Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
malacay3
malacay3Innlegg: 18949
23.04.18 22:48
sTIMEN87: Bare provokasjon og kvalme du er ute etter som innlegget ditt bærer preg av.  Det er utrolig at ikke mod's klarer å se det...

Bare ignorer det. Synes det er flott at du har den entusiasmen for laget ditt. Det er utrolig at folk ser ned på at folk brenner for et lag. Det er hele poenget med fotball, det er følelser.

Skal vite hvor mange ganger vi som holder med FFK har blitt kalt for idioter.

Malacay 

Grylte
GrylteInnlegg: 450
24.04.18 02:00
Gunnar88: Kanskje Notodden faktisk er et habilt OBOS-lag? Og ikke et lag som kommer til å rykke rett ned.

Det tror jeg de er.
Ikke det bestspillende laget, men de har veldig lik taktikk som det Florø hadde i fjor. Nå har de og fått flyten helt fra starten av sesongen, det kommer til å hjelpe de høyt opp på tabellen, ikke overrasket om de havner på kvalik.
Folk ser seg veldig blind på kvaliteter på spiller for spiller, når de sammenligner lag, men en god taktikk, og spillere som passer inn i systemet, er ekstremt viktig i fotball.
Ser for meg de kommer til å gjøre det bra mot de bedre lagene, og heller slite mer når det forventes at de skal styre kampen.

Grylte
GrylteInnlegg: 450
24.04.18 02:02
Aguero16: Har jeg sitert deg på noe nå? Hvorfor må jeg lese det du skriver, før jeg poster noe? Denne tråden handler om Florø. Ikke om deg.

Samme som jeg har sagt et par ganger i denne tråden, det er faktisk Florø Fotball det handler om, men 90% av tråden handler om sTimen.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 02:04)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 02:49
Grylte: handler

Ikke fordi at jeg personlig vil den skal det. Det er enkelte folk her inne som ikke tåler at jeg er en engasjert supporter.

Feil å skal prøve å ta meg på det. Det er uten tvil Florø Fotball tråden handler om. Skulle bare ønske at visse andre som er innom tråden husker det. Det at jeg ofte skriver og kommenterer ting her inne gjør jeg med innlevelse fordi jeg er supporter. Det handler i all hovedsak om Florø Fotball.

Det andre brukere drar eller prøver å dra inn er ikke mitt problem. 

Tar ikke selvkritikk for å være aktiv rundt eget lag og klubb. Der går faktisk  grensa.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 02:50)

HuiBuorre
HuiBuorreInnlegg: 18664
24.04.18 07:52

Jøse, jeg trodde tråden handlet om Stimen87. Så feil kan man ta.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2846
24.04.18 09:20
sTIMEN87: Det er enkelte folk her inne som ikke tåler at jeg er en engasjert supporter.

Jeg tror ingen har problem med det. Engasjerte supportere er bra. Engasjerte supportere med supporter briller er litt verre. 

 

lawrenc
lawrencInnlegg: 1280
24.04.18 09:46

Noen her har misforstått, dersom oppfattelsen er at det sees ned på supportere som brenner foe ain klubb. Grytle er et gyldent eksempel på at det er mulig å være entusiastisk og aktiv rundt egen klubb, uten at man behøver å være usaklig og full av vås. Som igjen gjør at det er interessant å både delta og følge diskusjoner rundt klubben

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 11:19
Aguero16: briller

Hadde du tatt deg bryet med å lese det jeg faktisk skriver å ikke henge deg opp i en setning her og der, ville du latt merke til at de brillene som du kaller de ikke alltid er på. Det å følge med på hva som blir skrevet er noe av det viktigste i en debatt faktisk som blir utført skriftlig.

Bare å ta Notodden kampen nå, eller bla tilbake til forrige sesong å du vil finne nok av innlegg der jeg er kritisk rundt eget lag. Her utfordrer jeg deg til å gjøre det faktisk siden du egentlig bare kaller meg for en supporter som bare har brillene på, som faktisk ikke er litt tilfelle en gang.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 11:20)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2846
24.04.18 13:56
sTIMEN87: ville du latt merke til at de brillene som du kaller de ikke alltid er på.

Ikke alltid, men ganske ofte syns jeg

 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 30240
24.04.18 14:12
HuiBuorre: Jøse, jeg trodde tråden handlet om Stimen87. Så feil kan man ta.

Det gjør den jo.

Uten sTIMEN87 hadde denne tråden vært på side 78 på VGD med kanskje 14 innlegg.

Jeg visste ikke forskjellen på Florø og Førde før jeg oppdaget denne tråden. Nå vet jeg fortsatt ikke forskjellen, men jeg vet i det minste at det er Florø som er i OBOS og ikke Førde. Så noe har jo sTIMEN 87 oppnådd :)

 Da jeg var i militæret hadde jeg en sersjant som het Førde, men som kom fra Florø. Han mente det var et litt uheldig etternavn å ha.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 14:14)

Canucks
CanucksInnlegg: 74162
24.04.18 14:16
sTIMEN87: kritisk

Hva er dine tanker rundt Corovic sin start i Florø-trøya? Jeg har ikke sett noen Florø-kamper så langt denne sesongen, så er et spørsmål utfra vår diskusjon før sesongstart.

 

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 14781
24.04.18 14:21
PapaSmurf: Jeg visste ikke forskjellen på Florø og Førde før jeg oppdaget denne tråden. Nå vet jeg fortsatt ikke forskjellen, men jeg vet i det minste at det er Florø som er i OBOS og ikke Førde. Så noe har jo sTIMEN 87 oppnådd :)

*knegg*

Sant nok sant nok sant nok det JA.

Grylte
GrylteInnlegg: 450
24.04.18 14:27
sTIMEN87: Ikke fordi at jeg personlig vil den skal det. Det er enkelte folk her inne som ikke tåler at jeg er en engasjert supporter.

Vi alle setter pris på ditt engasjement, problemet er at du tar ting sagt om Florø personlig, og ikke tåler at andre har andre meninger. Det er helt vanlig at folk slenger dritt om motstanderlag, vi trenger ikke å kverulere med alt som blir sagt.
En del er bare friendly banter, men mye er fordi folk syns det er underholdende å se deg tilte :)

Grylte
GrylteInnlegg: 450
24.04.18 14:30
PapaSmurf: Da jeg var i militæret hadde jeg en sersjant som het Førde, men som kom fra Florø. Han mente det var et litt uheldig etternavn å ha.

Om jeg ikke tar helt feil, så kommer Førde-etternavnet fra Bremanger, men mange der flytter til Florø for å gå på videregående, og så blir de gjerne værende.
Har selv vokst opp med en kompis som heter Førde, han er født i Florø, men ruller på r-en. Skandale :)

HuiBuorre
HuiBuorreInnlegg: 18664
24.04.18 14:50
PapaSmurf: Jeg visste ikke forskjellen på Florø og Førde før jeg oppdaget denne tråden.

Så nettopp på kartet over Sogn og Fjordane, og oppdaget at jeg faktisk har kjørt gjennom Førde på vei fra Trondheim til Bergen. Flott tur som jeg absolutt anbefaler, selv om jeg ikke husker Førde.

Florø derimot er jo siste stopp før Færøyene helt ute i havgapet. Der har vel stort sett ingen vært. Utrolig at det kan kommet et nivå 2-fotballag derfra, så det fortjener de faktisk ros for. 

Kanskje Florø er det nye Ulsteinvik? Endre Kupen kunne blitt den nye Kjetil Hasund! Men da må de slutte med å selge de beste spillerne på billigsalg til Bodø.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 14:57
Aguero16: Ikke

Bare når jeg er uenig i hvordan en kamp med ulikt kampbilde var i fotballsammenheng. Eller i forhold til ting rundt laget. Men sjøl om jeg er uenig i hvor sterkt laget er i forhold til mange her inne, ser jeg hvor skoen trykker og hva som må rettes på. Det har jeg aldri lagt skjul på.

Men det igjen er jo en del av det å være supporter. Skal strengt talt ikke være enig i alt heller!:)

Jaja uansett poenget mitt er at jeg ikke har noen problemer med å se at andre lag kan være bedre og at Florø kan gjøre en dårlig kamp. Hvis en har trodd det om meg har en misforstått engasjementet mitt kraftig. Det er både tilstede i med og motgang. Både når de spiller bra og dårlig. Noe jeg i ikke så altfor stor grad ikke har lagt skjul på heller.

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 15:05
Canucks: Corovic

Altså for å være ærlig har fyren vært ustabil. God mot Mjøndalen når han kom der, mot KIL kom han vel inn uten å gjøre noe særlig positivt eller negativt, Mot Ålesund fikk han ikke spille på grunn av kampbildet og at Reksten blir foretrukket i hans posisjon for øyeblikket. Mot Notodden er nok både han og Reksten skyld i allefall 1-4 målet hvor de ikke gjør et godt nok returløp. Peter Aase skyld i 3-0 målet hvor han lagde frispark. 

Min vurdering blir ustabil i forhold til når han har spilt. Det er vanskelig å si hva som er årsaken til det, men en sammensatt grunn i forhold til form på laget,spilletid og at han virker litt smårusten ut som en del andre på laget for øyeblikket.

Men: føler uansett at han sammen med laget har begynt å komme seg spillemessig, sjøl om resultatene da ironisk nok har la ut vente på seg.

Bare å håpe at det løsner både for Florø og Corovic i mot Åsane! For det blir jaggu meg en viktig kamp, som jeg føler vi ikke har råd til å tape.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 15:27
Grylte: personlig

Nja tar det personlig i den forstand at det er på laget og klubben sine vegne som supporter. For jeg som privatperson tar det på ingen måte personlig. Bare for å støtte laget og klubben!

Tåler at andre har forskjellige synspunkter å meninger rundt ting jo, men betyr ikke at en er enig av den grunn. Kan jeg la ting ligge jeg er uenig i? Absolutt. Men er ikke det samtidig avhengig av 2 personer i en diskusjon? Altså når jeg gir meg skjer det ofte at motparten ikke gjør det. Da er det da hva diskusjonen dreier seg om som avgjør om jeg dropper å svare tilbake.

Har ingen problemer med det, men alt etter hva det dreier seg om. Klarer fint å droppe det hvis det er en diskusjon uten drittslenging og forsøk på å rette det mot person i stedet for sak. Den ser du vel?

Alt jeg egentlig vil her inne er at alle diskuterer rundt Florø Fotball. Ikke person.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 2120
24.04.18 15:46

Stimen: "Altså når jeg gir meg skjer det ofte at motparten ikke gjør det."

Hahaha! Det er jo du som aldri gir deg.

Canucks
CanucksInnlegg: 74162
24.04.18 15:48
sTIMEN87: Altså for å være ærlig har fyren vært ustabil. God mot Mjøndalen når han kom der, mot KIL kom han vel inn uten å gjøre noe særlig positivt eller negativt, Mot Ålesund fikk han ikke spille på grunn av kampbildet og at Reksten blir foretrukket i hans posisjon for øyeblikket. Mot Notodden er nok både han og Reksten skyld i allefall 1-4 målet hvor de ikke gjør et godt nok returløp. Peter Aase skyld i 3-0 målet hvor han lagde frispark.

Takk for god tilbakemelding.

Lykke til mot Åsane.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 16:39
ObjektivtSett: Hahaha

Nei det er fordi motparten strekker det lengre enn nødvendig å prøver ofte å bevisst gå på person i stedet for sak, som er Florø Fotball altså trådens tema.

Les hva jeg skreiv til Grylte, så ser du nok hvor jeg vil.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 16:40)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 16:42
Canucks: tilbakemelding

Bare hyggelig å kunne bidra for de interesserte!:)

Takker på forhånd for det, å får bare virkelig håpe at moralen en viste mot Mjøndalen er tilbake da å ikke minst at en klarer å bygge videre på det spillemessige som har vært bra i det siste. Det tror jeg blir nøkkelen til suksess i den kampen.

(Innlegget ble redigert 24.04.18 16:43)

lawrenc
lawrencInnlegg: 1280
24.04.18 18:10
sTIMEN87: Jaja uansett poenget mitt er at jeg ikke har noen problemer med å se at andre lag kan være bedre og at Florø kan gjøre en dårlig kamp. Hvis en har trodd det om meg har en misforstått engasjementet mitt kraftig. Det er både tilstede i med og motgang. Både når de spiller bra og dårlig. Noe jeg i ikke så altfor stor grad ikke har lagt skjul på heller.

Hva slags boble lever du egentlig i? Total mangel på å se seg selv i speilet

malacay3
malacay3Innlegg: 18949
24.04.18 18:23
Grylte: Vi alle setter pris på ditt engasjement, problemet er at du tar ting sagt om Florø personlig, og ikke tåler at andre har andre meninger. Det er helt vanlig at folk slenger dritt om motstanderlag, vi trenger ikke å kverulere med alt som blir sagt.
En del er bare friendly banter, men mye er fordi folk syns det er underholdende å se deg tilte :)

Men mange av dere lar dere provosere. Hvorfor ? Ja, sTimen har en stor tro på sitt lag, men så kommer det 20 svar i løpet av 10 sekunder. Hva er problemet med at han støtter, og noen ganger overvurderer laget sitt ? Hvorfor blir dere så irriterte på det ?

Malacay

sarpingen_1
sarpingen_1Innlegg: 1419
24.04.18 18:44
malacay3: Men mange av dere lar dere provosere. Hvorfor ? Ja, sTimen har en stor tro på sitt lag, men så kommer det 20 svar i løpet av 10 sekunder. Hva er problemet med at han støtter, og noen ganger overvurderer laget sitt ? Hvorfor blir dere så irriterte på det ? Malacay

Usikker på om det er så mange som lar seg provosere. For min egen del har jeg kun latt meg provosere litt en gang og det var når han hyllet og støttet casuals miljøet. Ellers blir vi aldri enig om bybetegnelser men det er helt uproblematisk for oss begge 

Det er helt sikkert mange som liker å provosere sTimen og det er vell få som lettere biter på en det sTimen gjør. Og da med verdens tykkeste supporterbriller. Den jobben han har gjort med å framsnakke klubbene sin står det imidlertid respekt av 

Om det er noen i det hele tatt som har problemer med sTimen er det antageligvis hans medsupportere som til stadighet må forholde seg til utsagnene fra den karen

malacay3
malacay3Innlegg: 18949
24.04.18 19:14
sarpingen_1: Om det er noen i det hele tatt som har problemer med sTimen er det antageligvis hans medsupportere som til stadighet må forholde seg til utsagnene fra den karen

Jeg skjønner bare ikke at det er et problem. Jeg liker folk som er litt fargerike, Myra, Stimen, min nye stalker. Det er betydelig bedre med engasjement enn null interesse.

Malacay

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 19:51
lawrenc: boble

Syns du sa at vi ikke skulle svare hverandre jeg, å at alt jeg skriver bare er vås?

Det virker ikke sånn ut siden du så absolutt må svare for å provosere 

Det jeg skreiv til Grylte er spot on, å du er faktisk med på å støtte det jeg skreiv enda tydeligere.

Bare det at du er her inne viser jo at det som blir sagt og skrevet her inne tydeligvis interesserer deg både på godt og ondt. Fint å se at Florø Fotball og jeg opptar deg i en så stor grad!

(Innlegget ble redigert 24.04.18 19:52)

lawrenc
lawrencInnlegg: 1280
24.04.18 20:09
sTIMEN87: Syns du sa at vi ikke skulle svare hverandre jeg, å at alt jeg skriver bare er vås?

Og det var en avtale du syntes har fungert? Kom deg inn i bobla de igjen du :)

Grylte
GrylteInnlegg: 450
24.04.18 20:12
malacay3: Men mange av dere lar dere provosere. Hvorfor ? Ja, sTimen har en stor tro på sitt lag, men så kommer det 20 svar i løpet av 10 sekunder. Hva er problemet med at han støtter, og noen ganger overvurderer laget sitt ? Hvorfor blir dere så irriterte på det ?

Har jeg fremstått som provosert her inne?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8703
24.04.18 20:25
lawrenc: avtale

Det er en avtale du ikke klarer å følge. Kom deg ut av bobla igjen du!:)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Andre tjenester