Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 21:55
zephyrus: ordlegger

Det er godt mulig jeg enkelte ganger ordlegger meg i den forstand at folk kan oppfatte det som en vrang måte å være på, men samtidig så har den andre parten i diskusjonen et like stort ansvar for at det ikke blir skittkasting. 

Som jeg har skrevet her inne i mange år nå: vil ha gode diskusjoner om Florø Fotball. Det at en ikke er enig i alt må nesten alle tåle ikke bare jeg. Den ser du?

Prøver å unngå å kalle folk stygge ting, å jeg kan ikke direkte si at det er stygt å kalle folk for useriøse rundt enkelte innlegg, som jeg gang etter gang blir sjøl for min til tider overdrevene engasjement rundt laget. Men ja jeg har kanskje vært litt for krass mot Aguero16 i enkelt tilfeller som jeg kanskje ikke burde vært, men igjen det avhenger jo av han og. Vi er alle ansvarlige for hvordan vi ordlegger oss, å jeg har faktisk ingen problemer med å se at jeg kan være krass og til tider vanskelig.

Men går ikke direkte på person uansett. Det å kalle personer som går under hets er noe annet føler jeg.

Skal nivået her inne må vi alle gå i oss sjøl. Ikke bare jeg. For de som virkelig vil diskutere saklig og uten det mål og spre eder og galle, burde en klare å få til greie diskusjoner. Som jeg uten tvil ønsker aller mest.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 21:56
Catepillar: utenbygds

By siden 1860, under Bergen før det! 

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 21:59
Grylte: argumentene

Hvis en skal respektere folk sine forskjellige synspunkter å meninger rundt ting, er det ikke noe som gjelder alle?

Det blir for meg dobbel moralsk og falskt å skal forvente det av meg, når det knapt nok eksisterer det her inne av noen brukere.

Har sagt det mange ganger å kan godt repetere det: alt jeg vil er å ha greie diskusjoner rundt laget. Er man uenig er det opp til begge parter å legge det dødt å gå videre. Det respekterer jeg.

malacay3
malacay3Innlegg: 19400
13.06.18 22:28

Tror Florø ryker i bortekampen mot Viking, og så tar de Jerv hjemme, og da er de med for fullt. Like bra på sommeren i år som i fjor så går dette helt greit.

Malacay

sarpingen_1
sarpingen_1Innlegg: 1438
13.06.18 22:58
sTIMEN87: Nei du er selvfølgelig spot on: for jeg representerer på ingen som helst slags måte klubben som en sentral supporter i Stimen supporterklubb, men er en patriotisk supporter som støtter laget i med og motgang enten det er på stadion eller her inne. Det å skal prøve å ta meg på at jeg er en medgangssupporter er ganske morsomt. All den tid jeg har fulgt Florø når de spilte i 4 div å møtte lag som Hornindal for å nevne et eksempel, der de faktisk tapte og man ikke ante hvor laget og klubben var på vei. 2005 sesongen var et stort mareritt av en sesong å i 2006 var man veldig usikker på om laget klarte å samle seg i bunn. Noe de heldigvis klarte med glans til tross for det nevnte pinlige tapet. Har fulgt laget trofast siden. Hvis jeg er medgangssupporter ved å gjøre det, vel hvordan skal en klare å ta noe av det du og diverse andre her inne skriver seriøst?, å som noe annet enn ekstrem trolling?  Nei jeg er en supporter som følger laget i med og motgang. Kan du bare sende melding til supporterklubben om skulle du ikke være overbevist! Orker ikke å forklare det ytterligere. For hvis ikke det enda har sunket inn, vil det nok heller aldri gjøre det hos deg og andre som bare ønsker å forsøple tråden med bare svada.

Det at du ikke representerer supporterforeningen Stimen er jeg fullstendig klar over. Det gikk jo til og med så langt her inne at en representant for Stimen logget seg på her for å ta avstand fra deg. Det er ikke så rart siden du har det brukernavnet du har og kommer så ofte på kant med de fleste her inne

Det jeg har sakt er at du ble borte fra vgd.no når det ikke gikk så bra med Florø men så fort Florø har hatt litt flyt er du tilbake med en avsindig mengde mer eller mindre meningsløse innlegg hver dag.

Nå vet ikke jeg hvordan du ser på dette, men jeg for min del anser at den tiden du tilbringer på dette debattforumet veldig lite å gjøre med hva slags supporter du er ovenfor klubben din og dine medsupportere. 

Jeg ser også at du formaner meg til å revurdere mitt forhold til Sarpsborg 08 og at jeg ikke er en supporter av Sarpsborg 08 i virkeligheten. I følge deg er jeg bare en online hero som bare ser Sarpsborg 08 sine kamper på nettet.

Jeg lurer litt på hvor tar du det fra sTimen. Det er ganske konkrete påstander å komme med så da regner jeg med at du har konkrete bevis for dine påstander også. Om du ikke har det avslører du jo bare deg selv som en patetisk løgner 

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 3158
13.06.18 23:08

Stimen: "Det er godt mulig jeg enkelte ganger ordlegger meg i den forstand at folk kan oppfatte det som en vrang måte å være på,"

Ikke bare ordlegger du deg på en måte som gjør at folk her inne opplever deg som vrang - grammatikken din ville fått enhver lærer i førsteklasse på barneskolen til å rive seg i håret.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 23:42
sarpingen_1: borte

Har bare vært borte for å unngå trollingen som kom, som viste seg veldig riktig.

Nei er en på alle kamper, tror på laget i både medgang og motgang er det uten tvil på sin plass å kalle seg for ekte supporter. Har i tillegg gitt deg et godt svar på om at jeg liksom er medgangssupporter. Har aldri og vil aldri bli det. Men du skal jo få tro det du vil. Deg om det.

Det er måten du frekk og freidig føler deg sikker på at jeg ikke er noe annet enn en medgangssupporter. Noe jeg på ingen som helst slags måte er. Det har jeg påpekt mange ganger nå. Opp til deg om deg om det synker inn.

Det jeg skreiv om hva jeg tror er ditt forhold til Sarpsborg 08 var for å vise deg at jeg ikke liker sånne falske innlegg om meg som supporter. Godt mulig du er på kamper, men måten du sjøl ordla deg på om mitt forhold til Florø Fotball vitner ikke om det akkurat.

Den som er en løgner i den diskusjonen her er deg. Siden jeg gang etter gang har sagt at jeg er på så og si samtlige av Florø sine kamper her i Florø og prøver å få med meg så mange bortekamper som mulig. Det prøvde du alikavel deg med at jeg liksom ikke gjør fordi at jeg i en liten periode ikke var her. Det er løgn og jeg har svart deg på hvorfor en del ganger.

(Innlegget ble redigert 13.06.18 23:46)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
13.06.18 23:48
ObjektivtSett: barneskolen

Med sånne innlegg viser du hvor lite seriøs du egentlig er om trådens tema men går rett på person,enda jeg bare prøvde å beklage meg litt.

Det er faktisk utrolig at det går an. Men deg om det. Opp til deg om det er det nivået du ønsker å være på.

ObjektivtSett
ObjektivtSettInnlegg: 3158
14.06.18 02:14

Sorry, Stimen. Burde selvsagt ikke sunket ned på ditt nivå.

Tåpelig av meg.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21171
14.06.18 08:09

Seieren mot Strømmen var helt nødvendig.
Man bør også vinne mot Jerv til helga.
Jerv har 2-1-3 borte, så de er ikke såå dårlige borte, faktisk det 7.beste. De har tapt 2 strake borte, så da er det ofte at slike lag overrasker med poeng i neste borte. Så lett blir det ikke for Florø, men ikke umulig.

Tryui85
Tryui85Innlegg: 132
14.06.18 16:31

Ser det er snakk om å hente en spiss fra et bunnlag i 3.div. Det ble jo hentet en spiller fra den divisjonen i fjor, Aabrekk, som viste seg å ikke holde det nivået som kreves og han er etter det jeg vet ferdig i Florø allerede.

Så jeg er litt tvilende til om det å hente spillere fra et så lavt nivå er det riktige å gjøre, der fungerte jo med Kupen, men han fikk ganske lang tid på seg i 2.div til å spille seg god. Hva tror folket her?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
14.06.18 16:50

Tryui85: Hvem er det snakk om da? Og i såfall fra hvilken klubb?

EDIT: Ser at det er Vegard Savland det er snakk om. Han er fortsatt et stort talent som har tatt store steg siden 2015 ca. Han bøtter jo inn mål for Førde til tross for at de er i bunnen. Kan fort være et klokt valg, med en litt mer mobil spiss enn hva Aabrekk viste seg å være uheldigvis.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 16:55)

Sjakkulf
SjakkulfInnlegg: 3079
14.06.18 17:59

5 mål er ok det, men er det å bøtte inn mål?

Tryui85
Tryui85Innlegg: 132
14.06.18 18:27

På 4.nivå i Norge kan det vel ikke kalles å bøtte inn mål når man har scoret 5 mål på 9 kamper nei. Savland scoret vel kun 4 mål i 2016 når F***e var i 2.divisjon. Så jeg er sterkt tvilende til at han blir en hit i OBOS-Ligaen, selv om det selvsagt kan være spennende å hente spillere lokalt...

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
14.06.18 19:02

Sjakkulf: 5 mål på 9 kamper er veldig bra for et lag som knapt nok evner å vinne.

Tryui85: for en spiller på et lag som knapt nok klarer å vinne fotballkamper må det sies å være veldig bra på 9 kamper. 

Det å få spille med bedre spillere å ha de rundt seg bør jo heve han det lille ekstra, som Kupen fort fikk erfare etter overgangen fra Tornado Måløy. Det er ikke sikkert at Savland tar nivået med en gang, men at han vil vokse seg bedre tror jeg det er liten tvil om.

Aabrekk har tydeligvis falt igjennom og det må jo sies at å prøve ut Savland ikke er en så stor risiko egentlig.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 19:02)

Gorgi
GorgiInnlegg: 6387
14.06.18 19:08

Det er ikke en stor risiko isolert sett. Men Florø trenger vel spillere som hever 1.ellveren umiddelbart?

Tryui85
Tryui85Innlegg: 132
14.06.18 19:24

Tja du har vel kanskje rett i at Savland kan komme seg opp på nivået som kreves etter litt tid, s87, men sånn jeg ser det har ikke Florø tid til å få en spiller som Savland til å tilpasse seg nivået i OBOS. Om man tar Kupen som et eksempel så fikk han god tid på seg i 2.divisjon, før han tok steget opp i OBOS sammen med Florø.

Om man ser på tabellen i OBOS-Ligaen så er Florø et lag i umiddelbar poengnød, og da trengs etter min mening spillere som allerede har nivået inne og kan komme inn og styrke laget betydelig offensivt fra første kamp. Spørsmålet er bare om de spillerne finnes, og med de ressursene Florø har er de nok vanskelig å få tak i.

Men la oss håpe jeg tar feil, og at Savland blir en hit fra dag 1 :)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
14.06.18 19:45

Gorgi: Jo det er ingen tvil om at Florø må ha inn spillere som hever laget, men for alt vi kan vite kan trenerteamet ha fulgt utviklinga til Savland lenge å føler nå at tida er moden.

Det er klart at å spille i Obos i forhold til 3 div er stor forskjell, men så er det stor forskjell i kvaliteten på medspillerne som gjør at en hever seg.

Det skader i allefall ikke å prøve siden Aabrekk ser ut til å ha falt igjennom. Trist og vemodig men ikke alltid ting går som en ønsker. Da er det best å prøve noe nytt, som attpåtil neppe kan skade.

Han og Badou på topp kan fort bli fyrverkeri!:)

Tryui85: Enig i at Florø ikke har tid til å vente i evigheter, men sånn som situasjonen er nå i angrepet kan det neppe skade uansett. Skal være enig med Grylte i at Badou i mange kamper har vært svak. Men da sleit samtidig resten av laget med å slå skikkelige pasninger som førte til gode posisjoner og farlige sjanser som han kunne skårt på. Badou virker nok litt klønete ut med ball, men det har nok en del å gjøre med at pasningsspillet ikke har vært godt nok. Før vi til tider så det mot Strømmen.

Får håpe at med Savland inn så frigjør det Badou fra et totalansvar på topp, som jeg tror fører til at Badou blir brukt litt mer riktig.

Det kan dom sagt umulig skade å prøve ut Savland. Får vi tidsnok sett om han har nivået inne.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 19:50)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21171
14.06.18 20:13

Savland er en spennende spiller som nok ikke får vist hva han er god for i Førde. Florø skulle vel hentet ham før sesongen som erstatning for Kupen - da de faktisk er rimelig like som spillertyper.
Han er også en type som kan drible det meste i en telefonboks og er vel også fysisk solid.
Et spennende valg om de henter ham.

jatilnei
jatilneiInnlegg: 649
14.06.18 20:29
sTIMEN87: Badou virker nok litt klønete ut med ball, men det har nok en del å gjøre med at pasningsspillet ikke har vært godt nok. Før vi til tider så det mot Strømmen.

Slik jeg husker en typisk Badou-situsjon så fikk han en lang ball i bakrommet.....brukte fysikken og løp omtrent ifra forsvaret......kom litt skrått på mål....knallet til, og ballen gikk til innkast for motstanderlaget. Han virker til og ha langt igjen for og holde et stabilt Obos-nivå. Sikkert gode enkeltøyeblikk, men sånn i snitt litt for dårlig foreløpig. 

Jeg hadde heller ikke blitt betrygget hvis det var denne Savland som skulle komme inn og gjøre jobben. Noen unntak er det vel der man henter spillere fra lavere divisjoner som kan gjøre det bra umiddelbart, men allikevel. Man ligger sist på tabellen og vurderer lokale 4 divisjonsspillere liksom? Jeg hadde vært litt engstelig på vegne av klubben. Det blir litt gambling.....og med litt for dårlige odds i mine øyne. 

Men Florø vurderer vel sikkert andre løsninger også? Og sikkert i flere posisjoner? 

(Innlegget ble redigert 14.06.18 20:35)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
14.06.18 20:51
jatilnei: Florø

Vil gå utfra det at Florø vurderer andre alternativer og pluss i andre posisjoner såklart.

Haha det eksempelet du kom med var vel mot Strømmen nå sist vel? Det var faktisk litt komisk opp i alt, men bortsett fra det hadde faktisk Badou en god kamp. Litt klønete nå å da med ball men mindre enn i andre kamper. Tror at målet han fikk gjør noe med han forhåpentligvis.

Får Florø inn Savland som i mine øyne slettes ikke er et dårlig valg til tross for 3 div, tror jeg vi får sett en bedre Badou i tillegg. For han har fått et litt for stort ansvar på topp. Det er med på og avlaste han, som jeg tror gagner og løfter laget vesentlig.

Det er jo selvfølgelig en liten risiko å ta, men så samtidig så kan det ikke bli verre enn det i perioder har vært. Men for fotballspillere er det nesten livsviktig å vinne og ha gode perioder. Det tror jeg vi får sett med Savland inn. Som fører til mindre trykk mot forsvaret.

Jeg er spent på om han eventuelt blir klar før Jerv kampen. Får virkelig håpe det siden det hadde vært gøy å se en litt mer mobil spiller. God teknisk og sterk fysisk utfra det lille jeg har sett. 

jatilnei
jatilneiInnlegg: 649
14.06.18 20:59
sTIMEN87: Haha det eksempelet du kom med var vel mot Strømmen nå sist vel? Det var faktisk litt komisk opp i alt, men bortsett fra det hadde faktisk Badou en god kamp. Litt klønete nå å da med ball men mindre enn i andre kamper. Tror at målet han fikk gjør noe med han forhåpentligvis.

Hehe nei den kampen så jeg ikke.....men jeg har sett to/tre andre Florø-kamper denne sesongen :-) Bra fysikk, også faller han kanskje litt igjennom på andre områder.

Savland blir sikkert greit. Nå er det jo mange faktorer som spiller inn for om en spiller lykkes eller ikke. Men allikevel.......jeg forstår om det evt er en viss skepsis blant Florø-supporterne. 

(Innlegget ble redigert 14.06.18 21:08)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8760
14.06.18 22:20
jatilnei: skepsis

Den skepsisen kan jeg godt forstå sjøl om jeg er optimist. For det er noe å skal spille spiss for et lag i Obos som har litt problemer med å omsette sjanser til mål enn å spille i 3 div.

Men Savland har et råmateriale som han ikke har fått vist enda. For å si det sånn: kunne heller spilt med Savland og Myrkaskog på topp i Obos enn den usikkerheten vi ofte har opplevd på topp. Men det skal sies at det nok er fordi at laget som en enhet har slitt å at det derfor ikke har fungert så godt som en trodde.

Med Savland inn tror jeg det blir farligere å møte Florø enn med bare Badou på topp. Ser i tillegg ut til at Badou kan ha begynt å nærme seg noe basert på det han i store perioder viste mot Strømmen. Jerv er faktisk en fin test for å se om det er tilfelle. Med en klar Savland bør det lukte svidd på topp i den kampen!

(Innlegget ble redigert 14.06.18 22:26)

Grylte
GrylteInnlegg: 452
15.06.18 05:35
jatilnei: Jeg hadde heller ikke blitt betrygget hvis det var denne Savland som skulle komme inn og gjøre jobben. Noen unntak er det vel der man henter spillere fra lavere divisjoner som kan gjøre det bra umiddelbart, men allikevel. Man ligger sist på tabellen og vurderer lokale 4 divisjonsspillere liksom? Jeg hadde vært litt engstelig på vegne av klubben. Det blir litt gambling.....og med litt for dårlige odds i mine øyne.

Det har nok med økonomi å gjøre og, Florø har ikke råd til å bruke så mye penger på spillere. Så vi hadde fine grønne tall, håper de klarer å holde seg på grønt.
Kupen klarte forøvrig fint å gå fra 4. div til 2. div, og deretter ingen problem i OBOS, det betyr seff ikke at jeg nødvendigvis tror Savland vil gjøre det, men det er ikke umulig.
Aldri sett fyren spille, vet ca 0 om han, har kun interesse av å se lyskrysslaget når de spiller mot Florø ;)

Grylte
GrylteInnlegg: 452
15.06.18 05:37
sTIMEN87: Skal være enig med Grylte i at Badou i mange kamper har vært svak. Men da sleit samtidig resten av laget med å slå skikkelige pasninger som førte til gode posisjoner og farlige sjanser som han kunne skårt på. Badou virker nok litt klønete ut med ball, men det har nok en del å gjøre med at pasningsspillet ikke har vært godt nok. Før vi til tider så det mot Strømmen.

Var veldig ofte upresset og hadde gode alternativer, men valgte å skyte eller å "drible" (snuble) bort ballen istedenfor.
Som Jatilnei sier, han klarer fint å løpe fra de fleste forsvarere, for så å skyte ballen ut til kast, eller ned på sjøen :p
Litt tragikomisk. 
Kan nok fungere på kant, men ikke som alenespiss.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3249
15.06.18 10:31

Ingen risk å hente Savland. Men noe fyrverkeri har jeg liten tro på. Og det er Julenisse materiale viss en tror at Savland skal skyte Florø vekk fra bunnen i Obos. Dette handler vel litt om at Aabrekk er ferdig, og Florø må erstatte han. Økonomien tilsier at Savland fra Førde er det beste alternativet. Fordelen her er jo at Savland er en spiller som Florø kjenner til.

Mye fikk Florø for Kupen og han som drog til Sarpsborg? Hva har disse pengene blitt brukt på? 

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14467
15.06.18 11:23

Nei risk er det vel ikke, lite økonomi i dette vil jeg tro. Når det gjelder Aabrekk prøvde jeg å fortelle en viss herremann her inne at Aarbrekk har jeg sett i en masse kamper i Varegg drakt og at dette ikke er noen stor signering. Da var jeg useriøs og det som verre er. Har aldri verken hørt om eller sett denne Savland, at dette er gull er nok som å vinne i lotto, de fleste vet jo hvor enkelt det er.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3249
15.06.18 12:54

Hadde Savland IKKE vært aktuell for Florø, og en hadde spurt hva Florø supporterene syns om han, så hadde en nok ikke hørt mye positivt. 

Nå når han er på vei til Florø, så får pipa selvsagt en annen lyd. Sånne er det ofte i diskusjoner om spillere. Hvorfor har ingen Florø supportere nevnt Savland som et potensielt kjøp?

Fordi han spiller på nivå 4 i naboklubben og ingen har sett på han som et alternativ pga vi snakker ikke Obos materiale.

Men som sagt, liten risk her, og godt mulig Rognsø klarer å trylle.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21171
15.06.18 14:02
Aguero16: Hadde Savland IKKE vært aktuell for Florø, og en hadde spurt hva Florø supporterene syns om han, så hadde en nok ikke hørt mye positivt.

Vel, nu er jeg kun en Florø-sympatisør, men nevnte jo Savland for over 2 år siden. Og i en av kampene den sesongen viste han noe spesielt...

http://vgd.no/sport/fotball-norsk/tema/1805838/tittel/2-divisjon-avdeling-4-2015/innlegg/44098949/#44098949

 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3249
15.06.18 14:31
return_of_drakkar: Vel, nu er jeg kun en Florø-sympatisør, men nevnte jo Savland for over 2 år siden

Ja ser det. Men tror det er få som tar deg seriøst når dem ser det andre du skriver i det innlegget.

Jeg har sett mye av Savland. Ingen dårlig spiller det. Men det er en grunn til at han fortsatt er i Førde.

Klikk for å gå tilbake til toppen