Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde FK. Klubbtråd 2017.

NYTT TEMA
Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 3535
24.09.17 22:39

Greier vi medalje skal Ole få en sesong til å drive med lureri.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
24.09.17 22:43

Greier vi medalje og fullfører sesongen i 352 er jeg tilbøyelig til å være enig.

Men greier vi medalje og hangler oss fra overtidsseier til overtidsseier i 343 /442 på kjedeligste vis så har jeg ikke helse til ett år til. 

Jeg kan ikke huske et mer frustrerende år som MFK-supporter. Og da minner jeg om at jeg husker 2006. For 11 år siden var jeg ikke frustrert, jeg var trist. Nå derimot vet jeg at vi er så mye bedre enn det vi har levert. 

(Innlegget ble redigert 24.09.17 22:46)

Sulfat
SulfatInnlegg: 9035
24.09.17 22:47

At Solskjær holder på en formasjon som funker ut sesongen, får være lakmustesten. Er vi tilbake med en firer på midten i de neste kampene, da er tålmodigheten fra min side slutt.

Fortsetter han i 352, redder han seg inn.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 9519
24.09.17 22:57

Om en får Mostrøm inn med godt gammelt driv og Strand på vingback kan dette bli spennende.

Ett desperat Sogndal på bortebane blir en tøff oppgave for MFK.

Moldemolde
MoldemoldeInnlegg: 216
25.09.17 00:03

Savnet vi Gabrielsen idag? Amang og BBS neste helg, 352! 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 00:20

Savnet Ruben? Nei. Han har spilt så slurvete i år at det er greit at han er vraket. Savnet ikke BBS heller, han er så langt ute av form at det var greit at han fikk en pause. 

De to unggutta på topp virket langt mer sultne enn de to vi vanligvis plasserer på topp. 

Når det er sagt tror jeg BBS og Brustad fortsatt er de to beste vi har der fremme. 

Samp
SampInnlegg: 6136
25.09.17 08:31

Nesten så jeg mistenker at BBS har spilt for mange kamper. Han har virket sliten og uinspirert den siste tiden. Håper han kommer sterkere tilbake.

Når det gjelder Gabrielsen, så har han etter min mening utviklet seg i gal retning etter at han kom til MFK. P.t ser jeg heller det fornuftige i å dyrke Gregersen sammen med Forren og Sarr. Og noe som blir stadig mer tydelig er at MFK ikke har hatt en lagkaptein etter at Daniel la opp. Kan Remmer være riktig mann?

Sardinas
SardinasInnlegg: 228
25.09.17 08:49

Med 3-5-2 må vingbackene våre være så godt trent at de får til å utrettet noe når de er i angrep. Jeg synes det alt for ofte ender opp med "sikre" valg, i stedet for å utfordre. Det er for mange støttepasninger, og pasninger bakover i banen. Hvis VB enten hadde klart å dratt seg forbi motstanderens back, og slått den harde lave inn i feltet, eller hatt overskudd til å treffe på innleggene, ville vi skapt langt mer. Som oftest spilles ballen ned til en flat treer på midten. 

Det vi tar Sandefjord på i dag, er to konstante uromomenter på topp og høyt tempo i det vi gjør med ball. Da havner Sandefjord fort i uballanse. Mot LSK tapte vi fordi vi aldri hadde tempo eller bevegelser. 

Jeg er enig. Vi bør spille 3-5-2, og vi bør dyrke taktikken, rollene og formasjonen 100%! 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 08:56

Sardinas: Vingbackene har evnene, det det ofte skorter på er selvtilliten.

Og jeg er enig i det du sier om spissene. BBS og Brustad har vært alt for stasjonære. Spesielt Brustad. Han går i bakrom, og om det ikke er bakrom så står han og venter på ballen.

Det var en fryd å se de to unggutta løpe og jage rom i går. Håland fikk ikke scoring eller store sjanser, men hans bevegelser bidro til å gi Amang mer plass.

Jeg håper BBS og Brustad så på kampen, tok notater og forstod at de MÅ røre litt mer på seg om vi skal ha forhåpninger om festfotball.

 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4047
25.09.17 09:06

Litt morsomt å lese her inne når ting går bra kontra dårlig. Amang har blitt fullstendig slaktet her inne tidligere og normalt ville folk gitt Ole Gunnar det glatte lag for at han starter med Amang og Håland på topp fremfor Brustad og spesielt Siguardason.

Ikke bare det, men vi starter med Aursnes på midtbanen og med Eirik Hestad og Petter Strand på benken. Dette er jo ting som normalt ville fått folk til å rive av seg håret.

 

Kontrastene på innleggene her inne når ballen triller vår vei sammenlignet når ting går imot er ganske så voldsomme. Kanskje vi skal gi Ole Gunnar, trenerteamet og spillerne tillit, støtte og mye positiv energi ut sesongen så kan vi heller evaluere når alt er ferdig? For akkurat for øyeblikket så virker det som det er veldig kort vei mellom himmel og helvete og det virker som det skal relativt små justeringer til før dette kan bli riktig så bra.

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 3896
25.09.17 09:23
RamGuy: Kontrastene på innleggene her inne når ballen triller vår vei sammenlignet når ting går imot er ganske så voldsomme

Resultater er jo selvsagt bortimot alt for et fotballag. Når det er sagt så synes jeg folk her inne har kritisert mest på bakgrunn av spill og utvikling og hatt et edruelig syn på dette.

Nå møtte vi et lag som er ikke la seg bakover og snørte igjen slik som LSK, da blir det selvfølgelig lettere å vinne. Spent på om den gode prestasjonen kan videreføres mot Sogndal.

Samp
SampInnlegg: 6136
25.09.17 09:25
RamGuy: For akkurat for øyeblikket så virker det som det er veldig kort vei mellom himmel og helvete og det virker som det skal relativt små justeringer til før dette kan bli riktig så bra.

Det som er HELT utrolig er jo at Solskjær sier selv at stallen passer best til 3-5-2, og så evner han å benytte både 4-4-2 og 3-4-3 (som begge fungerer aldeles horribelt). Som supporter er det totalt uforståelig at en trener kan agere på den måten, noe som fjerner tilliten til at teamet besitter nødvendig kompetanse. Når det gjelder Amang, så har jeg personlig vært av den oppfatningen at han skulle fått mye mer spilletid. MFK sitter på en fremtidig klassespiller hvis han får mer matching.

Jeg er fornøyd med kampen i går, men jeg jubler ikke for tidlig. Mot Sogndal kan det fort være 3-4-3 igjen. Solskjær må snart forstå at 3-5-2 er nøkkelen.

wile_e
wile_eInnlegg: 871
25.09.17 09:42
RamGuy: Kontrastene på innleggene her inne når ballen triller vår vei sammenlignet når ting går imot er ganske så voldsomme.

vgds mest dynamiske forum? :)

 

Noen burde uansette stille OGS spørsmålet i et intervju: "HVORFOR skifter du formasjon på laget når det er så lett å se hva som fungerer, og HVORFOR bruker du spillerne i så mange uvante posisjoner når du ikke må?"

(På det siste kommer han til å svare "Gode spillere kan spille i alle posisjoner." Et svar, men ikke et svar.)

Samp
SampInnlegg: 6136
25.09.17 09:43
wile_e: Noen burde uansette stille OGS spørsmålet i et intervju: "HVORFOR skifter du formasjon på laget når det er så lett å se hva som fungerer, og HVORFOR bruker du spillerne i så mange uvante posisjoner når du ikke må?"

Utrolig at ikke RB har stilt ham til veggs på dette.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 10:22
RamGuy: Litt morsomt å lese her inne når ting går bra kontra dårlig. Amang har blitt fullstendig slaktet her inne tidligere og normalt ville folk gitt Ole Gunnar det glatte lag for at han starter med Amang og Håland på topp fremfor Brustad og spesielt Siguardason. Ikke bare det, men vi starter med Aursnes på midtbanen og med Eirik Hestad og Petter Strand på benken. Dette er jo ting som normalt ville fått folk til å rive av seg håret. Kontrastene på innleggene her inne når ballen triller vår vei sammenlignet når ting går imot er ganske så voldsomme. Kanskje vi skal gi Ole Gunnar, trenerteamet og spillerne tillit, støtte og mye positiv energi ut sesongen så kan vi heller evaluere når alt er ferdig? For akkurat for øyeblikket så virker det som det er veldig kort vei mellom himmel og helvete og det virker som det skal relativt små justeringer til før dette kan bli riktig så bra.

Han la hodet på blokka med uttaket i går, men jeg vet hvorfor han gjorde det.

Han gjorde det ikke for MFKs beste, men for å ikke tape ansikt selv.

Han uttalte at hans lag ikke ville tapt om man byttet så mange som S08 gjorde mot TIL, så tapte vi 3-0 mot LSK og han ble hånet for uttalelsene sine.

Da velger han å bytte ut 6 mann for å vise at han har sine ord i behold.

Når dette lykkes så slipper han kjeft, men hadde det mislykkes så hadde han fått kjeft. Det er logisk. Han satte seg selv foran laget i går.

Hva angår Hestad så var han rufsete mot LSK og preget av at han har vært lenge ute, og Petter Strand har vært veldig svak i det siste. Så de to valgene hadde han ikke fått kjeft for. Telo inn på venstreback er jo flott, og Aursnes er i flott form, med to assister sist seriekamp og en bra kamp i går også.

Det Solskjær får kjeft for er måten han skalter og valter laget, noe han har gjort dårlig. Hvorfor i alle dager skal vi sende positiv energi når vi er misfornøyde?

Når jeg ser laget gå ut i en håpløs 343 så setter jeg meg ikke ned i lotusstilling og sender ut positive vibbber i retning Aker stadion.

 Det var jo ingen bra kamp i går om man analyserer den. Men den var morsommere enn det vi har vært vant til i år fordi vi hadde to spisser som løp mye og skapte rom.

Det er ikke himmel og helvete som du sier. Det er jo ingen som har friskmeldt MFK etter gårsdagens kamp, men man øyner et håp om at vi  kan fortsette i samme spor. Vi har jo blitt skuffet før når neste kamp kommer og man er tilbake til 4 på midten, men nå krysser vi fingrene.

Kort oppsummert: Det er ikke svart/hvitt eller himmel/helvete som du påstår. Men man er fornøyd med å se at man spiller den typen fotball man har ropt etter her inne i over et år.

(Innlegget ble redigert 25.09.17 10:34)

Sulfat
SulfatInnlegg: 9035
25.09.17 11:16

Ifølge VG vant vi sjansestatistikken 6-1 i går. 6-2 mot Viking. 12-3 til sammen. Solide tall med riktig formasjon, men det er vel gøyere med tre spisser- selv om vi taper 0-3.

prestoblaster
prestoblasterInnlegg: 165
25.09.17 11:24

Hvordan tror folk det hadde blitt om vi skulle gjort som denne klubben ? Betale en liten slant penger for å styre laget. Det er jo ikke vanskelig å se at de aller fleste, om ikke alle her inne er enig om formasjon og laguttak. Det kunne blitt spennende å fått sjansen til å prøve. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 11:28
prestoblaster: Hvordan tror folk det hadde blitt om vi skulle gjort som denne klubben ? Betale en liten slant penger for å styre laget. Det er jo ikke vanskelig å se at de aller fleste, om ikke alle her inne er enig om formasjon og laguttak. Det kunne blitt spennende å fått sjansen til å prøve.

Det skulle blitt meg et salig kaos.

 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 9519
25.09.17 12:49

Har vel spilt fast i en formasjon som fungerer. Og fått skikk på signeringene Inge flere Dalle Valler og Karlssoner

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 12:51
Kongemannen: Og fått skikk på signeringene Inge flere Dalle Valler og Karlssoner

Nei, men pengesekken hadde skrumpet raskt inn :)

det hadde blitt CL eller DØ

(Innlegget ble redigert 25.09.17 12:51)

prestoblaster
prestoblasterInnlegg: 165
25.09.17 13:36

Kaos? Hvordan da tror du papa? 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 13:54

Vi ser det enkle, som feil formasjoner o.l., men jeg garanterer at om vi hadde tatt over skuta så hadde ikke pilene pekt oppover.

Så om valget er MEG eller Ole så hadde jeg valgt Ole.

Selv om det hadde vært usedvanlig fristende å prøve seg :)

 

Quisque
QuisqueInnlegg: 1862
25.09.17 13:59
PapaSmurf: Selv om det hadde vært usedvanlig fristende å prøve seg :)

Send inn en CV og søknad, man! :) du har ingenting å tape på det. Værste du får er et nei!

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 14:07
Quisque: Send inn en CV og søknad, man! :) du har ingenting å tape på det. Værste du får er et nei!

Haha...

Kanskje jeg skal stikke inn på stadion med en åpen søknad.

Kvalifikasjoner: Enorm suksess i FM, stor kjærlighet til klubben, irrasjonell i motgang.

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5099
25.09.17 14:10
PapaSmurf: Haha... Kanskje jeg skal stikke inn på stadion med en åpen søknad. Kvalifikasjoner: Enorm suksess i FM, stor kjærlighet til klubben, irrasjonell i motgang.

Legg ved en utskrift av alle dine Molderelaterte innlegg her de siste 5 årene, så viser du iallefall et engasjement som overgår de fleste. Må da bety noe

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 14:25
Aprilsnarr: Legg ved en utskrift av alle dine Molderelaterte innlegg her de siste 5 årene, så viser du iallefall et engasjement som overgår de fleste. Må da bety noe

Tror kanskje det virker mot sin hensikt :)

De liker å bli strøket med hårene. Samtidig er det nok av folk, også her inne som mener vi skal akseptere middelmådighet og bare være positive og støttende.

Jeg er nok litt for lik Rekdal til at jeg hadde vært spiselig.

HarryH
HarryHInnlegg: 26001
25.09.17 18:09

Jeg ser for meg at Laffen Hestad kan fungere godt i 352-formasjonen. Tipper at han fortsatt har stålkondis. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 18:29

Han tror jeg dessverre har utslitte bein etter karrieren. 

Men vi kan alltids hente tilbake Morten Kristiansen om det kniper

GunnarBull
GunnarBullInnlegg: 2206
25.09.17 21:00

Satt akkurat og så kampen mellom S08 og Odd. Må si særpingene imponerer med fart og presisjon, individuelle såvel som kollektive ferdigheter.

Det er to ting som er rart. Det ene er at de er bare ett poeng bedre enn oss, det andre er at de er ni poeng dårligere enn RBK. 

Norges beste lag for øyeblikket, spør du meg.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26053
25.09.17 22:39

De er for ustabile. RBK er det beste laget. Dessverre. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg