Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
21.03.18 16:07
return_of_drakkar: plass

Det er komisk å være vitne til at jeg her inne på et forum er bedre å treffe på mine tips og analyser enn disse såkalte ekspertene, som nok en gang går i den samme fella som i fjor føler jeg.

Det er veldig vittig at de plasserer et lag som Notodden på kvalik til Eliteserien av alle ting, uten at de egentlig har snøring på om de faktisk holder nivået. Hva får de til å tro at de gjør det uten at de har bevist noe som helst enda? Det vitner om et heller labert nivå på han som tipper for FotballKanalen når han ikke klarer å ta høyde for at de tross skal bevise at de har noe på nivået å gjøre, på samme måten som Florø og de andre som rykka opp før 2017 sesongen fikk slengt i trynet.

Jeg tipper Notodden på 15 plass faktisk. Ingen verdens ting med det laget der som skulle tilsi at de vil ta nivået over natta. Tror jeg endrer tipset mitt en smule nå etter å ha sett disse tipsene her, for i allefall bunnstriden for øyeblikket som det ser ut nå:

14: Åsane. Kan være de gjør det bedre enn antatt, fordi at de har fått inn en del nytt. Ikke klart å erstatte Eirik Wollen Steen godt nok i mine øyne men dog.

15: Notodden. Det er ingenting med det laget der som tilsier at de skal klare noe i nærheten av kvalik til ES. Det er rett og slett galskap å tippe de så langt oppe.

16: Nest Sotra, mest på grunn av svak økonomi når sant skal sies og at en da gjerne ikke har forsterka seg godt nok.

(Innlegget ble redigert 21.03.18 16:11)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
21.03.18 16:10
return_of_drakkar: nonchalant

Kan være greit å ha en sånn spillertype, som ivrer mer enn noe annet å skåre mål på bestilling. Som han sjøl så at han håper å gjøre til en vane for oss i år.

(Innlegget ble redigert 21.03.18 16:11)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2515
22.03.18 08:01
sTIMEN87: Det er komisk å være vitne til at jeg her inne på et forum er bedre å treffe på mine tips og analyser enn disse såkalte ekspertene

Ingenting komisk med det. Du er bedre en alle til å tippe du. Du har ved flere høve gitt tydelig beskjed om hva du mener med andre sine tips. 

At flere tipper Florø i bunnen overrasker ikke så mange her inne. Men vi er jo på like labert nivå som han i FotballKanalen.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 12:12
Aguero16: komisk

Jo det er faktisk komisk når de presterer å plassere et lag som Notodden på en 5 plass. Det er galskap, uten at de en gang har bevist noe som helst på nivået enda.

Når en da i tillegg har i bakhodet at Florø,Åsane og egentlig mange andre lag som de tipper under Notodden har levert i Obos, gjør det saken enda verre enn det er mulig i en seriøs setting.

Har gitt inntrykk for at jeg er uenig i begrunnelsen ja, men samtidig ingen problemer med å respektere feks jatilnei som faktisk evner å se på flere ting. 

Blir for dumt å prøve og ro seg i land med hva en har mista og automatisk vinkle det dit hen som at en er kraftig svekka. Når en da ikke som feks Fotballkanalen prøver seg med "Kan ikke vite hva en får med disse nye" men allikevel er sikker på at det ender i nedrykk, vel da har man rett og slett ikke snøring i mine øyne. Når en bruker det samme argumentet mot alle lagene uansett.

Som en da gjorde med feks Notodden. Kan du forklare meg hva som gjør at Notodden sine sjanser er større til kvalikk enn de andre lagene bak de i tipset til Fotballkanalen? Altså etter all fornuft å dømme så er det logisk å anta at de først og fremst må konsentrere seg om å holde seg først og faktisk bevise at de har noe på nivået å gjøre, før at at en kan hylle de og ærklære de til en klar kvalik kandidat? Det er bare helt utrolig hvor sikre de er, på noe de ikke har grunnlag for å hevde.

Tror de fleste nøytrale fotballsupportere av lagene i Obos er enig i det. Uansett hvem en holder med.

Skal en dømme sånn som Fotballkanalen gjør, så kan de like gjerne få 16 plassen.

(Innlegget ble redigert 22.03.18 12:16)

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2534
22.03.18 12:23

Selvfølgelig er det grunn til å tro Florø er svekka når de mister sine 2 beste spillere, ihvertfall veldig sterkt hvis de erstatter de godt nok denne sesongen.

Blir som RBK skulle mista Bendtner og Reginiussen, Molde skulle mista Gabrielsen og Sarr og Brann skulle mista Haugen og Wormgoor. Er klart de lagene ville vært kraftig svekket da, og ville vært veldig vanskelig å erstatte de ved første forsøk.

Gorgi
GorgiInnlegg: 5956
22.03.18 12:23

sTIMEN87:"Skal en dømme sånn som Fotballkanalen gjør, så kan de like gjerne få 16 plassen."

----------

Hvorfor det? De gir jo en begrunnelse på for hvorfor de tipper Notodden blir årets overraskelse i Obos. 

Så din begrunnelse er at de like gjerne kan få sisteplassen siden du er uenig?

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 28430
22.03.18 12:27
KongOjo: Molde skulle mista Gabrielsen og Sarr

Ingen av de to er topp to i MFK, men sånn ellers tar jeg poenget ditt.

Sarr er nok en kandidat, mens Gabrielsen er å regne som en squadplayer (med kapteinsbind).

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 12:40
KongOjo: erstatter

Men nå er situasjonen den at Florø faktisk har klart å erstatte de som forlot oss. Det forandrer bildet vesentlig.

Florø har bare mista 1 viktig spiller fra i fjor, å det er Endre Kupen. Erlend Hove var på ingen måte en viktig spiller i fjor, da han ofte var på enten benken eller ute med skade. Ellers var Lindquist god for oss han, men klubben har klart å hente inn en erstatter med erfaringen som skal til. Utover det har Monir Benmoussa forlatt oss og der har vi fått inn i følge klubbhold en spiller en har troa på i Lorent Callaku(ving). Videre er Robert Kling fra Fk Haugesund en veldig spennende spillertype, som fort kan utgjøre en forskjell. I den posisjonen er vi på ingen måte svekka. Som er på midten. Forsvaret,midtbane og kant føler jeg vi er solide på.

Å da står vi igjen med spissplassen, som alltid vil være et usikkert moment i et lag. Kan Johannessen og Aabrekk fylle skoene til Kupen? Det er det store spørsmålet i angrep. Men det kan en jo umulig vite hvordan ender. Man har i tillegg en joker i Badou på topp, som har vært veldig solid i oppkjøringen.

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 12:44
Gorgi: Hvorfor

Fordi at de ikke har et så ungt og urutinert lag(haha) og at de har noen spennende spillertyper som kan overraske? Høres ikke det litt kjent ut?

Nevn meg et lag som ikke har det. Alle lagene har jo en spiller som en gjerne ser på som spesiell, som kan utgjøre den lille forskjellen hvis han blir brukt riktig. Men det lagmaskineriet som skal fungere i løpet av en sesong, ikke en enkelt spiller.

Hva som faktisk skulle tilsi at Notodden har en sterkere stall enn lagene de har tippa bak de er vanskelig å si, men en ting er sikkert å det er at det ikke er hva de har bevist. For en må faktisk bevise noe først på nivået og om man har noe der å gjøre, før en kan begynne å konkludere med hvor gode de er. Men det er hva jeg føler da.

Mange er nok enige i det.

(Innlegget ble redigert 22.03.18 12:48)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:04

KongOjo: Rashad Mohammed forlot oss på sommeren, men vi har som sagt fått inn en solid spiller der i Lorent Callaku og en har i tillegg en svært så spillesugen Kristoffer Ryland på ving. Ser ikke at vi er svekka på vingene. Bare Kristoffer Ryland klarer å holde seg skadefri og at Callaku leverer for oss. Men det er ting en ikke kan vite på forhånd i noen fotballlag.

Basert på de vi tross alt har fått inn per nå er vi på ingen måte svekka. Misforstå meg rett men Rashad hadde mange svake kamper for oss i fjor og, ikke alt som var bra i det han foretok seg. Men vi får se hva de nye bidrar med. 

Gorgi
GorgiInnlegg: 5956
22.03.18 13:04

sTIMEN87:"For en må faktisk bevise noe først på nivået og om man har noe der å gjøre"

------------

Men da blir det ikke tipping, gjør det?

Tippe gjør man i forkant av en hendelse.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 13:06

Stimen:

Hvor høy er Ryland?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:10
Gorgi: tipping

Blir jo en form for tipping jo, i og med at en ikke har sett de spille enda og sett med egne øyne om de faktisk har nivået inne.

Man grunngir jo tipset sitt på samme måten som med mange andre lag i serien. Med at man har rutine og spennende spillertyper i laget som kan utgjøre en forskjell. Men det jeg er ute etter å vite som sikkert mange andre, er hva som gjør Notodden til et sterkere lag enn de en har tippa bak de når disse attpåtil har bevist at de har noe på nivået å gjøre?

(Innlegget ble redigert 22.03.18 13:10)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:16
ObjektivtSett: høy

Han er høyere enn Titten Tei i allefall!:)

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 13:18

Han er 181,6 cm. 

Catepillar
CatepillarInnlegg: 745
22.03.18 13:25
sTIMEN87: Titten

Helt klart at laget ditt er sterkt svekket. Din klasseback gikk tilbake til Elvebyen fra utlån og, ifølge deg, burde han med hans opptreden som reddende engel i fjor kvalifisere seg til fast plass på et spennende Godset lag. Dessverre er forskjellen fra røkla til topp så enormt stor at din store stjerne er nr 5 i backrekka...

Lykke til med årets sesong - håper skuffelsene enten kan fordøyes eller ikke blir for store.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2515
22.03.18 13:25
sTIMEN87: "

Tror vi alle skal starte med å være så ræva som du Stimen er med sitering. "Og denne, "jeg vet alt og jeg har mye mer peiling en alle andre", mentaliteten din er ganske så kvalmende. 

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:39
Catepillar: svekket

Haha det er hysterisk morsomt at du får det til å virke som at jeg føler vi har mista en superstjerne med Lindquist ut. Altså fyren var god for oss han, men ikke bedre enn at han som alle andre gjorde en del feil. 

Det at jeg har skrevet at han burde spille for Godset i år, er fordi at han fikk spille ofte i oppkjøringen. Hvis en er så usikker på hvem en faktisk skal bruke i Godset på backplass, bør det bekymre en del. For Skullerud har jo valgt å bruke han foran alle disse som skal være foran han i køen. Men han om det altså.

Rart å bruke et påstått 5 valg i oppkjøringen til en sesong i mine øyne, hvis en ser på seg sjøl som seriøse.

Florø er på ingen måte svekka. Fått inn rutine fra nivået som bør holde i massevis. Jeg er på ingen måte urolig for sesongen.

Men du bør vel være litt urolig nå som Brann venter, med det rotete forsvarsspillet dere leverte mot Stabæk:)

(Innlegget ble redigert 22.03.18 13:45)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:42
Aguero16: sitering

Eller du kan prøve sjøl å sitere på mobil å se hvor flink du sjøl er. Tipper at du er enda verre der.

Tror de fleste forstår godt hva jeg siterer på når de ser hva som blir skrevet. Men ikke sånne hårsåre typer som deg.

Ikke noe som er kvalmt ved det jeg har argumentert for i forhold til Fotballkanalen sine tips og analyser i allefall, ei heller for å motargumenter i mine diskusjoner med folk her inne.

Siden alt veldig mange prøver på her inne er å lage mest mulig kvalme uansett.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 13:43

Du har mye å lære av Grylte, Stimen.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:47
ObjektivtSett: lære

Blir det samme som å si at han har en hel del og lære av meg. Altså å møte seg sjøl i døra.

Ingen her inne skal seriøst begynne å snakke om ydmykhet til meg. Det er ingen av dere som bare er her inne for å spre kvalme som aner hva det ordet betyr.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 13:49

Det eneste man kan lære av deg er hvordan man ikke burde debattere. Men morsom er du - antakelig VGDs morsomste.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 17345
22.03.18 13:51

Har lagt denne thread til favoritter nu.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:51
ObjektivtSett: debattere

Skal du komme her å si når du ikke aner hva objektiv betyr en gang!

Du er ikke litt objektiv rundt noe som helst hva angår norsk fotball. I rest my case!

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 13:53

Du finner ikke en mer objektiv fotballentusiast enn meg, gutt.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:53
InDeilawetrust: thread

Det er i allefall bra med liv her inne, men bare vent til alvoret starter!:)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:54
ObjektivtSett: objektiv

Det ordet aner du ikke hva betyr, lille gutt.

Catepillar
CatepillarInnlegg: 745
22.03.18 13:54
sTIMEN87: hysterisk morsomt

..er kun det at du ikke husker hva du selv skriver. Helt hysterisk, egentlig. (tar du en knert eller fem, tidvis?)

I Elvebyen er vi ikke "litt urolige" for noen møter. Hvorfor i all verden skulle vi det?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8696
22.03.18 13:57
Catepillar: skriver

Tror jeg ga deg et greit svar på det, siden du må svare frekt og hånlig som en liten unge.

Det virker som at en er urolig for hva som er det beste å gjøre, når en velger å la et påstått 5 valg spille regelmessig i oppkjøringen til nok en viktig sesong. Som jeg vil gå utfra at det er.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 1661
22.03.18 14:00

Stimen:

Jeg holder ikke med noen, og følger derfor med på fotball fra et objektivt ståsted. Akkurat som Lawrenc.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg