Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
KongOjo

Innlegg: 4518
KongOjo
22.11.20 15:30
Korgutt: Denne syns jeg er viktig. Blir man ikke med ned en divisjon så behøver man ikke å komme tilbake igjen når man en gang rykker opp igjen.

Når Brann rykket ned sist så var det verdens undergang, men merket jo da at verden går videre, også for Brann. For min egen del så er interessen der uansett, den blir ikke noe mindre om de spiller i Obos ihvertfall. Tipper det er samme for Stimen hvis de skulle rykke ned neste sesong (ikke at jeg tror de gjør det).

Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
22.11.20 18:52

Stimen: Ja selvsagt må Førde gjøre mye rett. Noe dem er på god vei med å gjøre. Signering av Rognsø er utvilsomt viktig. Hvordan det står til i dem yngre generasjoner betyr selvsagt mye i disse små klubbene. Eller har du glemt generasjonen som Rognsø fikk frem i Florø? 4 div rykker Førde opp fra. Det er 98% sikkert. Må så klart så må det forsterkes mye viss/når det blir 3 div. Florø virker det til å være rot å kaos for tiden.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:23
PapaSmurf: Coronaen

Har jo ikke i seg sjøl gjort ting bedre. Det må man være ganske så lite opplyst rundt for å kunne hevde.

Det er bare å se på hvor barbert årets sesong har blitt målt opp mot en normal, så forstår en ganske raskt at det er veldig urimelig å hevde at det gjør det enklere.

 

Det at alle lag stilte likt i form av tilskuere er jo en annen ting. Her kan jo ikke alle klubber med større stadion noe for at de har større plass. Det er jo bare sånn det er.

Man ville jo sett store forskjeller i en normal sesong, som jo er helt naturlig og fair. Det fordi at det alltid vil være forskjell.

 

Årets sesong er uansett langt unna å kunne kalles bra. Det går såklart verst utover de med lavest budsjett osv, men alle lider jo. 

 

Ser ingen lyspunkt med årets sesong, som er saklig begrunna. 

 

Når en ser ellers i samfunnet hvordan ting har blitt, forstår en raskt at året 2020 står igjen som et katastrofe år.

Har ingen grunn til å legge meg flat for et år som bare har bydd på utfordringer utover det normale. Det er heller snarere tvert om for min del, sjøl om Florø Fotball skulle vært en rik klubb.

(Innlegget ble redigert 23.11.20 22:28)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:26
return_of_drakkar: skjedde

Det at han valgte å gå av som trener egentlig allerede i august etter planen, men valgte å fullføre fordi klubben ikke hadde rukket å funnet en erstatter så fort.

 

Men spillergruppa har nok visst om det siden august.

 

Han har fått seg ny jobb som verken er fotballrelatert eller innen idrett.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:34
Lilleborg: spillerstallen

Ikke hele faktisk i følge Firdaposten, men ja de aller fleste.

 

Uansett skal det sies at klubben nok jobber intenst hver dag med å få en trener på plass så fort som mulig. Det kan fort drøye litt, men man regner nok med at en snart kan presentere ny trener.

Det har i følge daglig leder Solheim vært flere interesserte kandidater inne til intervju og samtale, som deler visjonen og idéene klubben har.

Vil tro at med ny trener inn før jul at ting bedrer seg. Florø ble satt i ei skikkelig klemme på grunn av endringen til NFF, men klubben sjøl er trygg på at ting snart bedrer seg. Med andre ord er det nok ingen fare for at Florø Fotball ikke eksisterer i 2021. 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:40
Aguero16: kaos

Er det på ingen måte, men at en ble satt i ei skikkelig klemme på grunn av endring fra NFF uten tvil. Det som har ført til permittering av nesten hele stallen.

Men det jobbes nok intenst med å få inn ny trener, som forhåpentligvis har litt større kompetanse enn Nybø.

Klubben har hatt inne flere til intervju og samtale i løpet av de siste månedene, hvor alle sammen var positive til jobben. Daglig leder Solheim sa i tilegg at de aller fleste av disse deler klubben sine visjoner og idéer. 

 

Det lover veldig godt. Fra klubbhold har de troa på at ting løser seg innen jul i allefall. 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:45
KongOjo: organiserte

Det var vel ingen formell organisering på det heller. Det ble i tilegg tippa rett før jeg visste om at det kom så mange endringer. For jeg visste seriøst ikke om at det var blitt gjort så store endringer i kampprogrammet. Det var noe jeg aldri satt meg inn i før jeg tippa.

 

Når jeg endelig fikk greie på det var det for seint.

 

Det er derfor at jeg annulerte mine tips. Fordi ting endte opp som de gjorde.

Det er i allefall min forklaring. I normal sesong hadde jeg uten tvil lagt meg flat. Under årets omstendighter aldri. Det sier seg sjøl.

Får jaggu håpe at ting bedrer seg i 2021 og at folk får reist på bortekamp om de vil, om man faktisk får slippe til flere i PostNord og oppover, alt i takt med hva som er forsvarlig såklart.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
23.11.20 22:58
Lilleborg: forlate

Klubben uten at Florø får noe igjen for de tviler jeg på at noen spillere under kontrakt kan gjøre, sjøl om de aller fleste er permitterte.

Braut Brunes feks er jo bare på lån, som nok Lillestrøm betaler Florø for vil jeg tro. Det er jo såklart en utkjøpsklausul her, men her må jo Lillestrøm punge ut.

Det samme gjorde nok Kvik for Midtskogen.

Vil videre tro at de fleste med kontrakt vender tilbake når en ny trener er på plass.

Det er det som er nøkkelen tror jeg for å få de til å bli i klubben. Men da må det skje noe offisiellt snart i form av en bekreftelse.

(Innlegget ble redigert 23.11.20 22:59)

Lilleborg

Innlegg: 38889
Lilleborg
24.11.20 08:01
sTIMEN87: Ikke hele faktisk i følge Firdaposten, men ja de aller fleste.
Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
24.11.20 08:51
sTIMEN87: Fra klubbhold har de troa på at ting løser seg innen jul i allefall.

Viktig å ha trua. Utad kan det virke som kaos i klubben, noe som et par garva Florøværinger bekreftet. Men mye faller kanskje på plass med ny trener. 

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
24.11.20 22:43

Lilleborg:

Nei alle er ikke permitterte.

Kun disse under her:

* Resten av troppen er no permittert. Akim Sairinen og Joni Mäkelä er reist attende til Finland, Lorent Callaku er på veg til Danmark, Vladan Radojkic er på veg til Bergen, Mathias Gulliksen og Matias Finnestrand er tilbake i Strømsgodset og Gustav Severinsen er returnert til «Gutan» i Tromsø.*

Her er de som da ikke er permitterte vil jeg tro:

Christer Husa, Dino Omerovic, Torkel Aarønes Hammerseth, Leander Nikolay Jacobsen Høyvik, Eirik Høydal og Mads Hansen. 

Pluss da Braut Brunes, Tanimowo og Midtskogen. Braut Brunes og Midtskogen er på lån, Tanimowo er fortsatt under kontrakt til ut 2021 vil jeg tro, det samme er Braut Brunes.

Sånn ca halve laget med andre ord er riktig, knapt nok det engang.

(Innlegget ble redigert 24.11.20 22:46)

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
24.11.20 22:49
Aguero16: med

Ny trener inn vil nok disse to "garva" Florø supporterene få humøret opp igjen:)

Men er uansett ikke snakk om noe kaos, men ting tar tid når en er i en situasjon som en er i nå.

Det løser seg nok innen jul får vi tro da. For da bør ny trener være på plass.

Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
25.11.20 07:58
sTIMEN87: Ny trener inn vil nok disse to "garva" Florø supporterene få humøret opp igjen:)

Det spørs sikkert hvem som kommer inn. Jeg vil tru at det er stor spenning på hvem som kommer, og det er jo ingen fasit på om det blir suksess elle ikke ut i fra navnet, men jeg håper for Florø sin del at dere ikke havner opp med Morten Olsen vertfall. 

Hugs på at selv om du ikke syns det er kaos rundt klubben, så kan andre sitte med det inntrykket. Som sagt, mye positivt i Førde for tiden med ny kontrakt på Rognsø osv og mye bra resultater i ungdomsavdelingen. Florø står uten trener, halve laget permitterte og ikke imponerende resultater fra ungdomsavdelingen i klubben. 

Florø har en jobb å gjøre, og vi får håpe for Florøværingene at den jobben blir gjort bra.

Spahob

Innlegg: 9979
Spahob
25.11.20 13:02
sTIMEN87: Har ingen grunn til å legge meg flat

Overraskende :)

Det er litt artig da. Folk som tipper annerledes enn deg får passet påskrevet og stemplet som å ikke ha peiling på fotball. Når du bommer er det 100 formildende omstendigheter. Skulle tro korona påvirket sånn noenlunde likt i fotball-Norge, men det er altså Florø som er den store taperen her om jeg tolker deg riktig. Nøyaktig hva gjør at Florø er så grusomt påvirket, mens klubber som Fredrikstad, Skeid, Kvik m.fl leverer omtrent som forventet?

Ale-Jet

Innlegg: 31054
Ale-Jet
25.11.20 15:10

Florø er det nye Fløya.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
25.11.20 16:01
Aguero16: jobb

Å gjøre har utvilsomt klubben, men å kalle det kaos er drøyt.

Det er på ingen måte det, men det blir jobba intenst med ny trener inn og det tar tid å finne en løsning som passer.

Det blir neppe Olsen som hovedtrener, for hadde det blitt det hadde han blitt ansatt på dagen. Han er nok kun tiltenkt ei rolle som assistent.

Det som er grunnen til at det drøyer, vil jeg tro at er fordi de vil være så grundig som mulig og være sikker på at valget de tar er riktig.

Olsen er jo forøvrig tiltenkt å ha ansvaret for rekruttering bak A-laget. Her har han en jobb å gjøre, men som jeg tror at han mestrer med tida. Uansett så er det nå sånn en gang at Florø har fått fram noen talent det siste året, som nok vil få mer sjanser i årene som kommer på A-laget. Det er den videre jobben Olsen er satt til å gjøre noe med.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
25.11.20 16:02
Spahob: omstendigheter

Ser du har lest hva jeg har skrevet. Det trengs derfor ingen ytterligere kommentarer utover det egentlig.

sTIMEN87

Innlegg: 9790
sTIMEN87
25.11.20 16:03
Ale-Jet: Florø

Nei Florø er på ingen måte det nye Fløya. Det er faktisk fryktelig langt unna.

Man får inn ny trener nå før jul i allefall, som da får ting på plass.

Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
26.11.20 08:15
sTIMEN87: Uansett så er det nå sånn en gang at Florø har fått fram noen talent det siste året, som nok vil få mer sjanser i årene som kommer på A-laget. Det er den videre jobben Olsen er satt til å gjøre noe med.

Tja jeg pleier å være litt forsiktig å kalle spillere for talent. Det ordet er veldig utvannet, spesielt i Norge. Det er og mange måter å være talent på. Er ikke det sånn at dem største "talenta" som du kaller dem, er reist fra klubben da? Noe jeg har påpekt flere ganger her. Dem beste av dem "yngste" reiser til andre klubber.

Spahob

Innlegg: 9979
Spahob
26.11.20 12:30
sTIMEN87: Ser du har lest hva jeg har skrevet. Det trengs derfor ingen ytterligere kommentarer utover det egentlig.

Det er fortsatt litt vanskelig å få tak i hvorfor dette slår ut så fryktelig mye hardere for Florø enn resten...

JODDEMM

Innlegg: 11415
JODDEMM
01.12.20 19:15

Florø-Førde på TV2 i kveld fra klokka 2000!

Dvs. det dreier seg om programmet Truls àla Hellstrøm hvor kveldens program omhandler hjortestammen på Svanøy (tror jeg øya het) rett ved Florø...

...Og der innslaget "Truls Svendsen utfordrer Hellstrøm"- i kveld handler om at Hellstrøm skal trene Florø sitt jenter13-lag i kamp mot erkerival Førde :-)

 

Citano

Innlegg: 940
Citano
01.12.20 20:44
sTIMEN87: Har ingen grunn til å legge meg flat for et år som bare har bydd på utfordringer utover det normale.

Men du bommet nokså godt på ditt forhåndstips om opprykkskamp. Ble ikke engang øvre halvdel posisjon når sluttspillet skulle starte.
(Og nei, du var nok ikke den eneste som bommet på forhåndstips denne sesongen på flere lag)

Ja, det har vært et år som bare har bydd på utfordringer utover det normale, for alle lag. Covid-19 har gitt effekt på alle lag uansett om det er Florø, Brattvåg, Moss, Fredrikstad, Senja, Fram Larvik, Sotra, Nardo, Vard Haugesund osv.

Tryui85

Innlegg: 201
Tryui85
02.12.20 15:33

Tror vi må begynne å innse at Florøs fotballag er i en kjempekrise. Med 4 måneder igjen til sesongstart så står laget uten trener, og det er knapt nok spillere igjen. I dag ble det bekreftet at den meget viktige foravarsspilleren Ådne Midtskogen har signert for Kvik Halden. Altså enda en spiller bort fra Florø.

For at 2021-sesongen i det hele tatt skal ende med noe annet enn et tragisk nedrykk så må en god trener signeres asap! Så spørs det jo bare om det finnes noen med den rette kompetansen som tør å ta over en klubb i totalt kaos.

ObjektivtSett

Innlegg: 5075
ObjektivtSett
02.12.20 15:56
Tryui85: kjempekrise

Ikke i følge Stimen87.

HeiaHodd12

Innlegg: 215
HeiaHodd12
03.12.20 23:05

sTIMEN87:  Hvorfor signerte Rognsø en 3-års kontrakt med Førde når han viste at trenerjobben i Florø ville bli ledig etter årets sesong?
Ser han større potensiale i Førde enn i Florø?

Catepillar

Innlegg: 1451
Catepillar
04.12.20 07:42
HeiaHodd12: Hvorfor

...hvorfor....
...er det tydeligvis så jævvla morsomt å gjøre gjentatte forsøk på å provosere Stimen?
Ser ut som om det er en mindre begavet gjeng rundt det ganske land, som knapt vet hvor Florø er, som mangler både fritidsaktiviteter, folkeskikk og nettadferd.

Ta deg sammen!

stikkpillen

Innlegg: 14981
stikkpillen
04.12.20 08:24
Catepillar: .hvorfor.......er det tydeligvis så jævvla morsomt å gjøre gjentatte forsøk på å provosere Stimen?

Så man må ikke stille spørsmål til forumets mest påståelige person fordi man kan krenke han?

Er dette et diskusjons forum?

Ta deg sammen.

Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
04.12.20 08:26
Catepillar: Ser ut som om det er en mindre begavet gjeng rundt det ganske land

Dette var da et merkelig innlegg. Men velkommen i gjengen!

Aguero16

Innlegg: 4692
Aguero16
04.12.20 08:36
HeiaHodd12: Hvorfor signerte Rognsø en 3-års kontrakt med Førde når han viste at trenerjobben i Florø ville bli ledig etter årets sesong?
Ser han større potensiale i Førde enn i Florø?

Jeg kan godt prøve å svare også. 

Jobben Rognsø gjorde over flere år i Florø var unik. Den ble lagt merke til over hele landet. Han jobbet frem en gjeng spillere som ikke bare var flinke å spille fotball, men dei var og det vi kan kalle treningstalent. Dugnaden Rognsø gjorde bar frukter og det sette Florø og spillerne på kartet.

Jeg tror det er "normalt" at når en som trener har vært gjennom så mye med en klubb, så kommer en til et punkt der en ikke kommer seg videre, og Rognsø forsvant på rett tidspunkt. Å komme tilbake å igjen skal skape kanskje noe lignende er ikke enkelt. Det er og sjanser for at Rognsø ikke hadde fått så frie tøyler som han hadde sist. 

Kanskje en dag tar han over Florø igjen, men jeg er ganske sikker på at Rognsø ser et stort potensiale i Førde. Selv om det er forskjeller i divisjoner på dem 2 laga nå, så vil jeg tro at potensialet er mye større i Førde pr dags dato. Dette tror jeg trigger Rognsø. Stedet Førde er trossalt større enn Sogndal, men selvsagt langt bak på det meste innenfor fotball og fasiliteter. 

Men som sagt, det er et stort potensiale i Førde, og jeg tror Rognsø ønsker å gi det en sjanse, og jeg blir ikke overrasket om han får til noe veldig spennende der.

Catepillar

Innlegg: 1451
Catepillar
04.12.20 08:39
stikkpillen: Er dette et diskusjons forum?

Ja, du har logget deg inn på rett sted i dag.

Les spørsmålet Hødd stiller før labbene treffer tastene:

"Ser han større potensiale i Førde enn i Florø?"
Hva kan Stimen svare på dette? 

Erre ikke bedre å stille spm rett til Rognsø, da?
-eller tror du Stimen og Rognsø er samme mann?


Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg