du kjørt bil med meg hehe :)

står om Broberg i en svensk avis 

http://nwt.se/karlskoga-degerfors/kt-kuriren-sport/2017/06/07/broberg-pa-vag-tillbaka-efter-tuff

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
10.06.17 07:41

Enig med Oddbk,fan i at det var en flott historie! :) Forøvrig sier jeg som Ole Brum; ja takk, begge deler! Riski og Huseklepp ville bidratt til å løfte Odd sammen. Men det ville jo vist seg på lønnsbudsjettet. Dog hadde det kanskje vært verdt det!? Erfarne og dyktige spillere som Huseklepp bidrar jo som kjent ikke bare med spill, men også med humør, erfaringer og kultur.

Fin sak på Broberg også! Han ser ut til å være spillesugen og har fått noen gode treningsuker, så det kan bli veldig bra fremover. Vi trenger disse etablerte midtbanegutta til å krige mot sogndølinger og sunnmøringer!

 

 

(Innlegget ble redigert 10.06.17 07:45)

Larsg90
Larsg90Innlegg: 1151
10.06.17 12:19

Sitter å tenker litt her. Vi ønsker Adnan Hadzic på midtbanen. Det er forstårlig siden han er Norges svar på Pirlo. Strøkent pasningsbein. Det jeg lurer på er hvem han skal erstatte. Vil han komme inn som sentralt midtbaneanker å ta opp konkuransen med Oldrup eller Våge? Vi har jo eventuelt Nordkvelle, Broberg, samuelsen og Oliver Berg på indreløperplassene om Oliver Berg fornyer. Eller er planen at at Adnan skal kjempe om en indreløper plass?  Ser Fagermo er kritisk til Talentene om treningsmengde i TA dag. Han sier at vi har en for svak treningsmengde i Norge fra vi er små sammenlignet med f.eks Balkan.  Gledelig at Broberg blir klar for spill straks. Han er en rå fighter. Gleder meg til å se han på Banen igjen. Tror han hadde kledd midtbanen med oldrup og Samuelsen. 

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
10.06.17 17:13

Hadzic skal erstatte "jeg-må-tenke-meg-om-15-min-før-jeg-sender-en-pasning-Våge Nilsen".

Ansett en speider fra Balkan! UGH!

cpatton
cpattonInnlegg: 768
10.06.17 17:16
Gunnar88: jeg mener at Huseklepp har en x-faktor som kunne tilført laget noe mer.

Først og fremst takk for en god historie!

Delvis enig ang Huseklepp. Ankepunktet er at han tross alt over toppen, og spørsmålet blir om det er den slags spillere Odd skal signere.

Flott om klubben klarer å huke Hadzig; enkelte lagdeler begynner da å bli overbefolket. Tenker på at Ruud og Occean snart går ut på dato og at det vel ringer noen bjeller. Regner dog med at Fagermo & Co har en langtidsplan der. Har tross alt fornyet laget på ypperlig vis i gang på gang.

Phronesis
PhronesisInnlegg: 2092
11.06.17 20:42

Agdestein, Delaveris, Kaasa og Sander Bergan scoret da Odd2 vant 4-2 over Byåsen i ettermiddag. Agdestein brant også et straffespark i 1. omg.  og laget produserte godt med sjanser ellers så det kunne blitt mange flere mål. Dette var B-lagets 3dje strake seier! Sterkt!

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 52339
12.06.17 14:28
Gunnar88: Jeg må si at det var en trivelig samtale, han virket som en topp type, som det er vanskelig å mislike. Personlig skulle jeg gjerne sett han i Odd. Riski har vært bra, men jeg mener at Huseklepp har en x-faktor som kunne tilført laget noe mer. Derfor er det litt bittert å tenke på at alt var i boks, men Fagermo trakk tilbudet.
Hvordan det hadde gått vet ingen, men det hadde vært fornøyelig å sett Huseklepp i Odd-drakt.
Jeg ønsket han selvsagt all mulig hell og lykke videre i Haugesund. Jeg har ikke sett Haugesund mye i år, men passer han ikke bedre i 433 enn Haugesunds 442?

Kommer litt an på hvordan man bruker ham .

IKKE så glad i å jobbe bakover på banen , men i form og i godt humør en strålende spiller .

Tror han går godt inn i lagene også - fin fyr . Grei å ha i garderoben for en trener tror jeg . Lojal osv .

Så får man heller si det sånn at han muligens ikke har overbevist 100% i Haugesund ? Har heller ikke sett dem så mye i år .

Klikk for å gå tilbake til toppen