Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Årets gullutfordrer: Brann

NYTT TEMA
Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:16
kytec: Han er jo en ræva fotballspiller og sikkert dårlig trent, men er han egentlig så overvektig?

Neppe. Akkurat som at Opdal neppe har vært det i sin aktive karriere heller.

Piotr derimot...

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 6744
20.06.17 00:17
Folkflesk: Nei, du tviler ikke. Du håper vi kommer til å tabbe oss såpass ut at gullet går til Brann. En smule urealistisk, slik jeg ser det.

Urealistisk at RBK vil holde det samme nivået de har holdt halve sesongen? 

RBK flakset seg til noen trepoengere i starten. De siste seks kampene har dere fått betalt som fortjent. Det betyr at dere faktisk må løfte dere for å henge med i toppkampen. Status quo betyr at dere neppe har medalje engang.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 00:19
Solvgutt1: Det betyr at dere faktisk må løfte dere for å henge med i toppkampen. Status quo betyr at dere neppe har medalje engang.

Nei, men hvis vi skal vinne serien klart må vi løfte oss. Vi ligger der vi gjør med til tider svært mangelfulle prestasjoner. Flaks, marginer og slikt jevner seg ut over flere kamper, så det trenger du ikke å stresse deg opp over.

(Innlegget ble redigert 20.06.17 00:21)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:19
Solvgutt1: Ganske sikker på at den førsteelveren ikke vinner serien suverent. De kommer til å handle ganske kraftig i sommer, så spørs det om det holder til gull. Tviholder de på sin svake trener og overvektige danske så tviler jeg.

Det ser jo ikke sånn ut nei, personlig tror jeg at de kunne klart det med en annen trener. Som så mange andre trenere virker han å fungere dårlig over tid.

Stallen ser imidlertid rimelig solid ut på papiret, men papiret er jo ikke virkeligheten.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:21
Folkflesk: Nei, men hvis vi skal vinne serien klart må vi løfte oss. Vi ligger der vi gjør med til tider svært lite bra prestasjoner.

Poenget er vel at dere ledet serien klart, nå leder dere ikke lengre. Jeg lurer på om dere hadde 10 poeng på oss eller noe sånt noe. Det er veldig mye å både opparbeide seg og miste på en halv sesong.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 6744
20.06.17 00:23
Folkflesk: Vi ligger der vi gjør med til tider svært mangelfulle prestasjoner. Flaks, marginer og slikt jevner seg ut over flere kamper, så det trenger du ikke å stresse deg opp over.

Og vi ser jo at det er i ferd med å jevne seg ut. Poengkurven til RBK stuper. De siste seks kampene har vi tatt over dobbelt så mange poeng som dere. Åtte poeng mer på seks kamper(!!) De siste ti kampene er også Brann best, og RBK utenfor pallen, men da har vi "bare" tatt fem poeng mer.

RBK må løfte seg. Ikke for å vinne serien suverent, men for å henge med i medaljekampen.

kytec
kytecInnlegg: 31640
20.06.17 00:24
Solvgutt1: Som "toppidrettsutøver" ja. Neppe helseskadelig overvektig.

Kva er BMI-en? 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 00:25
Tjaaah: Poenget er vel at dere ledet serien klart, nå leder dere ikke lengre. Jeg lurer på om dere hadde 10 poeng på oss eller noe sånt noe. Det er veldig mye å både opparbeide seg og miste på en halv sesong.

Ja, men starten var ikke mer enn middels, og så har det vært virkelig dårlig. Så vi trenger ikke å gjøre noe annet enn å returnere til det vi gjorde i starten hvis vi skal gå opp i ledelsen igjen.

Det er ingen av de andre lagene som virker stabile nok til å utnytte denne down-perioden til å stikke fra. De har kun tettet et forsprang, og det er ingen katastrofe så tidlig i sesongen.

Så lenge vi ligger der vi gjør er det overhodet ingen grunn til panikk. Selv om den spillemessige delen bekymrer i forhold til europa-cupen.

 

(Innlegget ble redigert 20.06.17 00:28)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:28
Folkflesk: Ja, men starten var ikke mer enn middels, og så er det vært virkelig dårlig. Så vi trenger ikke å gjøre noe annet enn å returnere til det vi gjorde i starten hvis vi skal gå opp i ledelsen igjen. Det er ingen av de andre lagene som virker stabile nok til å utnytte denne down-perioden til å stikke fra. Så lenge vi ligger der vi gjør er det ikke noe grunn til panikk. Selv om den spillemessige delen bekymrer i forhold til europa-cupen.

Tjaaah, i starten var dere ekstremt heldige med poengfangsten, i det siste har dere ikke vært det. Brann virker også å bli litt og litt bedre. Molde har skjerpet seg noe krafitg. S08 er relativt stabile fortsatt.

Dere trenger altså mye flaks og marginer om dere ikke skjerper spillet noe kraftig. Noe som gjelder de fleste lagene nå som det er så jevnt.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 6744
20.06.17 00:29
Tjaaah: Tjaaah, i starten var dere ekstremt heldige med poengfangsten, i det siste har dere ikke vært det. Brann virker også å bli litt og litt bedre. Molde har skjerpet seg noe krafitg. S08 er relativt stabile fortsatt.

De siste ti kampene har Brann tatt fem poeng mer enn RBK. Jo mer du korter ned, jo større blir forskjellen.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 00:31
Tjaaah: Dere trenger altså mye flaks og marginer om dere ikke skjerper spillet noe kraftig.

Vi skjerper spillet - vær du trygg. Spørsmålet er bare hvor lang tid det tar.

Dette med flaks og marginer jevner seg ut, så det er en uinteressant faktor å diskutere over mange kamper.

(Innlegget ble redigert 20.06.17 00:32)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:34
Folkflesk: Vi skjerper spillet - vær du trygg. Spørsmålet er bare hvor lang tid det tar. Dette med flaks og marginer jevner seg ut, så det er en uinteressant faktor å diskutere over mange kamper.

Og det er nettopp derfor dere ledet mye i starten, men ikke nå mer. Fordi flaksen og marginene har jevnet seg. Derfor mener jeg at det ikke stemmer som du sa, at dere bare må prestere som dere gjorde de første kampene for å vinne suverent.

Dere har ikke vært suverene så langt denne sesongen.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 00:36
Tjaaah: Og det er nettopp derfor dere ledet mye i starten, men ikke nå mer. Fordi flaksen og marginene har jevnet seg. Derfor mener jeg at det ikke stemmer som du sa, at dere bare må prestere som dere gjorde de første kampene for å vinne suverent.

Åh, vi hadde et par knallbra omganger i de første kampene, en mot Odd og en mot Molde. I de siste kampene har vi ikke hatt en eneste bra omgang. Så kvaliteten har faktisk dalt et hakk. Men det sier mer om den (forferdelige) siste måneden enn starten.

(Innlegget ble redigert 20.06.17 00:38)

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 6744
20.06.17 00:38

Skal det flaksen og marginene jevne seg ut må jo RBK spille bra kamper der de ikke tar poeng. Poengtapene de har hatt i det siste er jo ikke en utjevnlig av flaks og marginer. Det er helt fortjente poengtap etter dårlige kamper. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 00:39
Solvgutt1: Poengtapene de har hatt i det siste er jo ikke en utjevnlig av flaks og marginer. Det er helt fortjente poengtap etter dårlige kamper.

Ja, men burde ha vunnet mot både VIF og LSK til tross for dårlig spill. Idiotisk å kaste bort poeng i de to kampene.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 00:40
Folkflesk: Åh, vi hadde et par knallbra omganger i de første kampene, en mot Odd og en mot Molde. I de siste kampene har vi ikke hatt en eneste bra omgang. Så kvaliteten har faktisk dalt et hakk. Men det sier mer om den (forferdelige) siste måneden enn starten.

To gode omganger sier faktisk rimelig lite. Det er uansett en veldig lite drøy påstand å si at rbk ikke akkurat har fremstått som suverene denne sesongen. Dere kan selvsagt fortsatt heve dere kraftig, og vinne klart. Men så langt har det ikke vært ekstremt imponerende, og jeg synes dere har vært rimelig heldige som har klart å få så mange poeng ut av spillet deres.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 26088
20.06.17 02:24

Sølvgutt: Jeg tror du bommer på Bendtner og hans fysiske forfatning. 

Dette bildet forteller meg at det ikke er noen lubben rype det er snakk om. 

Og la han ikke nettopp ut et bilde som viste at han slo lagkameratene i en spurttest?

 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 02:29
PapaSmurf: Sølvgutt: Jeg tror du bommer på Bendtner og hans fysiske forfatning. Dette bildet forteller meg at det ikke er noen lubben rype det er snakk om. Og la han ikke nettopp ut et bilde som viste at han slo lagkameratene i en spurttest?

Det går vel nærmest sport i å kalle spillere man ikke liker for overvektige? Har hørt at Acosta er tjukk også.

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 2034
20.06.17 08:54

Jeg har sett i krystallkulen og den forteller meg at gullkampen kommer til å stå mellom Brann og Molde.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51517
20.06.17 09:08
Folkflesk: Så vi trenger ikke å gjøre noe annet enn å returnere til det vi gjorde i starten hvis vi skal gå opp i ledelsen igjen.

Evt så trenger dere bare gjøre det dere gjør nå

Genialt utsagn å si at man bare behøver å vinne kampene så vinner man serien igjen også :-)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5101
20.06.17 09:14
Hepp1971: Jeg har sett i krystallkulen og den forteller meg at gullkampen kommer til å stå mellom Brann og Molde.

Ikke utenkelig det, hvis Molde fortsetter å vinne, og OGS ser at 4-4-2 ikke fungerte for de. Brann imponerer for tiden, og RBK meget svake, samme med Odd. Men samtidig er alt åpent. Kommer lag innpå vinnersporet så kan alt skje. Odd har 4 poeng til førsteplass, og 4 poeng til 11 plass, så det er temmelig åpent

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 9722
20.06.17 09:17
KaffeOrginal: Evt så trenger dere bare gjøre det dere gjør nå Genialt utsagn å si at man bare behøver å vinne kampene så vinner man serien igjen også :-)

Er det den typiske bergenske kranglefetisjen som tar overhånd igjen nå? Ikke en dag uten litt gnaging og småkverulering på hverdagens trivialiteter.

Du får bare holde på. Jeg har matet inn nok med teskje det jeg mener i forhold til RBKs formkurve.

(Innlegget ble redigert 20.06.17 09:19)

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51517
20.06.17 09:37
Folkflesk: Du får bare holde på. Jeg har matet inn nok med teskje det jeg mener i forhold til RBKs formkurve.

Folk ser jo formkurven .....

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51517
20.06.17 09:39
Aprilsnarr: Men samtidig er alt åpent. Kommer lag innpå vinnersporet så kan alt skje. Odd har 4 poeng til førsteplass, og 4 poeng til 11 plass, så det er temmelig åpent

Ja det er jevnt - men jeg er fornøyd med at vi kan si vi henger med etter 13 runder jeg :-)

Og hjemme er vi gode gitt !

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51517
20.06.17 09:53
Folkflesk: Hadde serien vært bra hadde vi ligget rundt midten av tabellen, og ikke på delt førsteplass

Rett skal være rett . Dere ligger på andreplass

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 51517
20.06.17 11:44
PapaSmurf: Av en eller annen grunn passer dette godt til VGD :)

"ingen bryr seg om Stavanger!!! "

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 2034
20.06.17 13:19

Hehe, genial sak, Papa!

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 16:22
Hepp1971: Jeg har sett i krystallkulen og den forteller meg at gullkampen kommer til å stå mellom Brann og Molde.

Jeg sitter med en følelse av at Molde kommer til å blande seg inn for alvor, men jeg klarer ikke helt å tro på at rbk dabber av. De kommer nok til å bruke en del penger i sommer.

S08 er det vanskelig å si noe om, jeg aner ikke hvordan stallen deres er. Så får vi håpe at Odd fortsetter å ikke score. Kan bli bra da.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 17659
20.06.17 16:24
KaffeOrginal: "ingen bryr seg om Stavanger!!! "

Hah, ja den var rimelig morsom. Han kompisen har jeg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg