Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Florø Klubbtråd

NYTT TEMA
Cabello
CabelloInnlegg: 5719
23.07.18 06:21
malacay3: Men det er ikke akkurat for mange engasjerte supportere her i landet.

Men du verden og mange som liker å rakke ned på de som er. En liten gjeng i denne tråden våkner sikkert om morgenen og nærmest sikler i håp om at Stimen har skrevet noe som de kan ta han på. Trist.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14467
23.07.18 13:10
Cabello: Men du verden og mange som liker å rakke ned på de som er. En liten gjeng i denne tråden våkner sikkert om morgenen og nærmest sikler i håp om at Stimen har skrevet noe som de kan ta han på. Trist.

Jeg føler det er sTimen som venter på at jeg skal skrive noe i tråden, slik at han har noe å ta meg for, trist.

Cabello
CabelloInnlegg: 5719
23.07.18 13:46

Ouch. Gjorde det vondt? Den første som følte seg truffet kom inn entrèn.

stikkpillen
stikkpillenInnlegg: 14467
23.07.18 14:56

Nei det gjorde ikke vondt. Er det noe du vil frem til?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
23.07.18 18:04

Malacay,Cabello,return of drakkar,Tryui85 og alle andre her tusen takk for støtten, å at dere alle sammen klarer å se at det florerer med folk her inne som ikke ønsker noe annet enn å ødelegge både tråden og debattforum og forum generelt.

Har prøvd å scrolle meg unna det verste møkket som blir skrevet, å jeg tror ikke jeg skal gi trollene vann på mølla med det første.

Florø sin situasjon og eksistens i Obos er fortsatt uviss med 42 poeng igjen å spille om enda. Tapet mot KIL bekymrer meg uten tvil sammen med mine medsupportere Grylte og Tryui85 blant annet, men samtidig klarer jeg å se lyspunktene og det faktum at klubben jobber aktivt med å få inn nye spillere før Tromsdalen kampen.

Tromsdalen skal slås!

Vil avslutte med å si: tusen hjertelig takk for alle minnene vi alle har hatt med deg Nicklas"Niko" Frenderup! Du er i mine øyne en klassekeeper men forstår at du savner Danmark og søker nye utfordringer. Lykke til videre på din ferd mot nye høyder! Minnene med deg vil aldri bli glemt!

Florø vil reise seg igjen nå utover. Bare å holde hodene heva!

Forza Florø Fotball!* Vi Følger Vårt Blåe Lag I Med Og Motgang!*.

(Innlegget ble redigert 23.07.18 18:14)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
23.07.18 18:07
ObjektivtSett: video

Har aldri lagt ut noen video din løgner.

(Innlegget ble redigert 23.07.18 18:13)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
23.07.18 18:09
ObjektivtSett: alle

Det er rett og slett ikke sant.

Mange fornuftige folk her inne jeg fint klarer å diskutere med sjøl om jeg er uenig. Som KongOjo prøver å forklare deg feks.

Eller jatilnei,Grylte,Tryui85,return of drakkar,Fritz å egentlig ganske mange.

Det du påstår stemmer faktisk ikke overens med virkeligheten.

(Innlegget ble redigert 23.07.18 18:12)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
23.07.18 18:10
Korgutt: engasjementet

Her har du det folk her inne ikke tåler. Engasjement som er overdrevent fordi at de sjøl ikke er vant med det.

Ikke hør på ObjektivtSett. Den fyren der skal prøve å sverte meg for en hver pris uansett.

(Innlegget ble redigert 23.07.18 18:13)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3262
23.07.18 22:05

Alle liker engasjement. Og for min del handler det absolutt ikke om sverting. Jeg har tatt opp med deg flere ganger om hva jeg reagerer på. 

Du har mange ganger komt med ord som useriøs osv når jeg har kommet med mine påstander. Jeg håper Florø klarer seg, men klarer likevell å se at Florø sliter enormt. Mange her inne har prøvd å komt med argument som du glatt høvler over fordi det har våre meninger som ikke står i stil med ditt kjære Florø. Difor har det blitt en del "hva sa jeg" meldinger og jeg kan forstå andre supportere er frampå nå. For det har du Stimen lagt opp til selv. 

At dette går på og ta en med engasjement er ikke riktig. 

 

(Innlegget ble redigert 23.07.18 22:06)

ross
rossInnlegg: 6985
24.07.18 00:10

KIL - Florø i reprise på eurosport nå, for de interesserte

Tryui85
Tryui85Innlegg: 132
24.07.18 00:48

Nei den møkkakampen der kan de ha og kose seg med for seg selv borte i de dype skoger for min del. Var rimelig flaut å se Florø bli utspilt så til de grader av Hedmarks Stolthet :(

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1011
24.07.18 07:41

Kjære sTimen87!

Problemet i denne tråden er alle rollene du spiller via profilen din. Det trigger sosiale og usosiale vesener anno 2018.
Dette er det ikke mulig å komme unna.

+ Du er særdeles engasjert, glad i klubben din, nostalgisk, romantisk, drømmende, orientert, herlig arrogant, beundrende, optimistisk og en god ambassadør.
Summen av dette er både morsomt, engasjerende og provoserende.

-Du er angripende, useriøs, nedlatende, historieløs, særdeles lite ydmyk, belærende, sarkastisk, kvalmende arrogant, selvmedlidende og uspiselig.
Summen av dette er både morsomt, engasjerende og provoserende.

Plussene og minusene dine bruker du om hverandre og det kan være morsomt og underholdende.
…men det trigger ganske mange av oss. Vi lar oss underholde rett og slett. Selv blant «dine egne» debatteres du.

Så formen din skaffer deg ikke mange venner her inne (men det er jo ikke målet!).
Men endrer du litt på formen kan det bli litt roligere for deg!

Tipsene til deg er å lese godt igjennom det som blir skrevet FØR du legger fingrene på tastaturet. Flir og le av det som ikke er så vesentlig, gi faen i det som er useriøst. Føler du at du må angripe, la tastaturet hvile noen minutter. Er det verdt det? La være å svare, kanskje?

 Husk at du er tøffest i klassen når du bruker +’ene dine. Offer-rollen din er kvalmende. Jeg beundrer deg for det store spekteret du viser, men i dagens samfunn vandrer du dessverre på slakk line.

I dag kommer jeg sikkert på pallen din over dagens idioter, men dette er skrevet i aller beste mening.

Ønsker deg en flott dag!

(Innlegget ble redigert 24.07.18 07:48)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21242
24.07.18 09:07

Hvilken keeper er det Florø skal hente inn?
Noen som kjenner til noen navn?

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 36989
24.07.18 13:59
Catepillar: Kjære sTimen87!
Problemet i denne tråden er alle rollene du spiller via profilen din. Det trigger sosiale og usosiale vesener anno 2018.Dette er det ikke mulig å komme unna.
+ Du er særdeles engasjert, glad i klubben din, nostalgisk, romantisk, drømmende, orientert, herlig arrogant, beundrende, optimistisk og en god ambassadør.Summen av dette er både morsomt, engasjerende og provoserende.
-Du er angripende, useriøs, nedlatende, historieløs, særdeles lite ydmyk, belærende, sarkastisk, kvalmende arrogant, selvmedlidende og uspiselig.Summen av dette er både morsomt, engasjerende og provoserende.
Plussene og minusene dine bruker du om hverandre og det kan være morsomt og underholdende.…men det trigger ganske mange av oss. Vi lar oss underholde rett og slett. Selv blant «dine egne» debatteres du.
Så formen din skaffer deg ikke mange venner her inne (men det er jo ikke målet!). Men endrer du litt på formen kan det bli litt roligere for deg!
Tipsene til deg er å lese godt igjennom det som blir skrevet FØR du legger fingrene på tastaturet. Flir og le av det som ikke er så vesentlig, gi faen i det som er useriøst. Føler du at du må angripe, la tastaturet hvile noen minutter. Er det verdt det? La være å svare, kanskje?
Husk at du er tøffest i klassen når du bruker +’ene dine. Offer-rollen din er kvalmende. Jeg beundrer deg for det store spekteret du viser, men i dagens samfunn vandrer du dessverre på slakk line.
I dag kommer jeg sikkert på pallen din over dagens idioter, men dette er skrevet i aller beste mening.
Ønsker deg en flott dag!

Du treffer blink. Meget godt formulert innlegg.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 14:17
Aguero16: useriøs

Har skrevet at en del av det du har skrevet rundt laget er useriøst ja med tanke på styrkeforholdet til de andre lagene. Det føler jeg er sterkt overdrevet. Det er ikke så stor forskjell på Florø å resten, bare at Florø har variert fryktelig totalt sett. Ekstremt gode på sine beste dager ditto på sine dårlige.

Men det jeg føler er useriøst er å gå ut lenge før serien var begynt med å si at Florø liksom skulle være mange hakk dårligere enn resten av lagene i serien. Det kunne i allefall tolkes sånn. Det er det jeg føler er useriøst. Ikke nødvendigvis argumentene i seg sjøl. For du har desverre hatt noen gode argumenter om svakhetene i laget.

Har ikke sagt at du står for verken svertting eller hets. Men visse andre i tråden.

Du er tross alt en allright debattant. Ingen bitre følelser fra min side i allefall. Husk det Aguero16 til neste gang vi diskuterer.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 14:28)

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 14:24
Catepillar: pallen

Nei i dag kommer du faktisk på 1 plass over hvordan nivået her inne burde være!

Bare å hylle innlegget å jeg tar det til etterretning faktisk. For jeg prøver å slakke ned i en del innlegg som provoserer, men er ikke alltid like lett å se gjennom fingrene med alt. Men jeg prøver så godt det lar seg gjøre å unngå det som jeg føler er en smule morsomt og nok tenkt som ironi.

Det jeg reagerer på er innlegg etter innlegg hver gang Florø går på trynet og at alt blir retta mot en bruker. Man kan gjerne si at jeg burde tåle det meste, som nok sikkert er riktig nok det. Men bevisst sverting og hets vil jeg aldri finne meg i, verken her inne eller ellers.

Men igjen et meget godt skrevet innlegg. Som faktisk viser at jeg kanskje har feilbedømt deg:), noe som faktisk er veldig hyggelig å se.

Skal få en tommel opp for det når jeg har ledige, lover!:)

(Innlegget ble redigert 24.07.18 14:28)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3262
24.07.18 14:31

Jeg sa før sesongen at Florø ville slite i bunnen. Argumentene jeg brukte var at stallen var for svak og savnet av særlig Kupen ville bli for stort. At det ikke er stor forskjell på dei laga i bunnen har du rett i. Det kan jeg heller ikke hugse å sagt. Men uansett hvor useriøst du mener det var, så har vel jeg truffet meget godt på utsagnet mitt før seriestart. Og det kan vel tyde på at jeg hadde ok oversikt over Florø og dem andre laga. 

janko_7
janko_7Innlegg: 722
24.07.18 14:46
sTIMEN87: Men det jeg føler er useriøst er å gå ut lenge før serien var begynt med å si at Florø liksom skulle være mange hakk dårligere enn resten av lagene i serien.

Dette er vel ikke  useriøst skrevet syns jeg.  Er jo bare å se på tabellen det.  Akkurat nå er det stor forskjell på Florø og resten av lagene. Det kan du vel ikke si noe på sTIMEN87.  Men for håpe dem kan få orden på forsvaret sitt. For der mangler dere noen gode spillere.

Catepillar
CatepillarInnlegg: 1011
24.07.18 14:47
sTIMEN87: Bare å hylle innlegget

Hyggelig det, sTimen87!

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 15:11
Aguero16: Argumentene

Mulig du har rett om Kupen og en del andre spillere ut, men jeg føler fortsatt ikke at stallen før sesongstart var så svak som det er blitt gitt inntrykk av. Per nå kan en konkludere med at stallen er for svak ja, men samtidig har en slitt voldsomt med skader på sentrale spillere i laget og varierte voldsomt på formasjoner og laguttak som følge av det. Det preger et lag som er nok utsatt fra før med en kanskje litt for tynn stall.

Men det er nødt å sies at en ser lyspunkt. Man får Patrik Johannessen tilbake mot TUIL, nye spillere inn og man bygger nok videre på det positive laget tross alt har vist. Har ikke bare vært negativt heller.

Det ser svart ut og tungt ut nå for laget, men er fortsatt 42 poeng å spille om enda. Det er fryktelig mange poeng. Når Obos er så ustabil som den er eller skal jeg si jevn, så er alt fortsatt mulig sånn som jeg ser det.

Men da må en begynne å vinne fotballkamper igjen, å man må slutte med det tullet en viser bakover og ta større ansvar. Ser at Gjermundstad som kaptein prøver gang på gang, men andre er nesten nødt å ta ansvar skal det gå. Det har jeg fått med meg at du og har reagert på.

Får håpe at en innser alvoret før det er for seint. Men troa er nok i aller største grad fortsatt tilstede.

Hver kamp framover blir som en cupfinale for laget nå.

Man må rett å slett vise at en har noe på nivået å gjøre.

Hvis ikke fortjener en ikke bedre.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 15:15)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3262
24.07.18 15:16

Mulig jeg har rett om Kupen?? Du er ikke sikker på om Kupen salget har svekket Florø altså?

Ser en på tabellen så er det vel et greit bevis på at stallen har vært før svak. Med god stall så tåler en litt skader. Og det er jo selvsagt ikke bare Florø som har skader på sentrale spillere. 

(Innlegget ble redigert 24.07.18 15:17)

Spahob
SpahobInnlegg: 9901
24.07.18 15:18
sTIMEN87: Engasjement som er overdrevent fordi at de sjøl ikke er vant med det.

For meg forsvant sjarmen da du ga din tilslutning til casuals-kulturen. Er det noe supporter-Norge trenger mindre av, eller helst ingen av, så er det casuals og deres sympatisører.

Utover det synes jeg vel caterpillar er ganske spot on.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 15:21
janko_7: forskjell

Det er en stor overdrivelse i mine øyne.

6 poeng opp til sikker plass er fortsatt fullt mulig å ta igjen. Det er ingenting med Obos som skremmer meg. Det er et fryktelig jevnt nivå totalt sett, sjøl om en av og får en del tullete resultat i enkeltkamper. Men Kongsvinger vs Florø skjer 1 av 10 ganger. Med andre ord svært sjeldent.

Hvis en ser litt bak resultatene til Florø i la oss si de siste 6 kampene, har spillet Florø har levert vært meget bra i perioder.

Det en viste mot KIL var et stort steg tilbake, men samtidig en solid vekker for laget. Man får Patrik Johannessen tilbake igj E  mot Tromsdalen, nye spillere inn og man kan bruke spillere i riktige formasjoner for en gangs skyld. Badou som spiss er katastrofe rett og slett. Det har derfor ikke fungert på en måte en skulle ønske.

Men nå er en nødt å vinne fotballkamper igjen. Neste hinder for det er Tromsdalen.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 15:26
Aguero16: salget

Hvis en ser på tallene har en utvilsomt blitt svekka, men ser en litt lengre enn det så ser en at skader har satt sine spor i laget.

Når spillere blir flytta fra formasjon til formasjon i så og si hver kamp uten stabilitet blir det vanskelig.

Vel stallen har ikke tålt skader på de sentrale spillerene, fordi at erstatterne for disse enten ikke har vært gode nok eller utsatt for skader. Her har begge delene slått til. Det fører til at stallen ser svakere ut enn den er.

Fullt klar over at andre lag har samme problemet. Men kanskje ikke i like stor grad som Florø til nå. Det preger naturligvis et lag.

HeiaHodd12
HeiaHodd12Innlegg: 175
24.07.18 15:50
return_of_drakkar: Hvilken keeper er det Florø skal hente inn?
Noen som kjenner til noen navn?

Skal man prøve seg på litt gjetting vil jeg si Kristian Rutlin.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21242
24.07.18 15:53
HeiaHodd12: Skal man prøve seg på litt gjetting vil jeg si Kristian Rutlin.

Ok, jeg aner ikke :).

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 21242
24.07.18 16:05

Florø slo Strømmen 2-1 og Jerv 3-2 før de gikk på 4 strake tap.
1-2 Viking borte
0-1 Tromsdalen borte
1-2 Sogndal hjemme
1-5 Kongsvinger borte

Viking og Sogndal er det ikke noe å si på i forventning.
Tromsdalen er det 4.beste hjemmelaget, Viking det nest beste.
Sogndal er det beste bortelaget.

3 av kampene ender med 1-målstap.
Det vitner ikke om at man er så veldig elendige.
At man ryker stygt mot Kongsvinger borte var ikke bra, men Kongsvinger er kanskje blant topp 3 lag når de er på sitt beste, i alle fall framover.

Etter TUIL hjemme er det UK (b), AAFK (h) og SIL (b) før HK (h).
De 2 hjemmekampene bør vinnes skal man henge med.
Men TUIL har vunnet 4 av de 5 siste og opptrer som et kvalikk-lag om dagen.

Men - det ser ikke helt bra ut fordi man må være bedre enn minst 2 lag utover, ikke engang like gode. Men ad Strømmen og Levanger så er det jo nesten dødt løp da.

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 16:10
return_of_drakkar: dødt

Det er strengt talt nettopp det det er. Det er et dødt løp.

Det er 6 poeng opp til sikker plass, noe som jeg ikke føler er så fryktelig mange poeng. Likte ikke at Åsane vant mot uberegnelige Notodden, men vi har igjen Åsane her i Florø.

Har irritert meg lenge over en ting. Det er at Florø i Florø og borte har vært som natt og dag. Her må en rett og slett skjerpe seg og ta tak.

Man er nødt å ta poeng borte skal det gå, men samtidig vinne så mange en kan hjemme.

Det er fortsatt 42 poeng igjen å kjempe om. Alt er fortsatt mulig og i egne hender. Men man må begynne å vinne fotballkamper å spille som et lag igjen skal det skje.

Gorgi
GorgiInnlegg: 6401
24.07.18 16:12

Er Runar Hove også skadet igjen siden han ikke spilte sist?

sTIMEN87
sTIMEN87Innlegg: 8782
24.07.18 16:16
Gorgi: skadet

Ser ut til at det er en skade ja. Det er uvist når han er tilbake igjen.

Men det er blitt sagt at Florø enten i løpet av onsdagen eller torsdag formiddag har en nye spillere på plass. Det er snakk om både keeper,forsvarspillere og spiss.

Går utfra at det er alle 3 delene. Det bør egentlig skje ganske raskt.

Får en bare håpe at Hove er tilbake så raskt som mulig. Han trengs uansett hvem vi får inn.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 16:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg