Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14091
19.03.17 09:58

3-4 personer som er enig med hverandre, det er de som skal diskutere i tråden, blir nok en flott diskusjon. Dere kan i hvertfall gi hverandre tomler. For en gjeng. 

Dette er på ingen måte din tråd sTimen, jeg bestemmer selv hvor jeg mener florø vil ende i årets Obos og er ikke useriøs av den grunn. Du ønsker kun diskusjoner med de som synes florø er gode greier, alle andre bør holde seg vekke. Dette er ikke etter reglene her inne, og gir heller ingen mening på et diskusjonsforum,  ta deg sammen.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 16614
19.03.17 13:26
Fritz_: Hvorfor det ? Det er akkurat de samme mekanismene som er i sving. Når du bytter ut for mange individ i en gruppe som har prestert sammen så får det konsekvenser. Dette gjelder uansett hvilken divisjon man rykker opp til. Denne balansegangen er jeg viss på at Rognsø tar alvorlig.

Jeg mener at det som oftest krever mer kvalitetsøkning fra nivå 2 til 1 enn fra 3 til 2, for et middelsgodt + resultat neste sesongen.

Balansegang betyr heller ikke nødvendigvis status quo.

Og jeg mente at et "kjøpelag" er lettere sentralt på Østlandet enn ytterst i Sogn og Fjordane for et lag som første gang er oppe i toppen.
Slik er mine tanker om det.

Men selvsagt  kjenner Rognsø Florø bedre enn de fleste andre.
Og virker ikke som en jålebukk heller :).

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
19.03.17 23:47

stikkpillen: Har på ingen måte sagt at tråden er min. Å du kommer som vanlig bare med sure oppstøt og oppspinn.

Folk har rett til å si det de vil,men uten å gå på person eller være ufin i praten.

Det er det strengt talt ikke bare jeg som har reagert på. Det du skriver oppsummerer vel egentlig ditt bidrag her inne. Du prøver bare å skape kvalme,av uvisse grunner. For du har ingen åpenbare grunner til å gjøre det. Det har andre brukere også sett.

Man er kun useriøs,om en ikke kan argumentere for hvorfor en føler det sånn. Så skal det sies at jeg går utfra at jeg følger Florø tettere enn hva du gjør,og vet både styrkene og svakhetene til laget. Det gjør ikke du i samme grad,og baserer det vel egentlig bare på at laget er ferske på nivået.

Klart du skal få lov til å være skeptisk. Men ikke kom her å si at du har et større grunnlag enn meg for å kunne bedømme hvor god egen klubb er. Klart at supportere av egen klubb har best grunnlag for å uttale seg om laget styrker og svakheter. Det samme er det for alle supportere.

Nei jeg ønsker diskusjoner med alle. Bare spør de aller fleste jeg har diskutert med her inne,og det er langt flere enn 4 stk. Så du tar feil om at ting ikke blir fulgt opp som de skal. Alle får selvfølgelig delta i diskusjoner. Men man skal faktisk kunne klare å svare for på en hyggelig måte uansett. Man kan gjerne være uenig,men uansett holde en fin tone.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
19.03.17 23:52

stikkpillen: Du viser atter en gang hvorfor du egentlig er her inne. Jeg har sett deg i andre tråder og. Både i Rosenborg og Molde tråden. Bare ute etter å spre kvalme og opphetede diskusjoner.

Det har nok mange i disse trådene fått merke. Men nok om det. Alle har rett til å diskutere,bare man klarer å holde en fin og hyggelig tone. Ingen er enig i absolutt alt uansett.

Hadde du fulgt skikkelig med,så er det ikke alt jeg er enig i klubben med eller for den slags skyld er fornøyd med. Det er mange ting som burde vært gjort annerledes,uten å gå inn i detalj.

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 00:35

VGD har i dag hatt store tekniske problemer. Av den grunn kan alle innlegg komme opptil 4 ganger på rad. Så får bare beklage om det gjør det.

stikkpillen: Tror de aller fleste har forstått hvorfor du er inne her på forumet. Bare for å spre eder og galle. Det har både Rosenborg og Molde tråden nok fått merke i det siste.

Alle har rett til å diskutere og mene det de vil,men ikke ved å gå på person og regelrett snakke ufint som det du som regel gjør. Det gjør du mot så og si alle,både her inne og i andre tråder.

Jeg er ikke aleine om å sett det. Det begynner å bli slitsomt at mange skal måtte fortelle en voksen person på 40 år det. Du er tross alt voksen. Så bevis at du er det. Det er faktisk på tide når jeg får tenkt meg om.

Liker du ikke all praten rundt Florø Fotball,får du holde deg borte fra tråden. Hvis det støter deg sånn,kan du i tilegg holde deg unna Obos tråden i tilegg.

For de fleste har forstått hva som er målet ditt,men du klarer ikke å komme deg noen vei med det.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 11:19

VGD har hatt store tekniske problemer i det siste,men skal man endelig kunne ha litt fred fra det..?. Hvis innlegg kommer opp minst 2 ganger etter en annen framover,så er det bare på grunn av tekniske problemer.

Så over til innlegget.

stikkpillen:

Alle er velkommen til å diskutere her inne,bare en holder en hyggelig,saklig og fin tone. Men det har du desverre ofte en tendens til å ikke ha.

Så skal det sies at det ikke bare er 3-4 stk som diskuterer her inne,men faktisk ganske mange blitt. Så får det nesten være opp til deg hva du føler om Florø og fotballlaget,men respekt skal du uansett ha når du diskuterer. Det føler jeg veldig ofte at du mangler. Så hvis du faktisk hadde klart å vise det i blant,så hadde man kanskje fått til en diskusjon med deg,om det virkelig er det du vil da.

Her i tråden ønsker jeg gode diskusjoner,og så har det seg sånn at tråden handler om Florø. Tåler man ikke det kan en holde seg langt borte. Jeg har ingen problemer med at folk ikke syns noe om fotballlaget,men da får en holde det for seg sjøl eller starte opp en egen hattråd. For det blir rett og slett for dumt å dra det med seg inn i tråden,da det ødelegger alt av debatter og diskusjon.

Hadde man klart å diskutere på en ordentlig måte,så hadde en kanskje kunne klart å være enig om ting som man gjerne ikke så ofte er. Det handler egentlig om respekt for sine meddebattanter. Det å svare fint,uten å ty til ufine metoder.

Det er du som må ta deg sammen her. Bare du som drar inn møkk i alle diskusjoner. Tror det er flere enn 4 stk som er enig i det. Som i feks Rosenborg og Molde sine tråder. Så er nok du som må ta deg sammen her mister.

Ingen tvinger deg til å delta i diskusjoner,om det støter deg såpass. For det virker som at all prat rundt Florø Fotball for deg er til å bli kvalm av. Det inntrykket du gir. Godt mulig jeg tar feil,men du ordlegger deg på den måten i så altfor mange innlegg at det ikke kan være en tilfeldighet.

Så hvis noen skal skjerpe seg her,så er det nok deg.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 11:30)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 11:40
return_of_drakkar: Men selvsagt kjenner Rognsø Florø bedre enn de fleste andre.
Og virker ikke som en jålebukk heller :).

Jepp han kjenner nok Florø bedre enn de fleste,og bør ha god kontroll på spillerlogistikken.

Men ikke til å legge under en stol at Florø må forsterke seg en god del,skulle det magiske skje og en klarer et opprykk.

Ikke at sannsynligheten for det er stor,men den er tilstede. Da må en selvfølgelig forsterke seg,men ikke så ekstremt som så mange gjerne tror. Så jeg føler Fritz har et lite poeng. For mange nye spillere inne,skaper bare splid innad i spillergruppa. For spillerene en eventuelt henter inn da,skal være minst et hakk opp i forhold til de en har i dag. Å de vil jeg våge å påstå etter å ha sett de spille,ikke er så mange av sjøl om de finnes.

Nå kan det kanskje høres ut som jeg er litt vel optimistisk,men man må faktisk være det skal en lykkes. Så sjøl om det er viktig å forsterke seg,så er det viktig å ikke overdrive det heller. Så god er ikke den norske eliteserien at det gjør noe.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 11:41)

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
20.03.17 11:42
sTIMEN87: Så god er ikke den norske eliteserien at det gjør noe.

Neida, dette blir lett for superdupre Florø

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 11:50
GaTr: Neida, dette blir lett for superdupre Florø

Haha,skulle bare mangle at du tok igjen nå..?:).

Bare et uskyldig innlegg i deres tråd,og du trapper inn her som den forsvareren.

Men takk for at du føler det.

PS!: Som jeg skreiv,så er jeg fullt klar over at det bare var en treningskamp. Men man burde være noen hakk bedre enn et så svakt lag. 

Det er ingenting å ta seg nær av egentlig. Det er bare fakta.

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
20.03.17 11:53
sTIMEN87: Bare et uskyldig innlegg i deres tråd

Hvilken tråd tenker du på nå...?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 12:01
GaTr: Hvilken tråd tenker du på nå...?

Glimt sin tråd,som jeg ser du har kommentert i. Jeg gikk med andre ord utfra at du var Glimt supporter. Men godt mulig det er feil.

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
20.03.17 12:02
sTIMEN87: Men godt mulig det er feil.

Ja

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 12:05
GaTr: Ja

Ok da beklager jeg.

Men du følte behovet for å komme inn hit,som den forsvareren uansett. Det er jo hyggelig gjort av deg på Glimt's supporterene sine vegne..:).

Men du er vel enig i at man burde være noen hakk bedre enn Tromsdalen,sjøl om det bare var en treningskamp..?.

 

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
20.03.17 12:09
sTIMEN87: Ok da beklager jeg.
Men du følte behovet for å komme inn hit,som den forsvareren uansett. Det er jo hyggelig gjort av deg på Glimt's supporterene sine vegne..:).
Men du er vel enig i at man burde være noen hakk bedre enn Tromsdalen,sjøl om det bare var en treningskamp..?.

Altså, dette hadde ingenting med en eller annen Glimt-kamp å gjøre.

Dette var en generell kommentar til hvor ukritisk og hemningsløst du skryter av alt i og rundt Florø.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 12:12
GaTr: Dette var en generell kommentar til hvor ukritisk og hemningsløst du skryter av alt i og rundt Florø.

Jeg bare påpekte på en fin måte,at man burde være noen hakk bedre enn Tromsdalen.

Det er fakta. Jeg skreiv vel dessuten ikke rare greiene om Florø i det innlegget.

Hva angår det å være kritisk til egen klubb,bommer du grovt på. Har vært kritisk til Florø mange ganger,når ting ikke går som de skal.

Da har du i såfall fulgt lite med. Når du ikke er litt opplyst en gang. Jeg har faktisk på side 10(et hakk tilbake), opplyst om en del om ting som ikke går som de skal.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 12:15)

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
20.03.17 12:14
sTIMEN87: Jeg bare påpekte på en fin måte,at man burde være noen hakk bedre enn Tromsdalen.
Det er fakta. Jeg skreiv vel dessuten ikke rare greiene om Florø i det innlegget.

Det var som sagt en generell kommentar.
For å gjenta, det hadde ingenting med en eller annen Glimt-kamp å gjøre.

Saken avsluttes nå fra min side.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 12:17
GaTr: Det var som sagt en generell kommentar.

Jo men uten grunnlag.

For jeg har vært kritisk til Florø Fotball mange,mange ganger når ting ikke går som de skal.

Det hadde du vist om,om du faktisk hadde fulgt med på hva jeg har skrevet om klubben og laget.

Så en kommentar uten grunnlag med andre ord.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 12:18)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 15:48
Aguero16: Sjølv om fåtall av supportere kjenner til Florø

Tror nok veldig mange supportere rundt om har kjennskap til Florø,på et eller annet vis. De som ikke har det fra før,vil nok få det om ikke så altfor lenge. Men nok om det nå.

Bare lurte på en ting: Har Sogndal en tråd her inne,altså fotballtråd..?. Takker på forhånd for svar!

For du virker å ha veldig stor kjennskap til de.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14091
20.03.17 16:13

Det er stort sett piss og personhets du kommer med om man ikke er med på runkeorgiet ovenfor florø. 

Jeg har aldri gitt uttrykk for at jeg blir kvalm av florø, dette er som sagt over piss fra din side og det er du god på.

Men nå skal du å vennene dine få fred for meg i denne tråden.

Diskutere med deg om man er skeptisk til noe som har med florø å gjøre er i hvertfall ikke mulig.

Fritz_
Fritz_Innlegg: 11638
20.03.17 17:01
stikkpillen: Diskutere med deg om man er skeptisk til noe som har med florø å gjøre er i hvertfall ikke mulig.

Jeg kritiserte både hjemmesiden og stilte spørsmål ved oranisasjonen i Florø. Det gikk helt fint. Det må være måten du uttrykker deg på som får deg opp i trøbbel gang på gang. Det er litt som han naboen som har problem med alle, men ikke innser at det er han selv som er problemet. 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
20.03.17 17:23
stikkpillen: Det er stort sett piss og personhets du kommer med om man ikke er med på runkeorgiet ovenfor florø.

Her oppsummerer du egentlig ganske godt hvordan du er.

Som du sikkert ser under her,så er det andre som reagerer på deg.

Du skal til stadighet hakke,trakke ned på folk og være ufin i språkbruken.

Din illusjon om at jeg må ha rett i alt sier alt om deg. Du er blind bevisst hva gjelder alt jeg skriver. Uansett om det er om Florø Fotball eller andre ting.

Ikke rart at andre brukere reagerer på deg,når du gjør det samme i andre tråder i tilegg. Molde og Rosenborg sin er du stadig innom for å spre eder og galle. Men du tjener egenlig ingenting på det,annet enn å se dum ut i dine forsøk. Det er ganske patetisk.

At du i tilegg kaller diskusjoner her inne som handler om tema for ronkeorgie,taler sitt klare språk.

40 år i alder,men barnehage i måten å oppføre seg på. Ikke rart det ikke går an å diskutere med deg.

Alle som skryter uhemmet av eget lag,skal på en eller annen måte få høre dritt fra deg. Men til syvende og sist er det du sjøl som får all dritten i trynet.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 17:31)

Fritz_
Fritz_Innlegg: 11638
20.03.17 20:56
sTIMEN87: Nå kan det kanskje høres ut som jeg er litt vel optimistisk,men man må faktisk være det skal en lykkes. Så sjøl om det er viktig å forsterke seg,så er det viktig å ikke overdrive det heller. Så god er ikke den norske eliteserien at det gjør noe.

Jeg har sett Aafk og Florø sine treningskamper. Det jeg kan si er at Florø ikke står noe tilbake for Aafk pr dags dato. Jeg hadde ikke blitt forundret om Florø hadde slått Aafk i en kamp. 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
21.03.17 01:31
Fritz_: Det jeg kan si er at Florø ikke står noe tilbake for Aafk pr dags dato

Men alikavel har klubben et uttalt mål om å i første rekke holde seg,som jo er smart. Men samtidig har de valgt å kalle første året for *Unntakstilstand*,som betyr at en vil gjøre alt en kan for å holde seg og ikke minst gjøre det så godt som mulig.

Man har det klart minste budsjettet i Obos(nedre sjiktet i allefall), på 12 millioner kroner totalt hvor halvparten går til A-laget. Det er ekstremt lite i Obos.

Man har faktisk ikke betalte trenere og støtteapparat,utenom Rognsø.

Her er hva daglig leder i Florø Fotball,Harald Gjervik blir sitert på:

*

– Med vårt budsjett på kring 12 millionar kroner plasserer oss i det nedre sjiktet i divisjonen, kanskje er vi nedst, seier Gjervik som meiner det er ein enkel grunn til at Florø Fotball i år kan måle seg sportsleg med dei andre sjølv om budsjettet ikkje står i stil.  

– Det som gjer at vi kjem til å klare oss i år er at vi ikkje har betalte trenarar. Skulle vi hatt betalt trenarapparat måtte vi redusere på spelarar. At trenarapparatet ikkje er lønna gjer til at vi no kan mønstre ein konkurransedyktig og brei nok spelarstall.*

Her blir han sitert på om det er bærekraftig å ikke ha en sånn utgift:

*– Jo det er jo berekraftig å ikkje ha ei slik utgift. Det gjer oss meir berekraftige, men vi kan jo ikkje halde fram slik. Vi håpar å bygge ein base slik at det vil gå seg til. Så er håpet vårt at Florø vi omfamne det å ha eit lag med på dette nivået slik at vi kan halde oss med betalte trenarar. Når det er sagt så gjeld ikkje normale reglar for berekraft det første året, då handlar det om å overleve, avsluttar Gjervik.*

Så man håper å få kunne lønne alle trenere og støtteapparat på sikt,da det selvfølgelig ikke lønner seg i lengden. Men første året er man bare nødt. 

Man satser da alt på å minst klare seg. Så man er edruelig innad i klubben,sjøl om målene er å levere en så god sesong som overhodet mulig.

Hvis man virkelig skulle klare å nå de målene de har med det budsjettet,så vil det i mine øyne være tidenes prestasjon i Norsk Fotball.

(Innlegget ble redigert 21.03.17 01:34)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2120
21.03.17 08:24
sTIMEN87: Bare lurte på en ting: Har Sogndal en tråd her inne,altså fotballtråd..?. Takker på forhånd for svar!
For du virker å ha veldig stor kjennskap til de.

Usikker. Eg har relativt stor kjennskap til dei ja. Men det betyr ikkje at eg er nokon "stor" supporter av dei. Følger med dei, men står ikkje på Fosshaugane Campus og synger stao no pao.

Fotball generelt i Sogn og Fjordane har eg bra kontroll på. Og alle som følger med her i Sogn, veit jo at Florø har jobbet målbevist og bra i mange sesonger. Det er enorm forskjell til dømes på korleis strategi Florø har hatt dei siste 5 sesongane kontra Førde. Det er vel som natt og dag.

Florø har vel tettare samarbeid med Sogndal enn nokon gang no. Og det vil utelukkande være positivt for Florø (og Sogndal)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
21.03.17 09:10
Aguero16: Usikker. Eg har relativt stor kjennskap til dei ja. Men det betyr ikkje at eg er nokon "stor" supporter av dei. Følger med dei, men står ikkje på Fosshaugane Campus og synger stao no pao.

Bare lurte på en ting:

Har Saftkokarad'n mange betalte medlemmer..?. Lurer på grunn av at vi har vår egen supporterklubb her i Florø,Stimen Florø Supporterklubb som er raskt i økning.

Du sier sjøl at du ikke er noe stor supporter,men du burde vel vite det..?. Eller er ikke du medlem..?.

Jepp Florø har et tettere samarbeid med Sogndal nå enn tidligere,men ser samtidig ut som at ingen av våre talenter får sjansen. Hva det skyldes er vanskelig å gi et konkret svar på,da det kan være sammensatte grunner. Men tror faktisk ikke det er på grunn av at de ikke er gode nok. Det er uansett stusselig,sjøl om samarbeidet forøvrig er bra.

Men Florø må nok ha talentene sine i klubben for å lykkes uansett..:).

PS!: Hvis Florø skulle møte Sogndal i feks cupen i år,så kan du være trygg på at det vil møte opp mange hundre fra Stimen Florø Supporterklubb på bortefeltet..!:). Det blir det uten tvil skrål av. Hvis ikke det skulle bli Sogndal,så vil man nok ha Sk Brann på besøk igjen i Florø.

(Innlegget ble redigert 21.03.17 09:14)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2120
21.03.17 10:37
sTIMEN87: Har Saftkokarad'n mange betalte medlemmer..?. Lurer på grunn av at vi har vår egen supporterklubb her i Florø,Stimen Florø Supporterklubb som er raskt i økning.
Du sier sjøl at du ikke er noe stor supporter,men du burde vel vite det..?. Eller er ikke du medlem..?.

Veit ikkje kor mange dei er. Nei eg er ikkje medlem.

GaTr
GaTrInnlegg: 3154
21.03.17 10:45
sTIMEN87: Hva det skyldes er vanskelig å gi et konkret svar på,da det kan være sammensatte grunner. Men tror faktisk ikke det er på grunn av at de ikke er gode nok. Det er uansett stusselig,sjøl om samarbeidet forøvrig er bra.

Hvis de er gode nok, men likevel ikke får sjansen (ifølge deg)

Hva er da din analyse av årsaken til manglende spilletid?

janko_7
janko_7Innlegg: 699
21.03.17 11:33
sTIMEN87: Hvis man virkelig skulle klare å nå de målene de har med det budsjettet,så vil det i mine øyne være tidenes prestasjon i Norsk Fotball.

Er vel ingen prestasjon dette. Slik dugnads arbeid har Kil gjort i mange år det. Har hatt budsjett på mellom 12-16 mill di siste årene.  Har man ikke penger må dem drive med dugnader.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
21.03.17 11:54
Aguero16: Veit ikkje kor mange dei er. Nei eg er ikkje medlem.

Okey.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8226
21.03.17 11:56
GaTr: Hvis de er gode nok, men likevel ikke får sjansen (ifølge deg) Hva er da din analyse av årsaken til manglende spilletid?

Det kan være kulturforskjeller(at en ikke trives på stedet) blant annet. At man rett og slett ikke klarer å finne seg til rette.

Når konkurransen i tilegg er hard blir det vanskelig. Har min egen teori sånn utover det hva det kan være,men den vil jeg ikke ut med.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg