Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
Ekstra

Innlegg: 99
Ekstra
07.03.17 09:10

Kjør debatt!

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
07.03.17 09:20

Fortell oss litt om viktige spillere, trener hvem hva er han, hva slags formasjon(er) dere spiller etc.

 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 15:02

Hm kan begynne med å si til deg,at en annen bruker Ekstra som er Florø supporter(Excon2) har planer om å lage en klubbtråd. Hvis du gir han litt tid,så vil det nok dukke opp enda en klubbtråd for Florø Fotball her inne.

Men takk for at du i det minste tenkte på oss Florø supportere,tommel opp for det!

Men kan du være så snilll å forandre trådens navn til Florø Fotball Klubbtråd,om det hadde gått an..?. Takk på forhånd!

(Innlegget ble redigert 09.03.17 15:03)

dPdP

Innlegg: 1172
dPdP
09.03.17 15:15

Har aldri hørt om dem, så regner med at dem rykker ned.

Bevegelse

Innlegg: 3504
Bevegelse
09.03.17 15:17

Kunne vi startet med at noen fortalte hvor I verden Florø ER?:)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 15:53
dPdP: Har aldri hørt om dem

Hvor er Sarpsborg i verden da..? Har aldri hørt om de,bare at de har et lag i Eliteserien som ligger an til nedrykk i 2017.

Florø er på Vestlandet om du skulle lure. Norges Vestligste by,om du skulle lure. Du finner lett ut av det ved å se på værkartet på Nrk,som sikkert har eksistert i over 100 år.. Satt på spissen.

FLorø Fotball for å ta de her siden tråden handler om de,har vel så gode muligheter for å gjøre det bra som de andre lagene i Obos.

Det du lider av er frykt for at andre skal gjøre det godt. Eller skal jeg si at en får opp et nytt Norsk Storlag fra Vestlandet i Eliten.. Jeg tenker det er det du er mest redd for, i det bitre innlegget ditt.

(Innlegget ble redigert 09.03.17 15:55)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 16:02
Bevegelse: hvor I verden Florø ER?:)

Florø er en liten kystby på Vestlandet i fylket Sogn Og Fjordane(Sjøl om en riktignok ikke ser på seg sjøl som en del av fylket!),snart en del av det nye fylket kalt *Vestlandet*. Man er i tilegg Norges Vestligste By,og det er enkelt å finne ut om byen og kommunen ved å søke på nettet,eller bare se på det berømte værkartet til Nrk og tv2.

Videre om klubben Florø Fotball/Florø Sportsklubb: Stiftet 1912. Spiller i år 2017 i Obos Ligaen,som en også kaller for en del av Eliten i Norsk Fotball.

Vil man ha mer info om klubben,finnes den her: http://fotball.florosk.no/nyheterhttp://fotball.florosk.no/nyheter

Men nok info fra meg nå..:). Nå får nesten trådstarter komme med litt info,siden han var så ivrig etter å lage en klubbtråd for en klubb han ikke en gang er supporter! av..:).

 

ross

Innlegg: 7151
ross
09.03.17 16:04

husk to streker under svaret, ikke en!

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 16:09
ross: husk to streker under svaret, ikke en!

Var det relatert til fotball og ikke minst Florø Fotball..?. ross du ross..:). Tror du har småforelsket deg en smule i Florø Fotball jeg..:).

Men ikke dårlig bare det. Flott å ha fans fra andre steder,sjøl om du har 2 lag er det uhørt positivt. Tenk om Godset og Florø hadde spilt i samme divisjon du..:). Hadde ikke det vært en våt drøm..?.

Man skal være litt forsiktig med hva en ønsker seg,for plutselig går det i oppfyllelse før en aner det. Da er det ikke bare en våt drøm lengre

(Innlegget ble redigert 09.03.17 16:14)

MyWays

Innlegg: 6663
MyWays
09.03.17 16:16

Har Florø noen planer om nytt anlegg/stadion?

 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 16:22
MyWays: nytt anlegg/stadion?

Jepp.

Men man tar det nok i det små først:

*

Dette kostar det

(Innlegget ble redigert 09.03.17 16:34)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 16:38
MyWays: Har Florø noen planer om nytt anlegg/stadion?

Prøver igjen: Får håpe det går nå(Prøver å lime inn litt info om foreløpige planer Flora Kommune har for Florø Stadion i år.

Lydanlegg Stadion: 70 000 kroner.

Handikapfasiliteter på Stadion: 6 millioner kroner.

Oppgradering av Stadion: 1 million kroner(5 millioner i 2018),går utfra at det er hvis en klarer å holde seg,det med de 5 millionene.

Rehabilitering av tribune: 500 000 kroner.(Av eksisterende tribune).

Rehabilitering av matta på Florø Stadion: 1,2 millioner kroner.

Kilde: Flora Kommune.

Jeg går utfra at de 5 millionene en eventuelt får ved å klare å stå i divisjonen,er penger som er satt av til utvidelse av både tribuner og den en allerede har i dag.

Så er det på toppen av det ikke umuig at en kan få ekstern hjelp.

 

 

(Innlegget ble redigert 09.03.17 16:49)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 17:14

Florø Fotball er faktisk bare formaliteter unna å signere et stortalent fra Senegal. Han var med Bodø-Glimt til La Manga nylig,og Glimt trener Aasmund Bjørkan hadde mange lovord å komme med om spilleren til tross for at de ikke valgte å signere han.

Link til saken her(den er ikke abo),så alle kan lese hva som står der. Les spesielt hva Bjørkan sa om spilleren i følge Avisa Nordland.

https://www.firdaposten.no/floro/sogndal/bodo/senegalesisk-stortalent-19-pa-veg-inn-i-floro-fotball/s/5-16-144511https://www.firdaposten.no/floro/sogndal/bodo/senegalesisk-stortalent-19-pa-veg-inn-i-floro-fotball/s/5-16-144511

Det er lokalavisen(For Florø/Flora og Bremanger) Firdaposten som har skrevet om blant annet dette,og andre relaterte ting om laget og klubben.

Kan nevne at Florø Fotball allerede er på La Manga,med en spillertropp på 22 mann + 4 ledere.

Der møter man Ullensaker/Kisa,Ranheim og Tromsdalen etter mine og klubben sine opplysninger(Sjøl om ikke FP melder om det). Datoene det er snakk om er: 10,11 og 14 mars.

Kan ellers melde om at Florø Fotball har en supporterklubb, i Stimen Florø Supporterklubb. Den er offisiell,og kan finnes informasjon om på blant annet facebook. Man har allerede leid inn/skaffet buss til 16 mai kampen mot Åsane,så en kan være trygg på at de aller fleste stadioner i Obos i år får besøk av #FlorøStimen!

(Innlegget ble redigert 09.03.17 17:16)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 17:47
CapoConsigliere: Fortell oss litt om viktige spillere, trener hvem hva er han, hva slags formasjon(er) dere spiller etc.

Oisan dårlig av meg å ikke ha klart å sett meldingen fra deg før nå,men så blir det når det er andre som oppretter tråden. For det er utrolig nok ikke en Florø Supporter som har oppretta tråden. Det er et fint tiltak uansett,det skal være sagt her..!:).

Så kan jeg informere om at en Florø Supporter(excon2),har planer om å starte opp en egen klubbtråd. På en liten bedre måte(No offence til han som lagde den her).

Men uansett du skal få litt info av meg,sjøl om det strengt talt finnes en del andre Florø Supportere her inne(tydeligvis).. :

Vel viktige spillere: Her kan jeg jaggu meg nevne mange,men vil du ha de som på en måte strekker seg ut så må det bli:

1: Nicklas Frenderup(sjøl om han er keeper). Han er ordentlig vinnerskalle,og hater å tape. Har gir alltid 110% av seg sjøl,og han har en ekstrem spenst,god på timing,enten en får skudd i mot,på Cornere(Hjørnespark) eller utspill. Han har i tilegg en vannvittig refleks. Han har ofte en del syke redninger,som i mange tilfeller har vært direkte avgjørende. Blant annet mot Nest Sotra i den viktige og avgjørende kampen. De aller fleste spisser i årest Obos vil rive seg i håret over denne mannen i år. Han er av og til umulig å skåre på. Det vil en få merke til de grader,hvis at en får den defensive tryggheten en ønsker.

2: Vegar Gjermundstad. Rutine og erfaring fra tidligere TL,og ikke minst en skikkelig leder type og en skikkelig bauta i forsvaret. Han krever alltid 110% uansett.

3: Runar Hove. Meget viktig ledd i forsvaret,og muligens kanskje den aller beste vi har. Det sier sitt når jeg nevner det jeg gjør om Gjermundstad feks. Han er vannvitig god og sterk i duellspillet,og det vil nok de fleste spisser og motstander forsvar få merker i år.

4: Halvor Solheim Olsen. Gjør alt grov arbeidet på midten,uten at det alltid blir lagt merke til. Han er en spiller som alltid gir 110% for laget,og han blør virkelig for drakta. Få spillere jeg har sett med den offer viljen som han har. Han binder/stabiliserer sammen midtbanen på en perfekt måte. Han skaper en enorm defensiv trygghet,som gjør at de offensive får alt det rommet de trenger for å fosse framover.

5: Christer Husa. Bunnsolid venstreback gjennom flere år. Han er blant lagets mest rutinerte spillere sammen med Simen Reksten Solheim,Andre Frøyen Reksten og Vegar Gjermundstad for å skape defensiv trygghet. Han har i tilegg et fryktelig godt venstrebein,som det lukter svidd av. Han skårte blant annet mot Nest Sotra i den viktige og avgjørende kampen,for å nevne et eksempel på det. Han er uhyre viktig for kontnuteten og stabiliteten i laget. Han er en leder type,på lik linje som med Gjermundstad.

6: Rashad Mohammed. Har et vannvittig register i mine øyne. Har alt en fotballspiller bør ha. Fart,Teknikk,Overblikk og Avslutningsegenskaper av ypperste klasse. Ikke for uten grunn at blant annet VIF vil ha han i sine rekker. Han var faktisk ekstrem for oss i store perioder i fjor,og han sammen med blant annet Endre Kupen var en av de største grunnene bak jubel sesongen i fjor. Han skal nok de aller,aller fleste forsvar få slite tungt med å takle  i år.

7: Endre Kupen. Har et vannvittig driv i seg,som Rashad Mohammed. Men han er langt mer giftig målskårer enn Rashad. Han har alt en kan ønske seg av en spiss,bortsett fra rå fysikk. Men han tar det igjen på en enorm offer vilje og never back down holdning,som de mildt sagt lukter svidd av. Det fikk alle forsvarene i 2 div avdeling 3 merke i fjor. Jeg tror at Kupen vil terrorisere samtlige forsvar i årets sesong og. For han har den x-faktoren over seg,som en må ha for lykkes. Så jeg tror mange vil bli overraska over han i årets sesong.

+ Se opp for blant annet Aase tvillingene,Oliver Rotihaug og en del av de nye vi har fått inn.

Som jeg sa: Jeg kunne nevnt mange,mange og det har jeg jo forsåvidt å gjort. Men håper det ga deg noen svar. Så har man i tilegg fått inn en del nye,forhåpentligvis solide spillere.

Så kan jeg nevne at vi blir tunge på dødball i år,som i fjor. Hvis det er en plass og et sted vi bør være gode på,så er det på defensiv og offensiv dødball. Det bør mange i år i mine øyne.

Navnet på Florø sin trener er Terje Andre Rognsø. Mannen er i mitt hodet et taktisk geni. Han kan plutselig forandre på både formasjon og taktikk,samme dag og under den aktuelle kampen. Han kan spille ultra offensivt i en kamp,mens han i neste kamp plutselig er ultra defensiv. Han ser med andre ord an motstanderen,og legger opp taktikk etter det og er ekstremt dyktig i mine øyne til å plutselig forandre formasjon alt etter kampbildet. Mange vil få seg en overraskelse på det i år tror jeg personlig.

Vi spiller vel i en slags 4-2-3-1 formasjon. Det høres nok litt spesielt ut,men det kan virke som det for meg i allefall. I mine øyne ikke en dum formasjon,om en har spillerene til det. Men samtidig kan Rognsø plutselig legge om til 4-3-3 eller 4-4-2,alt etter motstander såklart.

Jeg håper informasjonen var nyttig og lærerik,sjøl om jeg gjerne kunne ha limt inn spillerstallen til Florø Fotball i samme slengen..:). Hehe.

(Innlegget ble redigert 09.03.17 18:13)

OddBKFan

Innlegg: 390
OddBKFan
09.03.17 18:45

Lukter nedryk

lawrenc

Innlegg: 1342
lawrenc
09.03.17 18:54

Muligens litt off topic, men Edmir Asani er aktuell foe Nybergsund

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:04
OddBKFan: Lukter nedryk

Ohoi is it fear that i smell..?. Det oser frykt i øynene dine,over at en skal få opp nok et storlag fra Vestlandet.

But haters will forever be haters.. Bryr meg en viss plass. Florø har ekstremt gode muligheter for å klare seg i årets Obos.

Så får Odd satse på nedrykk i 2017.. Lykke til med sesongen du..!

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:08
OddBKFan: Lukter nedryk

Ohoi is it fear that i smell..?. Det oser frykt i øynene dine,over at en skal få opp nok et storlag fra Vestlandet.

But haters will forever be haters.. Bryr meg en viss plass. Florø har ekstremt gode muligheter for å klare seg i årets Obos.

Så får Odd satse på nedrykk i 2017.. Lykke til med sesongen du..!

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:14

lawrenc du er meg en god skrue er du..:).

Men forstår godt hvorfor du er her inne,som du er i Obos tråden.

dPdP

Innlegg: 1172
dPdP
09.03.17 19:14
OddBKFan: Lukter nedryk

Kan ikke helt se hvordan de skal klare seg med det laget der nei.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:17

lawrenc: Du er jaggu meg en god skrue er du..:).

Men forstår godt hvorfor du er her inne,på samme måten som hvorfor du er i Obos tråden. Uten å ville gå noe særlig inn på det..

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:29

lawrenc: Du er jaggu meg en god skrue er du..:).

Å jeg forstår godt hvorfor du er her inne,og i Obos tråden for den slags skyld. Uten å ville gå noe særlig innpå det.

PS!: Grunnen til at en får opp dobbel post i dag,er nok fordi at VGD fortsatt har en del tekniske problemer tydeligvis. Så folkens ikke bli sur hvis det skulle skje nå framover i kveld.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:32
dPdP: Kan ikke helt se hvordan de skal klare seg med det laget der nei.

Som er basert på hva egentlig..?. At det ikke er kjente navn,elller for kjente navn..?. Snakk om å ha peiling på fotball..

Du begrunner det egentlig med ingenting.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 19:40
dPdP: Kan ikke helt se hvordan de skal klare seg med det laget der nei.

Det baserer du på hva egentlig,bortsett fra frykt og hat.?.. For det oser frykt og hat ut av meldingen din.

Du kan ikke uttale deg noe om Florø sin spillerstall. Enten hvor sterk eller svak den er. Det er bare navnene du og enkelte andre går etter + frykten for at det skal danne seg et nytt storlag fra Vestlandet på kartet..

PS! Får en opp dobbel post nå,så er det på grunn av at VGD har store tekniske problemer.

OddBKFan

Innlegg: 390
OddBKFan
09.03.17 21:02

sTimen. Du er morsom haha :)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
09.03.17 21:12

OddBKFan: Kan du forklare meg hvorfor jeg er det..?. 

Bare du som ikke klarer å argumentere for hvorfor du er så skråsikker på at Florø vil rykke ned med laget de har i dag..?

Kan ikke se noe som er morsomt med det. At Odd vil få en tøff sesong derimot..

(Innlegget ble redigert 09.03.17 21:13)

ross

Innlegg: 7151
ross
09.03.17 22:07
sTIMEN87: Har et vannvittig register i mine øyne. Har alt en fotballspiller bør ha. Fart,Teknikk,Overblikk og Avslutningsegenskaper av ypperste klasse.

Dette stemmer jo ikke, ja voldsom fart og god 1 mot 1. Foreløpig en relativt svak avslutter og mangler litt overblikk til å skape mer siste 3delen. Slår ofte inn i blinde

 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
10.03.17 03:57
ross: Dette stemmer jo ikke, ja voldsom fart og god 1 mot 1. Foreløpig en relativt svak avslutter og mangler litt overblikk til å skape mer siste 3delen. Slår ofte inn i blinde

Har du sett han spille i en serriøs kamp i seriesammenheng før..?

For han er ikke en dårlig avslutter nei,hvis han er aleine med keeper feks så er han sikkerheten sjøl. Alle fotballspillere i verden kan bomme fra vanskelige vinkler og fra avstand. Det er noe alle gjør.

Haha overblikk er noe han så absolutt har.. Du har ikke sett Florø spille før ser jeg. Fyren lå bak mange,mange mål i fjor. Å da spesielt mål Kupen skårte for å ta et eksemplel. Han er verken en svak avslutter eller mangler overblikk.

Påstår man det har man rett og slett ikke sett Rashad Mohammed spille fotball før.

(Innlegget ble redigert 10.03.17 03:58)

KaffeOrginal

Innlegg: 55120
KaffeOrginal
10.03.17 08:38
sTIMEN87: Så kan jeg informere om at en Florø Supporter(excon2),har planer om å starte opp en egen klubbtråd. På en liten bedre måte(No offence til han som lagde den her).

Hvorfor bry seg ?

Like greit å bare begynne med

"klubbtråd - diskuter"

Er ikke noe formkrav på dette .

Bortsett fra at klubbtråd er noe av det dummeste som finnes på vgd . En av de viktigste årsakene til at forumet sakte men sikkert dør .

CapoConsigliere

Innlegg: 16438
CapoConsigliere
10.03.17 09:36
sTIMEN87: + Se opp for blant annet Aase tvillingene,Oliver Rotihaug og en del av de nye vi har fått inn.

Takk for utfyllende og godt svar!

Jeg med mange andre fikk øynene opp for G95 laget til Florø når de spilte kval til Nike Premier Cup her i Oslo. (2010)

Aase tvillingene spilte på det laget og var meget gode, men Florø hadde ett godt lag, er det noen andre i A-stallen fra den årgangen?

Lykke til med sesongen.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg