Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 54073
12.06.18 15:09
sTIMEN87: Det andre du nevner bare viser hvor latterlig det blir å skal ha saklige diskusjoner her inne på forumet. Det er umulig når sånne usaklige og gamle ting blir dratt opp. Tror de fleste nøytrale som ikke ønsker eder og galle ser det.

Det gøyeste som fins er jo gamle saker . Pelu , Kovacs osv osv osv 

Vi er som elefanter . Glemmer aldri . Og det er FORT gjort å knytte nye saker til en gammel bare for å få sjansen til å nevne den gamle igjen :-)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:12
Grylte: målforskjellen

100% enig. Florø må gjøre noe med målforskjellen, både bakover og framover.

Å en må få tilbake Runar Hove,Patrik Johannessen,Kristoffer Ryland så fort som mulig å ikke minst må spillere på benken få spille mer. Robert Kling er et godt eksempel, Lorent Callaku er et annet og Dejan Corovic kan gjerne avlaste super Rex noen ganger, for han har virka litt sliten ut i det siste. Godt mulig nevnte Corovic må inn mot Jerv siden Husa soner.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:16
KaffeOrginal: saker

Klart det er enkelte som får en nytelse av å fyre i hvert et innlegg og avspore, men da blir det meste av diskusjon drept som har med trådens tema å gjøre.

Fyrebussen er et kjent fenomen innen fotball, men aller helst på fotballstadioner å ikke på et forum!:)

Klart at fyring må være lov å enkelte ganger er det gøy, men ikke når det skjer side inn side ut.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:18
Grylte: sjarmen

Joda men det blir fortsatt brukt flittig å det er egentlig ikke noe grunn til å verken glemme det eller si at det er gått ut på dato.

For det har allerede blitt bevist i årets sesong at alle faktisk kan slå alle.

Får bare håpe at Florø kan vise litt av det da!:)

janko_7
janko_7Innlegg: 722
12.06.18 15:22

 Vis ikke Robert Kling- Lorent Callaku og   Dejan Corovic er gode nok for laget er dem jammen dårlige.  Det var jo spillere som skulle heve laget. Men har knapt nok spilt. Kan vel kalle dem for et dårlig kjøp da.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 15:22)

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 3158
12.06.18 15:24

OBOS-ligaen er ikke noe mer "kokos" enn andre ligaer, selv om du liker å bruke det uttrykket som en slags unnskyldning, ZzZzZztimen.

Leicester vant PL, f.eks.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:25

janko_7: tror at det er en sammensatt grunn for at de ikke spiller. Kan være at trenerteamet bare føler at disse er på omtrent samme nivå men at en velger å gå for det stabile, det vil si det en har spilt med lenge foran det nye.

Men skal samtidig sies at disse sett bort fra Robert Kling gjerne ikke har tatt så godt vare på mulighetene de har fått.

Grylte
GrylteInnlegg: 452
12.06.18 15:25
sTIMEN87: Det er faktisk helt utrolig at du ikke klarer å se eller skal jeg si vil se, at det disse prøver på er å avspore all mulig form for diskusjon rundt Florø Fotball. Det som handler om meg her inne er noe folk tar opp, ikke jeg. Det gjør folk bare for å avspore og ødelegge all form for diskusjon. Det kan ikke du klandre meg for. Kan du for en gangs skyld klare å se hva andre brukere her inne faktisk lirer av seg?, å ikke bare fokusere på noe jeg skriver som er morsomt på en ironisk måte? Altså jeg ser tvers gjennom deg fyr:) For du syns det er gøy at disse avsporer virker det som. Altså er du med på å avspore. Men deg om det liksom! Den tråden handler om er Florø Fotball. Ikke enkelt brukere som du prøver å vri det til. Det at jeg skriver om laget i hvert et innlegg viser det. Nevner ingenting om meg sjøl. Florø Fotball er det jeg nevner hver gang, både før, av og til i mellom og etter kamp. Tror egentlig du ser det men liker at folk avsporer!

"Det er faktisk helt utrolig at du ikke klarer å se eller skal jeg si vil se, at det disse prøver på er å avspore all mulig form for diskusjon rundt Florø Fotball."
"
 
Tror egentlig du ser det men liker at folk avsporer!"

Klassisk hersketeknikk.

" å ikke bare fokusere på noe jeg skriver som er morsomt på en ironisk måte? Altså jeg ser tvers gjennom deg fyr:)"

For å være ærlig, har jeg sett svært lite morsomt fra deg, og ironi er ikke alltid like lett å få frem på nettet som i real life.
Alle disse avsporingene er, som jeg har sagt tidligere, pga dine reaksjoner på andres synspunkter siden starten av denne tråden.
Kanskje du skulle fokusere på å bli bedre kjent med deg selv, enn å prøve å "se gjennom" folk du aldri har møtt, for din selvinnsikt er ikkeeksisterende. - Det er ikke stygt ment, selv om du antageligvis vil tolke det dithen, det er ment som konstruktiv kritikk.
Er plenty av folk som har påpekt dette, men du klarer ikke ta mot kritikk, du tolker det som fornærmelser med en gang noen sier noe.
Tro meg, du vil få mange flere gode fotballdiskusjoner om du lærer deg å diskutere forskjellige meninger istedenfor å angripe andres.

 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:27

ObjektivtSett: Jo å egentlig er du faktisk ganske enig, siden du oppretter en hylle-tråd av Svein Maalen i Ranheim, som Florø forøvrig ikke tapte mot i fjor i kokos ligaen!:)

Grylte
GrylteInnlegg: 452
12.06.18 15:29
sTIMEN87: Å en må få tilbake Runar Hove,Patrik Johannessen,Kristoffer Ryland så fort som mulig å ikke minst må spillere på benken få spille mer. Robert Kling er et godt eksempel, Lorent Callaku er et annet og Dejan Corovic kan gjerne avlaste super Rex noen ganger, for han har virka litt sliten ut i det siste. Godt mulig nevnte Corovic må inn mot Jerv siden Husa soner.

Finner det veldig rart at av de nye vi hentet før denne sesongen, er det kun Eikeng som får spille.
Synes han har vært blant våre beste, og mest stabile, så langt i år, men blitt veldig ensom der fremme.
Skjønner ikke hva Corovic, Kling og Callaku må gjøre for å få spille mer, ei heller hvorfor Badou har fått klippekort, for selv om han scoret i denne kampen, har han vært fryktelig svak.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:30
Grylte: forskjellige

På seg sjøl kjenner man andre...

Det er faktisk vittig at du prøver å framstille det som at jeg ikke klarer å se hva jeg sjøl skriver mens alt det andre skriver er greit?

Ta deg en skikkelig titt i speilet sjøl mann. For når du ikke klarer å se alt det usaklige andre skriver her inne kun for å avspore, har du et problem.

Ikke stygt ment, sjøl om du vil tolke det dit hen men konstruktiv kritikk bare....

Grylte
GrylteInnlegg: 452
12.06.18 15:33

Nemlig, i rest my case.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 3158
12.06.18 15:33

ZzZzZztimen:

I løpet av en sesong vil det dukke opp mange merkelige resultater - i alle verdens ligaer. Om OBOS-ligaen er "kokos", er alle de andre ligaene i verden det også.

For øvrig hyggelig at du likte Svein Maalen-hyllesten min. Hadde litt for god tid i natt pga ferie, så tenkte at det var på sin plass å hylle mannen som har ledet Ranheim til en andreplass i Eliteserien når sesongen nærmer seg halvspilt.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 15:34)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:34
Grylte: gjøre

Enig i det og det er faktisk merkelig hvorfor ikke alle disse har fått spille mer. For de har ikke gjort seg direkte bort når de har fått sjansen, men tydeligvis det trenerteamet føler. At det rett og slett ikke har vært godt nok.

Her har du hva tråden skal handle om. Ikke om avsporing og fyring av andre brukere. Florø Fotball.

Kan i allefall vi klare det sammen framover? Vi som er supportere av laget? For hvis du orker å lese litt mellom linjene, vil du nok klare å se at at mesteparten av andre brukere som ikke er supportere gjør alt de kan for å avspore. Ber deg derfor om å i det minste prøve.

Å at du heller kan legge til side det du tror om meg eller prøver å framstille det som her inne. Alt jeg egentlig vil er å snakke om Florø Fotball å unngå mest mulig avsporing.

Blir ikke avsporing om folk klarer å fokusere på sak å ikke person.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 15:38)

Tryui85
Tryui85Innlegg: 132
12.06.18 15:42

Men Ranheim kommer nok til å få en vanskelig sesong nummer 2.

@«sTIMEN87» : det vil jo selvfølgelig være enkelte usakligheter på et diskusjonsforum som dette, tipper man vil finne det i omtrent hver tråd, men man behøver jo ikke å kommentere alle sammen...

Vi får bare håpe at Florø klarer å stable noen poeng på beina nå fremover, fin kamp mot Strømmen, der de burde vunnet med flere mål enn de gjorde. Sånn jeg ser det bør Florø helst ha 6 poeng på de siste 4 kampene i vårsesongen for å henge med, og da hadde det vært fint å starte med en seier mot bortesvake Jerv.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 15:44
ObjektivtSett: Ranheim

Svein Maalen å Ranheim er jeg utrolig imponert over, å det ville ikke overraske meg om de tar 2 plassen i år bak Brann å kanskje tar cupen i år!:)

Mitt eksempel på kokos ligaen er kanskje ikke det beste, men Ranheim viser med all tydelighet at det meste er mulig med begrensede midler.

Florø kan fort bli et sånt lag på sikt. Kaller det kokos fordi at alt kan skje, sjøl om en ikke helt tror det på forhånd og ting ser gitt ut på forhånd. Lenge igjen av sesongen enda, å jeg tror uten tvil at Florø vil heve seg! Men da må de vise hvor kokos den ligaen her virkelig er!:)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 16:01
Tryui85: behøver

Gjør jeg ikke heller angående kommentering av det usaklige.

Har latt mange fyringsforsøk ligge, men svarer på de som til stadighet dukker opp for å avspore det som er tema her.

Det om Florø Fotball: Tror du har rett i at vi må ha minst 6 poeng og kanskje 7 inn mot høsten. Tror fort at Jerv kampen blir en nøkkelkamp her, men Jerv har vært veldig svake borte så her er fullt mulig å dra med seg 3 poeng. 

Har Viking borte som den kanskje vanskeligste kampen, før vi møter Tromsdalen som kan være et vanskelig lag å møte men ikke umulig å slå de på en god dag. Før vi avslutter våren med en gøyal kamp mot det en kan kalle for en rival i Sogndal, som jeg fort tror vi slår faktisk. For vi har et uvanlig godt tak på de, som jeg ikke tror vi slipper taket på helt enda.

Fullt mulig å ta minst 6 poeng her, om en bare klarer å fortsette i samme gode stimen som mot Strømmen.

Grylte
GrylteInnlegg: 452
12.06.18 16:07
sTIMEN87: Enig i det og det er faktisk merkelig hvorfor ikke alle disse har fått spille mer. For de har ikke gjort seg direkte bort når de har fått sjansen, men tydeligvis det trenerteamet føler. At det rett og slett ikke har vært godt nok. Her har du hva tråden skal handle om. Ikke om avsporing og fyring av andre brukere. Florø Fotball. Kan i allefall vi klare det sammen framover? Vi som er supportere av laget? For hvis du orker å lese litt mellom linjene, vil du nok klare å se at at mesteparten av andre brukere som ikke er supportere gjør alt de kan for å avspore. Ber deg derfor om å i det minste prøve. Å at du heller kan legge til side det du tror om meg eller prøver å framstille det som her inne. Alt jeg egentlig vil er å snakke om Florø Fotball å unngå mest mulig avsporing. Blir ikke avsporing om folk klarer å fokusere på sak å ikke person.

Allerede svart på denne, men antar du rapporterte det slik at det ble slettet.
Om du ikke tåler svar, som på ingen måte var ondsinnet eller frekt, så velger jeg å bare ignorere dine kommentarer til meg fremover, og holder meg til å diskutere med de andre.

Er det mulig å ignorere brukere her inne?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
12.06.18 18:00
Grylte: slettet

Nei har overhodet ikke rapportert deg. Bare å spørre admins om du ikke skulle tro meg.

Som jeg har sagt vil jeg ikke ha noe ondt blod mellom oss. Kan ikke du snart begynne å forstå det?

(Innlegget ble redigert 12.06.18 18:01)

sarpingen_1
sarpingen_1Innlegg: 1438
12.06.18 19:04
Grylte: Er det mulig å ignorere brukere her inne?

Det er egentlig ganske enkelt min venn. Når du ser profilbildet og brukernavn er det bare å la være å lese eller respondere på hva vedkommende gjør her

Jeg ser selvfølgelig problemet ditt med at det i dette tilfellet er en person som holder med det samme laget som deg. Det er utvilsomt en belastning for Florø supportere om folk flest skulle tro at denne personen er representativ for dere. Sånn som vedkommende holder på her inne fremstår han jo som helt uten kredibilitet og ingen tror han representerer andre en seg selv

Fordelen er jo at han med et ekstremt antal innlegg når det går bra med Florø skaper en stor interesse rundt klubben her inne og all PR er jo god PR sies det 

Grylte
GrylteInnlegg: 452
12.06.18 20:25

Jeg driver ikke med ondt blod.

Godt oppsummert Sarpingen, du ser iallfall ut til å forstå hva jeg mener ;)

Tror forøvrig flertallet gjør det.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14467
12.06.18 21:31

Jeg prøvde å diskutere Florø for et par sesonger siden, da klubben var på vei opp, først og fremst fordi jeg liker byen .Men alt ble ødelagt av en person.

Han evner ikke å diskutere laget Florø fordi han ikke tåler kritikk av klubben. Nå holder jeg meg mest mulig borte, hele tråden er jo totalt ødelagt.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3249
12.06.18 22:16

Jeg prøvde med noen argument i forkant av sesongen. Har vel truffet nesten 100% til nå. Problemet derimot var at mine argument var useriøse og jeg hadde ikke peiling. Det er vanskelig å diskutere fotball når enkelte ikke takler negativitet om egen klubb og går rett i skyttergraven 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 15:11
sarpingen_1: representerer

Nei du er selvfølgelig spot on: for jeg representerer på ingen som helst slags måte klubben som en sentral supporter i Stimen supporterklubb, men er en patriotisk supporter som støtter laget i med og motgang enten det er på stadion eller her inne.

Det å skal prøve å ta meg på at jeg er en medgangssupporter er ganske morsomt. All den tid jeg har fulgt Florø når de spilte i 4 div å møtte lag som Hornindal for å nevne et eksempel, der de faktisk tapte og man ikke ante hvor laget og klubben var på vei. 2005 sesongen var et stort mareritt av en sesong å i 2006 var man veldig usikker på om laget klarte å samle seg i bunn. Noe de heldigvis klarte med glans til tross for det nevnte pinlige tapet.

Har fulgt laget trofast siden. Hvis jeg er medgangssupporter ved å gjøre det, vel hvordan skal en klare å ta noe av det du og diverse andre her inne skriver seriøst?, å som noe annet enn ekstrem trolling? 

Nei jeg er en supporter som følger laget i med og motgang. Kan du bare sende melding til supporterklubben om skulle du ikke være overbevist!

Orker ikke å forklare det ytterligere. For hvis ikke det enda har sunket inn, vil det nok heller aldri gjøre det hos deg og andre som bare ønsker å forsøple tråden med bare svada.

 

(Innlegget ble redigert 13.06.18 15:14)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 15:14
Grylte: oppsummert

Vel var det virkelig det da?

Hvis det han skriver der er en fasit på noe en allerede visste om på forhånd, nemlig at jeg ikke representerer supporterklubb offisielt her inne men bare er en i overkant engasjert supporter som støtter laget i med og motgang.

Det finnes overhodet ingenting som er galt eller feil i det. Det har du supporteren i et nøtteskall faktisk. Sånn det skal være. Litt i overkant beskyttende mange ganger, men likefullt ut både urolig og glad både i motgang og medgang.

Hvis en klarer å finne noe galt i det så okey liksom.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 15:31)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 15:18

stikkpillen: ditt mål her i tråden i snart 4 år har bare vært å forsøple den og ødelegge all form for diskusjon. 

Det er patetisk at du prøver deg med at jeg som følger laget i tykt og tynt er det som ødelegger, all den tid jeg faktisk evner å skrive om det tråden handler om. Nemlig Florø Fotball å ikke på liv og død må forsøple den fordi at en ikke tåler en overdreven tro og engasjement rundt laget.

Når du i tillegg prøver deg med at jeg har ødelagt ditt forhold til laget Florø, oppsummerer jo det egentlig at du bare fokuserer på person å ikke sak.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 15:21)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 15:20
Aguero16: argument

Så det er ikke lov for meg til å være uenig?, mens du og andre har deres fulle rett til å være det?

Er det noen som sa dobbelt moral her?

(Innlegget ble redigert 13.06.18 15:20)

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3488
13.06.18 18:52
sTIMEN87: Så det er ikke lov for meg til å være uenig

Selvsagt har du lov til å være uenig.

Men dersom det stemmer det som Aguero16 skriver, så reagerer han ikke på at du er uenig. Han reagerer på måten du ordlegger deg på.

Det er uklokt av deg å kalle andre for useriøse og at de ikke har peiling på fotball bare fordi andre er uenige med deg.

Når du er uenig med noen, kan du heller ytre deg på en konstruktiv måte i stedet for å komme med saftige meldinger laget av krutt. Da er sjansen større for at folk vil respektere deg mer her inne.

Tror neppe du selv hadde satt pris på å bli kalt "useriøs" og "ikke ha peiling på fotball" heller...Det er et uttrykk som heter at du skal gjøre mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg...

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1004
13.06.18 20:16
sTIMEN87: svada

Tør påstå at det ikke bare er utenbygds som står for svada i denne tråden, sTimen.
Sannhet kan også være brutal. :)

Grylte
GrylteInnlegg: 452
13.06.18 20:40

@sTimen, ja det var godt oppsummert. Du gjentar i det uendelige at du forsvarer Florø, selv om vi gang på gang påpeker at det er flott, og at vi liker engasjementet ditt. Du klarer liksom ikke å forstå at det er måten du ordlegger deg på, eller klikker på folk som sier noe negativt om klubben. Du klager på at admins burde gjøre noe med de som går på person, men du gjør det gang på gang selv, ved å kalle folk useriøse og å ikke ha peiling på fotball.

Du ser ikke hovedpoenget i argumentene våre.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg