Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den største FLOPPEN i EM gir seg på landsen

NYTT TEMA
ehall
ehallInnlegg: 20720
11.09.18 23:28

Såda jackblack. Vi er i 2018 og SoMe, bloggere og slik er hele livet. Er det ikke en fantastisk tid vi lever i ;)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9195
11.09.18 23:53
jackblack: Hva faen er dette for ikke sak. Hun må da for pokker få lov til å bestemme hvem hun vil være venn med på sosiale medier uten at noen har en dritt med det å gjøre! Hverken knehøner i TV2, vg, Dagbladet eller anonyme debattanter på et nettforum for fotball har noen sak i å fortelle henne hvem hun må eller ikke må følge på sosiale medier.  Martin (19) er sikkert ikke kompis med alle på landsen heller uten at det skrives dritt om det..

Tull og tøys fra ende til annen. Som verdensstjerne og beste spiller med norsk pass må hun regne med at media følger med på den minste lille ting, og når hun tabber seg ut som nå må hun bare regne med at det blir skriverier og ståhei.

Virker veldig klønete, og hun bør da ha rådgivere som kan bistå litt. Ikke verre enn å ikke følge dem (i hvert fall på Facebook). Ingen grunn til å slette. Enig i at hun virker umoden.

(Innlegget ble redigert 11.09.18 23:55)

ehall
ehallInnlegg: 20720
12.09.18 00:10

Klønete og umoden for at hun har slettet noen på Facebook? Skjønner jeg begynner å bli gammel. 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9195
12.09.18 00:22

Veldig mange som ikke helt forstår seg på sosiale medier, både kjendiser og vanlige folk.

Tinkler
TinklerInnlegg: 13288
12.09.18 00:39

Det blir ofte skriverier om mannlige fotballspilleres aktivitet på sosiale medier. Hvorfor skal det være forskjell på kvinner? 

jackblack
jackblackInnlegg: 13405
13.09.18 16:16
oscrue10: Tull og tøys fra ende til annen. Som verdensstjerne og beste spiller med norsk pass må hun regne med at media følger med på den minste lille ting, og når hun tabber seg ut som nå må hun bare regne med at det blir skriverier og ståhei. Virker veldig klønete, og hun bør da ha rådgivere som kan bistå litt. Ikke verre enn å ikke følge dem (i hvert fall på Facebook). Ingen grunn til å slette. Enig i at hun virker umoden.

Bullshit..

At pressen i  Norge prøver å lage en ikke sak ut av hvem hun er venn med på facebook er bare piss. Vi snakker på Se og Hør nivå maks. Dette har ingenting med hennes prestasjoner på banen å gjøre. Ei hadde de skrevet dersom en av gutta på landsen hadde fjerna en annen fra facebooksiden sin. 

 

Snart på tide å gi jenta respekt for det hun gjør på banen. Vår soleklart beste spiller internasjonalt. Den behandlingen hun får av presse og såkalte fotballeksperter er intet mindre en pinlig. Ingen slakter Per Ciljan når han vil stå utenfor. 

 

(Innlegget ble redigert 13.09.18 16:20)

JackAass
JackAassInnlegg: 5142
13.09.18 17:04
oscrue10: Tull og tøys fra ende til annen. Som verdensstjerne og beste spiller med norsk pass må hun regne med at media følger med på den minste lille ting, og når hun tabber seg ut som nå må hun bare regne med at det blir skriverier og ståhei. Virker veldig klønete, og hun bør da ha rådgivere som kan bistå litt. Ikke verre enn å ikke følge dem (i hvert fall på Facebook). Ingen grunn til å slette. Enig i at hun virker umoden.

Er'u 12 år eller? Det er fuckings facebook og instagram. 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9195
13.09.18 17:05

Nei, uenig. Dette er også relatert til at hun ikke vil spille for landslaget (som trolig er fordi landslaget ikke er bra nok eller ikke spiller slik hun ønsker. Forståelig at mediene bryr seg. 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9195
13.09.18 17:15

"Er'u 12 år eller? Det er fuckings facebook og instagram"

- Ironisk at du legger deg på et barneskolenivå og spør om andre er 12 år. Hvis du vil delta i diskusjoner er ikke dette veien å gå. Virker åpenbart at du ikke forstår deg på sosiale medier.

Sandaas
SandaasInnlegg: 11593
13.09.18 17:40
jackblack: At pressen i  Norge prøver å lage en ikke sak ut av hvem hun er venn med på facebook er bare piss. Vi snakker på Se og Hør nivå maks. Dette har ingenting med hennes prestasjoner på banen å gjøre. Ei hadde de skrevet dersom en av gutta på landsen hadde fjerna en annen fra facebooksiden sin.

Poenget er vel at hun nettopp er i konflikt med NFF og landslaget, og at etter at kvinnene faktisk har kvalifisert seg også begynner å gå utover tidligere lagkamerater. Konflikten hun har med NFF/Sjøgren burde selvsagt ikke gå utover hennes vennskap med folk hun vokste opp med (som Reiten). At hun likevel gjør en slik smålig handling sier mye om henne som person og hvor dypt denne konflikten stikker for henne.

Om en norsk spiller hadde boikottet herrelandslaget og så begynt å slette tidligere lagkamerater på sosiale medier så hadde selvsagt media skrevet om det også, nettopp fordi det sier noe om småligheten til personen. 

Selvsagt har ikke hennes boikott fra landslaget med hennes prestasjoner på banen å gjøre, det har heller ingen hevdet. Poenget er hennes personlighet og konflikten med landslaget, og når hun nå går til ytterligere skritt og fjerner venninner og barndomskamerater så blir det bare enda dummere. Det er helt legitimt å si at man er lei alt pratet om landslaget, men å fjerne kamerater pga det blir for dumt. Om Reiten, Mjelde og co postet for mye landslagsstoff hun ikke orker å lese så kunne hun enten bare ikke lest postene eller dyttet vennene ned i algoritemen til fb.

En slik "aksjon", for det er nettopp det det er, at hun plutselig rensket vennelisten for venninner som tilfeldigvis spiller på landslaget er helt usannsynlig, sier veldig mye om hvor smålig og egoistisk hun fremstår. Et utrolig at hennes konflikt med landslagsledelsen skal gå utover en tredjepart (lagvenninner) på en slik måte, da brenner du fryktelig mange broer og gjør deg ytterligere upopulær. 

notlob
notlobInnlegg: 34410
13.09.18 17:50

Hadde jeg kunne gitt deg mer enn én tommel for dette innlegget, Sandaas, så skulle du fått det.

Det er selvsagt jævlig bittert for henne å se på at laget greide å kvale til mesterskap, uten hennes delaktighet.

Og ingen må tro noe annet enn at hun ønsker at laget ryker på hau ut etter gruppespillet; for hvorfor i all verden skulle hun ønske at treneren oppnår noe som helst suksess.

JackAass
JackAassInnlegg: 5142
13.09.18 17:55
oscrue10: "Er'u 12 år eller? Det er fuckings facebook og instagram" - Ironisk at du legger deg på et barneskolenivå og spør om andre er 12 år. Hvis du vil delta i diskusjoner er ikke dette veien å gå. Virker åpenbart at du ikke forstår deg på sosiale medier.

Ikke ironisk overhodet, basert på dine uttalelser valgte jeg å legge meg på et nivå du åpenbart tok. 

Og jo, jeg har et fryktelig godt innblikk i sosiale medier. Derav; å fjerne noen fra sine sider, hvilket jeg gjør daglig, er faktisk ikke noe man trenger å lage en nyhetssak ut av, uansett hvor kjent personen er, så fremt det ikke er Donald Trump som sender venneforespørsel til Vladimir Putin. 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9195
13.09.18 18:23

Hva du mener er irrelevant når du ikke vet hvordan du skal formulere deg på et diskusjonsforum, JackAass. Bedre lykke neste gang.

ehall
ehallInnlegg: 20720
13.09.18 18:23

Sandaas: Et utrolig at hennes konflikt med landslagsledelsen skal gå utover en tredjepart (lagvenninner) på en slik måte, da brenner du fryktelig mange broer og gjør deg ytterligere upopulær. 

Så du har ikke fått med deg uttalelsene til de tidligere lagvenninnene etter siste kamp? Vi vet jo selvfølgelig ikke alt, men av jeg har sett er det de som gikk først mot henne, ikke motsatt nå med Facebook. Det ser jeg bare som en naturlig og ventet konsekvens av hva de gjorde. 

TheDante
TheDanteInnlegg: 7833
13.09.18 20:41
ehall: Så du har ikke fått med deg uttalelsene til de tidligere lagvenninnene etter siste kamp?

Det har ikke jeg. Hva er det de har sagt som er så forferdelig ovenfor Hegerberg?

(Innlegget ble redigert 13.09.18 20:42)

Sandaas
SandaasInnlegg: 11593
13.09.18 20:54
ehall: Så du har ikke fått med deg uttalelsene til de tidligere lagvenninnene etter siste kamp? Vi vet jo selvfølgelig ikke alt, men av jeg har sett er det de som gikk først mot henne, ikke motsatt nå med Facebook. Det ser jeg bare som en naturlig og ventet konsekvens av hva de gjorde.

Nei, de har ikke sagt noe negativt om Hegerberg så det blir bare tull. Det de har sagt er at de forventer en oppriktig unnskyldning før de mener det er naturlig at hun igjen blir del av landslaget.

Når hun hengte ut lagkamerater i sin tirade mot landslagsledelsen når hun trakk seg i fjor er så klart noe de reagerte på og som hun faktisk må unnskylde før de synes det er greit at hun skal inn på laget igjen, det er fullt ut forståelig.

Da hun mente at treningshverdagen og medspillerne var så dårlig at hun ble en dårligere fotballspiller av å trene og spille med landslaget så var det et stygt angrep på lagvenninner. Mjelde og co har ikke sagt noe negativt eller provoserende, ja bortsett fra for oppblåste egoer som ikke vil erkjenne sine egne feil...

 

milfern
milfernInnlegg: 69762
13.09.18 22:21

Uten å ha satt meg NOE inn i saken.

Er det noen som objektivt greier å komme med en kort oppsummering på hvorfor Ada trakk seg fra landslaget? Og er det noe i det?

Mye fjas og spekulasjoner i denne tråden til å greie å ta ett standpunkt.

ehall
ehallInnlegg: 20720
13.09.18 23:11

Sandaas: Det de har sagt er at de forventer en oppriktig unnskyldning før de mener det er naturlig at hun igjen blir del av landslaget.

Nettopp. Det var spillerne som dro seg selv inn i konflikten som Hegerberg kun har kun hatt mot landslagsledelsen. 

TheDante
TheDanteInnlegg: 7833
14.09.18 14:47
ehall: Nettopp. Det var spillerne som dro seg selv inn i konflikten som Hegerberg kun har kun hatt mot landslagsledelsen.

Om det Sandaas skriver er hva du sikter til, så kan jeg ikke, selv med beste velvilje, klare å se at de andre spillerne har gjort noe kritikkverdig.

Korgutt
KorguttInnlegg: 13292
14.09.18 15:19

For svarte helsike da ehall. Det må da vel gå an å gå ut og si at man må be om unnskyldning til tidligere lagspillere når man tidligere har kritisert de for å være nærmest evneveike på banen og ligger milevis unna nivået til den store stjerna på laget? Det er Ada selv som har skapt denne konflikten mellom henne og lagvenninnene. Ikke spillerne som har dratt seg selv inn i konflikten mellom landslagsledelsen og Ada.

ehall
ehallInnlegg: 20720
14.09.18 22:31

TheDante: Om det Sandaas skriver er hva du sikter til, så kan jeg ikke, selv med beste velvilje, klare å se at de andre spillerne har gjort noe kritikkverdig.

Poenget er at jeg har ikke samme oppfatningen av hva som har skjedd, som Sandaas. Derfor er vi uenige om konklusjonen. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 4709
25.09.18 15:02

Send den forbannede inkompetente svensken tilbake der han kom fra, så ordner alt seg, Ada var så uheldig å komme med litt kritikk til hvordan ting blir gjort på landslaget, og det tålte ikke herr Sjøgren og han fikk selvfølgelig resten av nff, for den gjengen tar jo aldri kritikk, hvorfor klarer ikke Norge ut med Ada når Portugal får det beste ut av ronaldo feks, også andre land fikser sånt, men het er det vel janteloven som råder. Verdensklasse spisser kan ikke behandles som en vanlig traust middels midtstopper feks..

jonas
jonasInnlegg: 32029
10.01.19 22:40

Nå er Hegerberg på Skavlan og snakker ut om konflikten med landslaget. Vet ikke om noen ble så mye klokere av det hun sier. Mye generelt og luftig. Og så sier hun at hun ikke har behov for å diskutere mer i media. Veldig lurt å sitte hos Skavlan da. Hvis hun ikke har behov for å diskutere mer i media.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18731
11.01.19 08:06

Fint at hun gjør det bra, og er kåret til verdens beste. jeg trodde nå det var en ære å få spille på landslaget jeg da. Men det er jo nok av eksempler i nyere tid på spillere som ikke vil mer,trekker seg pga diverse (dårlige)grunner. 

Det jeg ikke greier å ta seriøst her er ei stjerne i sin beste alder som gjør dette fordi det er det beste for karrieren hennes. Altså, dette utdyper hun ikke, mener hun at hun ikke mestrer begge deler da? Jeg kunne forstått det om hun var 10 år eldre, men hun er 23(!) Videre var hun elendig i dette siste mesterskapet, ja det var alle,men hun er jo angivelig den beste spilleren vi har, så hvor er selvkritikken?

NFF bør forøvrig ikke bruke så mye energi på dette syns jeg, vil man ikke være med vil man ikke. Uansett hvor stor stjerne man er kan det ikke være slik at man bare kan velge å bli med igjen. Å spille for landslaget skal være noe ekstra, en stor ære, men som sagt, nye tider i fotballen hvor dessverre egoene stiller sterkere enn noen gang. 

(Innlegget ble redigert 11.01.19 08:07)

MyWays
MyWaysInnlegg: 4420
11.01.19 08:22
Anelka2: Det jeg ikke greier å ta seriøst her er ei stjerne i sin beste alder som gjør dette fordi det er det beste for karrieren hennes. Altså, dette utdyper hun ikke, mener hun at hun ikke mestrer begge deler da?

Les intervjuet. Hun er ganske tydelig på at hun ikke klarer å samarbeide med ledelsen på landslaget, og ønsker heller å konsentrere seg om oppgavene på klubblaget.

Scholestheone
ScholestheoneInnlegg: 3366
11.01.19 08:52
MyWays: Hun er ganske tydelig på at hun ikke klarer å samarbeide med ledelsen på landslaget, og ønsker heller å konsentrere seg om oppgavene på klubblaget.

Men HVORFOR? Er det noen andre i hele verden enn Ada selv som vet hva som er problemet, helt konkret?

keizersoze
keizersozeInnlegg: 11591
11.01.19 09:11
Scholestheone: Men HVORFOR? Er det noen andre i hele verden enn Ada selv som vet hva som er problemet, helt konkret?

Hun ble visst en dårligere spiller på landsen, og følte hun ble brukt feil. Samtidig så ble hun ikke hørt på sine innspill angående spillet.

MyWays
MyWaysInnlegg: 4420
11.01.19 09:16
Scholestheone: Men HVORFOR? Er det noen andre i hele verden enn Ada selv som vet hva som er problemet, helt konkret?

"reia er at jeg ikke føler jeg har fått påvirke på den måten jeg har ønsket. Det har vært snakk om at jeg vil styre lag og laguttak, men det har aldri vært snakk om å gå så langt. Jeg har følt at jeg har prøvd å bidra på de områdene jeg har noe å bidra med, og det har ikke strukket til. Når jeg ikke kan være meg selv lenger, og ikke bidra med det jeg kan, og blir plassert i det systemet som … jeg føler ikke det passer meg, rett og slett. Sånn kunne det ikke fortsette, sier Hegerberg." (tv2.no )

Hun har sikkert sine meninger om hvordan Norge bør spille fotball, og har møtt motstand når hun har ytret sine meninger. Istedet for at man er åpen for å diskutere hvordan laget skal spille angrepsfotball, så ble hun plassert i systemet og fikk nok indirekte en beskjed om å være "snill pike". 

Helt greit at hun gir seg. Det er uansett hennes sak, og hennes valg. Fotball-Norge består jo - som vi vet - av en rimekig amatørmessig gjeng. Ihvertfall når vi retter søkerlyset mot ledersiden av denne gjengen. 

Helt greit altså. Vi trenger ikke å vite nøyaktig hvorfor hun ikke vil være med lengre.

(Innlegget ble redigert 11.01.19 09:16)

Anelka2
Anelka2Innlegg: 18731
11.01.19 09:45

«Les intervjuet. Hun er ganske tydelig på at hun ikke klarer å samarbeide med ledelsen på landslaget, og ønsker heller å konsentrere seg om oppgavene på klubblaget.«

Hun sier ikke konkret hva dette går på. Hvis hun ikke klarer det kan en stille også spørsmålet om hvor mye hun går i seg selv. De andre klarer det jo, og en skulle tro at den (igjen) angivelig beste klarer dette. Jeg sier ikke at ledelsen er feilfrie, jeg syns bare det er meget spesielt at en 23-åring må gi seg på landslaget for å konsentrere seg om klubblaget. 

 

McAroni
McAroniInnlegg: 1423
11.01.19 10:34
Anelka2: Hun sier ikke konkret hva dette går på. Hvis hun ikke klarer det kan en stille også spørsmålet om hvor mye hun går i seg selv. De andre klarer det jo, og en skulle tro at den (igjen) angivelig beste klarer dette.

Må hun virkelig forklare deg det helt konkret, er det ikke nok at både hun selv og Sjøgren vet nøyaktig hva dette gjelder? Hun ble jo brukt på en måte hun ikke mestrer på landslaget når hun var der, og når hun ikke blir hørt av treneren for å forbedre dette, så ser jeg ikke noe galt i å gi seg. 

At hun er mer enn god nok vet alle, men det er kun om hun brukes riktig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg