Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 784
21.04.17 17:41
sTIMEN87: Det står desverre at videone er privat.

Nå da?

Skjedde det tidlig i omgangen eller mot slutten?

(Innlegget ble redigert 21.04.17 17:42)

janko_7
janko_7Innlegg: 701
21.04.17 17:41

  Vis dere står midt på banen, hvordan kan dere da se om fellingene er innenfor 16 meteren??? Da ser dere bedre en alle andre.  Vis dere skal stå tror jeg dere må søke om det. Blir dere sikkert plassert helt ytterst på en av sidene. Og det blir MYE bedre lyd av å stå

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 17:44
Atrapskhi: Nå da? Skjedde det tidlig i omgangen eller mot slutten?

Jeg er faktisk ikke 100% sikker,men tror at det skjedde tidlig i kampen. Merk jeg er ikke 100% sikker.

Men situasjonen var med Rashad Muhammed.

Det var synd at vidoene var privat da. Kan være en kan søke på de på et annet vis.

Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 784
21.04.17 17:48
sTIMEN87: Det var synd at vidoene var privat da. Kan være en kan søke på de på et annet vis

De skal være offentlige nå? Tester du en gang til?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 17:51
janko_7: Vis dere står midt på banen, hvordan kan dere da se om fellingene er innenfor 16 meteren???

Vi står ca midt på tribunen,men vi har relativt god sikt mot begge målene. Å så skjedde ikke situasjonene så langt unna oss at det gjorde noe. Så vi klarte fint å se om det var felling eller ei. Å jo utfra der vi satt så kunne man se at alle 3 situasjonene var innenfor.

Riktignok sier en bruker her at situasjonen med Stefans Aase først skjedde utenfor men at han datt i straffefeltet. Jeg er fortsatt i tvil om det,før at jeg får sett en repsie av situasjonen. Den andre med Ryland er han 100% enig med meg,sjøl om kanskje dytten/taklingen var en smule soft.

Den første situasjonen har vi foreløpig ikke vidoereprise på,men jeg har sett den. Den var klar. Klar felling uten å være på ball,inne i straffefeltet.

Videre kan jeg si at vi i Stimen forelpig sitter,fordi at vi har hatt problemer med å få med oss resten av publikum. Men vi alle jobber nok for det samme målet: Å skape et større og bedre trykk på Florø Stadion. Så kan det godt være at en velger å STÅ framover. For vi har vårt eget avsatt felt,hvor vi egentlig bestemmer om vi vil stå eller sitte.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 18:00
Atrapskhi: De skal være offentlige nå? Tester du en gang til?

Tusen hjertelig takk for det mann..!:).

Video nr 1 viser faktisk Kristoffer Ryland. Den der er soleklar i mine øyne,sjøl etter å ha sett videoen. Kan se ut til at han faller først når han er såvidt såvidt utenfor straffeltet riktignok,men ikke akkurat den beste vinkelen jeg har sett. Ingen tvil om at han blir tatt. Han fikk jo ingenting uansett,altså må jo nesten dommeren ha trodd at han filma. Som er fullstendig latterlig,når man ser den om igjen i reprise. Nei jeg heller mot et klart straffespark,til tross for at det kan se ut til at han er såvidt utenfor som du sa. Men den vinkelen var ikke så god akkurat,når en ikke kan se sirkelen skikkelig en gang. Sjøl om det ser ut som han såvidt utenfor,så kan han like godt være såvidt innenfor. Men når han ikke dømte en dritt på det,så blir det komisk. Det er derfor jeg heller mot klar straffe, i og med at han ikke klarte å bestemme seg.

Vidoe nr 2: Stefan Aase: Den var udiskutabel i mine øyne. Soleklar felling uten å være i nærheten av ball. Situasjonen skjer innenfor. Fullstendig uforståelig at han ikke blåste.

Så har man den med Rashad Muhammed. Dumt at en ikke har video på den. For den var i mine øyne fra tribuneplass klar. I den situasjonen var heller ikke Levanger spiller i nærheten av ballen. Altså straffe.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 18:13)

Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 784
21.04.17 18:14
sTIMEN87: Nei jeg heller mot et klart straffespark,til tross for at det kan se ut til at han er såvidt utenfor som du sa.

Jeg zooma inn og kjørte sekvensen bilde for bilde, og Ryland begynte å falle når han fortsatt var utenfor straffefeltet. Jeg er enig i at han blir tatt, men pr. definisjon er det ikke straffe når forseelsen var utenfor. Men frispark burde det helt klart vært.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 18:30
Atrapskhi: Jeg zooma inn og kjørte sekvensen bilde for bilde, og Ryland begynte å falle når han fortsatt var utenfor straffefeltet. Jeg er enig i at han blir tatt, men pr. definisjon er det ikke straffe når forseelsen var utenfor. Men frispark burde det helt klart vært.

Har du sett den i full skjerm..?. For etter å først ha sett den i normal,så ser det for meg ut som at han ikke datt før at han var i feltet. Men vi er nok begge enig i at vinkelen ikke var den beste,og jeg innrømte jo at det ved første øyekast kunne se ut som at han såvidt var utenfor.

Men etter å ha sett den i full skjerm,så gjorde det meg usikker igjen. Det var en vanskelig situasjon å slå fast noe,men dommeren dømte jo ingenting. Altså må han jo nesten ha trodd at Ryland filma,som er mildt sagt komisk. Hvor ble det gule kortet i såfall av..?. Nei for å si det sånn: Det var et straffespark under tvil kontra å være ingenting i mine øyne. Som sagt under tvil,fordi at det som sagt så ut til å være såvidt utenfor ved første øyekast. Men etter å sett den i full skjerm,så heller jeg faktisk mot at han først datt i feltet. Godt mulig spilleren til Levanger først begynte å holde utenfor,men han fortsatte å holde til Ryland faktisk datt.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 18:35)

jatilnei
jatilneiInnlegg: 453
21.04.17 18:42

Dere zoomer inn og ser det 100 ganger i reprise.

Det er ikke like lett for dommeren :-)

Atrapskhi
AtrapskhiInnlegg: 784
21.04.17 18:54
jatilnei: Dere zoomer inn og ser det 100 ganger i reprise. Det er ikke like lett for dommeren :-)

Skjønner at det ikke er enkelt å avgjøre om det skjer innenfor eller utenfor.

Ser at dommeren får sola i øya, samtidig som det også er et par spillere i mellom som muligens ødelegger sikten hans

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:01)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 19:00
Atrapskhi: Skjønner at det ikke er enkelt å avgjøre om det skjer innenfor eller utenfor. Men at det er en forseelse der burde han vel i det minste oppdaget.

Det var faktisk poenget mitt fra starten av i diskusjonen til å begynne med. Altså dagen det skjedde. For vi har latt det gå litt tid nå,uten at folk kunne se det på video.

Men jeg heller som sagt mot at begge vi kan se på video er straffe. Den til Ryland under tvil på grunn av at han så ut til å være i grenseland utenfor. Men som sagt det er under tvil.

Men når dommer da altså ikke velger å gjøre en dritt med det,så heller jeg faktisk mot straffe fordi at den er så på kanten uansett. Så uhyre små marginer kunne uansett ikke dommeren vært skråsikker. Altså burde han blåst.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14124
21.04.17 19:05

Om han ikke er skråsikker skal han heller ikke blåse.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 19:19
stikkpillen: Om han ikke er skråsikker skal han heller ikke blåse.

Men her er poenget kjære stikkpillen at han ikke gjorde noe som helst. Som er håpløst feil uansett. Altså hvis han følte Ryland filma,burde han gitt gult kort.

Men han gjorde jo ikke det. Når man ser vidoen,så ser man at det ganske klart er solid kontakt mellom de. Han er ikke i nærheten av ball,men meier Ryland ned. Om man ser den i full skjerm,så ser man dessuten at Ryland først datt når han var innenfor. Etter å sett videoen mange ganger nå,er han innenfor.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:21)

Gorgi
GorgiInnlegg: 5537
21.04.17 19:31

sTIMEN87:"så ser man dessuten at Ryland først datt når han var innenfor. Etter å sett videoen mange ganger nå,er han innenfor.

------------

Det er ikke hvor spilleren faller som avgjør om det er straffe eller frispark.Det er hvor forseelsen starter.

 

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:32)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 19:34
Gorgi: Det er ikke h

Ja men da skulle han i såfall gått tilbake å blåst. Men det gjorde han jo aldri..

Når sant uansett skal sies så fortsatte Levanger spilleren å holde til Ryland først datt. I mine øyne klar straffe. Sjøl om den er under tvil.

At dommeren uansett valgte å bare la spillet gå,er en komplett skandale.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:35)

HeiaHodd12
HeiaHodd12Innlegg: 169
21.04.17 19:37
sTIMEN87: Vi står i midten ca på tribunen. Men kameravinkelen er nok ikke den beste. Har hørt lyd fra kameraer før på stadion,som overhodet ikke samsvarer 100% med den aktuelle lyden inne på stadion. Her er beviset ganske greit,da kameraet var retta mot Levanger sine få supportere på besøk. Altså hører man stort sett lyden fra de,fordi at vi i Stimen var langt unna kameraet. Det er veldig opplagt da vi er midt på tribunen,de var nært speakerbua i motsatt ende.

Kameravinkelen er helt optimal for Stimen. Dere sitter "midt på" ved midtstreken og kameraet er også "midt på" ved midtstreken på motsatt langside i den nye hvite kamerabua. De få Levanger supporterne sitter faktisk lenger unna kameraet enn Stimen, da de sitter ute ved hjørneflagget på samme tribune som Stimen.

Jeg kunne høre de to Levanger supporterne når de sang, og jeg kunne høre Stimen de få gangene dere sang. Selvfølgelig overdøvde dere de to Nord-trønderne når dere sang, men det var altfor sjeldent dere sang.

Når det gjelder straffe-situasjonene var det Rashad og Ryland jeg husker fra kampen. Både jeg og Bengt Solheim Olsen mente det ikke var straffe til Rashad. Ryland-episoden mente jeg var straffe, men kanskje startet det utenfor 16-meteren? 

Gorgi
GorgiInnlegg: 5537
21.04.17 19:39

sTIMEN87:"Ja men da skulle han i såfall gått tilbake å blåst. Men det gjorde han jo aldri..

Når sant uansett skal sies så fortsatte Levanger spilleren å holde til Ryland først datt. I mine øyne klar straffe. Sjøl om den er under tvil."

----------

Jeg diskuterer ikke situasjonen. Bare regelverket.

Starter forseelsen utenfor 16-meteren, er det ikke straffe. Uansett om den fortsetter inn i 16-meteren, og spilleren eventuelt faller innenfor.

Er dommeren i tvil, skal han heller ikke dømme straffe.

 

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:46)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 19:52
HeiaHodd12: Når det gjelder straffe-situasjonene var det Rashad og Ryland jeg husker fra kampen. Både jeg og Bengt Solheim Olsen mente det ikke var straffe til Rashad. Ryland-episoden mente jeg var straffe, men kanskje startet det utenfor 16-meteren?

 + at situasjonen med Stefan Aase,som var soleklar den og.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=dmOLEEJLiVs&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=dmOLEEJLiVs&feature=youtu.be

Se den i full skjerm. Soleklar straffe. Altså skulle vi hatt minst 2 straffer.

Hvis du ikke føler at Rashad blir klart meid ned i 1 omgang,så er vi uenig. For Levanger spiller er ikke i nærheten av ballen,og går kun i kroppen på Rashad. Den med Rashad var en situasjon i 1 omgang forresten,som vi desverre ikke har vidoe av for øyeblikket.

Men se Stefan Aase sin og under her nå Ryland sin.

Se begge i full skjerm.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_cjHzPltxw&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=Y_cjHzPltxw&feature=youtu.be

Det ser ved første øyekast i vanlig modus ut til å være utenfor. Men med full skjerm ser den ut til å være innenfor.

Så til oss i Stimen: Tja kameraet er jo tross alt på motsatt side når sant skal sies. Ikke den beste lyden heller. Men skal være ærlig på at vi fortsatt har en jobb å gjøre. For sjøl om vi sang en del ganger,var det altfor slapt og tamt totalt sett. Men det var liv og kok i oss,men spesielt når dommeren overså opplagte feil. Det irriterte kraftig.

Men men. Nå ser vi framover til kampen mot Arendal. Kan desverre ikke reise dit,men skal se om jeg får sett kampen live her i Florø fra en av pubene i byen som skal vise kampen..:). De har visstnok fått til en avtale,om at de skal vise alle Florø sine bortekamper. Men vi får se om det medfører riktighet på søndag da.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 19:58)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 19:55
Gorgi: Jeg diskuterer ikke situasjonen. Bare regelverket. Starter forseelsen utenfor 16-meteren, er det ikke straffe. Uansett om den fortsetter inn i 16-meteren, og spilleren eventuelt faller innenfor. Er dommeren i tvil, skal han heller ikke dømme straffe.

Fullt klar over det,men her klarte ikke dommeren sjøl å følge regelverket. Ved å ikke gjøre noe,når det var all grunnlag i verden for det tilsier det.

Om den virkelig gjør det ja. Kamp om ballen inn til feltet er i det samme som at holdingen begynte utenfor. Jeg har aldri sagt at det begynte utenfor heller. Bare at det ser ut til at han først datt i feltet.

Men var ikke snakk om det egentlig,fordi at han valgte å gjøre absoulutt ingenting. Som han så til de grader bomma grovt med i forhold til reglementet. For her var det nok av forseelser han burde slått ned på. Hadde han bare klart å ha full oversikt,noe han får stryk for.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14124
21.04.17 19:59

Den første er utenfor streken, nummer to er da ikke straffe i det hele tatt. Aase faller altfor lett.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14124
21.04.17 20:03

Det er ikke håpløst feil av en dommer å ikke dømme på noe han ikke ser på som regelbrudd. Du får ta å sette deg inn i regelverket.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14124
21.04.17 20:04

Nå må du slutte med dette person fokus tullet ditt.

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 20:05
stikkpillen: Det er ikke håpløst feil av en dommer å ikke dømme på noe han ikke ser på som regelbrudd. Du får ta å sette deg inn i regelverket.

Det er et regelbrudd å ikke dømme for noe som er soleklart. Når han da heller ikke dømmer for filming,blir det latterlig komisk.

Dommere skal slå ned på ting som er soleklart. Det var forseelsene vi snakker om her. Men du er bare vrang med vilje å vil ikke se det,sjøl om det er opplagt at det var det.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 20:07

Nei det er du som må slutte å komme inn i tråder å bare spre kvalme..

Du gjør det til og med i enkelte Brann tråder mot egne supportere. Det sier alt.

lawrenc
lawrencInnlegg: 1228
21.04.17 20:07

"En klar straffe selv om det er under tvil" oppsummerer egentlig hele diskusjonen. Fantastisk!! Run sTimen! Run!!

Spahob
SpahobInnlegg: 9557
21.04.17 20:08
sTIMEN87: I mine øyne klar straffe. Sjøl om den er under tvil.

Dette er jo litt av en selvmotsigelse.

Nå gidder ikke jeg sitte å se på disse situasjonene så veldig mange ganger, men så på hver av de 2 ganger. Første ser ut som en forseelse, men vanskelig å se om den var innafor eller utafor. Andre ser ikke ut som noen forseelse. Bittelitt kontakt og Florø-spilleren faller som en potetsekk.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 20:09
lawrenc: "En klar straffe selv om det er under tvil" oppsummerer egentlig hele diskusjonen. Fantastisk!! Run sTimen! Run!!

Straffe under tvil skreiv jeg på grunn av at det først så ut til å være utenfor. Men etter å ha sett den i full skjern,så er den uten tvil innenfor. Altså klar straffe alikavel.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14124
21.04.17 20:11

Det er litt vanskelig å diskutere med deg fordi du hele tiden omgår sannheten. 

Du skrev feks lengre oppe her at tribunen er nær gressmatten slik at dere har godt innsyn til slike hendelser, dette er jo ikke riktig, florø stadion har jo løpebane rundt gerssmatten, og publikum sitter ikke spesielt nært.

(Innlegget ble redigert 21.04.17 20:13)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 20:12
Spahob: Dette er jo litt av en selvmotsigelse. Nå gidder ikke jeg sitte å se på disse situasjonene så veldig mange ganger, men så på hver av de 2 ganger. Første ser ut som en forseelse, men vanskelig å se om den var innafor eller utafor. Andre ser ikke ut som noen forseelse. Bittelitt kontakt og Florø-spilleren faller som en potetsekk

Nei men er det ikke hakke koret som er i gang igjen..

Jeg skreiv det fordi at den ved første øyekast så ut til å være såvidt utenfor,men etter å ha sett den om igjen i full skjerm er den innenfor. Altså en klar straffe.

Hva du sier om Aase sin situasjon forteller meg bare 1 ting. Det er at små og lette spillere ikke skal få straffe fordi at de er nettopp det. Hvem er latterlig her nå..?.

Han datt overhodet ikke somen potetsekk. Han blir meid ned. Soleklar straffe. Det blir vi aldri,aldri enig om uansett. Så er ikke vits i å gå inn i en lang diskusjon på det en gang. Jeg har sett den situasjonen mange ganger nå.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8343
21.04.17 20:14
stikkpillen: Det er litt vanskelig å diskutere med deg fordi du hele tiden omgår sannheten. Du skrev feks lengre oppe her at tribunen er nær gressmatten slik at dere har godt innsyn til slike hendelser, dette er jo ikke riktig, florø stadion har jo løpebane rundt gerssmatten, og jpublikum sitter ikke spesielt nært.

Med deg er det faktisk umulig å diskutere,fordi at du bare er innom tråder for å lage kvalme uansett hva det koster..

Jeg skreiv det fordi at TRIBUNEN er NÆR banen. Løpebanene er jo tett opp mot banen. TRIBUNEN er NÆR løpebanene. Altså er det i tett nærhet.

Ta å gi deg nå. Dette blir for dumt,til og med til deg å være.

Klikk for å gå tilbake til toppen