Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde - Strømsgodset

NYTT TEMA
PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 25964
17.07.17 11:53
HarryH: Hoff mener at Molde rullerer for mye. Der har vi gutten som følger med.

Det er først når man selv har stålkontroll på fakta at man merker hvor usannsynlig håpløse disse "ekspertene" media bruker egentlig er.

Et par ferske eksempler:

Jesper: Molde som brukte så mye penger på å tette luka til RBK i vinter bør gjøre det bedre.

Ivar: Molde rullerer for mye

Rekdal: På spørsmål om hvilke posisjoner klubbene trenger å forsterke i sommer: Molde trenger en ny midtbanespiller ellers er laget godt forspent.

Fasit:

Jesper: Molde brukte knapt penger i vinter. Nattestad og Karlson kom fra Island for lommerusk, Hussain kom gratis tilbake etter et mislykket opphold i Tyrkia og Kroatia.

Hoff: Molde rullerer nesten ikke for tiden

Rekdal: Molde har ingen som kan bekle venstreback. Vi prøver midtstoppere og midtbanespillere der i påvente av at vinduet skal åpne.

(Innlegget ble redigert 17.07.17 11:54)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 25964
17.07.17 11:59
Sparedusj: Motstridende tilbakemeldinger fra trønderne her. Hva er riktig? Jeg tenker på spillet til Godset forøvrig. Virker jo oppløftende det majoriteten skriver her inne.

Tror ikke du skal lite så mye på trønderne.

Godset var ikke klart best før pause. Det var relativt jevnspilt og sjansefattig. Kjedelig er nok rett ord å bruke.

I andre omgang er Molde best, og utover omgangen blir forskjellen mellom lagene større og større. Jeg tror SIF hadde jobbet knallhardt for å holde MFK unna og ble veldig slitne det siste kvarteret. For i den perioden gjorde Molde nesten som de ville. Uten at det endte i mål. Utrolig nok. Det var ping pong inne i SIFs målgård flere ganger. Ballene haglet rundt Bugge en periode, men stort sett med retning rett utenfor eller i stolpen.

Jeg vil ikke kalle det et ran, men SIF er litt heldige som slipper unna med ett poeng. 9-2 i avslutninger på mål og 16-7 i avslutninger utenfor mål. I følge VG var det 7-1 i sjanser (men den tellingen skal man alltid ta med en klype salt)

(Innlegget ble redigert 17.07.17 12:00)

JackAass
JackAassInnlegg: 4872
17.07.17 16:14

Jasså Papa, ute å slenger me'n igjen?;-)

Godset hadde flere større sjanser enn Molde i 1. Og kan vel sies å ha vært best før hvilen. Etter hvilen var nok dere best, men pokker ta Jradi for å være såpass ærlig i sjansen før dere smellern i stanga. Kunne lett gått i bakken å fått straffe, istedet holdern seg på beina. Hadde ikke vært filming engang. 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 25964
17.07.17 16:43
JackAass: Jasså Papa, ute å slenger me'n igjen?

Man må alltid fremheve sine sterke sider :)

JackAass
JackAassInnlegg: 4872
18.07.17 01:26
PapaSmurf: Man må alltid fremheve sine sterke sider :)

Hehe ;-) Første gang siden 1975 at vi har spilt uavgjort mot hverandre begge kampene i en sesong, 42 års ventetid er endelig over. Vær glad for det :p

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg